ΟΠΑΠ   Leave a comment

ΟΠΑΠ

02/08/2011

Κανένας δε θέλει να τον κλέβουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γκανιότα του ΟΠΑΠ τσακίζει κόκκαλα.

Όποτε κάθε λογικός παίκτης θα αναζητήσει καλύτερες εταιρείες.

Βέβαια οι νεοέλληνες πολιτικοί, αυτές οι καρικατούρες που για τον εαυτό τους, έχουν θεσπίσει ασυλία για πάσα νόσο, για τους απλούς  Έλληνες φτιάχνουν συρματοπλέγματα.

Ο ΟΠΑΠ πρέπει ή να αλλάξει ή να καταργηθεί. Να σπάσει το Μονοπώλιο, μια και ζούμε την Εποχή του Ραγκουση που χτυπά αλύπητα τους ταξιτζήδες, επειδή λέει το επάγγελμα τους είναι κλειστό.

Ως παίκτης στοιχήματος θέλω να μπορώ να έχω την καλύτερη επιλογή με βάση την αγορά. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την γκανιότα του ΟΠΑΠ που με κλέβει.

Δε θέλω να γράψω για τους Αμαρτωλούς μισθούς των στελεχών του ή για τα σκάνδαλα των συμβάσεων του. Φυσικά ο ΟΠΑΠ βγάζει κέρδος λόγο μονοπωλίου. Το οποίο μοιράζει στους Εθνικούς Νταβατζηδες με απευθείας αναθέσεις. Η μεγάλη διαπλοκή γίνεται βέβαια με τους δημοσιογράφους. Επειδή πληρώνει διαφήμιση, σχεδόν κανένας δημοσιογράφος των ΜΜΕ δε μιλά για την γκανιότα. Η αγορά και το πλαίσιο είναι Σοβιετικού Τύπου.

Αν γίνει σωστά η Απελευθέρωση, το Ελληνικό κράτος θα βγάζει περισσότερα, οι τράπεζες θα έχουν περισσότερη δουλειά και θα υπάρξουν θέσεις εργασίας. Αν η απελευθέρωση γίνει σωστά.

Είναι μεγάλη ιστορία το στοίχημα και έχει πολλά λεφτά. Η σημερινή οργάνωση με τον ΟΠΑΠ είναι του περασμένου αιώνα. Εντελώς πρωτόγονη.

Αυτή η χώρα είναι γεμάτη συρματοπλέγματα. Γι’αυτό τόσοι απλοί άνθρωποι θέλουν να τα πηδήξουν και να φύγουν. Να ανασάνουν. Δεν είναι τυχαίο. Πηγαίνεις στην Αγγλία και ποντάρεις σε ότι γεγονός γουστάρεις. Πολιτικό, ποδόσφαιρο, ότι μπορείς να φανταστείς. Κι εδώ; Εδώ έχουμε την μιζέρια των νταβατζηδων. Εγώ θα ήθελα να ποντάρω πότε θα γίνουν πρόωρες εκλογές. Ο Θαπαπετρο στην Ισπανία, είδη τις ανακοίνωσε για 20/11/2011.

Από Έθνος.

Κεφάλαια της τάξεως των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ διαφεύγουν τη φορολόγηση, από τυχερά παιχνίδια που παίζονται στο Διαδίκτυο.

Την επισήμανση έκανε χτες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στα εγκαίνια της νεοσύστατης Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας, μιλώντας για την αναγκαιότητα της σύστασής της.

“Και το χειρότερο όλων; Όλα αυτά λειτουργούν και διακινούνται μέσω την ελληνικών τραπεζών, δεδομένου ότι η χρήση του Διαδικτύου γίνεται με πιστωτικές κάρτες” τόνισε ο κ. Παπουτσής και πρόσθεσε: “Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι τράπεζες της χώρας μας, άθελά τους φυσικά, καθίστανται συνεργοί στη φοροδιαφυγή”.

Ο κ. Παπουτσής τόνισε επίσης ότι πλέον το μεγαλύτερο μέρος της φοροδιαφυγής γίνεται από το Διαδίκτυο και ότι αυτό απαιτεί όχι μόνο συντονισμένη προσπάθεια, αλλά και ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Σχόλιο: Με την Καρικατούρα τον Παπουτσή δεν πας μακριά. Αν ήμουν τραπεζίτης θα τον «σούταρα» από την πολιτική. Δε λες που υπάρχει το στοίχημα στο διαδίκτυο και βγάζουν κανένα φράγκο οι τράπεζες. Τι πολιτικές καρικατούρες είναι αυτοί; Κάτω του μετρίου και με διαφορά.

Το μυαλό αυτό των ανθρώπων δεν μπορεί να λειτουργήσει προς την σωστή κατεύθυνση. Τόσα χρόνια πρέπει να το έχετε καταλάβει. Άλλωστε χρεοκόπησαν την χώρα. Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Καρικατούρες σα τον Παπουτσή σας χρεοκόπησαν.

Η σκέψη τους και το lifestyle τους, δεν αντέχετε. Νεοέλληνα ή θα αλλάξεις ή το Σύμπαν θα βάλει τις γνωστές σου Καρικατούρες, να σε μαστιγώσουν και άλλο.

Γι’αυτό είμαι υπέρ των Ταξιτζήδων. Ήρθε ο Ραγκουσης και επειδή έτσι γουστάρει, κατάργησε τον νόμο του Ρέππα, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους Επαγγελματίες του Τουρισμού και τους Τουρίστες και έφερε ένα καινούριο νομοσχέδιο. Επειδή έτσι γουστάρει. Δεν σκέφτηκε κανέναν άλλο. Την είδε μεγάλος πολιτικός η καρικατούρα που αν γίνουν αυτή την στιγμή εκλογές θα του κουνήσουμε το μαντίλι. Αυτό είναι σίγουρο στοίχημα. Στάνταρ. Στις επόμενες εκλογές δεν κερδίζει με τίποτα το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και του Ραγκουση κλπ. Να το παίξετε να βγάλετε κανένα φράγκο. Καθαρό Στάνταρ.

 

 

 

Advertisements

Posted August 2, 2011 by bmplefour in Bet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: