Αστρολογικές Προβλέψεις.   Leave a comment

Αστρολογικές Προβλέψεις.

13/06/2011

Τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας αυτόν τον καιρό και αν αυτό σας βγει σε καλό ή όχι έχει να κάνει με τις δικές σας επιλογές. Η έκλειψη σας υπενθυμίζει το κόστος, χρηματικό ή άλλο, που μπορούν να έχουν οι αποφάσεις σας. Όμως σε κάθε περίπτωση το ιδανικό μονά-ζυγά δικά σας ξεχάστε το.

Σχόλιο: Κάνεις λάθος αστρολόγε. Άλλο ένα λάθος στον μακρύ κατάλογο. Και τα μονά και τα ζυγά είναι δικά μου! Εγώ είμαι διαφορετικός. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τζάμπα γράφω κάτι τέτοιο. Είστε όχι απλώς τούβλα, τσιμεντόλιθοι στη σκέψη.

Γιατί δεν παίρνεις το Παράδειγμα του Παρθενώνα που και τα μονά και τα ζυγά είναι δικά του; Αιώνες τώρα. Άρε νεοέλληνα αστρολόγε, πλάκα έχεις.

Καταφέρατε μια πλούσια χώρα όπως η Ελλάδα, να την κάνετε να επαιτεί. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε καθώς ο «Παρθενώνας θα παίζει μονά ζυγά και θα κερδίζει και στα 2», την ώρα που εσείς χάνεται και στα 2.

4444

Ο Ερμής βάζει τις παντός είδους σχέσεις σου να σταθούν απέναντί σου και κάτω από τη σκιά της έκλειψης της Σελήνης σας καλεί να αποφασίσετε όλοι μαζί για την πορεία και την εξέλιξή σας.

Πριν αρχίσεις να μουρμουρίζεις «μα τι δοκιμασία είναι πάλι αυτή;» σκέψου καλύτερα τι μπορεί να σημαίνει αυτό – όπως, ας πούμε,  ξεκαθάρισμα του τι πραγματικά ζητάς από αυτές.
+ Ο ερωτισμός σου βαδίζει ακάθεκτος.
– Η ψυχραιμία σου βαδίζει στην κατηφόρα.

Σχόλιο: Αν χάσω την ψυχραιμία θα είναι καταστροφικό. Θα σταματήσω να γράφω και αυτό σε καμία περίπτωση δε το θέλει το Σύμπαν και κανένας σώφρων.

Θα είναι σαν να αδιαφορεί ο Σιντλερ …. Σαν να μην υπήρξε ποτέ σχέδιο Μάρσαλ…. Και πολλά αλλά. Ευτυχώς ο κόσμος δεν εξουσιάζεται από τους νεοέλληνες.

Advertisements

Posted June 13, 2011 by bmplefour in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: