Τα Πέντε Σκαμπίλια, οι Live Λυγμοί και η κίνηση ΜΑΤ της Παπανδρέου.   Leave a comment

Τα Πέντε Σκαμπίλια, οι Live Λυγμοί και η κίνηση ΜΑΤ της Παπανδρέου.

Αυτός ο τίτλος μου αρέσει. Μπορεί να παίξει σε πάνω από μια πραγματικότητες.

30/07/2011

Ο Μάκαρος με το σήμα κατατεθέν, το πούρο του, διαφεύγει της σύλληψης. Ο Μάκαρος είναι φαινόμενο για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

4444

Από το nonews-NEWS
kourdistoportocali.com

Από τον Στάθη Τρομπούκη

Γίγαντας είναι ο Μάκαρος. Τους χορεύει όλους. Πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Τους γνωρίζει από τα γεννοφάσκια τους. Από τότε που…θηλάζανε το δάχτυλό τους.

Κι αυτό γιατί κρατάει μυστικά και ντοκουμέντα.

Πως απέκτησε όμως ο φοβερός , ο ασύλληπτος Μάκαρος σχεδόν όλα τα Αρχεία της ΚΥΠ επί Χούντας;

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που κυκλοφορούν ο Μάκαρος, ο δυναμίτης, ο μερακλής, έκανε δουλειές μ έναν συγγενή της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Απ΄αυτόν λοιπόν ο Μάκαρος εξασφάλισε καυτά ντοκουμέντα από τα Αρχεία της ΚΥΠ, επί Χούντας.

Φακελωμένους λοιπόν τους έχει όλους ο Μάκαρος. Με γραπτά και φωτογραφίες.

Ντοκουμέντα κρατάει ο Μάκης για τις «παραξενιές» και τις «λοξοδρομήσεις» της εφηβείας τους αλλά και πάσης φύσεως μίζες και βρώμικες μπίζνες.

Δεμένους τους έχει όλους τους κορυφαίους πολιτικούς ο Μάκαρος.

Ποιος να τολμήσει να τον ακουμπήσει;

Γειασάν τον Μάκαρο λοιπόν…

25/06/2011

Σε αυτή την Υπόθεση εμπλέκονται και πολιτικοί, με κάποιο τρόπο.

Από το fimotro.

Έβαλε τα κλάματα στον αέρα ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον FM 100 Θεσσαλονίκης, όταν ο δημοσιογράφος του διάβασε τον διάλογο στον οποίο ο Γιώργος Τσακογιάννης (συνομιλώντας με κάποιον άγνωστο) φέρεται να απειλεί τον…γνωστό δικηγόρο (“Εντάξει δεν πρέπει να φάει πέντε σκαμπίλια στα πόδια τώρα;”)

Ο κ. Κούγιας ξέσπασε σε λυγμούς και είπε “Γιατί δεν μου το είπαν για να με προστατεύσουν; Έπρεπε να μου το πει η αστυνομία και ο πρόεδρος.”

Στη συνέχεια σοκαρισμένος, ζήτησε συγνώμη κι έκλεισε το τηλέφωνο. Ιδού ο διάλογος που σόκαρε τον Αλέξη Κούγια: Γ: Αυτά είναι τελείως μ… οι κασέτες δεν μετράνε από χρόνια

Α: Ναι, ναι

Γ: Και ούτε είναι ότι είσαι σε αυτό, μπορεί να έχει γίνει μοντάζ, μπορεί να έχουν γίνει μοντάζ. Να το ξέρεις αυτό στο λέω αλήθεια έτσι; Εγώ πήγα στο δικαστήριο για ανθρωποκτονίες για τέτοια να το ξέρεις.

Α: Το ξέρω, το ξέρω

Γ: Αυτός ο καραγκιόζης που βγαίνει τώρα να κάνει ντόρο, ο Κούγιας, βγαίνει τώρα ξέρεις γιατί;

Α: Είπε και σένα ε;

Γ: Εντάξει δεν πρέπει να φάει πέντε σκαμπίλια στα πόδια τώρα; Τέλος πάντων ξέρεις κάτι μη του κάνεις τώρα καμιά χάρη με τον μ…

Α: Τρελός είσαι ρε

Γ: Αυτός ξέρεις γιατί τα κάνει αυτά;

Α: Για να ανέβει

Γ: Για να κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα

Α: Το ξέρω ρε συ τι μου λες αφού βγήκε και είπε για τον διαιτητή που είναι για να πάει πρώτη εθνική…

Σχόλιο: Αν ο Κουγιας έτρωγε ένα σκαμπίλι, όπως έφαγε η Αγαπημένη μου  παρουσιάστρια, όπως είχα διαβάσει, όχι πέντε που ήθελε ο άλλος, θα καθόταν ήσυχα!!!!

Οι Διάλογοι φυσικά και σοκάρουν. Κάποιοι έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους και δε τους νοιάζει καθόλου. Λες και δεν υπάρχει κράτος ή δικαιοσύνη.

Για πάνω από 2 χρόνια βλέπαμε ένα ποδόσφαιρο που μόνο ποδόσφαιρο δεν ήταν και δεν αντιδρούσε κανένας.

Οι κασέτες μας λένε γιατί δεν μέτρησε το Γκολ του Κατσουρανι. Όχι γιατί δε το είδε ο Διαιτητής, αλλά γιατί ήταν στημένο. Δεν είχε κάνει Λάθος, αβλεψία. Το ποιο ωραίο είναι ότι μετά ζητούσε ο άλλος προστασία για να μην τους πειράξουν.

Επίσης μάθαμε ότι ένα καλό Φάρμακο κάνει θαύματα, αλλά για να κερδίσει η ομάδα, πρέπει να το παίρνουν όλοι οι παίκτες. Και τα φάρμακα του Ποδοσφαίρου κάνουν και για το Μπάσκετ.

Πάντως επειδή είδα τον Αγώνα ήταν φανερό ότι ο Παίκτης ξεχώριζε. Τότε δεν ξέραμε για τα Φάρμακα. Νομίζω ότι είναι το τέλος της Αθωότητας. Για να κάνεις Πρωταθλητισμό και να είσαι συνεχώς σε φόρμα, χρειάζεσαι και την Χημεία.

Εγώ θα περιμένω να βγει στην Επιφάνεια το ψητό της Υπόθεσης. Το Χρήμα. Εδώ μιλάμε για Εκατομμύρια Ευρώ. Πάνω από 148 εκατομμύρια Ευρώ. 

4444

Από Ελευθεροτυπία.

Αχιλλέας: «Να σου πω κάτι, κανόνισε να ρίξεις κανένα τηλέφωνο σε αστυνομίες και εισαγγελείς».

Θανάσης: «Εντάξει, έχω μιλήσει και θα ξαναμιλήσουμε».

4444

«…..Όταν όμως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου, με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου που της έθεσε υπόψη ένας δικαστικός συντάκτης, παρήγγειλε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, αναθέτοντάς την στην κ. Παπανδρέου, η τελευταία για να διερευνήσει ενδελεχώς και άρα στο σύνολό της την πολυσχιδή υπόθεση, έκανε την κίνηση-ματ.

Συγκέντρωσε όλες τις σχετικές δικογραφίες, που ήταν διασκορπισμένες ανά την Ελλάδα και ένας Θεός ξέρει εάν και πότε θα κατέληγαν σε αποτέλεσμα, τις συνένωσε με τη δική της αλλά και με τις εκκρεμείς δικογραφίες του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου κι έπιασε δουλειά.

Παράλληλα με τις άλλες μεγάλες δικογραφίες που χειριζόταν (όπως υποβρύχια, επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, Ιντραλότ-ΟΠΑΠ) η νεαρή εισαγγελέας μελέτησε τις αναφορές της διεθνούς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας UEFA προς την ΕΠΟ για σαράντα ποδοσφαιρικούς αγώνες και συγκεκριμένα για τέσσερις της Super League, τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδας και τριάντα δύο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας («ένα από τα πιο διεφθαρμένα της Ευρώπης» κατά την UEFA) που διεξήχθησαν από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι τον Μάρτιο του 2011.

Με βάση την ανάλυση του όγκου του στοιχηματισμού στους αγώνες αυτούς, σε συνδυασμό με την κύμανση της στοιχηματικής απόδοσης πριν και κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των επίμαχων ποδοσφαιρικών αγώνων, η UEFA είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι επίμαχοι αγώνες ήταν στο σύνολό τους «χειραγωγημένοι»…….»

4444

Από Ελευθεροτυπία.

Ε: Δεν μοιάζει, όμως, λίγο αφελές αυτό, άνθρωποι σαν τον Μαρινάκη να πέφτουν θύματα του οποιουδήποτε;

Α: Εχω μια φιλοσοφία.

Αν πάψουν άνθρωποι με ανώτερο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, όπως Μαρινάκης, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης να ασχολούνται, το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να εξελιχθεί.

Εδώ και δύο χρόνια παρακολουθούμε το φαινόμενο, ο επιτυχημένος πρόεδρος του Ολυμπιακού, ή του Παναθηναϊκού, να είναι αυτός που έχει τον Μπέο μαζί του. Άνθρωποι που ο στενός τους κοινωνικός περίγυρος περιορίζεται στα δάχτυλα του ενός χεριού, βάζουν ξαφνικά τον Μπέο και τον Τσακογιάννη μέσα σ’ αυτόν.

Γιατί όταν γνωρίζουν αυτό που κάποτε είπε ο Κόκκαλης… «έβαλα στη διοίκηση του Ολυμπιακού τον Θωμά Μητρόπουλο για να προστατεύσω την ομάδα», καταλαβαίνουν ότι για να μην τους πετάξουν κάποια στιγμή κορνέδες, χρειάζονται έναν Μπέο, ή έναν Θωμά.

Αυτό είναι, βέβαια, μια απλή δικαιολογία. Πάντως, τώρα έχουμε μπροστά μας τη χρυσή ευκαιρία να πάψει να υπάρχει ως άλλοθι κάτι τέτοιο.

Όταν ένας άνθρωπος για να κάνει εκατομμύρια άλλους ανθρώπους χαρούμενους, χαλάει εκατομμύρια, δεν πρέπει να τον αφήνει το σύστημα έρμαιο του κάθε Μπέου, του κάθε Τσακογιάννη και του κάθε Θωμά.

Ο γ.γ. Αθλητισμού και η ΕΠΟ να προστατεύσουν τέτοιους ανθρώπους, που είναι θύματα της επαγγελματικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής τους επιτυχίας, άρα δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ενώ πέτυχαν αλλού, αποτυγχάνουν στο ποδόσφαιρο.

Εκεί ακριβώς έρχεται η εγκληματική οργάνωση και ο δικηγόρος της. Αυτή τη στιγμή που αλλάζουν όλα, να κάνουμε τα πάντα να μη φύγει ο τελευταίος απ’ αυτούς.

Σχόλιο: Τον Κουγια τον συμπαθώ. Όπως συμπαθώ και τον Μαρινακη που είναι γνήσιος Ολυμπιακός. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αποκτήσει ένα μέτρο. Όντως είναι ευκαιρία.

27/06/2011

Η espresso έχει καυτό ρεπορτάζ για τον Θειο που διακίνησε 3.000.000.000 δις ευρώ στην Ασία.

Από το 2004 μέχρι το 2007 συνολικά το ποσό των εμβασμάτων έφτασε τα 968 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά το 2007. Από το 2008 και ύστερα ήρθε ο Θειος.

4444

«…..Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει την μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ; ……»

Σχόλιο: Αν το βλέπαμε και αυτό, θα είχαμε δει πολλά.

4444

Ποδοσφαιριστής της Football League μετά την άρση του Τραπεζικού Απόρρητου βρέθηκε με 5.000.000 ευρώ και δήλωνε εισόδημα λίγο κάτω από το αφορολόγητο.

4444

Η espresso προαναγγέλλει 4 νέες συλλήψεις που θα κάνουν πάταγο. Πρόκειται για ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας. Για να δούμε.

28/06/2011

Ε! όχι και να παραιτηθεί ο Μαρινακης από τον Ολυμπιακό κυρία Παπαδακου.

Ο Μαρινακης είναι αγαπητός από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού,  γιατί και ο ίδιος είναι γνήσιος Ολυμπιακός. Δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί.

Σε αντίθεση με τον Τζιγκερ, από την πρώτη χρονιά ξόδεψε χρήμα. Έδειξε ότι είναι παθιασμένος με τον Ολυμπιακό. Ότι θέλει να τον δει πρωταγωνιστή στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται κάθαρση και τεχνολογία.

Αν βάλετε την τεχνολογία, η αξιοκρατία θα ανέβει τουλάχιστον 50%. Για παράδειγμα, στο Γκολ του Κατσουρανι, αρκούσαν 2 ριπλέι για να πιστοποιηθεί το Γκολ. Η Τεχνολογία υπάρχει, γιατί δε την χρησιμοποιείτε;

Το ζήτημα της τεχνολογίας το έχω γράψει πολλές φορές, όποτε κάθε φορά που βλέπω κάποιους με γραβάτες και ύφος να συζητανε και να συζητανε για την δικαιοσύνη, κρατώ την κοιλιά μου από τα γέλια. Θέλετε να γίνει το ποδόσφαιρο περισσότερο δίκαιο σε χρόνο dt;

Άρχισαν τα όργανα.

Από nonews-NEWS
www.parapolitika.gr
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

Πριν από λίγη ώρα η συνάδελφος του δικαστικού ρεπορτάζ Γιάννα Παπαδάκου μετέδωσε την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από την προεδρία του Ολυμπιακού. Προφανώς, η εν λόγω δημοσιογράφος ελάχιστα γνωρίζει από επιχειρηματικότητα. Και, ακόμη … λιγότερα, από επενδύσεις.

Ο Μαρινάκης δεν αγόρασε τον Ολυμπιακό για να κάνει εφέ, αλλά επένδυσε στην ομάδα που αγαπά. Επένδυσε στο προϊόν. Πέραν τούτου, ο Μαρινάκης έχει μάθε ό,τι ακουμπά να το κάνει ΜΕΓΑΛΟ. Να το πολλαπλασιάζει. Έμαθε να κρατά ψηλά τη σημαία. Να επενδύει και να ανταγωνίζεται. Αυτό, δηλαδή, που δεν έχει συνηθίσει να κάνει ο Ψυχάρης, ο οποίος στοχοποιεί πρόσωπα, πιέζει τράπεζες (σ.σ. μέσα από τις εφημερίδες του), μόνο και μόνο για να συντηρεί ένα υπερδανεισμένο Συγκρότημα.

ΠΡΟΣ την κυρία Γιάννα Παπαδάκου: Ενημερώστε τον κύριο Ψυχάρη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει και στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Άλλοι θα ψάχνουν χώρα να κρυφτούν, όταν θα καταρρεύσουν τα υπερχρεωμένα μαγαζάκια τους.

ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ MANAGEMENT ΨΥΧΑΡΗ

Το parapolitika.gr αποφάσισε να δημοσιεύσει την εικόνα του ΔΟΛ -όπως προκύπτει από τους ισολογισμούς- για να καταλάβει ο κόσμος τις απανωτές επιτυχίες του Ψυχάρη. Του ανθρώπου που οδηγεί το Συγκρότημα που δημιούργησαν οι Λαμπράκηδες στο οικονομικό αδιέξοδο. Πάρτε μια πρώτη γεύση…
Η συνεχιζόμενη μείωση της κυκλοφορίας των εντύπων, ο δραματικός περιορισμός της διαφημιστικής δαπάνης και ο οξύς ανταγωνισμός σε επίπεδο προωθητικών ενεργειών επηρέασαν αρνητικά τις εργασίες και τα αποτελέσματα του ομίλου.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το 2010 ανήλθε σε 201,1 εκατ. ευρώ έναντι 255,8 εκατ. ευρώ το 2009, παρουσιάζοντας μείωση κατά 21%, και οφείλεται στη μείωση των πωλήσεων που κατέγραψαν όλοι οι τομείς δραστηριότητας του ομίλου.

Τη μεγαλύτερη μείωση κατά 32% σημείωσαν οι πωλήσεις του τομέα λοιπών δραστηριοτήτων, που συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που απαρτίζεται από παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, κυρίως λόγω της αναστολής της δραστηριότητας και της θέσης σε εκκαθάριση της θυγατρικής εταιρείας Ελληνικά Γράμματα ΑΕ.

Τα έσοδα του τουριστικού τομέα υπέστησαν μείωση κατά 29% και του εκτυπωτικού τομέα κατά 14%.

Οι πωλήσεις του εκδοτικού τομέα επίσης παρουσίασαν σημαντική μείωση κατά 19%.

Οι εφημερίδες του ΔΟΛ, “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, “ΤΑ ΝΕΑ” και η “ΕΞΕΔΡΑ”, καθώς και τα περιοδικά που εκδίδει ο όμιλος, στο σύνολό τους, σε επίπεδο εσόδων υπέστησαν τις σοβαρές πτωτικές πιέσεις που επικράτησαν στην αγορά κατά τη χρήση 2010.

Τα ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν σε ζημία 32,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 7,5 εκατ. ευρώ το 2009. Οι λειτουργικές ζημίες του ομίλου κυρίως οφείλονται στις αντίστοιχες ζημίες της μητρικής εταιρείας ΔΟΛ ΑΕ και στη μη διανομή μερίσματος από τη συγγενή εταιρεία Τηλέτυπος ΑΕ.

Την ίδια στιγμή τα αποτελέσματα προ φόρων του ομίλου διαμορφώθηκαν σε ζημία 43,9 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 16,3 εκατ. ευρώ το 2009 και τα αποτελέσματα περιόδου μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας διαμορφώθηκαν σε ζημία 47,1 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 18,8. εκατ. ευρώ.

Στις λειτουργικές δραστηριότητες εμφάνισε εκροές ύψους 27,2 εκατ. ευρώ από αρνητικές ροές το 2009 ύψους 1,26 εκατ. ευρώ, ενώ στις χρηματοδοτικές δραστηριότητες εμφάνισε θετικό αποτέλεσμα ύψους 12,2 εκατ. ευρών από αρνητικές 4,5 εκατ. ευρώ. Ενισχυμένο και το ταμείο με 13,8 εκατ. ευρώ από 6,13 εκατ. ευρώ το 2009. Οι συνολικές υποχρεώσεις του ομίλου αυξήθηκαν στα 224 εκατ. ευρώ από 192,2 εκατ. ευρώ το 2009, με το συνολικό τραπεζικό δανεισμό να αυξάνεται κατά 18,4 εκατ. ευρώ φθάνοντας στα 128,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή 52% του συνολικού παθητικού του ομίλου, με το δείκτη ξένα/ίδια κεφάλαια να διαμορφώνεται στο 8,99:1.

Εντός της χρήσης 2010 ολοκληρώθηκε ο τακτικός φορολογικός έλεγχος της εταιρείας για τις χρήσεις 2000-2005 καθώς και ο προσωρινός έλεγχος για τη χρήση 2006. Από το φορολογικό έλεγχο προέκυψε φόρος εισοδήματος 2.475 χιλ. ευρώ και προσαυξήσεις 2.124 χιλ. ευρώ. Η εταιρεία ήδη είχε διενεργήσει προβλέψεις ύψους 1.225 χιλ. ευρώ και η διαφορά ύψους 3.374 ευρώ επιβάρυνε τα μετά από φόρους αποτελέσματα της χρήσεως 2010.

Το σύνολο ιδίων κεφαλαίων συρρικνώθηκε στα 21,7 εκατ. ευρώ (από 69,8 εκατ. ευρώ) τη στιγμή που ζημίες -υπενθυμίζουμε- έφθασαν στα 47 εκατ. ευρώ, με τη διοίκηση να έχει ανακοινώσει προ ολίγων ημέρων ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά, για την κεφαλαιακή και ταμειακή ενίσχυση της εταιρείας.

Η αποτίμηση της εταιρείας στο χρηματιστηριακό ταμπλό διαμορφώνεται στα 33 εκατ. ευρώ. Για το έτος 2011, η διοίκηση εκτιμά ότι η παρατεταμένη ύφεση στην αγορά αυξάνει τον πιστωτικό κίνδυνο καθώς και το χρόνο είσπραξης των απαιτήσεων και ο όμιλος προσπαθεί να λάβει πρόσθετα μέτρα για τον έλεγχο και την είσπραξη των επί πιστώσει πωλήσεων, ενώ ενδέχεται να αυξηθούν και οι προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις.

ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ

Η εταιρεία Εκτυπώσεις IRIS , η οποία ελέγχεται κατά 50% από τον εκδοτικό όμιλο “Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη” και κατά το υπόλοιπο 50% από τον εκδοτικό όμιλο “Πήγασος”, εμφάνισε ζημιές 10,2 εκατ. ευρώ για το 2010. Πρόεδρος της Ίριδας είναι ο Σταύρος Π. Ψυχάρης. Όπως αποδεικνύεται, ο άνθρωπος ό,τι πιάνει στα χέρια του, ή κλείνει (ημερήσιο “ΒΗΜΑ”) ή μπαίνει με τα μπούνια μέσα!

Σχόλιο: Αν δε κάνει αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με ζεστό χρήμα – Μετρητά, έχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Στην ουσία ζει με δανεικά.

4444

Από Καθημερινή.

Για συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αλέξη Κούγια έγινε λόγος στην εκπομπή «Δίκη».

Τις πληροφορίες τις μετέφερε στον «αέρα» πρόσωπο, το οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, χαρακτηρίστηκε ως… το «βαθύ λαρύγγι» του σκανδάλου Koriopolis και ισχυρίστηκε ότι επειδή είχε τη δύναμη απέτρεψε τα… χειρότερα για τον γνωστό ποινικολόγο.

Ερωτηθείς για έναν από τους περίφημους διάλογους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, στον οποίο ο κ. Τσακογιάννης κάνει λόγο για «πέντε σκαμπήλια» στα πόδια του κ. Κούγια, το «βαθύ λαρύγγι», είπε:

«Ήταν κάτι διαφορετικό, το οποίο είναι πιο σοβαρό… Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί αν μιλήσω και το αναλύσω, τότε θα ‘’φωτογραφηθώ’’. Ο κ. Κούγιας με ξέρει και τον ξέρω, αλλά δεν του είπα τίποτα…».

4444

Από Καθημερινή.

Προφυλακιστέος κρίθηκε έπειτα από την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου ακολούθησε τον Βασίλειο Καρακούλιας -ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις διατηρούσε πολύ μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχηματισμού- και το μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης, Γιώργο Τσακογιάννη.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Σταύρος Ψωμιάδης, Ανδρέας Δημόπουλος, Νίκος Παντέλης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Αθανάσιος Ντότσης και Νίκος Ζαμάνης. Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή ο Νίκος Χάλκος και ο Βασίλης Γεωρτσιάκος.

Advertisements

Posted June 26, 2011 by bmplefour in GREEK FOOTBALL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: