Λαθρομετανάστες.   Leave a comment

Λαθρομετανάστες.

21/07/2011

Από News24.

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που είχαν καταλάβει το κτίριο της Νομικής και της Υπατίας προχώρησε η Αστυνομία αφού βρέθηκαν στις…βαλίτσες τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κλεμμένα αντικείμενα.

Οι Μαροκινοί, ηλικίας 26, 27, 29 και 36 ετών, οι οποίοι βρισκόταν στην «ομάδα που κατέλαβε την Υπατία» και είναι κάτοχοι αποφάσεων αναβολής απομάκρυνσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής/Τμήματος Απελάσεων και συνελήφθησαν με την κατηγορία της… «αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».
Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία, στον χώρο των Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου και σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις αποσκευές τους τα κατωτέρω αντικείμενα, την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
• τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές
• εννέα κινητά τηλέφωνα
• τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων
• έξι μπαταρίες κινητών τηλεφώνων
• έναν πλοηγό GPS
• μία παιχνιδομηχανή ( PLAY STATION )
• τέσσερα ρολόγια
• ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου
• ένα σεσουάρ
• ένα αυτόματο τρυπάνι
• δύο ανδρικά αρώματα και
• έναν φακό.
Από την έρευνα-προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω αντικείμενα είχαν κλαπεί από οικίες και οχήματα στην Αθήνα και αποδόθηκαν στους κατόχους τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Σχόλιο: Οι Λαθρομετανάστες Κοστίζουν ακριβά στην Ελλάδα και στην Ελληνική κοινωνία.

Το προβλημα είναι ότι οι Αριστεροί δεν δίνουν χρήματα στους Έλληνες πολίτες για να τα βγάλουν πέρα. Οι Αριστεροί δίνουν χρήματα στους Λαθρομετανάστες αλλά όχι στου Έλληνες.

Ξέρετε πόσες αρρώστιες φέρνουν οι Λαθρομετανάστες; Μπορεί ένα διαλυμένο σύστημα υγείας να αντέξει 2.000.000 λαθρομετανάστες; Όχι βέβαια.

Αριστεροί και εκμεταλλευτές της ανθρώπινης ψυχής κάνουν πάρτι. Οι Αριστεροί δείχνουν πόσο φιλάνθρωποι είναι και οι Εκμεταλλευτές βγάζουν μαύρο χρήμα, νοικιάζοντας σπίτια τρώγλες με το κεφάλι. Οι Αριστεροί είναι οι καλύτεροι φίλοι των εκμεταλλευτών. Δε το λέω εγώ αυτό, η πραγματικότητα το λέει.

Χρειάζονται σκληρές και ριζοσπαστικές λύσεις. Πρέπει να φτιαχτούν οι Φράκτες στον Έβρο.

22/06/2011

Οι Λαθρομετανάστες κοστίζουν. Η Λαθρομετανάστευση είναι μια βίαιη εισβολή στο σύστημα μιας χώρας. Μια επιβάρυνση.

Όταν ένα κράτος είναι οργανωμένο, βάζει κανόνες και επιτρέπει την ελεγχόμενη είσοδο μεταναστών, όπως κάνει για παράδειγμα η Αυστραλία ή ο Καναδάς και πολλές άλλες χώρες.

Η Ελλάδα δυστυχώς και σε αυτό το πεδίο είναι χρεοκοπημένη. Το πολιτικό και γενικά η νομενκλατούρα είναι ανίκανη να διαχειριστή το πρόβλημα. Μιλάμε για καυτό πρόβλημα. Όσο μένει άλυτο, τόσο η Ελλάδα θα βυθίζεται στον βάλτο.

Καθαρές θέσεις για την Μετανάστευση, που να είναι σε θέση και να τις εφαρμόσουν, έχουν μόνο λίγα κόμματα.

Οι Λαθρομετανάστες, λειτουργούν βέβαια και ως Μαστίγιο των Νεοελλήνων. Όταν σε ένα χώρο μαζεύονται πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι σύντομα έχουμε βίαιες εκρήξεις. Κλασικό παράδειγμα το κέντρο της Αθήνας και οι δολοφονίες που γίνονται εκεί. Η Πρόσφατη η δολοφονία του Μανόλη από 3 λαθρομετανάστες για μια κάμερα, ήταν ένα δυνατό μαστίγωμα στους ανίκανους νεοέλληνες να αλλάξουν πολιτικούς και Δημοσιογράφους.

22/06/2011

Σύμφωνα με μελέτη της Δανέζικης κυβέρνησης, η αυστηροποίηση της νομοθεσίας ενάντια στην είσοδο παράνομων μεταναστών από χώρες εκτός της ΕΕ επέφερε εξοικονόμηση πόρων ύψους 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε μία περίοδο 10 ετών. Πρόκειται για τεράστιο ποσό αν αναλογιστούμε ότι το μέγεθος του πληθυσμού της Δανίας είναι περίπου το μισό από εκείνο της Ελλάδας, αφού ο συνολικός πληθυσμός της χώρας συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών φτάνει τα 5,9 εκατ. άτομα.

Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί, επειδή στο παρελθόν η ελληνική κυβέρνηση είχε παρουσιάσει τη βορειοευρωπαική χώρα ως υπόδειγμα προς μίμηση, είναι ότι οι μεταναστευτικοί νόμοι στην Δανία είναι ιδιαίτερα αυστηροί και δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph το κόστος των μεταναστών και των τέκνων τους που προέρχονται από χώρες μη μέλη της ΕΕ κοστίζουν στο κράτος της Δανίας 2 δις ευρώ το χρόνο, ενώ αντιθέτως οι ευρωπαίοι πολίτες που ζουν και εργάζονται στην Δανία συμβάλουν στην οικονομία της χώρας.

Αξίζει δε να επισημανθεί ότι οι μετανάστες από μη μέλη της ΕΕ αντιστοιχούν στο 5,9% του συνολικού πληθυσμού των 5,9 εκατ. ανθρώπων ενώ στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό υπολογίζεται ότι είναι άνω του 12%.

Η αυστηροποίηση της νομοθεσίας οδήγησε σε μηδενισμό εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα, πράγμα που μεταφράστηκε σε άμεσο κέρδος πολλών δισεκατομμυρίων που θα ξοδεύονταν σε κοινωνικές παροχές. Βλέπουμε λοιπόν με αδιάσειστα στοιχεία μέσα από μία τεκμηριωμένη μελέτη πόσο επιβαρύνει τα κρατικά ταμεία η λαθρομετανάστευση και πως θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν πολύτιμοι πόροι.

Η κυβέρνηση της Δανίας σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτή την μελέτη για την λήψη νέων μέτρων που θα αποτρέψουν την είσοδο στην χώρα ατόμων από χώρες που δεν ανήκουν στην ΕΕ, ενώ πιο αυστηρή θα γίνει η νομοθεσία για την είσοδο στην χώρα των οικογενειών των μεταναστών στην που ήδη βρίσκονται στην Δανία.

Από την άλλη πλευρά στην βασική πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών της ΕΕ, την Ελλάδα οι αρχές κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τους παράνομους μετανάστες εντός των συνόρων, το κράτος κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους «ταλαιπωρημένους» υπηκόους χωρών που αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα όπως το Πακιστάν καθότι όπως φαίνεται… λεφτά για αυτούς υπάρχουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Advertisements

Posted June 22, 2011 by bmplefour in Λαθρομεταναστες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: