For a camera. Murdered for a Camera.   Leave a comment

10/05/2011

For a camera. Murdered for a Camera.

Για μια Κάμερα. Δολοφονήθηκε για μια Camera.

Ένας άνθρωπος 44 χρονών δολοφονήθηκε γιατί αντιστάθηκε.

Αντιστάθηκε και δεν έδωσε την Camera. Πόσο άξιζε τέλος πάντων αυτή η Camera;

Μεγάλη σημασία σε αυτό το Τραγικό Έγκλημα, θα παίξει η Υπηκοότητα των δολοφόνων.

Ήταν Έλληνες ή Αλλοδαποί; Αναμένω τις Ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

Είναι κρίμα που ο Superhero Τζιμακός δεν έδρασε.

10/05/2011

4444

Από Zougla.gr

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι έναν 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

4444

Από Ελευθεροτυπία.

Νεκρός έπεσε στο κέντρο της Αθήνας από τις μαχαιριές αγνώστων ένας 44χρονος άνδρας την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό ο 44χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Ιουλιανού προκειμένου να μεταφέρει την γυναίκα του που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.

Οι δράστες πιθανότατα επιτέθηκαν στον άτυχο άντρα για να του πάρουν την κάμερα που εκείνη την ώρα κρατούσε στα χέρια του.

Μάλιστα όπως αναφέρει η αστυνομία, οι δράστες του κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και τον θώρακα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η γυναίκα του και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, ανησύχησαν από την αργοπορία του και βγήκαν από το διαμέρισμα για να δουν τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να τον αντικρίσουν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ασφάλεια διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών βάσει των περιγραφών που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

4444

Από την Καθημερινή.

Σε ληστεία αποδίδει η αστυνομία τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις και επιτέθηκαν στον άνδρα επειδή κρατούσε μια κάμερα.

Το θύμα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από χώρο στάθμευσης, για να συνοδεύσει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει.

4444

Από το Έθνος.

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσαν άγνωστοι έναν 44χρονο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να του αρπάξουν την βιντεοκάμερα που κρατούσε στα χέρια του, με την οποία είχε σκοπό να βιντεοσκοπήσει την γέννηση του παιδιού του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 5 το πρωί της Τρίτης στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα.

Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η μητέρα της που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, είδαν ότι άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα, πιθανόν αλλοδαποί.

Από την Ασφάλεια διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

4444

Από Πρώτο ΘΕΜΑ.

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

4444

Από NEWSBOMB

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε ξημερώματα στη καρδιά της Αθήνας. Ένας άντρας έπεσε νεκρός στην Ομόνοια από τρεις αδίστακτους δράστες οι οποίοι δε δίστασαν να τον κατακρεουργήσουν για μια κάμερα! Δεν το χωρά ο νους ότι ο 44χρονος υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας έχασε τη ζωή του με αυτό τον τρόπο, λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις πέντε το πρωί στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, εκεί όπου βρίσκεται η κατοικία του άτυχου άντρα. Ο 44χρονος εκείνη την ώρα είχε κατέβει στο δρόμο προκειμένου να φορτώσει πράγματα στο αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.
Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η ευτυχία της νέας έλευσης του βρέφους θα εκτυλισσόταν σε τραγωδία.

Δυστυχώς στο χώρο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, του είχαν στήσει καρτέρι τρεις κακοποιοί. Στη προσπάθειά του να τους ξεφύγει, εκείνοι σήκωσαν το μαχαίρι και του κατάφεραν τρία χτυπήματα στο λαιμό και τη πλάτη τα οποία έμελλε να είναι και μοιραία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που πραγματοποίησαν επί τόπου έρευνα, ο άτυχος άντρας προσπάθησε με όσες δυνάμεις του είχαν απομένει να κάνει μερικά μέτρα ζητώντας βοήθεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι δολοφόνοι κατάφεραν και του αφαίρεσαν την ψηφιακή βιντεοκάμερα που κρατούσε ο μελλοντικός πατέρας προκειμένου να καταγράψει τις χαρμόσυνες στιγμές…

Τον άντρα βρήκαν νεκρό η σύζυγός του και η πεθερά του που κατέβηκαν στο αυτοκίνητο να δουν γιατί ο 44χρονος καθυστερούσε

4444

Από Newpost.gr

Ένας 44χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, πιθανότατα από ληστές, με το περιστατικό να συμβαίνει την ώρα που ο άτυχος άνδρας πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

4444

Από τα ΝΕΑ.

Ένας 44χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σήμερα στις 5 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας μετά από αιματηρή συμπλοκή στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κατευθυνόταν σε πάρκινγκ όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, έχοντας μαζί του μια βιντεοκάμερα.

Άγνωστοι υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον 44χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν θανάσιμα με το μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό.

Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τρεις, άρπαξαν τη βιντεοκάμερα και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τα ακριβή αίτια και τους δράστες της δολοφονίας.

11/05/2011

Ο Μανώλης δολοφονήθηκε γιατί δεν έφυγε από το Γκέτο.

Αν είχε μυαλό θα είχε φύγει από το 5νταρι σπίτι του και θα είχε πάει σε άλλη περιοχή. Αφού το έβλεπε και ο ίδιος: οι Έλληνες κάτοικοι λιγόστευαν και κυριαρχούσαν οι λαθρομετανάστες.

Έπρεπε να είχε φύγει. Άργησε και τον πρόλαβε ο χρόνος. Έτσι δολοφονήθηκε με πισωπλατες μαχαιριές για μια Camera. Οι Έλληνες Αστοί δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται μέσα στην Ελλάδα. Η πλημύρα των Λαθρομεταναστών θα τους πνίξει.

Ο Καμινης είναι ο Τέλειος Δήμαρχος!

4444

Από Καθημερινή.

«……Ο φόνος του 44χρονου, που εργαζόταν ως διευθυντής φαρμακευτικής εταιρείας με έδρα την Αγ. Παρασκευή, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 π.μ. χθες, λίγη ώρα πριν η εγκυμονούσα σύζυγός του φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο άτυχος άνδρας βγήκε από το σπίτι όπου διαμένει η τραγική πλέον οικογένεια, στην οδό Ηπείρου, και κατευθύνθηκε σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στη συμβολή Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου, για να πάρει το αυτοκίνητο με το οποίο θα μετέφερε τη σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Μαζί του είχε μια τσάντα στην οποία είχε τοποθετήσει τα ρούχα του βρέφους, αλλά και μία κάμερα με την οποία θα βιντεοσκοπούσε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Η απόλυτη χαρά από την τραγωδία δεν απείχε παρά μερικά μόνο βήματα…

Φτάνοντας στη συμβολή της Ηπείρου με την 3ης Σεπτεμβρίου άγνωστοι του επιτέθηκαν, προκειμένου να του αποσπάσουν την κάμερα που κρατούσε. Ο 44χρονος αντιστάθηκε και οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν με μαχαίρια σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα στην πλάτη και τον λαιμό. Οι δράστες του αφαίρεσαν την κάμερα και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 44χρονος έμεινε όρθιος για μερικά μέτρα πριν σωριαστεί νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Στο μεταξύ, η τραγική σύζυγος (εντατικολόγος στο Ερρίκος Ντυνάν) και η πεθερά του 44χρονου, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα προκειμένου να μεταβούν στο μαιευτήριο, εξαιτίας της αργοπορίας άρχισαν να ανησυχούν. Η σύζυγος τον κάλεσε στο κινητό του, δίχως φυσικά απάντηση. Κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί και τον αντίκρισαν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος. Παρά το σοκ, η γυναίκα μετέβη στο μαιευτήριο «Μητέρα», όπου και γέννησε δίχως επιπλοκές…..»

4444

Από τα ΝΕΑ.

«“Γέννησα το κοριτσάκι µου, αλλά µου φάγανε τον Μανόλη!”. Αυτό µου είπε στο τηλέφωνο η γυναίκα του Μανόλη και κουµπάρα µου. Λίγη ώρα πριν είχα ακούσει στην τηλεόραση για “στυγερό έγκληµα στην οδό Ηπείρου” κι ανησύχησα, γιατί ήξερα ότι εκεί µένουν οι κουµπάροι µου. Όταν πια άκουσα στα κανάλια ότι “το θύµα ήταν σύζυγος ετοιµόγεννης”, τότε πλέον κατάλαβα το κακό που µας είχε βρει…».

Σοκαρισµένος, όπως όλο το πανελλήνιο, ο κουµπάρος του άτυχου Μανόλη Καντάρη που τον σκότωσαν για µια βιντεοκάµερα, ο 41χρονος Γιάννης Βογιατζής, έφτασε χθες το απόγευµα µε το πλοίο στον Πειραιά από την Κύθνο. Αφενός για να βρεθεί αρχικά στο µαιευτήριο στο πλευρό της κουµπάρας του, της πνευµονολόγου στο Ερρίκος Ντυνάν, Σιµόνας Βιρτζίλι. Αφετέρου για να παραβρεθεί και στην κηδεία του 44χρονου Μανόλη Καντάρη, που ήταν στέλεχος φαρµακευτικής εταιρείας.

Να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα του παιδικού φίλου του, αδυνατούσε. «Τι να πούµε; Ο Μανόλης χάθηκε έξω από το σπίτι του! Για µια κάµερα, αξίας 300 ευρώ, άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά: το νεογέννητο κοριτσάκι, τον δίχρονο Γιωργάκη – το βαφτιστήρι µου – κι άλλες δυο κόρες, 17 και 19 ετών, από τον προηγούµενο γάµο του.

Τι να πουν τώρα και οι γονείς του ή η αδελφή του;», έλεγε χθες στα «ΝΕΑ». Λίγη ώρα νωρίτερα, κατέφθαναν µέσω Λαυρίου και ο Γιώργος µε τη Μαρία Καντάρη, οι γονείς του θύµατος, ιδιοκτήτες ενοικιαζόµενων διαµερισµάτων στο Σχοινάρι Κύθνου.

«Καιρό τώρα ο Μανόλης µού έλεγε πως ήθελε να φύγει από αυτή την περιοχή.

Απ’ αυτό το πεντάρι διαµέρισµα όπου ζούσε στο Κέντρο, στην οδό Ηπείρου. Εβλεπε ότι στη γειτονιά του λιγόστευαν οι Ελληνες. Προσπαθούσε να το πουλήσει για να φύγει, έστω να το νοικιάσει για να µην πάει χαµένο αυτό το σπίτι. Ηταν αγανακτισµένος που, παρά την αγγελία που έβαλε στον Τύπο, δεν κατάφερνε να βρει αγοραστή. Ηθελε πολύ να φύγει από εκεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε…», είπε στα «ΝΕΑ» ο κ. Βογιατζής…..»

4444

Από τα ΝΕΑ.

«Σε αυτό το κοµµάτι της Αθήνας οι άνθρωποι είναι αναλώσιµοι…»:

φωνή απόγνωσης και ταυτόχρονα έκκληση για βοήθεια, ακούστηκε πολλές φορές από πολλούς πολίτες χθες το πρωί στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου. Μια µεγάλη κηλίδα από αίµα στο καπό του αυτοκίνητου όπου ακούµπησε ο 44χρονος Μανόλης Καντάρης πριν σωριαστεί δολοφονηµένος, στοιχειώνει τη γειτονιά στο Κέντρο της άθήνας.

Για µια βιντεοκάµερα µε την οποία ο 44χρονος σκόπευε να καταγράψει µια από τις πιο ευτυχισµένες στιγµές της ζωής του, τη γέννηση της κόρης του, δέχθηκε τα θανάσιµα πλήγµατα µε µαχαίρι πισώπλατα και στον λαιµό.

Η αντίστροφη µέτρηση για τη ζωή του άρχισε λίγο πριν από τις πεντέµισι τα ξηµερώµατα, όταν βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου, για να πάει στο πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Θα επέστρεφε στο σπίτι για να µεταφέρει την ετοιµόγεννη σύζυγό του στο µαιευτήριο.

Στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου στο ύψος του αριθµού 57 δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση τριών αγνώστων, πιθανότατα αλλοδαπών σύµφωνα µε τις µαρτυρίες, για να του αρπάξουν τη βιντεοκάµερα. τον χτύπησαν µε το µαχαίρι πρώτα στην πλάτη και του κατάφεραν το θανάσιµο πλήγµα στον λαιµό. Κλονισµένος από τα χτυπήµατα σύρθηκε µέχρι το αυτοκίνητο όπου σωριάστηκε νεκρός.

Η σύζυγός του Σιµόνα Βιρτζίλι (είναι ελληνοϊταλίδα) µαζί µε τη µητέρα της που είναι φαρµακοποιός και είχε έρθει για τη γέννα από τον πύργο Ηλείας, τον περίµεναν να επιστρέψει, τον βρήκαν νεκρό.

Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα µε ασθενοφόρο µεταφέρθηκε στο µαιευτήριο όπου λίγο αργότερα έφερε στο κόσµο το κοριτσάκι της.

«άκουσα τις φωνές και βγήκα στο µπαλκόνι. Θα ήταν περίπου 5.30 το πρωί. ο άνθρωπος είχε ήδη δεχθεί την πρώτη µαχαιριά, το σκηνικό ήταν τροµακτικό. Μέχρι να κατέβουµε είχαν φύγει» περιγράφει ο αυτόπτης µάρτυρας Λευτέρης Ψίλος και προσθέτει: «Στην περιοχή επικρατεί τρόµος. Και σε µένα είχαν επιτεθεί το περασµένο καλοκαίρι, καθώς επέστρεφα από διακοπές. Τέσσερις (four) Ρουµάνοι µε χτύπησαν στο κεφάλι ενώ έβγαζα τα πράγµατά µου από το πορτ µπαγκάζ». 

4444

Από Καθημερινή.

«…..Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα στο σημείο της δολοφονίας, όπου κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημα και την κατάσταση στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσά τους, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων και κάτοικοι της περιοχής που επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα αλλοδαπού, ενώ έγιναν προσαγωγές και τουλάχιστον μία σύλληψη διαδηλωτή.

«Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες» και «Εξω οι ξένοι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

Ενδεικτικό της έντασης που επικρατούσε είναι το γεγονός ότι ομάδα διαδηλωτών εκδίωξαν από την οδό Ηπείρου αστυνομικούς των ΜΑΤ, λέγοντάς τους ότι «όταν τηλεφωνούμε στην αστυνομία δεν έρχεστε και έρχεστε τώρα. Θα γίνει της Κερατέας σε όλη την Ελλάδα» φώναζε ένας από τους συγκεντρωθέντες. Πληροφορίες ανέφεραν επίθεση κατά τηλεοπτικού συνεργείου.

«Σίγουρα ήταν αλλοδαποί», μας λέει ο Λευτέρης Ψ., που άκουσε φωνές και είδε τους δράστες της χθεσινής δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού του. «Βλέπαμε βίαια επεισόδια καθημερινά από αυτές τις ομάδες, αλλά δεν περιμέναμε να φτάσει μέχρι εδώ η κατάσταση», περιγράφει στην «Κ» ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Στη μια ώρα κατά την οποία περίμενα στο Α.Τ. Ομονοίας, πέρασαν τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις ατόμων που έπεσαν θύματα ληστείας από την πλ. Βικτωρίας μέχρι την Αχαρνών. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ένα ζευγάρι Ιάπωνες με ένα μωρό στην αγκαλιά και τρεις Γαλλίδες τουρίστριες», περιγράφει η Β.Σ., η οποία έπεσε θύμα ληστείας στην ίδια περιοχή.

Τα καθημερινά περιστατικά βίας δεν καταγράφονται καν στο βιβλίο συμβάντων των τριών αστυνομικών τμημάτων της περιοχής.

Πολλοί από τους συγκεντρωθέντες χθες στο σημείο της δολοφονίας είχαν να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες. «Δεν μπορούμε να είμαστε θύματα πια. Θα πάρουμε τα όπλα. Θα τους διώξουμε όλους», φώναζε μια γυναίκα. «Η καθημερινή βία την οποία ζούμε δεν στάθηκε ικανή να αφυπνίσει τις αρχές. Είδαμε πού οδήγησε η αδιαφορία τους», έλεγαν οι κάτοικοι απειλώντας να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος άντρας βρίσκεται στην «κόκκινη ζώνη» του εγκλήματος.

Σε απόσταση μόλις 200 μέτρων, επί της Πατησίων στο ύψος της Τοσίτσα, «λειτουργεί» πιάτσα ναρκωτικών που ελέγχεται από Αλβανούς, Αφρικανούς και, τελευταία, Ιρανούς. Οι άγριες συμπλοκές ανάμεσα στις συμμορίες διαφόρων εθνικοτήτων είναι πολύ συχνές και καθιστούν απροσπέλαστο το πεζοδρόμιο της Πατησίων από την πλευρά του Μουσείου μετά τις 10 το βράδυ. Επί της Πατησίων συμμορίες αλλοδαπών (συνήθως Αλγερινών και Μαροκινών) ληστεύουν τους περαστικούς, κυρίως γυναίκες…..».

Σχόλιο: Με βάση το δημοσίευμα, η Αστυνομία δε δίνει τα ακριβή στατιστικά για την αύξηση της εγκληματικότητας. Όταν δεν καταγράφονται στο βιβλίο των συμβάντων.

Αναμένουμε τις Ανακοινώσεις της Αστυνομίας. Θα πιάσει τους δολοφόνους ή δε τους νοιάζει; Μπορούν να βασίζονται και στην βοήθεια του superhero Τζιμακός.

4444

Από το Έθνος.

Λάτρευε τη ζωή και το κέντρο της Αθήνας. Οπως αποδείχτηκε, όμως, και τα δύο αυτά δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν στην τραγική περίπτωση του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές αδίστακτων ληστών έξω από το σπίτι του, στη γωνία Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου. Ο 44χρονος καταγόταν από την Κύθνο και εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρεία, με μια λαμπρή καριέρα μπροστά του και προσωπικές προοπτικές άριστες.

Οπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, ήταν εξαίρετος οικογενειάρχης και πολύ ερωτευμένος με την Ελληνοϊταλίδα γυναίκα του Σιμόνι Βιρτζίλι, με την οποία είχε αποκτήσει άλλο ένα παιδάκι, αγόρι, που είναι περίπου δύο ετών.

Το αγαπημένο ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι είχε την οικονομική άνεση να ζει κάπου αλλού, έμενε στο διαμέρισμα της οδού Ηπείρου επειδή αγαπούσε ιδιαίτερα το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο Μανώλης ήταν πρόσχαρος και αγαπητός στη γειτονιά, ενώ του άρεσε πολύ η μουσική και τα βιβλία και ό,τι ανέβαζε την ποιότητα της ζωής του και της οικογένειάς του.

Το διαμέρισμα είναι της γυναίκας του, η οποία είναι πνευμονολόγος στο «Ερρίκος Ντυνάν» και θεωρείται εξαιρετική στη δουλεία. Είναι κόρη Ιταλού γιατρού και της Τριανταφυλλιάς Νικολοπούλου, ιδιοκτήτριας φαρμακείου στον Πύργο Ηλείας.

Με δική της επιθυμία, όπως λέγεται, αγόρασαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα και ο Μανώλης, με τον οποίο είχαν σχέσεις αρκετά χρόνια, μοιράστηκε με χαρά την επιθυμία της.

Αυτές τις ημέρες περίμεναν με αγωνία το δεύτερο παιδί που θα συμπλήρωνε την ευτυχία τους. Δεν ήξεραν και οι δύο, όμως, το άγριο παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα.

Οπως τόνιζαν πρόσωπα από την Κύθνο, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μανώλη Καντάρη, αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του. Από τον πρώτο ο 44χρονος άνδρας είχε επίσης δύο παιδιά, που μένουν κι αυτά πια ορφανά από πατέρα.

Σχόλιο: Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάθαμε ποιανού ήταν η απόφαση για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα σε ένα Γκέτο.

12/05/2011

Από Newpost.gr

Mε ένα κερί στοχέρι και πολλά αναπάντητα «γιατί», κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα, στις 16.00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, όπου την περασμένη Τρίτη ένας 44χρονος πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο από αγνώστους για μία… βιντεοκάμερα.

Από την Τρίτη που ο άτυχος Μανώλης έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές τριών ατόμων, πλήθος κόσμου βρίσκεται διαρκώς στο σημείο της δολοφονίας, είτε για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του είτε για να εκφράσει την οργή τους για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Στο σημείο, άγνωστοι έχουν κατασκευάσει ένα αυτοσχέδιο «μνημείο» στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου.

Στη σημερινή συγκέντρωση, θα είναι έντονη η αστυνομική παρουσία υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός πατέρα στο κέντρο της Αθήνας για μία βιντεοκάμερα που είχε για να τραβήξει πλάνα της εγκύου γυναίκας του στο μαιευτήριο.

Ο 44χρονος άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά ορφανά, το ένα εκ των οποίων δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Σχόλιο: Αυτός ο άνθρωπος δολοφονήθηκε στην ουσία τζάμπα.

Με βάση την οικονομική επιφάνεια που είχε, θα μπορούσε να φύγει από το κέντρο και τώρα να μη συζητάμε καν. Να μην υπάρχει καν σα γεγονός ο θάνατος του 44χρονου.

Όσοι νεοέλληνες ζουν σε Γκέτο πρέπει να έχουν πλήρη συνείδηση ότι είναι απροστάτευτοι.

Οι Αστυνομικοί που πληρώνουμε όλοι εμείς, προστατεύουν την Ελίτ που δημιούργησε και το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος και αυτή την εκρηκτική κατάσταση που βιώνουμε.

Πικρή αλήθεια, αλλά αλήθεια. Ρεαλισμός. Το έχω γράψει πολλές φορές. Πρέπει να δείτε το ζήτημα όπως το βλέπουν οι μέτοχοι μιας εταιρείας. Αφού πληρώνετε πρέπει να έχετε και παροχές από τους Δημοσίους Υπαλλήλους και το κράτος. Αλλιώς μην πληρώνετε. Απλές οικονομικές αλήθειες.

Στα σύγχρονα Γκέτο το Κράτος έχει χάσει την εξουσία. Όποτε οι κάτοικοι πρέπει να δουν τι θα κάνουν. Ιδίως αν σε τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχουν και δολοφονίες. Όσοι σας μιλούν και ζουν στην Εκάλη, το παλαιό ψυχικό, την Κηφισιά ή σε άλλα τέτοια μέρη, ή τους προστατεύουν αστυνομικοί φρουροί, να μην τους παίρνετε στα σοβαρά, διότι δεν αντιμετωπίζουν την δική σας βίαιη καθημερινότητα.

Αν εγώ είχα την Οικονομική ευχέρεια, δε θα ζούσα ποτέ σε Γκέτο.

Τα Γκέτο συνήθως ορίζονται με βάση την Αρχιτεκτονική.

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη.

Ποιο γεγονός ορίζει την Σημερινή επικαιρότητα στην Ελλάδα; Το Ζάππειο ΙΙ του Σαμαρά; Η κηδεία του Μανώλη; Η χθεσινή βία των διαδηλώσεων; Η δολοφονία με 10 μαχαιριές του μετανάστη από το Μπαγκλαντές; Η κόντρα Μειμαρακη – Καρατζαφερη και η χειρονομία του Μειμαρακη; Οι πανελλαδικές εξετάσεις; Τίποτα από τα παραπάνω;

13/05/2011

Τελικά η κηδεία του Μανόλη δεν έγινε εχθες. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει. Μπορεί και κρυφά. Αυτό θα βόλευε τους Αριστερούς.

Αριστεροί της πλάκας έχουν πιάσει στασίδια στα ΜΜΕ και κάνουν κήρυγμα ηθικής, οι ανήθικοι.

Αν είστε Μάγκες ρε Αριστεροί, φέρτε πίσω τον Μανόλη, που δολοφονήθηκε από ανθρώπους που εσείς προστατεύεται.

Μη ξεχνάτε ότι ο Μανόλης ζούσε στην χώρα του. Οι δολοφόνοι που προστατεύει η Αριστερά ήρθαν από αλλού και τον δολοφόνησαν.

Εάν οι Αριστεροί είναι Μάγκες και όχι Δαγκες, να πάνε στην Αφρική και στην Ασία και να πουλήσουν προστασία και φιλανθρωπία.

Χώρια ότι και ο superhero Τζιμακός είναι Μούφα. Τόση τεχνολογία έχει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Οι Αριστεροί έχουν αίμα στα χέρια τους, αίμα Ελληνικό και προσπαθούν να το ξεπλύνουν.

Η Ελλάδα δεν χωρά άλλους Λαθρομετανάστες. Απλά δε χωρά. Δε ξέρετε ότι ο Υπερπληθυσμός σε μια περιοχή και η διαφορά κουλτούρας, δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις;

Τόσο απλό που οι Αριστεροί εγκέφαλοι βραχυκυκλώνουν. Κάτι παθαίνουν. Για να μη μιλήσω για τους Νεοέλληνες που γίνονται μετανάστες για να σωθούν από το έκτρωμα που λέγεται σύγχρονο κράτος. Νόμιμοι Μετανάστες γίνονται οι νεοέλληνες κάφρε αριστερέ, όχι λαθρομετανάστες.

Το ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης είναι τόσο απλό, που απορείς για όλα αυτά.

Το έχω γράψει πολλές φορές: ένα πλοίο βυθίζεται και οι σωστικές λέμβοι είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Πολλοί βρίσκονται στα παγωμένα νερά του Ωκεανού και προσπαθούν να ανέβουν σε κάποια σωστική λέμβο. Όμως και οι Λέμβοι είναι γεμάτες. Αν αφήσουν να ανέβουν και άλλοι ναυαγοί θα βυθιστούν στο τέλος και οι βάρκες από το βάρος. Αυτό σημαίνει ότι δε θα σωθεί κανένας. Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, θα βυθίσει την Ελλάδα. Τόσο απλό. Δεν είναι ζήτημα ηθικής, είναι ζήτημα επιβίωσης. Γιατί δεν μιλάτε με κάποιο βετεράνο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, να σας πει τι γινόταν στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού; Να πάρετε μαθήματα επιβίωσης.

Αν είσαι πραγματικός αριστερός, παίρνεις τον Μετανάστη στο σπίτι σου. Δεν τον αφήνεις να ζει στην εξαθλίωση, ούτε φωνάζεις: τι κάνει το κράτος; Δείχνεις το καλό παράδειγμα.

Κανένας δεν είναι ρατσιστής. Η Ελλάδα χωρά πανελλαδικά 1.000.000 μετανάστες, το 10% του πληθυσμού. Σήμερα το όριο αυτό έχει σπάσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και οι Μετανάστες να φοβούνται και οι Νεοέλληνες να ζουν με το φόβο. Πρέπει να είσαι χαζός για να μην καταλαβαίνεις τι γίνετε.

4444 

Δεν είμαι από εκείνους γω,

που την πατρίδα

Άφησαν να την ξεσκίσουν

οι εχθροί

Στη βάρβαρη τους γαλιφιά

δεν υποκύπτω,

Μηδέ και τα τραγούδια μου

τους δίνω.

Άννα Αχμάτοβα, «Anno Domini».

4444

Από Καθημερινή.

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις πυροδοτεί η δολοφονία, ξημερώματα Τρίτης, του 44χρονου πατέρα Μανώλη Καντάρη, στην οδό Ηπείρου, πιθανόν από αλλοδαπούς.

Η κατάσταση στους δρόμους γύρω από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο άτυχος άνδρας παρέμενε μέχρι αργά χθες το βράδυ έκρυθμη, καθώς μέλη ρατσιστικών οργανώσεων σχημάτιζαν «ομάδες κρούσης», πραγματοποιώντας επιθέσεις σε βάρος διερχόμενων αλλοδαπών, ενώ νωρίτερα το απόγευμα συγκρούστηκαν και με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Πληροφορίες έκαναν λόγο για τραυματίες αλλοδαπούς, ενώ από τη ΓΑΔΑ επιβεβαιώθηκε και ξυλοδαρμός Ελληνα από αλλοδαπούς κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Ο τραυματίας παρελήφθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση του Γενικού Κρατικού Αθηνών, 16 τραυματίες (δύο από μαχαίρι) διακομίσθηκαν χθες στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, οι περισσότεροι αλλοδαποί, ενώ η αστυνομία προέβη σε 48 προσαγωγές.

Τις απογευματινές ώρες η οδός Αχαρνών από το ύψος της οδού Χέυδεν έως την οδό Ηπείρου είχε μετατραπεί σε θέατρο συγκρούσεων, ενώ η ένταση κλιμακώθηκε όταν μέλη εθνικιστικών οργανώσεων αποπειράθηκαν να επιτεθούν σε κατάληψη αναρχικών (Βίλα Αμαλίας).

Οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Φθορές προκλήθηκαν σε καταστήματα αλλοδαπών. Αργά χθες, περίπου 100 άτομα παρέμεναν στη συμβολή των οδών Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου. Το απόγευμα, περίπου 1.500 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί προσπάθησαν να κάνουν πορεία προς την πλ. Βικτωρίας, αλλά εμποδίστηκαν από ισχυρές δυνάμεις. Κινήθηκαν τελικά προς το δημαρχείο Αθηναίων, στην πλ. Κοτζιά.

Παρά την εμφανή παρουσία μελών εθνικιστικών οργανώσεων, η πλειονότητα των συγκεντρωθέντων ήταν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής.

«Μέχρι τώρα έκλεινα το γραφείο μου μετά τα μεσάνυχτα, φοβούμενος μη με κλέψουν. Σήμερα φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν. Μετά τη δολοφονία, θα κλείνω στις εννέα», περιγράφει στην «Κ» ο δικηγόρος Αλ. Βαρνάβας που έχει το γραφείο του λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

Μέχρι αργά το βράδυ η 3ης Σεπτεμβρίου παρέμεινε αποκλεισμένη από «οδόφραγμα» που είχε στηθεί με κάδους σκουπιδιών…..

14/05/2011

Το κέντρο της Αθήνας είναι εκτός ελεγχου. Out of control.

Η Αθήνα είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που το Γκέτο βρίσκεται στο Κέντρο.

Ανισόρροποι τελείως!!!!

Έβλεπα το πρωί την συζήτηση στη ΝΕΤ ΣΚ. Ο Σγουρός πολύ καλός. Πρακτικός άνθρωπος. Ο Λυγερός ο δημοσιογράφος και αυτός πολύ καλός. Πρακτικός άνθρωπος.

Άκουσα και ένα καθηγητή να λέει: «…ότι σε λίγο θα έχουμε 1 νεκρό την ημέρα να δε παρθούν μέτρα….»

Αν η κατάσταση φτάσει σε τέτοιο επίπεδο βίας, είναι σίγουρο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης.

Κανένας δε θέλει να πεθάνει. Ακόμα και οι Λαθρομετανάστες που σκίζουν τα χαρτιά τους, πριν μπουν παράνομα στην Ελλάδα.

Αν η κατάσταση φτάσει στο σημείο που είπε ο Καθηγητής, τότε η κατάσταση θα πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και οι Λαθρομετανάστες θα αποφεύγουν την Ελλάδα. Θα πηγαίνουν Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή, είναι πολύ βολική για τους ΛαθροΜετανάστες.

Δες Νεοέλληνα τι κάνουν οι Βόρειοι που είναι ποιο πλούσιοι και ποιο πολιτισμένοι. Δε δέχονται παραπάνω Λαθρομετανάστες από την ποσόστωση που έχουν ορίσει. Σκληροί τύποι.

Η συνθήκη του Σενγκεν καταρρέει. Από την άλλη, τα Κόμματα που έχουν καθαρές και σκληρές θέσεις για την Λαθρομετανάστευση ανεβαίνουν στις εκλογές. Οι πολίτες θέλουν λύσεις.

Κάτι που με ενοχλεί είναι αυτό που λένε οι «Προφήτες» που πληρώνονται και καλά: η Ελλάδα έχει περάσει τόσα. Έτσι λένε. Εγώ θα τους πω, ότι η Ελλάδα έχει περάσει τόσα με τεράστιο κόστος σε αίμα. Στην Κατοχή για παράδειγμα πέθαναν χιλιάδες από την πείνα στην αρχή και από την τρομοκρατία το 1943 – 1944 στη συνέχεια. Το αίμα δηλαδή ρέει άφθονο. Πολύ σπάταλος είσαι νεοέλληνα για τόσο πενιχρά κέρδη.

Στο ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης δε μιλάμε για Ρατσισμό. Είναι θέμα αριθμών και χώρου. Θα υποχρεώνατε έναν επιχειρηματία να προσλάβει επιπλέον εργαζομένους που δεν χρειάζεται; Θα μπορούσε να προσλάβει 1 ή 2 ή 4, αλλά όχι σίγουρα 40 ή 80.

Γίνεται ένας σεισμός. Έρχεται κάποιος και σου λέει: μπορείς να με φιλοξενήσεις γιατί ….

Εσύ του λες βέβαια, θα σε βάλω στον ξενώνα. Μετά από λίγο έρχεται και 2ος σεισμόπληκτος. Σκέπτεσαι ότι θα στριμωχτείς, αλλά θα τον βάλεις στον καναπέ στο σαλόνι. Μετά έρχονται άλλοι 4. Σκέπτεσαι ότι θα τους βάλεις στρωματσάδα. Μετά έρχονται άλλοι 20 και σου λένε να στήσουν σκηνές στην αυλή, αλλά να έχουν τις ευκολίες της τουαλέτας και της κουζίνας. Είσαι καλός άνθρωπος και λες δε βαριέσαι. Για 1 μήνα θα το ανεχτείς. Όμως μετά από λίγο έρχονται άλλοι 14. Τότε τι κάνεις; Από την δύσκολη θέση σε βγάζει ευτυχώς ο Θείος σου που έχει έρθει από την Σουηδία, που είχε πάει μετανάστης το 60. Αυτός λέει: συγγνώμη αλλά δε μπορούμε να δεχτούμε άλλους.

Δύσκολες καταστάσεις αλλά έτσι είναι η ζωή. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει κράτος. Όποιος έχει άλλη λύση, ας την πει, ας την γράψει. Δεν είναι τυχαίο, ότι αρκετοί νέοι Νεοέλληνες προτιμούν την φυγή – μετανάστευση – από την Ελλάδα σε άλλες χώρες ποιο προηγμένες, όπως η Αυστραλία, η Αμερική, η Βρετανία, ο Καναδάς και αλλού.

Μόνο που εκεί για να σε δεχτούν, πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι χρήσιμος. Εκεί οι Λαθρομετανάστες έχουν διαφορετική μεταχείριση από ότι στην Ελλάδα και φυσικά δε τους κρατούν. Είναι αυστηροί. Τους διώχνουν.

Δε κάνουν διαδηλώσεις οι διάφοροι Αριστεροί της παλαιολιθικής εποχής, πουλώντας τζάμπα φιλανθρωπία.

Σήμερα έγινε η κηδεία του 44χρονου που δολοφονήθηκε για μια Camera.  

Η Μίζερη σκέψη που κυριαρχεί σε όλες τις συνιστώσες της Ελληνικής κοινωνίας, δεν αφήνει περιθώρια για ελπίδα βελτίωσης προς το παρόν.

17/05/2011

Μετά από την Δολοφονία του 44χρονου, το Ελληνικό κράτος και οι πολιτικοί που το κυβερνούν σκέφτηκαν να συνεδριάσουν και να πάρουν μερικά μέτρα.

Εγώ το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό: ο Φραχτης στον Έβρο πρέπει να γίνει. Είδη έπρεπε να έχει γίνει. Γιατί σταμάτησε η κατασκευή του; Υπάρχουν συμφέροντα που δε τον θέλουν;

Σήμερα επίσης άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ το εκπληκτικό από έναν καλεσμένο ότι τα κακοποιά στοιχεία που δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα, είναι μόνο 1500 μετανάστες. Ο άνθρωπος ήταν σαφής. Τον άκουσα και είπα: και όλοι αυτοί οι Γκλαμουρατοι πολιτικοί που κυβερνούν τι κάνουν;

Συντονιστής του Κυβερνητικού Έργου για την εποπτεία του κέντρου θα είναι ο κ Πάγκαλος.

Εγώ εύχομαι να πετυχει. Μια και μένω στο κέντρο. Περιμένω να δω αποτελέσματα.

4444

Από Ελευθεροτυπία.

Δεκατέσσερα μέτρα για την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διαβίωσης στην Αθήνα και άλλα εννέα για τον έλεγχο της υπερσυγκέντρωσης παράνομων μεταναστών ανακοινώθηκαν χθες στο υπουργικό συμβούλιο με αρμοδιότητα υλοποίησης το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στα θέματα της ασφάλειας παρουσιάστηκαν σχέδια για την αστυνόμευση στο κέντρο με καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες από ειδικούς φρουρούς και τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ σε τρεις βάρδιες, ώστε να καλύπτονται και οι νυχτερινές ώρες.

Περιπολίες

Περιπολίες θα γίνονται επίσης από προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και από διμοιρίες αποκατάστασης της τάξης σε δύο βάρδιες. Ακόμη ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας θα κινούνται για την πρόληψη ληστειών.

Εκτός από τις καθημερινές δράσεις αποφασίστηκαν και εβδομαδιαίες επιχειρήσεις για τα ναρκωτικά, την πορνεία και το παρεμπόριο.

Οι δράσεις που σχετίζονται με τον έλεγχο της υπερσυγκέντρωσης αλλοδαπών σε ορισμένες περιοχές (γκέτο) είναι ήδη γνωστές ως προς τις κατευθύνσεις αλλά η υλοποίησή τους είναι χρονοβόρος ή ανεδαφική.

Ελεγχοι λοιπόν για καταγραφή και εξακρίβωση εκατοντάδων ατόμων κάθε μέρα και στοχευμένες δράσεις για τον έλεγχο κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται ανήλικους μετανάστες. Και επίσης επανάληψη μιας σειράς ευχολογίων για:

* Ολοκλήρωση της χωροθέτησης κέντρων πρώτης υποδοχής νεοεισερχόμενων μεταναστών και κέντρων κράτησης υπό απέλαση μεταναστών.

* Συγκρότηση Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής και αυτοτελούς Υπηρεσίας Ασύλου.

* Επιτάχυνση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας ασύλου και ταχύτερη διαχείριση των εκκρεμών υποθέσεων.

Επαναπατρισμός

* Συνέχιση και ενίσχυση του προγράμματος των εθελούσιων επιστροφών και πραγματοποίηση καμπάνιας με σκοπό την καταγραφή αλλοδαπών και την εθελούσια επιστροφή με κάλυψη των εξόδων τους από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών ως υποβοηθούμενες ή αναγκαστικές επιστροφές. Επιπλέον κίνητρα: δυνατότητα η αστυνομία να μην επιβάλλει το διοικητικό πρόστιμο κατά την αναχώρηση και να μην καταγράφονται οι αλλοδαποί στη λίστα ανεπιθύμητων.

4444

Από Ελευθεροτυπία.

Ο Γιώργος Καμίνης σχολίασε και την πρόταση για περιορισμό των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας λέγοντας ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ελευθερία του διαδηλωτή αλλά και η ελευθερία του πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερα στο κέντρο της πόλης.

“Παρόλο που υπάρχει το άρθρο 11 του Συντάγματος που προβλέπει το δικαίωμα των ελεύθερων συναθροίσεων, προβλέπει επίσης να ψηφιστεί ένας νόμος από τη Βουλή που θα διασφαλίζει παράλληλα και τα δικαιώματα των υπόλοιπων πολιτών. Δεν είναι μόνο η ελευθερία του διαδηλωτή, είναι η ελευθερία και του πολίτη να μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα μέσα στο κέντρο της Αθήνας ή του καταστηματάρχη να μπορεί να λειτουργήσει ανενόχλητα το κατάστημά του. Λόγω δειλίας, τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν τολμήσει να ψηφίσουν ένα νόμο που τον προβλέπει το Σύνταγμα”.

Ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είπε πως “πρέπει να σφραγίσουμε τα σύνορα” και προσθέσε ότι όσοι καταφέρουν να περάσουν στη χώρα δεν θα πρέπει να τους επιτρέπετε να φτάσουν στην Αθήνα και πρότεινε την ισομερή κατανομή τους σε ολόκληρη τη χώρα.

“Όσοι καταφέρουν να περάσουν αυτό το «φίλτρο», δεν θα πρέπει πλέον να τους επιτρέπεται να κατευθύνονται προς την Αθήνα. Είναι ένα βάρος που πρέπει να το μοιραστεί ισομερώς ολόκληρη η χώρα. Όχι μόνο για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας απέναντι στους πολίτες της Αθήνας και τους κατοίκους της, αλλά γιατί δεν επιτρέπεται να αφήσουμε την πρωτεύουσα της χώρας να καταρρεύσει. Αν καταρρεύσει η πρωτεύουσα, θα παρθεί ολόκληρη η χώρα” τόνισε και πρότεινε τη δημιουργία στρατοπέδων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών έως ότου επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

4444

Από Καθημερινή.

Αύξηση των περιπολιών της αστυνομίας, φοροαπαλλαγές και άλλα οικονομικά μέτρα για την αποκατάσταση κτιρίων, την αγορά κατοικίας και την ενίσχυση των επιχειρήσεων στο Γεράνι, το Μεταξουργείο και τον Κεραμεικό μέχρι το τέλος του 2013 και μεταφορά του ΟΚΑΝΑ σε τρεις μονάδες νοσοκομείων, είναι τα βασικότερα των μέτρων που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός για το κέντρο της Αθήνας. Τα βασικότερα από τα μέτρα είναι:

– Καθιερώνονται καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες. Ομάδες τριών αστυνομικών συνοδεία ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων θα περιπολούν πεζή, ενώ στις εποχούμενες περιπολίες θα μετέχουν αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ. ΑΣ. και «Ζ». Παράλληλα θα γίνονται επιχειρήσεις «σκούπα» τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

– Περιπολίες σε τρεις βάρδιες θα πραγματοποιεί και η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, ενώ αστυνομικούς ελέγχους, προληπτικές προσαγωγές και πεζές περιπολίες θα διενεργούν και Διμοιρίες Μέτρων Τάξης.

– Αστυνομικοί έλεγχοι σε «ευαίσθητες» περιοχές του Λεκανοπεδίου αναλαμβάνει η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ενώ συγκροτούνται μικρές ομάδες των 3-4 αστυνομικών, που θα διενεργούν ελέγχους για ναρκωτικά, εκδιδόμενες γυναίκες, λαθρεμπορία, παραβάσεις του νόμου «περί πνευματικής ιδιοκτησίας». Συγκροτούνται μεικτά κλιμάκια ελέγχων αστυνομικών και υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή ανδρών του ΣΔΟΕ.

– Ενισχύεται το πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών μεταναστών.

– Προβλέπονται οικονομικά και φορολογικά μέτρα για το Γεράνι, τον Κεραμεικό και το Μεταξουργείο, που θα ισχύσουν έως τις 31.12.2013. Πιο συγκεκριμένα

1. Για το Γεράνι:

– Για την αποκατάσταση κατοικιών θα εκπίπτει από τον οφειλόμενο φόρο εισοδήματος, επί μία δεκαετία, το 80% της συνολικής δαπάνης, για έργα κόστους μέχρι 600 ευρώ/τ. μ. Για παράδειγμα, εάν ένας ιδιοκτήτης δαπανήσει 48.000 ευρώ για την αποκατάσταση ενός διαμερίσματος 80 τ. μ. (80Χ600 ευρώ/τ. μ.) θα αποκτήσει δικαίωμα έκπτωσης από τους μελλοντικούς φόρους 38.400 ευρώ (48.000Χ80%) στο σύνολο της δεκαετίας και κατ’ έτος θα πληρώνει 3.840 ευρώ λιγότερο φόρο από τον φόρο που αναλογεί γενικά. Αντίστοιχες ρυθμίσεις προβλέπονται για τα ισόγεια καταστήματα, τους κοινόχρηστους χώρους και τις όψεις των οικοδομών καθώς και για ακίνητα που χρησιμοποιούνται ως γραφεία.

– Για όσους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών εγκαταστήσουν τα γραφεία τους στην περιοχή προβλέπεται για μία πενταετία διπλή έκπτωση μισθώματος από τη φορολογία.

– Ο φόρος μεταβίβασης από 10% σήμερα μειώνεται σε 3% για αγοραπωλησίες ακινήτων.

– Οι αντικειμενικές αξίες μειώνονται κατά 50% για τους ισόγειους χώρους και κατά 30% για τους ορόφους και τα υπόγεια.

2. Για Μεταξουργείο – Κεραμεικό:

– Ανάλογη φορολογική απαλλαγή για το κόστος αποκατάστασης κατοικίας, μέχρι 500 ευρώ/τ. μ.

– Για την αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων εκπίπτει κάθε χρόνο το 1/10 της συνολικής δαπάνης αποκατάστασης και μέχρι κόστος 2.000 ευρώ/τ. μ.

– Ο φόρος μεταβίβασης από 10% σήμερα μειώνεται σε 3%.

– Νέο νομικό πλαίσιο για την κήρυξη προβληματικών περιοχών ως «Ζώνες Ειδικής Ανάπλασης».

– Επιλογή εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων γύρω από την Ομόνοια για τη μετατροπή τους σε φοιτητικές εστίες.

– Δημιουργούνται τρεις νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία Αττικόν, Ελπίς και ΚΑΤ με στόχο την αποκέντρωση της θεραπείας των χρηστών.

– Πέντε κινητές υγειονομικές μονάδες από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας των αστέγων.

19/05/2011

Από τα ΝΕΑ.

Να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση ανάγκης, πρότεινε ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, ενώ ζήτησε ακόμα τη μεταφορά μεταναστών και τοξικομανών σε αραιοκατοικημένα νησιά με χαμηλό πληθυσμό, υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ, όπου θα μπορούν να καλλιεργούν τη γή. 

Οι προτάσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις, έγιναν στο πλαίσιο κοινής ραδιοφωνικής εκπομπής σταθμών της Αθήνας με θέμα τη βία που έγινε πριν από λίγο, από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, με αφορμή τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Σαββόπουλος τόνισε ότι η Αθήνα υποφέρει από την τρομοκρατία και τη βία.

Στο τέλος της συζήτησης ο ίδιος απάντησε σε σχετική ερώτηση παραφράζοντας στίχους του, ότι «ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις».

Η πρωτοβουλία για κοινή ραδιοφωνική εκπομπή ενημερωτικών και ψυχαγωγικών σταθμών έγινε για πρώτη φορά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η ΕΡΤ προσέφερε το studio του Δευτέρου Προγράμματος για την κοινή εκπομπή ενώ συμμετείχαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Βήμα FM, Flash, Real FM, ΑΝΤ1 FM, Ράδιο 9, Στο Κόκκινο, καθώς και το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σχόλιο: Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι οι Μετανάστες έχουν γίνει πρόβλημα. Άλλωστε πώς να μη το καταλάβουν όταν άνθρωποι δολοφονούνται και έχουν σπάσει αρκετές κόκκινες γραμμές.

Το Μεταξουργείο με τα νεοκλασικά και τα δρομάκια, θα γινόταν μια περιοχή με τεράστια υπεραξία. Μεγαλύτερη από αυτή του ψειρή ή το Θησείο και κοντά στην αξία της πλάκας. Είναι απαράδεκτο να μην αξιοποιεί η Αθήνα το ιστορικό κέντρο της. Χάνει έσοδα και υποβαθμίζει την πρωτεύουσα γενικότερα.

Δε θέλω να βλέπω στους δρόμους που κάνω περίπατο, ιερόδουλες να κάνουν πιάτσα. Θέλω να βλέπω χαμογελαστούς τουρίστες και γεμάτα καφέ και Μουσεία και ζωή να σφύζει. Θέλω το Ιστορικό κέντρο της Αθήνας να γίνει ένα ευχάριστο κομμάτι στην ζωή των ανθρώπων.

4444

Από τον skai.gr

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου 59, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, δράστες είναι δύο αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

Δράστες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλιο: Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας.

Αυτή η επιτυχία μας λέει και κάτι άλλο. Το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι Αστυνομικό αλλά πολιτικό και υποδομών.

Οι Δράστες πήραν 120 ευρώ. Τόσο άξιζε η ζωή του Μανώλη.

20/05/2011

Από Πρώτο Θέμα.

Σεσημασμένος για ληστείες και ιδιαίτερα σκληρός, είναι ο 27χρονος Αφγανός που έσφαξε τον 44χρονο Μανόλη Καντάρη για μία κάμερα, ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, απ’ ό,τι φαίνεται, έγινε για τα 120 ευρώ που έβαλαν στην τσέπη από την κάμερα που άρπαξαν από τον άτυχο πατέρα και πούλησαν στη μαύρη αγορά στο Μοναστηράκι, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και του τρίτου συνεργού, υπηκόου από το Πακιστάν, συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος είναι σεσημασμένος ληστής του δρόμου, ιδιαίτερα άγριος και σκληρός και το τελευταίο διάστημα είχε φτιάξει με τους άλλους δύο αλλοδαπούς ομάδα που «χτυπούσαν» περαστικούς στο κέντρο της Αθήνας για να αρπάξουν λίγα ευρώ ή προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχοντας στα χέρια τους τα καρέ από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής που είχε καταγράψει τα πρόσωπα των δραστών, κατάφεραν ύστερα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης να κάνουν έφοδο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου και να προσαγάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο Αφγανούς μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού ληστή του δρόμου συνεχίζονται.

Σχόλιο: Όταν ζεις σε εγκαταλειμμένα κτήρια, οι συνθήκες σε κάνουν σκληρό.

Οι Αριστεροί είναι αποτυχημένοι, χρεωκοπημένοι.

Το έχει καταλάβει η Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι κάτοικοι του κέντρου που δολοφονούνται κι ολας. Με την εγκληματική ανοχή τους, αλλά και το κάλεσμα προς τους Λαθρομετανάστες, δημιουργούν ορδές από φτωχούς ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα για να βρουν τον παράδεισο και τελικά βρίσκουν την κόλαση και μετά αντιδρούν βίαια. Αριστερέ αποτυχημένε τι έχεις να πεις;

120 ευρώ αξιολόγησαν την ζωή του Μανώλη. Οι Αριστεροί τι έχουν να πουν; Πόσο την αξιολογούν αυτοί;

Όταν τους ακούω μου πέφτουν τα μαλλιά. Πολιτιστικά κέντρα και άλλες βλακείες. Εδώ σου λέει το ρεπορτάζ έμεναν σε εγκαταλειμμένα κτήρια, δεν είχαν να φάνε και σεις Αριστεροί μας μιλάτε για πολιτιστικά κέντρα;

Οι μόνοι που δίνουν μια ανακούφιση όσο αφορά τους ιδιώτες είναι οι ακροδεξιοί, που στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Έχουμε γεμίσει, δε χωράμε άλλοι στο κέντρο της Αθήνας.

Αν οι Λαθρομετανάστες δε θέλουν να γίνονται στόχος των ακροδεξιών να πάνε σε ποιο αριστερές περιοχές.

Αυτό είναι ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση. Γιατί δεν εγκαταλείπουν το κέντρο να πάνε σε ποιο αριστερές περιοχές που θα είναι και ποιο αγαπητοί.

Μπορούν να πάνε και στα πλατό των ελληνικών ΜΜΕ που είναι γεμάτα αριστερούς γιαλαντζι.

Αυτό που έχω να σας πω είναι: ότι η χώρα δε θα διαλυθεί επειδή το θέλετε εσείς με το αριστερό Μαλί!!!!

Οι κάτοικοι του κέντρου σας έχουν καταλάβει. Τον Μαινα όταν του επιτέθηκαν, Έλληνες τον βοήθησαν να ξεφύγει; Οι αλλοδαποί Μαινα αριστερέ τι έγιναν; Μάλλον δεν κατάλαβαν ποιος είσαι. Έβλεπαν μόνο το κινητό.

21/05/2011

Είπες «Θα πάγω σ’άλλη γη, θα πάγω σ’άλλη θάλασσα.

Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.

2 στοίχοι από το ποίημα του Καβάφη: Η ΠΟΛΙΣ.

Όσοι αριστεροί λένε στους Λαθρομετανάστες να έρθουν στην Αθήνα, στην ουσία τους λένε να έρθουν στην κόλαση.

Αυτοί που σκότωσαν τον 44χρονο ζούσαν σε εγκατειλημμενα σπίτια. Σα τα ποντίκια.  Έψαχναν θύματα στους δρόμους του κέντρου για να τα κλέψουν και να μπορέσουν να ζήσουν για μια μέρα άντε δυο, άντε 3. Άμα ζεις σε τέτοιες συνθήκες είναι φυσικό να αγριεύεις.

Οι Γιαλαντζοι αριστεροί υπόσχονται αλλά δε κρατούν τις υποσχέσεις και μετά ρίχνουν τις ευθύνες στο κράτος. Αφού πρώτα έχουν κάνει κακό στους Έλληνες κατοίκους του κέντρου και μετά στους Λαθρομετανάστες.

Το ζήτημα είναι απλό. Η βάρκα της Ελλάδος δε χωρά άλλους Λαθρομετανάστες και άρχισε είδη να βουλιάζει. Οι ακροδεξιοί είναι η υγιής αντίδραση στην σχιζοφρένεια των αριστερών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην Ευρώπη ανεβαίνουν κόμματα με σκληρή ιδεολογία απέναντι στους Λαθρομετανάστες. Οι κοινωνίες δεν αντέχουν τις ορδές. Φυσικά οι κοινωνίες ξεπερνούν και την αριστερή προπαγάνδα, που είναι τόσο καλά δομημένη με το φωτοστέφανο. Μόνο που τώρα με τις δολοφονίες ξέρουν καλά ποιοι είναι και τι καπνό φουμάρουν.

Είτε είσαι Αριστερός, είτε είσαι Δεξιός, αν δεν έχεις σκληρή ιδεολογία απέναντι στους Λαθρομετανάστες, εξουσία δεν βλέπεις.

Είναι ενδιαφέρον που μερικοί εκδότες, γνωστά Λαμογια της Ελλάδος το παίζουν Αριστεροί.

Οι περισσότεροι αν δεν ήταν η ριμάδα η Κρατική Διαφήμιση και τα Δημόσια πάσης φύσεως έργα, θα είχαν κλείσει.

Η Τρόικα πρέπει να είναι σκληρή.

44444

Έχουν περάσει τόσοι μήνες από τότε που κάηκαν ζωντανοί οι 3 υπάλληλοι της Μαρφιν. Η 1 γυναίκα ήταν έγκυος και ακόμα δε μάθαμε ποιοι ήταν οι δράστες.

4444

Από Πρώτο Θέμα.

«Φώναζε “κλέφτης κλέφτης”, τι να έκανα;», αυτή την εξήγηση, έδωσε σε αλλοδαπό καταστηματάρχη ο ένας εκ των δύο Αφγανών κατηγορουμένων για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου οικογενειάρχη, Μανώλη Καντάρη, όταν εκείνος τον επέκρινε ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο για μία βιντεοκάμερα.

Το στοιχείο αυτό, όπως και άλλα που δεν είχαν γίνει γνωστά, περιέχεται στη δικογραφία για το φονικό στο κέντρο της Αθήνας, φονικό για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι έλαβαν σήμερα προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν την Τετάρτη το πρωί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, προκύπτει πως οι τρεις δράστες -εκ των οποίων ο ένας καταζητείται- παρακολούθησαν τον άτυχο 44χρονο αμέσως μόλις κατέβηκε από το σπίτι του και ότι επίσης εκτός από την κάμερα τού πήραν και χρήματα από το πορτοφόλι, το οποίο έψαξαν όταν το θύμα ήταν ήδη αιμόφυρτο στο έδαφος.

Στα στοιχεία, που έχουν συγκεντρωθεί, περιλαμβάνεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται σε επτά διαφορετικά σημεία στην περιοχή.

Τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία, στις 14 Μαϊου, λαμβάνοντας καταθέσεις από κατοίκους, οι αστυνομικοί εξέτασαν και έναν αλλοδαπό καταστηματάρχη, ο οποίος τους είπε πως μετά το τραγικό γεγονός ο ένας εκ των δραστών πήγε στο μαγαζί του την κάμερα του Καντάρη λέγοντάς του πως θα περνούσε κάποιος να την πάρει. Όταν ο καταστηματάρχης τον επέκρινε πως αφαίρεσαν μία ζωή για την κάμερα, ο Αφγανός του είπε πως μαχαίρωσαν τον 44χρονο επειδή φώναζε «κλέφτης κλέφτης», προσθέτοντας: «Τι να έκανα;».

Στις 16 Μαϊου η Ασφάλεια δέχθηκε τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος τους έδωσε τον αριθμό του κινητού ενός εκ των δραστών.

Για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου, ο Εισαγγελέας έχει απαγγείλει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απλή συνέργεια σε αθρωποκτονία και ληστεία από την οποία προήλθε θάνατος, κατά συναυτουργία, καθώς και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Σχόλιο: «Φώναζε “κλέφτης κλέφτης”, τι να έκανα;»,  Ο Αφγανός αναρωτιέται τι να έκανε!!!! Γιατί δε ρωτούσες έναν αριστερό; Έναν Αναρχικό; Αυτοί θα ήξεραν να σουν πουν τι να κάνεις. Άλλωστε είσαι εδώ επειδή αυτοί σε έφεραν. Με βάση την ιδεολογία τους και τις πράξεις τους.  

Ένα στοιχείο που προκύπτει από την δικογραφία και είναι βασικό: και οι Ίδιοι οι Λαθρομετανάστες δεν αντέχουν άλλο αυτή την βία των Λαθρομεταναστών.

Το πρόβλημα δηλαδή όπως έχω γράψει πολλές φορές δεν είναι ρατσιστικό. Δεν χωρανε άλλοι στην Βάρκα. Όσοι νεοέλληνες, μετανάστες και λαθρομετανάστες ανέβηκαν, έχει καλώς. Για τους άλλους δεν υπάρχει χώρος. Πόσο μυαλό θέλετε να το καταλάβετε. Ή μάλλον πόσο αίμα αθώων πρέπει να χυθεί με τυχαία γεγονότα;

Να πω στον Αφγανό ότι ο Μανώλης φώναζε: κλέφτης, κλέφτης διότι πίστευε ότι ζούσε σε οργανωμένο κράτος. Αλλά δυστυχώς ατύχησε.

22/05/2011

Ας φύγουμε από το μίζερο και δολοφονικό κέντρο της Αθήνας και ας πάμε κάπου που είναι όμορφα. Ένα μέρος για το οποίο λένε ωραία λόγια. Ας πάμε….. στην Αυστραλία.

Θα συναντήσουμε κάποιον νεοέλληνα που έγινε Οικονομικός Μετανάστης λόγο της Κρίσης.

Διαβάζουμε από το περιοδικό Επίκαιρα: Στα 2.950 ευρώ είναι ο κατώτατος μισθός στην Αυστραλία, ενώ το κόστος ζωής είναι φτηνότερο σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτό ήταν το κίνητρο που οδήγησε των 31χρονο Κ. Π. πριν από τρεις μήνες να εγκατασταθεί στην Μελβούρνη και να βρει δουλειά πάνω στο αντικείμενο του, την πληροφορική.

Πανευτυχής περιγράφει στα Επίκαιρα πως είναι η νέα του Ζωή.

«Πως είναι στην Ελλάδα; Καμία σχέση! Υπάρχει τάξη και συνέπεια.

Είναι φανταστικά, δεν το πιστεύω! Νιώθω τόσο ευτυχισμένος που είμαι εδώ αυτή τι στιγμή και βρήκα αυτό που θέλω!».

Υπάρχουν και ευτυχισμένοι μετανάστες στον πλανήτη τελικά.

Η Αυστραλία βέβαια είναι ένα οργανωμένο κράτος που ελέγχει την Μετανάστευση. Δεν πουλά φτηνό ανθρωπισμό όπως κάνουν οι εδώ Αριστεροί. Δεν κάνει γιαλαντζι φιλανθρωπία, ούτε πριμοδοτεί την Μαύρη Εργασία και εκμετάλλευση.

Ας απαγγείλουμε ξανά τους 2 πρώτους στοίχους του Καβάφη από το ποίημα ΠΟΛΙΣ.

Είπες «Θα πάγω σ’άλλη γη, θα πάγω σ’άλλη θάλασσα.

Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.

23/05/2011

Υπάρχουν αρκετοί Νεοέλληνες που βγάζουν αρκετά χρήματα από την στυγνή εκμετάλλευση των Λαθρομεταναστών, χωρίς κανένας να τους ενοχλεί.

Ενώ βλέπουμε τις φωτογραφίες με τους Ακροδεξιούς, δεν έχω δει πουθενά καμία φωτογραφία από τους Νεοέλληνες αυτούς, που βγάζουν χιλιάδες ευρώ κέρδος από την στυγνή εκμετάλλευση των Λαθρομεταναστών.

Όλοι αυτοί οι Λαθρομετανάστες στοιβάζονται 10 ή 20 ή 30 ή 40 σε κάποια διαμερίσματα και πληρώνουν 5 ευρώ το κεφάλι για 6 ή 8 ή 24 ώρες.

Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποιοι είναι οι Δράστες που έριξαν βιτριόλι στην κ Κουνεβα.

Όταν η δικαιοσύνη πρέπει να φτάσει σε επίπεδα ελεγχου ποιο πάνω από αυτό του κακομοίρη και του εύκολου στόχου, ξαφνικά μπλοκάρει.

Έτσι όμως λύση δεν προκύπτει. Άλλωστε όπως λέει και μια σοφή ελληνική παροιμία: το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.

Τα λευκά κολάρα που μένουν στα Βόρεια και ακριβά προάστια απολαμβάνουν την ζωή χωρίς ενοχλήσεις και μπορούν να το παίζουν και φιλάνθρωποι.

4444

Από το nonews-NEWS.

Η συνέντευξη στο ΒΗΜΑ…
«ΠΟΝΤΙΚΟΙ» οι μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, «ποντικοπαγίδα» το γκέτο που έχει δημιουργηθεί στις συνοικίες της, «κρανίου τόπος» η μήτρα της Ευρώπης. Ο Διονύσης Σαββόπουλος επιλέγει με προσοχή λέξεις, φράσεις, για να καταγράψει την ένταση υπό την οποία διατύπωσε τη δική του πρόταση- κατά τον σχετικό ραδιοφωνικό μαραθώνιο- απέναντι στα…κρούσματα της βίας στην Αθήνα. «Λύση» που ξεσήκωσε αντιδράσεις, καθώς θέλει τη μετοίκηση σε χαμηλές πληθυσμιακά περιοχές εκατοντάδων χιλιάδων λάθρα διαβιούντων στα διαμερίσματα του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Αττικής, στα κτίρια του Μεταξουργείου και της οδού Γερανίου. Τουλάχιστον ώσπου «η Ευρώπη να δεήσει να χαράξει κοινή πολιτική».

– Ακούστηκε ρατσιστική η συγκεκριμένη πρόταση, κ. Σαββόπουλε. Εσείς θεωρείστε εκπρόσωπος μιας δεκαετίας που διάβρωσε και τις πιο μονολιθικές απόψεις, της δεκαετίας του ΄60.

«Γιατί λέτε ότι ακούστηκε ρατσιστικά; Δεν συμφωνώ.

Τώρα είναι που ζουν ως εξόριστοι. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μοιάζει πια με ξερονήσι. Ο κόσμος φεύγει γιατί δεν ξέρει πια τι του ξημερώνει και το δυστυχισμένο πλήθος των μεταναστών είναι στοιβαγμένο εκεί σε ένα κατ΄ ουσίαν γκέτο.

Επαναλαμβάνω αυτό που είπα στον ραδιοφωνικό μαραθώνιο της Τετάρτης λίγο πιο συμπυκνωμένα: να οδηγηθούν οι παράνομοι μετανάστες σε μισοεγκαταλειμμένα νησιά, γιατί όχι και μισοεγκαταλειμμένα χωριά, να καλλιεργήσουν τη γη και να ζήσουν εκεί με τη βοήθεια της Υπάτης Αρμοστίας του ΟΗΕ. Γιατί εμείς από μόνοι μας πώς να τα βγάλουμε πέρα;».

– Ανάλογες απόψεις περί εκδιωγμού των μεταναστών έχουν διατυπωθεί από ακραία κομμάτια του πολιτικού φάσματος.

«Μιλάμε για τους παράνομους μετανάστες.

Πιθανόν να υπάρχουν καλύτερες ιδέες από αυτή που ανέφερα. Θα με ενδιέφερε πολύ να τις ακούσω.

Αντ΄ αυτού έρχεται ένας αντίλαλος από blogs και μερίδα των ΜΜΕ με ειρωνείες, συκοφαντικές ταυτίσεις με ακραίους χώρους και άλλες διαστρεβλώσεις, σαν να μην τους ενδιαφέρει μια λύση του προβλήματος, να ακουστούν απόψεις, να γίνει ένας διάλογος, να βγει ένα συμπέρασμα, σαν να τους ενδιαφέρει περισσότερο να παραχθεί ένα ακρόαμα ή ένα θέαμα καβγατζίδικο, για να μην πω λιντσαρίσματος.

Πότε είπα εγώ για ξερονήσια; Πότε μίλησα για εξορία;

Αυτοί οι άνθρωποι τώρα είναι εξόριστοι. Αυτές οι διαστρεβλώσεις των λεγομένων μου και οι ανοίκειες ταυτίσεις είναι μια καινούργια μορφή λογοκρισίας, πολύ πιο εφιαλτική από αυτής που έζησα στο παρελθόν, γιατί στοχοποιεί ανθρώπους».

– Πού την αποδίδετε;

«Προέρχεται κατά τη γνώμη μου, αυτή η νέα μορφή λογοκρισίας, από τον φόβο και πανικό αρκετών συνανθρώπων μας, που όμως δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις ψευδαισθήσεις τους, θα προτιμούσαν να μείνουν τα πράγματα όπως είναι. Αλλά αυτό είναι αδύνατον.

Ώσπου να δεήσει η Ευρώπη να σχεδιάσει κοινή πολιτική για τους μετανάστες, εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;

Η Αθήνα πεθαίνει, δεν το καταλαβαίνουμε; Το ιστορικό κέντρο της είναι κρανίου τόπος. Και αυτό το κέντρο δεν είναι μόνο δικό μας, ανήκει σε όλη την Ευρώπη. Εδώ γεννήθηκαν η Δημοκρατία, η φιλοσοφία, το θέατρο και η ίδια η Ευρώπη.

Πρέπει να βρεθεί μια λύση και εδώ χρειάζεται κοινός νους. Η κυβέρνηση σχεδιάζει να φτιάξει περιφραγμένα στρατόπεδα για τους μετανάστες, είναι καλύτερο αυτό; Γιατί να μην πάνε σε μισοεγκαταλειμμένα νησιά και χωριά;».

– Αναλογίζεστε τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν; Ποιες τοπικές κοινωνίες θα τους δεχθούν τόσο μαζικά;

«Άνθρωποι δεν είναι και οι μετανάστες; Γιατί να μην τους δεχθούν;

Δεν είπα άλλωστε να πάνε όλοι σε ένα σημείο, ας διασπαρούν. Θα καλλιεργούν τη γη, θα συντηρούν σπίτια. Στο γκέτο της Αθήνας που είναι τώρα αυτοί οι δυστυχισμένοι αποκτούν συμπεριφορά ποντικών. Αλλά αν τους δοθεί η δυνατότητα να καλλιεργήσουν ένα αμπέλι, ένα χωράφι…».

Σχόλιο: Ο κ Σαββόπουλος κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα. Αντί να δει τι γίνεται σε αναπτυγμένες χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Σουηδία και αλλού, μας πηγαίνει στο γκρεμό.

Αν ήμουν μετανάστης και διάβαζα την συνέντευξη του Σαββόπουλου θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Διότι αν έρθω την σωστή στιγμή θα βρεθώ με σπίτι και χωράφια.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι βάζει στο παιχνίδι και τον ΟΗΕ!!!! Δηλαδή η Ελλάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα του οίκου της. Είναι παντελώς ανίκανη.

Ρε συ Νεοέλληνα, υπάρχουν ένα σωρό σοβαρές χώρες να παραδειγματιστείς, γιατί συνεχώς πας στα Σκα…..α; Μπορείς να μου λύσεις αυτή την απορία;

Σαββόπουλε και οι Νεοέλληνες άνθρωποι είναι και μάλιστα γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο και πάλεψαν για να πάει μπροστά. Τι θα γίνει τώρα; Θα φύγουν για να έρθουν οι Λαθρομετανάστες;

Θα κατεβάσεις από την Βάρκα που βρίσκεται στην μέση του παγωμένου Ωκεανού τους Νεοέλληνες και θα βάλεις τους Λαθρομετανάστες;

Ξέρεις Σαββόπουλε γιατί είναι γκέτο το Κέντρο της Αθήνας και όχι τα Βόρεια Προάστια; Ρώτησε να μάθεις και την επόμενη φορά να μας το πεις.

Οι Λαθρομετανάστες δεν είναι εξόριστοι.Με την θέληση τους έχουν έρθει και μάλιστα έχουν πληρώσει χιλιάδες ευρώ. Το καλύτερο είναι να κλείσουν τα σύνορα και να σταλούν τα σωστά μηνύματα.

Πες μου: εσύ σε πόσους μετανάστες έχεις δώσει χωράφια και σπίτια; Μην περιμένεις από το κράτος, εσύ τι κάνεις;

Η ακρίβεια είναι προσόν της Επιστήμης, όχι της τέχνης.

Γι’αυτό και οι καλλιτέχνες σπάνια δίνουν λειτουργικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Η Τέχνη σε διασκεδάζει, σε κάνει να περνάς όμορφα, είναι όμως πολύ λίγη για να δώσει απαντήσεις σε βασικά και πρακτικά ζητήματα επιβίωσης.

4444

Σε τι διαφέρει ένας Νεόπλουτος από έναν Αριστοκράτη πλούσιο; Στο ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης;

4444

Από Πρώτο Θέμα.

Ούτε στο χειρότερό τους εφιάλτη δεν θα μπορούσαν να φανταστούν αυτό που τους συνέβη το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζόπουλος, οι οποίοι έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με την εκπομπή  “Super Star”, οι δύο άντρες, έχοντας στην συντροφιά τους μια νεαρή συνοδό, ήταν στην Ομόνοια όταν δέχτηκαν επίθεση από πέντε αλλοδαπούς άντρες.

Οι ίδιοι αντιστάθηκαν βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους, αφού οι αλλοδαποί τους απειλούσαν με ένα σπασμένο μπουκάλι. Οι πέντε αλλοδαποί κατάφεραν να κλέψουν την τσάντα της νεαρής φίλης τους και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τελικά και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους, αν και ο γνωστός ηθοποίος και ο παραγωγός έφυγαν με σκισμένα ρούχα, μώλωπες και γρατσουνιές. Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχόλιο: Η Ομόνοια βρίσκετε υπό κατοχή.

Δηλαδή ένας απλός νεοέλληνας διαβάζοντας αυτή την είδηση, τι πρέπει να σκεφτεί;

Ότι δεν μπορεί να περπατήσει στην Ομόνοια; Ότι το Ελληνικό κράτος δεν ελέγχει την περιοχή; Ότι τζάμπα πληρώνει την Αστυνομία; Ότι οι αλλοδαποί φοβούνται μόνο τους Ακροδεξιούς; Τι συμπέρασμα να βγάλει; Πριν από λίγες ημέρες δολοφονήθηκε ο 44χρονος.

24/05/2011

Από Πρώτο ΘΕΜΑ.

«…..Λοιμώδη νοσήματα υψηλής μεταδοτικότητας, όπως φυματίωση, ψώρα, ηπατίτιδες, AIDS, σύφιλη, εμφανίζουν στην πλειονότητά τους οι αλλοδαποί που διαβιούν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως προκύπτει από την έκθεση που συνέταξε το ιατρονοσηλευτικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, εξετάστηκαν 541 άτομα, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό παρουσίαζαν συμπτώματα πνευμονικής φυματίωσης (αιμόπτυση), ενώ εντοπίστηκαν και περιστατικά ενεργούς φυματίωσης. Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι δεδομένου πως είναι νόσος του αναπνευστικού, κυρίως μεταδιδόμενη με τον συγχρωτισμό και τα σταγονίδια, οι ασθενείς αυτοί αποτελούν «υγειονομική βόμβα» στον κοινωνικό ιστό. Εντοπίστηκαν πολλά περιστατικά ηπατίτιδας Α, Β και C –μάλιστα πολλά εξ αυτών κατά δήλωση των ίδιων ή με προσκόμιση σχετικών εξετάσεων αίματος. Επίσης, δερματοπάθειες μολυσματικές, όπως σταφυλόκοκκος και στρεπτόκοκκος και ψώρα.

Πλατεία Βικτωρίας: Κυρίαρχοι οι Αφγανοί

«Η περιοχή γύρω από την πλατεία Βικτωρίας είναι σημείο προσωρινής εγκατάστασης ή συνάθροισης ατόμων κατά κύριο λόγο από το Αφγανιστάν και έχει δημιουργηθεί άτυπα μια μικρή δική τους κοινότητα» διαπιστώνει το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, προσθέτοντας ότι «η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη».

Εξετάστηκαν 290 άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται ως «χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, που έχουν φύγει από τη χώρα τους για οικονομικούς λόγους και στερούνται κάθε νόμιμου εγγράφου.

Κατά δήλωσή τους μένουν στην Ελλάδα σε διαμερίσματα μαζί με μεγάλο αριθμό ενοίκων έναντι τριών ευρώ το άτομο».

Πλατεία Ομονοίας: Στέκι Ελλήνων και ξένων ναρκομανών

Εκατοντάδες χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών έχουν «καταλάβει» την ιστορική πλατεία της Αθήνας, στην πλειονότητά τους άστεγοι ή φιλοξενούμενοι, κατά δήλωσή τους, σε φιλικά σπίτια.

Πρόκειται κυρίως για Έλληνες αλλά εμφανής ήταν και η παρουσία αλλοδαπών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, «η προσέλευση στην Υγειονομική Κινητή Μονάδα ήταν πολύ μεγάλη.

Εξετάστηκαν 172 άτομα, όλοι χρήστες, πολλοί από τους οποίους ζητούσαν πρωτίστως τη διαφύλαξη της περαιτέρω υγείας τους, πχ ζητούσαν σύριγγες ώστε να μην γίνεται κοινή χρήση, άλλοι ζητούσαν πληροφορίες για κέντρα αποτοξίνωσης».

Πλατεία Κουμουνδούρου: Προσέλευση μόνο για συσσίτιο

Σημείο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών αλλά για πολύ συγκεκριμένο λόγο: για το συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων, της Εκκλησίας και άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας. Αυτή είναι η διαπίστωση των ειδικών του ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με την πλατεία Κουμουνδούρου έπειτα από τρεις ημέρες παραμονής της Μονάδας εκεί. Εξετάστηκαν ιατρικά μόλις 59 άτομα, στην πλειονότητά τους Αφγανοί. Κατά δήλωσή τους, είναι άνεργοι ή εργάζονται περιστασιακά και προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα.

Πλατεία Αττικής: Η πλατεία ήταν άδεια από μετανάστες

«Η πλατεία είναι μη προσβάσιμη σε μετανάστες, χρήστες, άστεγους, λοιπές ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» αναφέρουν στην έκθεσή τους οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο «ότι οι κάτοικοι, Έλληνες, Αλβανοί, Πολωνοί, περιφρουρούν την περιοχή και την πλατεία. Κατά δήλωσή τους, δεν επιτρέπουν σε χρήστες και μετανάστες να πλησιάσουν διότι θεωρούν ότι θα λειτουργήσουν διαταρακτικά στην περιοχή».

Σχόλιο: Προσέξτε τι γίνεται στην Πλατεία Αττικής.

Στην πλατεία αυτή, Έλληνες κάτοικοι, αλλά και μετανάστες που έχουν ενσωματωθεί, περιφρουρούν την Πλατεία τους. Έλληνες, Πολωνοί, Αλβανοί. Δηλαδή άνθρωποι με ευρωπαϊκή κουλτούρα. Άνθρωποι που ανήκουν στην ΕΕ και μπορούν να πάνε στις χώρες τους και να ξανάρθουν.

Advertisements

Posted May 10, 2011 by bmplefour in crime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: