Αστρολογικές Προβλέψεις.   Leave a comment

Αστρολογικές Προβλέψεις.

4/11/2011

Μία εβδομάδα που πιθανότατα σε βάζει στο κλίμα όλων όσων ετοιμάζονται να γίνουν στη ζωή σου το επόμενο διάστημα με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου, είναι προ των πυλών.
Με τον Άρη στην Παρθένο έχεις μπει σε μία διαδικασία να ξεκαθαρίσεις το χώρο σου, να δώσεις τέλος σε σχέσεις, συνεργασίες και να κλείσεις την πόρτα σε τόπους που σε φιλοξένησαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα φαίνεται να μη σε χωράνε πλέον.
Είναι φυσικό να έχεις άγχος αφού αισθάνεσαι πως ξεκινάς από την αρχή να δημιουργείς το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ζήσεις και θα συναναστραφείς με νέους φίλους και γνωστούς σου, εκεί που θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που λογίζονται οικογένεια και συνεργάτες ψυχής.

Ταυτόχρονα, το ξεκίνημα της εβδομάδας συνεχίζει να σε βρίσκει κοντά σε ένα άτομο ή μία ευκαιρία που φαντάζει το καρμικό σου δώρο αφού σου ανοίγει διάπλατα ένα δρόμο για να δεις το μέλλον σου, είτε μέσα από τη μοναχική είτε τη συντροφική πορεία.

Δέξου το δώρο που σου προσφέρουν και προσπάθησε να ζυγίσεις αν πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάτι που πάλιωσε και να ορμήσεις με φόρα προς το μονοπάτι που βλέπεις πλέον ξεκάθαρα. Αξίζει, τι λες…;

Σχόλιο: Καρμικο Δώρο; Ακόμα δε το είδα τόσο ξεκάθαρα. Το Κάρμα είναι μια πολύ σοβαρή Ιστορία Αστρολογε. Δεν είναι κάτι απλό.

Αυτή την στιγμή στον Πλανήτη Γη, συμβαίνουν πολλά γεγονότα με πολλές λεπτομέρειες. Όποιος έχει την σωστή στρατηγική κερδίζει.
Για δείξε μου το Καρμικο Δώρο; που λες.
Μπορείς να μου πεις γιατί η Αμερική δεν προχωρά στην Πράσινη Επανάσταση;
Ο Ρούσβελτ – FDR – στην προηγούμενη μεγάλη οικονομική κρίση έκανε την επανάσταση του ηλεκτρισμού. Με την τωρινή τι γίνεται;

Το μικρο μου διαμέρισμα αυτή την στιγμή είναι παγωμένο.

03/11/2011

Οι ουρανοί ανοίγουν και σας στέλνουν ευκαιρίες και άτομα που θα σας κάνουν καλό. Τυχεροί αριθμοί: 66, 83, 75, 40, 69, 21

Σχόλιο: Ελπίζω να έχεις δίκαιο.

10/10/2011

Τα δύσκολα της εποχής δείχνουν να σας προωθούν, καθώς έχουν δώσει χώρο στην ευέλικτη φύση σας που βρίσκει τρόπους να λειτουργεί και τελικά να αποκοµίζει και κάποια οφέλη. Τόσο οικονοµικά όσο και συναισθηµατικά, κυρίως εσείς του β’ 15ηµέρου θα έχετε κέρδη αυτές τις µέρες. Ακόµα στον χώρο της δουλειάς θα δείτε να ανοίγουν κάποιοι δρόµοι.

Σχόλιο: Κανέναν Γιατρό μπορείς να μου βρεις Αστρολόγε; Έχω πάει βέβαια σε έναν καλό γιατρό στο παρελθόν, τον βρήκα στην Τύχη, αλλά είναι ιδιώτης και πληρώνεται. Βέβαια του είπα ότι δεν έχω λεφτά και μου είπε δώσε ότι θέλεις.

Στο τέλος έδωσα τα χρήματα της επίσκεψης, διότι ντράπηκα. Όμως τώρα δεν τα έχω. Όποτε σκέπτομαι τι θα γίνει.

Είναι σίγουρο ότι πρέπει να κάνω εξετάσεις και άρχισα να σκέπτομαι ως Γιατρός!!!! Και αυτό με τσατίζει. Όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί δε θέλω.

Στο συμπέρασμα που κατέληξα είναι, ότι κάτι έφαγα και ερέθισε κάποια εσωτερικά όργανα. Έχω και μεγάλη μάζα, όποτε….

Η διατροφή είναι το Α και το Ω. Μετά μπλέκεις.

Δεν μπορείς να κάνεις και τεστ DNA και πολλά άλλα. Τεστ DNA έπρεπε να κάνω από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκα. Αλλά θα μου πεις ότι δεν υπήρχε. Ζω και σε πρωτόγονη χώρα.

Η εξέταση του DNA σου λέει ότι αν προσέξεις εδώ και εδώ, δε θα έχεις πρόβλημα. Είναι μια κατεύθυνση υγείας για καλύτερη ζωή.

Σκέπτομαι να πάω στους Γιατρούς του Κόσμου και να τους το ανταποδώσω με μια «δωρεά».

«Να βάλουμε κάποιον να γράψει στην Διαθήκη του ότι τους δωρίζει χρήματα ή κανένα ακίνητο, ως έλεος για την ζωή του, μια και πεθαίνει. Όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι και σκέπτονται ότι θα πάνε στον άλλο κόσμο, πολλοί θέλουν να κάνουν κάποιες καλές πράξεις ως αντιστάθμισμα ή για να πάνε κάπως ποιο ανάλαφροι. Θα πω τον «διαχειριστή», να τους κάνει μια Δωρεά.»

Παίζει ρόλο πάντα που πηγαίνω.

09/10/2011

Οι καταστάσεις δείχνουν ότι σας ευνοούν από την άποψη πως σας προσφέρουν μία οδό διαφυγής από πιεστικές καταστάσεις την οποία και θα ακολουθήσετε καθώς αυτό που περισσότερο τώρα επιθυμείτε είναι να ξεφύγετε από τα δύσκολα και να χαλαρώσετε κοντά σε ό,τι αγαπάτε και σας ευχαριστεί. Πολύτιμη η συμβουλή ενός ατόμου που νοιάζεται για εσάς.

Σχόλιο: Ελπίζω κάποιος από αυτούς να είναι Γιατρός μια και είμαι άρρωστος.

04/10/2011

Η προσπάθειά σας να… λάμψετε σε βάρος άλλων δεν θα βγει σε καλό. Τυχεροί αριθμοί: 36, 96, 25, 12, 30, 94

Σχόλιο: Εγώ δεν λάμπω σε βάρος άλλων, δε το έχεις μάθει ακόμα αυτό αστρολόγε; 

Μάλλον όχι. Οι περισσότεροι από αυτούς που λάμπουν είναι ψεύτικα είδωλα.

Είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και αισχροί και πονηροί και πολλά άλλα.

Το Σύμπαν σας ξέρει. Είναι γραμμένα στο Πανάρχαιο φως που φυσικά λάμπει εδώ και έτη φωτός, πριν από όλους αυτούς τους φελλούς που εκπροσωπείς. Δε θα σας βγει σε καλό για να δανειστώ την έκφραση σου.

Δεν μπορώ να μη γελάσω αστρολόγε. Άκου έχουν λάμψη. Προσέξτε μη τυφλωθείτε!!!! Όταν διασταυρώνεται τα βλέμματα σας.

Να προσέχετε επίσης να μην τυφλωθείτε όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη!!!! Το απευθείας κοίταγμα, όταν έχεις να κάνεις με τέτοια τεράστια επίπεδα λάμψης είναι μοιραίο!!!!

Αφού όλοι αυτοί είναι τόσο λαμπεροί, μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί χρεοκόπησε η Ελλάδα; Μόνο μη μας πουν ότι φταίνε οι Ξένοι. Η γνωστή καραμέλα που ακούω συνεχώς και μόλις αρχίσω να ψάχνω το θέμα, πέφτω πάνω σε κάτι Νεοελληνικά Λαμογια άλλο πράγμα.

Όπως έχω γράψει Αστρολόγε, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και ο πλανήτης Γη, είναι και αυτός μικρός. Το Σύμπαν δεν κυβερνάται από τα Λαμπερά πρόσωπα των «άλλων».

Έχετε βάλει τους Νεοέλληνες σε ένα λούκι και τώρα το παίζετε Κινέζοι.

03/10/2011

Έχετε μπει στη φάση της επαγγελματικής σταθερότητας αλλά και υλοποίησης ανεκπλήρωτων ιδεών. Επειδή έχετε σοβαρέψει υπερβολικά στον ερωτικό τομέα ή θα παίξετε τον ρόλο του δασκάλου στη σχέση ή του μαθητή. Ο βαθύτερός σας στόχος είναι να βάλετε την ερωτική σας ζωή σε τάξη. Ο Ζυγός και ο Σκορπιός παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Σχόλιο: Αυτό που με απασχολεί αυτή την περίοδο, είναι το ιατρικό πρόβλημα που έχω και αν είναι Τέλος Χρόνου για την “πίστα”.

Όταν είσαι Άνεργος και δεν έχεις ιατρική ασφάλιση, σε απασχολεί.

16/08/2011

Η Πανσέληνος στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Υδροχόου θα σου φέρει μια ψιλοενόχληση σε θέματα αισθηματικά ή ίσως γίνει αφορμή για μικροαναποδιές σε θέματα σχετικά με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου. Οι σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους θέλουν τώρα την προσοχή σου!

Σχόλιο: Εγώ τους προσέχω, αυτοί ναι μεν διαβάζουν, αλλά δε βοηθανε στο να έχω καλύτερη καθημερινότητα. Οι νεοέλληνες με έχουν μέσα στην ταλαιπωρία και την μιζέρια. Αυτό που μου συνέβη το 2008 ήταν Σοκ. Εγώ δεν είμαι τυχαίος.

31/07/2011

Πιθανώς να κάνετε μια ιδιαίτερα γοητευτική γνωριμία που θα καταλήξει είτε σε ερωτική σχέση είτε σε φιλική. Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 89, 17, 55, 5

Σχόλιο: Μπορείς να προσδιορίσεις το ποσοστό της Πιθανότητας; Όταν κάνεις προβλέψεις πρέπει να είσαι σε θέση να προσδιορίζεις και την πιθανότητα. Αλλιώς δε σε παίρνει κανένας στα σοβαρά Αστρολόγε.

22/07/2011

Φροντίστε να διεκδικήσετε δυναμικά τα δικαιώματά σας, αν κάποιοι απειλήσουν να σας τα στερήσουν. Τυχεροί αριθμοί: 30, 15, 77, 91, 85, 25

Σχόλιο: Δε νομίζω ότι απειλούνται τα δικαιώματα μου στο Σύμπαν. Σε αντίθεση με την εδώ πραγματικότητα, εκεί δεν είναι τόσο χαζοί.

Νεοελληνική Βλακεία και Τσαπατσουλιά πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες στον Πλανήτη Γη.

21/07/2011

Ίσως να διακριθείτε στο πλαίσιο της δραστηριότητας κάποιου συλλόγου ή μέσα σε μια ομάδα εργασίας. Τυχεροί αριθμοί: 12, 63, 74, 18, 96, 2

Σχόλιο: Δε θυμάμαι να ανήκω σε μια ομάδα ή σύλλογο. Δεν ταιριάζω και πολύ εύκολα.

Πρέπει να υπάρχει ιστορικό υπόβαθρο για να στηρίξω κάποια κατάσταση. Από το blog ας πούμε, κατά καιρούς έχω στηρίξει ανθρώπους, που ούτε τους γνωρίζω. Δεν τους ξέρω καν. Δε τους έχω συναντήσει ποτέ. Όταν συναντώ κάποιον πάντα η σχέση αλλάζει. Διότι έχει σχέση με την διαδρομή και τις δυνάμεις.

Βασικά δεν γνωρίζω και πολύ κόσμο. Θα έλεγα ελάχιστους. Αυτό δεν με ενοχλεί, από την στιγμή που υπάρχει η Κβαντική Θεωρεία και πολλά άλλα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε: γιατί Θεέ μου αυτό ή γιατί το άλλο. Υπάρχει εξήγηση. Αν για κάθε κακόβουλο άνθρωπο, υπάρχει και ένας καλός Σαμαρείτης, τότε είναι ζήτημα ποιον θα ακούσεις. Μετά υπάρχει και η δύναμη του Πεπρωμένου που πάντα στέλνει προειδοποιήσεις, αλλά οι περισσότεροι τις αγνοούν.

Όταν το Υπερπέραν σου Χτυπά την Πόρτα την ανοίγεις, δε την κρατάς κλειστή.

15/07/2011

Ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας ξεσηκώσει από τον καναπέ και θα σας δημιουργήσει ενδιαφέρον για δράση. Μια ευκαιρία, που θα σας τη φέρει από το πουθενά ο από μηχανής Θεός, θα σας ανακουφίσει και θα σας κάνει να νιώσετε ότι τα δύσκολα πέρασαν. Η βελτίωση της σχέσης σας με έναν Κριό θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο Αιγόκερως σας προβληματίζει.

Σχόλιο: Από το πουθενά. Φοβερή έκφραση όπως θα έλεγε και ο Μεγάλος Ρίμαν.

09/07/2011

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία. Με τη ευστροφία αλλά και την επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορείς να τα βγάζεις πέρα ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε φτάσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα φρόντισε να επιδείξεις διαλλακτικότητα ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

4444

Έχεις πολύ θάρρος και μπορείς και ξεπερνάς τις δυσκολίες με ευκολία. Κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου από κάποια γεγονότα που θα γίνουν και δεν τα περίμενες. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν αρκεί να εξωτερικευτείς και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

4444

Το ζήτημα Αστρολόγε δεν είναι τι γνώσεις έχω εγώ, το ζήτημα είναι, πόσο πρωτόγονοι είστε εσείς. Πολλές φορές γράφω στα forum των Εφημερίδων. Αυτό το κάνω μετά το 2008 διότι υπάρχει έλεγχος των κειμένων, όποτε προστατεύεσαι από τυχόν λεκτικές κακοτοπιές.

Στο forum των Νέων πριν από πολλούς μήνες, είχα γράψει για τα Αεροδρόμια. Κάποιος το διάβασε και κατάλαβε, ότι αυτό που γράφω είναι σωστό. Μάλιστα μου είχε γράψει, μήπως θα έπρεπε κάποιος να ακούσει τις απόψεις μου.

Αυτό που έγραψα τότε το υλοποίησε το Αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης αργότερα.

Θα έλεγα ότι οι ξένοι είναι λιγότεροι ηλίθιοι από την εγχώρια νομενκλατούρα και τα τσιράκια της.

21/06/2011

Στο ζώδιό σας  εισέρχεται σήμερα ο πολεμικός Άρης, κι έτσι μέχρι τις αρχές Αυγούστου  θα κάνει τη διάθεση ανάλογα πολεμική, γι’ αυτό προσέξτε τις συγκρούσεις.

Ο Άρης βγάζει το εγώ στην επιφάνεια  με όλη του την ορμή, κάτι που συχνά οδηγεί σε ανταγωνισμούς.

Όποιος έχει αυτοπεποίθηση όμως, δεν ανταγωνίζεται.

Σχόλιο: Διπλωμάτης ο Αστρολόγος!!!!

13/06/2011

Τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας αυτόν τον καιρό και αν αυτό σας βγει σε καλό ή όχι έχει να κάνει με τις δικές σας επιλογές. Η έκλειψη σας υπενθυμίζει το κόστος, χρηματικό ή άλλο, που μπορούν να έχουν οι αποφάσεις σας. Όμως σε κάθε περίπτωση το ιδανικό μονά-ζυγά δικά σας ξεχάστε το.

Σχόλιο: Κάνεις λάθος αστρολόγε. Άλλο ένα λάθος στον μακρύ κατάλογο. Και τα μονά και τα ζυγά είναι δικά μου! Εγώ είμαι διαφορετικός. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τζάμπα γράφω κάτι τέτοιο. Είστε όχι απλώς τούβλα, τσιμεντόλιθοι στη σκέψη.

Γιατί δεν παίρνεις το Παράδειγμα του Παρθενώνα που και τα μονά και τα ζυγά είναι δικά του; Αιώνες τώρα. Άρε νεοέλληνα αστρολόγε, πλάκα έχεις.

Καταφέρατε μια πλούσια χώρα όπως η Ελλάδα, να την κάνετε να επαιτεί. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε καθώς ο «Παρθενώνας θα παίζει μονά ζυγά και θα κερδίζει και στα 2», την ώρα που εσείς χάνεται και στα 2.

4444

Ο Ερμής βάζει τις παντός είδους σχέσεις σου να σταθούν απέναντί σου και κάτω από τη σκιά της έκλειψης της Σελήνης σας καλεί να αποφασίσετε όλοι μαζί για την πορεία και την εξέλιξή σας.

Πριν αρχίσεις να μουρμουρίζεις «μα τι δοκιμασία είναι πάλι αυτή;» σκέψου καλύτερα τι μπορεί να σημαίνει αυτό – όπως, ας πούμε,  ξεκαθάρισμα του τι πραγματικά ζητάς από αυτές.
+ Ο ερωτισμός σου βαδίζει ακάθεκτος.
– Η ψυχραιμία σου βαδίζει στην κατηφόρα.

Σχόλιο: Αν χάσω την ψυχραιμία θα είναι καταστροφικό. Θα σταματήσω να γράφω και αυτό σε καμία περίπτωση δε το θέλει το Σύμπαν και κανένας σώφρων. Θα είναι σαν να αδιαφορεί ο Σιντλερ …. Σαν να μην υπήρξε ποτέ σχέδιο Μάρσαλ…. Και πολλά αλλά. Ευτυχώς ο κόσμος δεν εξουσιάζεται από τους νεοέλληνες και ο Πλανήτης Γη είναι πολύ μικρός για να εξουσιάζει το Σύμπαν. Στο μέλλον, αν υπάρχει μέλλον για τη Γη, δε ξέρουμε τι μπορεί να γίνει.

4444

Βρίσκεστε στο στόχαστρο του Πεπρωμένου.

Η Πανσέληνος της προσεχούς τετάρτης θα αναταράξει τη ζωή σας και θα σας υποχρεώσει να πάρετε στάση άμυνας απέναντι σε εξωτερικά περιστατικά……

Σχόλιο: Δεν διαπραγματεύομαι το Λευκό μου Μητρώο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει το Πεπρωμένο. Εσείς δε το έχετε καταλάβει ακόμα και ….. Εγώ δεν είμαι τυχαίος και δεν μου αρέσει να σπαταλώ τον χρόνο μου. Όποτε……

4444

Η εβδομάδα ξεκινά  για εσάς είναι μια περίοδος πολλών μετακινήσεων, μικρών  ταξιδιών και επαφών με άτομα του περιβάλλοντος σας.  Ο Άρης ενεργοποιεί  πολλά θέματα της καθημερινής σας ζωής ενώ σας δίνει  ανθεκτικότητα, ευελιξία  και αντοχή.  Η Αφροδίτη ευνοεί τους μυστικούς έρωτες και τις κρυφές ερωτικές συναντήσεις ενώ οι ίδιοι δημιουργείτε παρασκήνιο. Η Σελήνη σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια ή επίσης να  τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες σε σχέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο. Ο Ήλιος ενεργοποιεί το φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο και μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Η Σελήνη σας καλεί να βγείτε να διασκεδάσετε και να βρεθείτε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα αισθηματικά σας είναι σε πρώτο πλάνο και είστε αρκετά ελκυστικοί και ερωτικά περίεργοι.

Στα επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες και σημαντικές προτάσεις.

Σχόλιο: Θα ξέρουμε στο τέλος της Εβδομάδας.

4444

Προσοχή σε επικοινωνιακά  βραχυκυκλώματα.

Το τομέα των σχέσεων  και συνεργασιών επηρεάζει και δοκιμάζει η σεληνιακή έκλειψη ….. σας ζητά να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους…..

Advertisements

Posted June 15, 2011 by bmplefour in Αστρολογια συν κατι

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: