Αγανακτισμένοι: Δεν ήρθαμε για την πλάκα μας στην Πλατεία, έχουμε σοβαρό λόγο.   Leave a comment

Αγανακτισμένοι: Δεν ήρθαμε για την πλάκα μας στην Πλατεία, έχουμε σοβαρό λόγο.

11/07/2011

Η Κυβέρνηση του ΓΑΠ επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα,τον Καμίνη. Μετά τον Παπαιωανου που μίλησε  για Τσαντίρια.

Είναι κρίμα πάντως που η πλειοψηφία των Αγανακτισμένων δεν ανήκει στην Μεσαία τάξη, που έχει και το Χρήμα για να πάει στο Ηρώδειο και μετά να πάει διακοπές και μετά να βρει δουλειά στο εξωτερικό και μετά να έρθει ξανά στην Ελλάδα και στα Κόλπα της Μίζας.

Αυτοί οι δύσμοιροι καλλιτέχνες που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν παρά τέχνη επί πληρωμή. Οι Καλλιτέχνες είναι αναγκαίοι ως μαϊντανοί σε τραπέζια γνωριμίας. Για περεταίρω διαφθορά. Το θύμα νιώθει πάντα κολακευμένο που ένας της show biz είτε έντεχνης, είτε άτεχνης είναι στο τραπέζι του.

Το Ζήτημα είναι ότι κάποιοι πεινανε. Είναι άνεργοι και οι πολιτικοί 3ης κατηγορίας ξεπουλανε την χώρα, χωρίς κανένα αντίκρισμα για τον φτωχό νεοέλληνα που δεν μπορεί να πάει και στο Ηρώδειο ή να ζήσει τις περιβόητες χάρες της ζωής.

Οι Αγανακτισμένοι σίγουρα δεν πήγαν στην Πλατεία για την πλάκα τους. Το πολιτικό σύστημα τους φοβάται. Έτσι βάζει Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, Ραδιοφωνικούς Σπίκερ, διανοουμένους και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι να λέει διάφορα. Οι σκηνές στο Σύνταγμα δεν ενοχλούν κανέναν Τουρίστα, αφού είναι μέρος μιας πολιτικής Διαδικασίας.

Αντίθετα η Διαταγή που έδωσε ο Παπουτσής – με την κόρη που σπουδάζει στο Yale – και τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης, Παπαιωνου, Βενιζέλος, Χρυσοχοιδης και οι υπόλοιποι, οι Διάφοροι υποστηρικτές Ηθοποιοί της κυβέρνησης του ΓΑΠ, Δημοσιογράφοι και άλλοι μαϊντανοί που θέλουν να παίξουν κάποιο ρόλο στην Ιστορία, παρόλο που έχουν κάποιο αξίωμα, αλλά η ιστορία τους αγνοεί, ήταν μια τέλεια Δυσφήμηση για τον Ελληνικό Τουρισμό. Ο ΓΑΠ και η Κυβέρνηση του ξέρουν να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

Όλοι οι συνδικαλιστές των Αστυνομικών ήταν ξεκάθαροι εκτελούσαμε πολιτικές εντολές.

Οι κουκουλοφόροι δεν ανήκουν στους Αγανακτισμένους, ανήκουν στο Σύστημα.

4444

Αντιγραφή από το nonews-NEWS

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης της πλατείας Συντάγματος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά τη συνάντησή του με οικονομικούς φορείς της πρωτεύουσας σχετικά με την εικόνα της πόλης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι θα… ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας προκείμενου να απομακρυνθούν από την πλατεία Συντάγματος όσοι έχουν κατασκηνώσει στο σημείο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, το Σύνταγμα δεν κατοχυρώνει ένα διαρκές κάμπινγκ σε ένα δημόσιο χώρο.

Είπε ακόμα ότι θα επεξεργαστεί πρόταση προκειμένου να μην κλείνουν για 50 ανθρώπους ολόκληροι δρόμοι και να δημιουργούνται μποτιλιαρίσματα σε όλους τους δρόμους του κέντρου.

4444

Πάντως πάνω από 6 στους 10 δε θα πάνε φέτος διακοπές. Αυτό είναι μια σκληρή αλήθεια.

Αν αυτοί οι 6 από τους 10 κατέβουν στο Σύνταγμα θα γίνει χαμός. Πέφτει η Κυβέρνηση.Ο ΓΑΠ και οι άλλοι Λάτρεις της Εξουσίας, χάνουν την κουτάλα και τις καρέκλες.

Οι υπόλοιποι 4 που έχουν και τα ευρώ, θα είναι διακοπές.

4444

Πως θα γίνει ανανέωση της πολιτικής, όταν παραπέμπονται μόνο 4 για περεταίρω διερεύνηση;

4444

Αν είσαι αδελφός του ΓΑΠ, αυτές τις ημέρες έχεις ένα επιπλέον προσόν για να βρεις δουλειά.

4444

Άνθρωποι που δεν έχουν γράψει ούτε μια πραγματική γραμμή ιστορίας, είναι γελοίοι και δίνουν μια νότα κωμωδίας, όταν λένε «…. Όταν εγώ πήγαινα, εσείς ερχόσασταν ….»   Κλασικοί losers.

4444

Δεν πρέπει να έχω παράπονο ο ΓΑΠ, η κυβέρνηση του, οι παρατρεχάμενοι του, οι Υποστηρικτές του, Μαστιγώνουν τους Νεοέλληνες αλύπητα. Με πλήρη συνείδηση.

4444

Δεν πρέπει να έχω παράπονο ο ΓΑΠ, η κυβέρνηση του, οι παρατρεχάμενοι του, οι Υποστηρικτές του, Μαστιγώνουν τους Νεοέλληνες αλύπητα. Με πλήρη συνείδηση.

Δεν χρειάζεται να πω ότι δεν υπάρχει ίχνος αισθητικής. Αντίθετα υπάρχει μια Βαρβαρότητα. Μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος το είπε ξεκάθαρα: αν πρέπει για να λάβουμε βοήθεια από την ΕΕ,  πρέπει να γίνουμε σκλάβοι, τότε καλύτερα να φύγουμε από την Ευρωζώνη.

10/07/2011

Οι Αγανακτισμένοι άντεξαν μετά την επίθεση των ΜΑΤ και του Παπουτσή και των κουκουλοφόρων.

Οι κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ χρησιμοποίει ένα σωρό μηχανισμούς για να τους διώξει.

Από την άλλη ο Ελληνικός Λαός θέλει πρόωρες εκλογές για να διώξει τον ΓΑΠ και την παρέα του. Πολιτικοί 3ης διαλογής. Τους έχουν καταλάβει όμως.

4444

Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιουλίου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Καμπουράκη που το πρωί της ίδιας ημέρας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σχολίασε «δηλώσεις» της για τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος χωρίς να κατονομάζει τη Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Χθες άκουγα μια δεν θυμάμαι ποια ήταν, μια κυρία που είναι στη σόου μπιζ να λέει “με χαλάει που δεν μπορώ να πάω Σύνταγμα διότι είμαι celebrity”».

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν ενοχλήθηκε που δεν την γνώριζε ο Δημήτρης Καμπουράκης. Προφανώς αυτό που την ενόχλησε ήταν το περιπαιχτικό του ύφος για τη «δήλωσή» της.

Έτσι λοιπόν σχολίασε στο Twitter της: «Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να ακούω αηδίες, εννοείται ότι ποτέ δεν είπα τη φράση “δεν πάω σύνταγμα γιατί είμαι celebrity”. Aυτό ήταν τίτλος του Nitro συμπέρασμα του δημοσιογράφου γι’ αυτό και είναι σε τρίτο πρόσωπο. Αν είσαι δημοσιογράφος φοβάμαι πως οφείλεις να μπεις στον κόπο να διαβάσεις μια συνέντευξη πριν την κάνεις θέμα».  

Η Σίσσυ στη συνέντευξή της στο Nitro ανέφερε συγκεκριμένα: «Υπάρχει ένας πολύ έντονος ρατσισμός απέναντι στους ανθρώπους που προβάλλονται από τα ΜΜΕ. Κάτι που έχω ζήσει κι εγώ, είτε όταν κάνω πολιτικά σχόλια στο Twitter είτε όταν προσπαθώ να συμμετέχω σε τέτοιες κινητοποιήσεις. Προσπαθείς δηλαδή να το στηρίξεις όλο αυτό, να κάνεις αυτό που μπορείς όχι ως επώνυμος, αλλά ως πολίτης, για να εκφράσεις την αγανάκτησή σου, και ο άλλος σου αφαιρεί το δικαίωμα. Βλέπεις, υπάρχουν κάποιοι που σε κοιτάζουν στραβά, με ένα βλέμμα του τύπου “ κάνε μας τη χάρη κούκλα μου. Τι ακριβώς ήρθες εδώ να μας παίξεις;»  

Η συγκεκριμένη απάντησή της δόθηκε με αφορμή την προσπάθειά της να κατέβει με το παιδί της στο Σύνταγμα στη διαδήλωση των Αγανακτισμένων την Κυριακή που είχαν γίνει τα επεισόδια, αλλά δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν ποτέ. Εκείνη την ημέρα στο Twitter της ένας από τους followers της, είχε αμφισβητήσει την αγανάκτησή της.

Σχόλιο: Οι celebrities θέλουν να πάνε στο Σύνταγμα. Έχουν δικαίωμα να πάνε; Και ποια είναι η έννοια του celebrity;

Σε μια Δημοκρατία, κανονικά όλοι έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν. Βέβαια η εμπειρία έχει δείξει ότι πολλοί celebrities που έχουν γίνει βουλευτές ήταν απλές γλάστρες.

Η ποιο καυτή βέβαια ερώτηση είναι ποιος είναι ποιο celebrity; Η κ Χρηστίδου ή ο κ Καμπουρακης;

Η κ Χρηστίδου πάντως εκτός από χαζομάμα και πόσο ευτυχισμένη είναι   και καυτές φωτογραφίσεις που ίσως πειράξουν τον μπαμπά, δείχνει με βάση και την απάντηση της, ότι είναι έξυπνη.

Αναμένουμε τα Περεταίρω. 

Διότι έγινε και ένα περιστατικό με έναν άνθρωπο που τον πέρασαν για Αστυνομικό οι Αγανακτισμένοι και τον πλάκωσαν στο ξύλο. Αυτό δεν είναι δημοκρατία.

Advertisements

Posted July 10, 2011 by bmplefour in Greek politics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: