Αγανακτισμένοι: Giorgos go Home.   Leave a comment

Αγανακτισμένοι: Giorgos go Home.

02/07/2011

Ο Διαδηλωτής που είναι άοπλος και δε φορά κουκούλα λέει στον άνδρα των ΜΑΤ: μη με βαρέσεις.

Ο άνδρας των ΜΑΤ κινείτε προς το μέρος του και τον χτυπά με το κλομπ στο κεφάλι, εν ψυχρώ.

Ο Διαδηλωτής πέφτει στην άσφαλτο με το αίμα να τρέχει από το κεφάλι του.

Όσες  φορές είδα το βίντεο πάντα έπαθα σοκ, από το εν ψυχρώ χτύπημα στο κεφάλι.

Ανατριχιάζεις με την ευκολία που χτυπά ο Άνδρας των ΜΑΤ.

Κανένας Εισαγγελέας από τους 10, δεν είδε τίποτα μεμπτό.

Θα ήθελα ένας Ιστορικός να μου πει σε τι Διαφέρει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κατοχική Κυβέρνηση Τσολακογλου.

Η Ελλάδα θα είναι υπό Οικονομική κατοχή για 10 ή 15 χρόνια. Με τις Υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και οι υπόλοιποι.

Όλο το καλοκαίρι το κίνημα των Αγανακτισμένων θα με συντροφεύει.

Καθώς θα σχηματίζεται η αρνητική εικόνα του ΓΑΠ και πόσο επικίνδυνος είναι για την Ελλάδα. Όλοι θα περιμένουν τις εκλογές για να τον μαυρίσουν. Θα φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις. Ακόμα και στημένες να είναι, δε θα μπορούν να το κρύψουν. Ο ΓΑΠ θα αποφεύγει τις Δημόσιες Εμφανίσεις σε στάδια και πλατείες γιατί φοβάται ότι θα τον γιουχάρουν. Όπως ο παλιός φίλος της οικογενείας,  Καντάφι θα αλλάξει τις μορφές της επικοινωνίας του.

4444

Από το ΒΗΜΑ.

Tο τέταρτο κατά σειρά μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ εμφανίζει η Ελλάδα (15%), με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Εurostat για το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Ωστόσο από πλευράς αύξησης της ανεργίας σε ετήσια βάση η Ελλάδα κατέχει τα πρωτεία, λαμβανομένου υπόψη ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2010 η ανεργία ήταν στο 11%.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην ΕΕ εμφάνισαν η Ισπανία (20,9%), η Λιθουανία (16,3%) και η Λετονία (16,2%), ενώ τα μικρότερα ανήκαν στην Ολλανδία (4,2%), στην Αυστρία (4,2%) και στο Λουξεμβούργο (4,5%). Ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 9.3%.

Τη μεγαλύτερη αυξητική τάση της ανεργίας σε ετήσια βάση εμφάνισαν μετά την Ελλάδα η Βουλγαρία (από 10,1% στο 11.2%), η Κύπρος (από 6,4% στο 7,4%) και η Σλοβενία (από 7,3% στο 8,3%), ενώ στον αντίποδα, με πτωτική την τάση της ανεργίας, βρίσκονται η Εσθονία (από 18,8% στο 13,8%), η Λετονία(από 19,9% στο 16,2%), η Γερμανία (από 7,2% στο 6%) και η Ουγγαρία(από 11,2% στο 10%).

Τέλος η ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών έφθασε στην Ισπανία στο 44,4% και στην Ελλάδα στο 38,5%, έναντι 20,4% κατά μέσο όρο στην ΕΕ.

Σχόλιο: Ευτυχώς οι άνδρες των  ΜΑΤ είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι και δε θα μείνουν άνεργοι. 

Πάντως πρέπει να αναγνωρίσω ότι Μαστιγώνουν εξαιρετικά τους νεοέλληνες.

Μιλανε τα video.

4444

Από το Antinews που αντιγράφει από το έγκυρο Forbes.

…….Ο κοινωνικός ιστός της Ελλάδας θα διαλυθεί πριν το ΑΕΠ μειωθεί στο 88.5% των επιπέδων του 2009. Ο απλός κόσμος δεν πρόκειται να δεχθεί τόση οικονομική ζημιά. Αν ο Παπανδρέου συνεχίσει αυτή τη πολιτική καμικάζι, εστιάζοντας στη λιτότητα, σύντομα θα απομακρυνθεί.

Με ένα χρέος ίσο με το 150% του ΑΕΠ, και μια όλο και πιο συρρικνούμενη οικονομία, η Ελλάδα έχει να επιλέξει μεταξύ της  άμεσης χρεοκοπίας, και περισσότερου δανεισμού, που όμως θα οδηγήσει σε μια χρεοκοπία αργότερα. Τότε γιατί επιλέγεται αυτός ο δρόμος της αγωνίας, μόνο και μόνο για να κερδηθούν κάποιοι μήνες; Και γιατί συνεχίζεται η λιτότητα, όταν αυτό που χρειάζεται είναι ανάπτυξη; Μάλλον επειδή οι οικονομικές ελίτ της χώρας δεν πρόλαβαν ακόμη να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό.

Οι ελληνικές τράπεζες δανείζονται με φρενήρη ρυθμό από την ΕΚΤ, χρησιμοποιώντας τα κρατικά ομόλογα ως εγγύηση. Αυτά τα δάνεια της ΕΚΤ επιτρέπουν στους Έλληνες να αποσύρουν ευρώ από τις τράπεζες και να τα μεταφέρουν στο εξωτερικό. Μόλις η Ελλάδα πτωχεύσει, τα ομόλογα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως εγγύηση, και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. Όσοι Έλληνες λοιπόν διαθέτουν χρήματα, δεν θέλουν η χρεοκοπία να συμβεί τώρα……

Σχόλιο: Απλή αναλογική εδώ και τώρα. Να ένας λόγος για να γίνει το Δημοψήφισμα πριν από τις εκλογές.

Αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα της μεταπολίτευσης είναι κάτω του Μετρίου.

01/07/2011

Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα φώναζε ο ΓΑΠ από τα μπαλκόνια.

Αυτές τις ημέρες είδαμε τον Σοσιαλισμό χέρι χέρι με την Βαρβαρότητα.

Άλλο ένα σύνθημα του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης του ΓΑΠ που αποδείχτηκε τόσο Κάλπικο.

Εκτός από τους Δημοσιογράφους του κατεστημένου, που κάνουν κωλοτουμπες συνεχώς, υπάρχουν και οι Βουλευτές. Το έχουμε δει.

Το πρόβλημα με τους Βουλευτές είναι ότι εκλέγονται με συγκεκριμένη ατζέντα, την οποία αλλάζουν όταν γίνονται εξουσία. Εάν είχαμε μια προσέγγιση Άμεσης Δημοκρατίας, αυτοί οι πολιτικοί θα είχαν καθαιρεθεί και μάλιστα μπορεί να τους κατηγορούσαν για παραπλάνηση.

Ο κ Αθανασιάδης για παράδειγμα θα έπρεπε να πάει στην εκλογική του περιφέρεια και θα έπρεπε να τους πει: άλλαξα γνώμη και θα ψηφήσω αυτό, το εγκρίνεται; Διότι με εκλέξατε γιατί σας είπα άλλα.  Αν σας έλεγα ότι θα ψηφήσω αυτά, σίγουρα δε θα ήμουν βουλευτής.

Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε το ίδιο και ο Εφαρμοστικός νόμος.

Σήμερα είναι 1η Ιουλίου και Παρασκευή. Αν ήμουν Παπαγαλάκι Δημοσιογράφος, θα σου έλεγα αναγνώστη καλό ΣΚ και καλό μήνα. Αλλά δεν είμαι, ξέρω ότι όταν είσαι άνεργος και χωρίς λεφτά ή στην πίεση της μαύρης εργασίας, δεν μπορείς να έχεις τίποτα καλό.

Οι Αστυνομικοί μετά από τόσο ξύλο και χημικά που έριξαν στους Πολίτες, πως θα ζητήσουν από τους πολίτες που δειρανε, συμπαράσταση στα αιτήματα τους;  Είναι ένα θέμα. Τα συνδικαλιστικά τους όργανα δεν μπορούν να πουν όχι σε εντολές της εκαστοτε κυβέρνησης που παραβιάζουν το σύνταγμα;

Ο ΓΑΠ δεν μπορεί να δέρνει τους Πολίτες επειδή έτσι γουστάρει και επειδή έτσι γουστάρει δεν πάει σε πρόωρες εκλογές. Να πάρει τον μπουλο. Έτσι και γίνουν εκλογές, δεν είναι πρωθυπουργός, τελείωσε.

Πόσο αμαυρώθηκε ο Τουρισμός από τα επεισόδια στο Κέντρο της Αθήνας; Από την ανικανότητα της Αστυνομικής ηγεσίας. Εγώ τα παραμύθια δε τα πιστεύω,  ότι δεν μπορούν να συλληφθουν 200 – 500 κουκουλοφόροι.

4444

Από Ελευθεροτυπία.

Οι εισαγγελείς ήταν εκεί και παρακολουθούσαν… Δεν είδαν όμως και δεν άκουσαν ότι τα ΜΑΤ έριξαν χημικά μέσα στο μετρό. Εκτός κι αν οι διμοιρίες λειτούργησαν αυτοβούλως, χωρίς να λάβουν σχετική εντολή. Όπως δεν είδαν και δεν άκουσαν και για άλλες έκνομες ενέργειες της αστυνομίας για τις οποίες και προφανώς θα έπρεπε να αναφέρουν στην προϊσταμένη τους Αρχή.

Δεν ήταν ένας ούτε δύο, αλλά περί τους δέκα, οι εισαγγελείς που πέρασαν, Τρίτη και Τετάρτη, από το δεύτερο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου στεγάζεται το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Από εκεί παρακολουθούσαν τις εντολές οι οποίες δίνονταν στις αστυνομικές δυνάμεις που συμμετείχαν στα μέτρα τάξης και άκουγαν τις πληροφορίες που έρχονταν για τα τεκταινόμενα στο κέντρο της Αθήνας από όλα τα μέσα τα οποία έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Οι απρόκλητες επιθέσεις σε διαδηλωτές και σε καφετέριες ή ταβέρνες με ανύποπτους πολίτες, οι τόνοι των χημικών, το όργιο της αστυνομικής αγριότητας, προφανώς δεν έπεσε στην αντίληψη των εισαγγελικών λειτουργών……

Σχόλιο: Το έχω γράψει πολλές φορές: η εξάσκηση της Δικαιοσύνης, είναι η πολιτική με άλλα μέσα. Άσχετα αν σε μια πραγματική Δημοκρατία πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

Η Δομή πάσχει.

4444

Έχουμε στην Ελλάδα Δημοκρατία; Ένα καυτό ερώτημα που πηγαίνει μαζί με το Υπέρογκο Δημόσιο Χρέος.

Καταρχήν κάθε 10 χρόνια πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα και να ρωτούνται οι πολίτες για τον εκλογικό νόμο. Οι πολίτες απευθείας, όχι μέσω αντιπροσώπων. Εγώ θέλω απλή Αναλογική με όριο εισόδου το 3%.

Στην Ελλάδα η Δημοκρατία πάσχει. Έχει έλλειμμα και μάλιστα μεγάλο.

Αυτή τι στιγμή μας κυβερνανε άνθρωποι, που αν γινόταν εκλογές δε θα ήταν κυβέρνηση. Είναι αυτό Δημοκρατία;

Πως είναι δυνατόν να έχουμε Δημοκρατία, όταν το πρώτο κόμμα παίρνει μπόνους 50 βουλευτές; Ξέρετε πόσοι από αυτούς δε θα ήταν καν βουλευτές;

30/06/2011

Τα βίντεο που έπαιξαν στα δελτία ειδήσεων έδειξαν την αλήθεια. Μια αλήθεια τρομακτική.

Κουκουλοφόροι με τα ΜΑΤ μαζί και χαλαρά.

Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους πολίτες, τους ψέκασαν με χημικά και ήθελαν πάση θυσία να διαλύσουν το κίνημα των Αγανακτισμένων. Αυτές οι πολιτικές διαταγές υπήρχαν. Αλλιώς δεν εξηγείτε τέτοια δράση.

Εχθες υπήρξαν και υλικές καταστροφές. Επίσης έγινε και εκκένωση ξενοδοχείων από τουρίστες.

Όλα αυτά γίνονται επειδή η Αστυνομία, οι Αρχηγοί της Αστυνομίας είναι ανίκανοι να συλλάβουν τους Κουκουλοφόρους. Απορώ γιατί δεν παραιτούνται, να έρθουν ποιο ικανοί. Στο Βερολίνο, στο Παρίσι κάθε φορά που γίνεται μια ειρηνική διαδήλωση βγαίνουν κουκουλοφόροι; Όχι.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν αποκαλυπτικοί. Τα ΜΑΤ χτύπησαν και ψέκασαν αλύπητα, πολίτες.

Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τους Κουκουλοφόρους και τους ανίκανους αστυνομικούς.

Όσο αφορά το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ψηφίστηκε με 155 ψήφους Υπέρ και 138 ψήφους κατά. Συνολικά ψήφησαν 298 βουλευτές. Κανονικά θα έπρεπε να ψηφιστεί από 180 βουλευτές για να έχει κάποιο κύρος.

Σήμερα ξεκίνησε η συζήτηση για τον Εφαρμοστικό νόμο.

4444

Τι σχέση έχει η Κερατέα με το κίνημα των Αγαναχτισμένων; Άκουσα την ομιλία του κ Παπουτσή και δε την κατάλαβα. Οι εικόνες μιλανε από μόνες τους.

Τόσα χρόνια, 200 – 500 κουκουλοφόροι «τρελαίνουν»  το κέντρο της Αθήνας και δυσφημούν την Ελλάδα, αλλά και τους πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά. Τόσα χρόνια και δε μπορούν να πιαστούν.

Πλήρης ανικανότητα των υπευθύνων. Αφού δεν μπορείτε να πιάσετε 200 – 500 κουκουλοφόρους, πως θα μας βγάλετε από την Οικονομική Κρίση; Με τι ικανότητες;

Να καταργηθεί και το Άσυλο στα Πανεπιστήμια. Διότι αυτοί οι κουκουλοφόροι δεν έχουν καμία σχέση με Ιδέες και γόνιμες ζυμώσεις για το καλό της κοινωνίας. Είναι «μηδενιστές» σε μια παρανόηση του μηδέν. Θα έλεγα ότι δεν έχουν ιδέα για το μηδέν. Βέβαια δεν είναι οι μόνοι.

Το μηδέν όταν μπαίνει δίπλα στους Αριθμούς δίνει αξία. 10,20, 340.000.000.000 καταλάβατε άσχετοι.

Υπάρχει επίσης στην Φυσική και το απόλυτο μηδέν, που είναι μια κατάσταση «Θεϊκή».

Στην Κερατέα ένας δήμος δεν ήθελε την λύση που πρότεινε η κυβέρνηση για τα Σκουπίδια. Οι κάτοικοι αντισταθήκαν. Μέχρι που κάθισαν στο τραπέζι τα σωστά άτομα και βρέθηκε μια λύση.

Θέλω να ακούσω μια δομημένη σκέψη που να έχει σχέση με την πραγματικότητα.

29/06/2011

Πάλι βλέπω την Αθήνα να καίγετε στην Τηλεόραση.

Ακούω το  ραδιόφωνο του Σκαι και ο Κουφοπουλος έχει βγάλει αυτόπτες μάρτυρες.

Εγώ το παραμύθι με τους 200 – 500  κουκουλοφόρους που δε μπορούν να πιαστούν, δε το πιστεύω.

Αν δεν μπορείτε να πιάσετε 200 άτομα, παραιτηθείτε. Τέτοια κοροϊδία δεν αντέχει κανένας νοήμονος άνθρωπος.

Τους έχω βαρεθεί τους Κουκουλοφόρους που δεν πιάνονται. Ούτε οι κακοί δε τα κάνουν  αυτά στα κινούμενα σχέδια. Αυτοί οι Κουκουλοφόροι πρέπει να μας πουν τι πίνουν και είναι άτρωτοι.

Χώρια ότι είναι εχθροί της Δημοκρατίας και των πολιτικών ζυμώσεων ανάμεσα στους πολίτες.

Ο κ Δενδιας θα γίνει ήρωας για το νόμο της Κουκούλας στις διαδηλώσεις.

28/06/2011

Οι Κουκουλοφόροι δεν είναι Διαδηλωτές. Είναι εχθροί της Ειρήνης και της Δημοκρατίας.

Ένας Διαδηλωτής σε μια Δημοκρατία διαδηλώνει πάντα με ανοιχτό πρόσωπο. Κουκούλες φορανε μόνο οι καταδότες και οι προβοκάτορες.

Βλέπουμε ξανά το έργο. Κουκουλοφόροι κάνουν επίθεση, ώστε τα ΜΑΤ να χρησιμοποιήσουν Χημικά και έτσι να αδειάσει η πλατεία Συντάγματος, από τους πραγματικούς Διαδηλωτές και πολίτες.

Οι Κουκουλοφόροι πρέπει να απομακρύνονται. Πρέπει να τους λένε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Αυτή την φορά μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη προσπάθεια τους, έκαψαν μαγαζιά και αυτοκίνητα. Το βράδυ θα ακούμε πάλι το γνωστό παραμύθι, ότι δε μπορούν να συλληφθουν. Αν δε μπορείτε να τους συλλάβετε να παρατεθείτε και να μας αδειάσετε την γωνιά.

Δεν θα βλέπουμε κάθε φορά τις ίδιες ηλίθιες εικόνες. Εγώ δεν είμαι ούτε μίζερος, ούτε χαζός. Εσύ αναγνώστη; Πολύ από τους Λάτρεις της Εξουσίας, είναι επικίνδυνοι, όταν δε κάνουν τίποτα για μια ακόμα φορά. Ίσως τους βολεύει, να μη διαμαρτύρεται ο Κόσμος και οι Άνθρωποι για ακραία οικονομικά μέτρα.

22/06/2011

Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει για την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Αν γίνουν εκλογές θα έχει καθαρή ήττα. Αυτό βέβαια που τους ανησυχεί, είναι ότι δεν έχουν την Πολιτική Νομιμότητα για να παίρνουν τέτοια οικονομικά μέτρα.

Ο ΓΑΠ εβρισκόμενος σε αδιέξοδο έβαλε τον Βαγγελη Βενιζέλο στο Υπ. Οικ. Ο Βενιζέλος είναι ρήτορας, και όλοι περιμένουν ότι θα είναι καλύτερος πωλητής του μνημονίου, από τον Γιώργο.

Είδη η διαφορά είναι αισθητή στον λόγο. Ο Πωλητής Βενιζέλος χρησιμοποίει άλλο λεξιλόγιο για να μας πουλήσει το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο και όλα τα υπόλοιπα έξτρα.

Έχει την στήριξη από τα καλόπαιδα. Είδα την Δημοσκόπηση της GPO στο MEGA και έπαθα σοκ. Τι Δημοσκόπηση είναι αυτή; Αναρωτήθηκα. Μήπως είναι στημένη; Τα νούμερα δεν δένουν με τους πολίτες που είναι στους δρόμους.

Η ALCO που ήταν στον Alter ήταν ποιο συμμαζεμένη Δημοσκόπηση. Δεν είχε τις ακρότητες της GPO.

Η μόνη πραγματική Δημοσκόπηση είναι η Κάλπες και αυτή φοβάται ο ΓΑΠ και οι υπόλοιποι Λάτρεις της Εξουσίας, διότι τουλάχιστον 50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα μείνουν εκτός βουλής.

Να μην χάσουμε όμως τον ρυθμό σε σχέση με τον Βαγγελη τον Πωλητή και την στήριξη που του παρέχουν.

Από κοντά  λοιπόν και οι σχολιαστές του ΣΚΑΙ να στηρίζουν τον Πωλητή Βαγγελη Βενιζέλο. Μάλιστα ο Άρης έβγαλε και σλόγκαν: σαν έτοιμος από καιρό.

Εγώ να πω στον Άρη: μετά τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, που στην ουσία έκανε τους πολιτικούς να έχουν μόνιμη ασυλία και τον νόμο περί τύπου, ναι δείχνει έτοιμος να μας πουλήσει το Μνημόνιο και όλα τα υπόλοιπα γκατζετ  και να μας πάρει τις οικονομίες.

Βγήκε και ο Παντελής νο 2 και φώναζε από την Βουλή: φέρτε τα λεφτά που βγάλατε στο εξωτερικό πίσω. Εγώ κάποιον που συνάντησα μου είπε: όταν θα μπουν στην Φυλακή 11 νεοέλληνες πολιτικοί, τότε εγώ θα τα φέρω πίσω. Ξέρεις δεν πιστεύω ότι αυτοί οι νεοέλληνες πολιτικοί είναι αγνές παρθένες, ώστε από το 1974 και μετά δεν έχουν πάει ποτέ φυλακή. Γιατί να τους χρηματοδοτήσω; Χώρια ότι έχουν δημιουργήσει έναν τεράστιο Δημόσιο Κομματικό Στρατό. Λυπάμαι τους φτωχούς νεοέλληνες που θα υποφέρουν, αλλά έχουν ευθύνη και αυτοί.

Αν ήμουν φτωχός και άνεργος θα ψήφιζα ΚΚΕ. Δε θα έχανα με τίποτα την ευκαιρία των πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Δούκα, τα 2/3 του Δημόσιοι Χρέους είναι τόκοι.

Advertisements

Posted June 22, 2011 by bmplefour in Greek politics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: