Τα Blogs και το ΠΑΣΟΚ και ο Μ. Παπαιωαννου.   Leave a comment

Τα Blogs και το ΠΑΣΟΚ και ο Μ. Παπαιωαννου.

08/08/2011

Το ΠΑΣΟΚ με αυτή την ενέργεια, αλλά και με προηγούμενες, ο νόμος περί τύπου και η βιομηχανία αγωγών, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ μικροί για μια χώρα με τον Πολιτισμό της Ελλάδος. Πολύ μικροί.

Δεν δημιουργείς πολιτισμό Μεγάλο και με βάθος με ανθρώπους σα τον κ Παπαιωανου και τους υπόλοιπους. Γι’αυτό και έγραψα στον Γκοντάρ: μην μπλέκεις του Αρχαίους Έλληνες και την σκέψη τους, με αυτές τις καρικατούρες. Μην πληγώνεις την Αρχαία Ελλάδα.  Ούτε φράγκο στις καρικατούρες.

Ψάχνουμε για έναν πολιτικό, που θα έχει στο πρόγραμμα του, την σύλληψη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όταν γίνει πρωθυπουργός με απόλυτη πλειοψηφία. Όπως στην Ουγγαρία, στην Ουκρανία, στην Ισλανδία και άλλου.

Θέλουμε απλή αναλογική για να μην ξαναδούμε ανθρώπους σαν τον κ  Παπαϊωάννου ξανά στην πολιτική.

Οι Καρικατούρες του ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν την πολιτική νομιμότητα.

Από nonews-NEWS.

Το σχόλιο της Ελευθεροτυπίας…
Δανία του Νότου μπορεί να μη γίναμε, αλλά κινδυνεύουμε να γίνουμε Κίνα της Δύσης.

Την περασμένη Παρασκευή ορίστηκε η ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή που μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ασχοληθεί με το πώς θα… ταυτοποιούνται οι διαχειριστές των μπλογκ και θα διευρύνει τον κατάλογο των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.

Με πρόεδρο τον Αθ. Ράντο, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, και μέλη τους Αθ. Κατσιρώδη, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χ. Μαχαίρα, πρόεδρο Εφετών, Εμ. Σφακιανάκη, δ/ντή δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλ. Θεοδωράτο, νομικό σύμβουλο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχο Μανδραβέλη, δημοσιογράφο.

Το έργο τους θα είναι «ιστορικό». Θα βαδίσουν στα χνάρια της Κίνας, της μόνης χώρας όπου έχει επιχειρηθεί να επιβληθεί με νόμο στους διαχειριστές μπλογκ η υποχρέωση να δηλώνουν την πραγματική τους ταυτότητα.
Αγγ. Μπ. (Πολιτικά Παρασκήνια)

06/08/2011

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου μίλησε στο MEGA, που αλλού θα μιλούσε, και είπε κάτι για κουκουλοφόρους χωρίς να έχει τσίπα, χωρίς να έχει ντροπή. Αυτοί οι άνθρωποι κατέλαβαν την εξουσία λέγοντας τεραστία ψέματα: το λεφτά υπάρχουν έχει γράψει ιστορία, και βγαίνουν και μιλούν για κουκουλοφόρους. Έχεις την πολιτική νομιμότητα να κάνεις νόμους κ Παπαιωανου; Απάντηση: όχι.

Τι συζητάμε. Το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού, είναι σίγουρο ότι θα ψηφήσει έναν πολιτικό που θα πει: Αν με κάνετε πρωθυπουργό θα ψηφίσω νόμους και διατάξεις, για να βάλω στη Φυλακή τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, αφού ευθύνονται για την Αύξηση του Δημοσίου Χρέους και πολλών σκανδάλων. Όπως γίνεται στην Ουγγαρία και στην Ουκρανία και σε άλλα ανεπτυγμένα κράτη.

Όλα θα γίνουν νόμιμα. Η παραπάνω πρόταση θα είναι μέρος του πολιτικού προγράμματος. Αν ο Λαός το ψηφήσει και δώσει την αυτοδυναμία, όλα θα έχουν τελειώσει για τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Η Λαϊκή κυριαρχία είναι ο υπέρτατος νόμος σε μια κοινωνία όπως θα έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Άλλωστε έχει μείνει εκείνη η διαμάχη για το αν δικαιούται να ψήφιση και ο Αλευράς ως Πρόεδρος της Βουλής.

Να πω επίσης ότι ο κύριος Παπαϊωάννου μετέχει σε μια κυβέρνηση που παρέδωσε Εθνική Κυριαρχία. Ούτε ντροπή ούτε τσίπα έχουν άνθρωποι. Το μόνο πράγμα που τους νοιάζει είναι ο εαυτούλης τους.

Παραδώσατε ή δεν παραδώστε Εθνική κυριαρχία κ Παπαιωανου; Είναι λάσπη και αυτό; Πλάκα έχεις.

Με το νόμο περί τύπου που έφτιαξε άλλος Πασοκος: ο Βαγγελης Βενιζέλος, για να φιμώσει τις εφημερίδες με την βιομηχανία των Αγωγών, έρχεται και πάλι ένας Πασοκος για να προσπαθήσει να φιμώσει τα blogs.

Νεοέλληνα, θα παρακαλάς να είχες χρεοκοπήσει. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να τα καταφέρει κύριε Ολι Ρεν. Ο  Παπαϊωάννου  και τα  τσιράκια της επιτροπής του, αγριεύουν το Σύμπαν. Και επειδή ο Παπαιωανου δεν έχει δισεκατομμύρια ευρώ, η ΕΕ θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Μη ξεχνάς Ολι Ρεν ότι όλα ξεκίνησαν από την Ελλάδα το 2008. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις  Ολι Ρεν είναι να στείλεις δικούς σου να κυβερνήσουν την Ελλάδα και να την απαλλάξεις από τον κάθε κ Παπαιωανου. Άλλωστε και αυτοί σφετεριστές είναι, πήραν την εξουσία λέγοντας απύθμενα ψέματα.

Με αυτούς τους ανθρώπους η Ελλάδα δεν έχει μέλλον, ούτε το Ευρώ. Εγώ είμαι ποιο κοντά στο Σύμπαν από τον Παπαιωανου και τον κάθε Παπαιωανου και τον κάθε Διάσημο Διευθυντή και Εκδότη και Εργολάβο και Πετρελαια. Όσο αφορά το ΕΣΠΑ και τα λεφτά, αυτά θα δοθούν σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Έτσι γίνεται πάντα στην διεφθαρμένη Ελλάδα. Οι γνωστοί κουκουλοφόροι που δυστυχώς ο  Σφακιανάκης δεν μπορεί να βρει, γιατί συναντάει το απόρρητο των τραπεζών και έτσι γίνεται ένας χορός παράνομων δισεκατομμυρίων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, ότι ούτε ένας Βουλευτής από το 1974 δεν έχει πάει φυλακή στην Ελλάδα. Απλοί νεοέλληνες έχουν πάει πολλοί. Δεν επιτρέπω στον κ Παπαιωανου να μου κάνει μάθημα ηθικής. Δεν επιτρέπω σε έναν Πασοκο να μας κάνει μαθήματα ηθικής. Ο μόνος τρόπος για να πάρουν την Εξουσία το 2009 ήταν να πουν ψέματα. Να παραπλανήσουν τους Νεοέλληνες πολίτες συνειδητά. Όχι δε του επιτρέπω να μου κάνει μαθήματα ηθικής.

Στην Ουγγαρία αυτός που θα βάλει τους Σοσιαλιστές πρωθυπουργούς στη Φυλακή έχει τα 2/3 της Βουλής. Σκέψου πόσο πολύ ήθελαν οι Ούγγροι πολίτες να τιμωρήσουν τους Σοσιαλιστές ώστε έδωσαν στον Viktor Orban απόλυτη πλειοψηφία.

Θέλω να κάνω μήνυση στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για εξαπάτηση και παραπλάνηση. Κύριε Παπαιωανου της Διαφάνειας πως μπορώ να έχω αυτό το δικαίωμα; Ως πολίτης της Ελλάδος. Από την στιγμή που ο Παπουλιας δεν παραιτείτε για να πάμε σε εκλογές. Άλλος Πασοκος και ο Παπουλιας.

Δεν αντέχω να σας βλέπω. Με εξαπατήσατε το 2009 και θέλω αποκατάσταση.  

Επίσης θέλω να αποφασίσω με δεσμευτικό δημοψήφισμα για τον Εκλογικό νόμο. Δεσμευτικό Δημοψήφισμα. Είναι δικαίωμα μου. Αντιπαθώ τους εκλογικούς νόμους που δίνουν μπόνους βουλευτές. Άκου μπόνους. Εσύ κ Παπαιωανου είσαι κανονικός βουλευτής ή είσαι μπόνους Βουλευτής;

05/08/2011

Από Zougla.gr

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου συστήνεται ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τον εξορθολογισμό των διατάξεων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα και την αποτελεσματική προστασία των θυμάτων.

Ειδικότερα η επιτροπή θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.

Σύμφωνα με την απόφαση την επιτροπή συγκροτούν ο Αθανάσιος Ράντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως πρόεδρος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.

Η επιτροπή θα ολοκληρώσει το έργο της έως τις 30-9-2011 και δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση για τα μέλη της.

04/08/2011

Από newpost.gr

Με αφορμή την προαναγγελία των μέτρων κατά της ανωνυμίας των blogs (ιστολογίων) από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαιωάννου, ενδιαφέρον παρουσιάζει η «αντίδραση» του αντιπολιτευόμενου ΠΑΣΟΚ, εν έτει 2006, κατά την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή για την «απόλυτη λογοκρισία», εξαιτίας της σύλληψης του blogger Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του ιστολογίου blogme.gr.

To ΠΑΣΟΚ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση τότε, υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου, είχε εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «ηλεκτρονική λογοκρισία» την ώρα που στην Ελλάδα λάμβανε χώρα το Παγκόσμιο Φόρουμ για την Διακυβέρνηση στο Διαδίκτυο.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που καταδικάζει τη δίωξη Τσιπρόπουλου: «Την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε στο πρώτο Παγκόσμιο Φόρουμ για την Διακυβέρνηση στο Διαδίκτυο, για την ελευθερία που (θα έπρεπε να) προάγει το Ίντερνετ, η χώρα μας ζούσε ένα ακόμη κρούσμα ηλεκτρονικής λογοκρισίας. Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε και φυλάκισε τον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο, υπεύθυνο μιας ιστοσελίδας συλλογής πληροφοριών, προφανώς μη μπορώντας ή μη θέλοντας να ξεχωρίσει ανάμεσα στον υπεύθυνο ενός δημοσιεύματος και σε αυτόν που απλώς καταλογραφεί πληροφορίες. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει την παραβίαση της ελευθερίας του λόγου στο Διαδίκτυο και επισημαίνει ότι, τελικά δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας στο πεδίο αυτό ταξινομείται στην ίδια κατηγορία με το Ιράκ και το Ιράν».

Παράλληλα με τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, είναι ενδεικτικό άρθρο της Κάτιας Μακρή στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» που στηλίτευε την κυβέρνηση Καραμανλή τονίζοντας ότι «το γύρο του κόσμου έκανε μια πρωτοφανής υπόθεση ηλεκτρονικής λογοκρισίας στη χώρα μας» την οποία ανακάλυψε «για κακή τύχη του πρωθυπουργού, ο φανατικός του διαδικτύου Γιώργος Παπανδρέου»!

Τα χρόνια πέρασαν, το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου αλλά μάλλον το ζήτημα της ελευθερίας στο Διαδίκτυο διαμορφώνεται ανάλογα με τις πολιτικές συνθήκες, αφού αυτή τη στιγμή η ανωνυμία των blog «απειλείται» από τους ανθρώπους που κατηγορούσαν τους προκατόχους τους για λογοκρισία και καταστρατήγηση της ελευθερίας στον κυβερνοχώρο!

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Παπανδρέου, Μιλτιάδης Παπαιωάννου, εξήγγειλε χθες νέα νομοθετικά μέτρα για την λειτουργία των blog προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης των διαχειριστών, αλλά και την άρση του απορρήτου για περισσότερα εγκλήματα απ’ όσα επιτρέπει ο νόμος, κατά την εμφάνισή του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Βαγγέλης Βιτζηλαίος

4444

Από fimotro.

Την ίδια στιγμή που το Mega αναλάμβανε να αγιοποιήσει τον Μ. Παπαϊωάννου και να του δώσει τις κατάλληλες πάσες για να μιλήσει για το νόμο – φίμωτρο στα blogs (δεν ρίχνουμε την ευθύνη στο δημοσιογράφο Ι. Χασαπόπουλο που έκανε σωστά τη δουλειά του) το… Alter στην εκπομπή του Μ. Νιφλή φιλοξενείτο ο Α. Τσίπρας, ο οποίος έλεγε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστήριζε ο υπ. Δικαιοσύνης. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ποιο κανάλι παρακολούθησαν οι τηλεθεατές. Θα το δείτε στον πίνακα της τηλεθέασης που θα σχολιάσουμε αύριο το πρωί…

Σχόλιο: Ο Μ. Παπαιωανου ο ψεύτης, με βάση όσα έχουν πει προεκλογικά οι Πασοκοι,  δεν έχει καμιά πολιτική νομιμότητα. Αυτές οι καρικατούρες που οδήγησαν την Ελλάδα στην πτώχευση πρέπει να φύγουν. Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει εκλογές, ξέρει ότι θα το μαυρίσουν. Μας κυβερνά μια χούντα.

Πάγκαλε ο Τσιπρας θα μπει στη Βουλή, εσείς μπορεί να διαλυθείτε. Μια και το να σε λένε σήμερα Πασοκση είναι σα να σε βρίζουν. Χώρια το μεγάλο ανέκδοτο, ότι είστε σοσιαλιστές.

4444

Από fimotro.

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου καταφέρεται σκληρά ενάντια στις διαφαινόμενες προθέσεις της κυβέρνησης για δημιουργία ειδικής νομοθεσίας στην blogοσφαιρα, τονίζοντας ότι μόνο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τολμούσαν να θίξουν τη δημοκρατία του…διαδικτύου.

Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Δ.

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου σχετικώς με τα δρομολογούμενα από τη Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, περί κατασκευής ειδικού φιμωτικού Νόμου κατά των ελευθερολαλούντων blogs… έχει να επισημάνει τα εξής:

1) Πρόκειται περί νέας φαιδρότητας αποχαμένων κυβερνητικών και των όσων ιδιωνύμως κρύπτονται πίσω από το πλάνο ελέγχου της ελευθερολαλιάς ιδίως του ενημερωτικού-ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  blogging.
2) Oι προβαλλόμενοι ισχυρισμοί αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, σοβαρότερης εκείνης που μας προέκυψε με το υποτελικό Μνημόνειο. Η κυβέρνηση των κλόουν σχοινοβατεί οραματιζόμενη … προστασία των λαμόγιων τέκνων της από την κριτική του μπλογκερ. Πρωτοτυπεί παγκοσμίως… διότι ουδείς-πλην ολοκληρωτικών καθεστώτων, τόλμησε να θίξει τη δημοκρατία του διαδικτύου. Θα το αντιληφθεί συντόμως… αν υποτεθεί ότι τα υποτακτικά της τολμήσουν να ψηφίσουν Νόμο που εξυπηρετεί λαμόγια και βρώμικους. Και να μη λησμονεί:

Η πρώτη δύναμη ενημέρωσης είναι οι συντάκτες των ενημερωτικών σελίδων, που έχουν δώσει δείγματα σοβαρής γραφής στα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, θλίβεται απείρως διότι  άφρονες τινες φαντάστηκαν να βάλλουν χέρι στην ελευθεροτυπία του διαδικτύου, να κοσμήσουν την ΑΝΌΗΤΗ απόπειρά τους με νομικό μανδύα… αλλά ποιοί; Οι αποδεδειγμένα συνεχώς παρανομούντες και βισσοδομούντες κατά πάσης εννοίας νομιμότητας;
Κάτω τα χέρια από τα ενημερωτικά μπλογκς και τους συντάκτες τους.
Για την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Π.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, Πρόεδρος    – Κώστας Τζαννάκης, Γεν. Γραμματέας

03/08/2011

Από fimotro.

Ρεπορτάζ : Α. Γαλανόπουλος
(από την Ελευθεροτυπία)
Με το βλέμμα στις κινητοποιήσεις του φθινοπώρου ετοιμάζεται η κυβέρνηση να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, λαμβάνοντας νέα μέτρα για τις συγκεντρώσεις και τις κάμερες στους δρόμους.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας χθες στην… επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας, είπε ότι «θα καταργηθεί το χουντικό διάταγμα που δήθεν ρύθμισε το ατομικό δικαίωμα των δημόσιων συγκεντρώσεων»…..

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε όμως και στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα blogs που, όπως διαβεβαίωσε, «θα παύσουν να φιλοξενούν κουκουλοφόρους».

Εξήγγειλε πως θα συγκροτήσει άμεσα νομοπαρασκευαστική επιτροπή, υπό τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Α. Ράντο, για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών Διαδικτύου και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση των απορρήτου των επικοινωνιών. Πληροφόρησε δε ότι η επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε να υπάρξει διάλογος με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τα ζητήματα αυτά, σπεύδοντας όμως να καταλογίσει ευθύνες σε εκπομπές που τροφοδοτούν τη βία, αλλά και να κάνει λόγο για λαϊκισμό προς «άγραν» τηλεθέασης και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Σχόλιο: Παπαϊωάννου, άλλη μια καρικατούρα που ενοχλείτε από την ανωνυμία των blogs.

Δεν αντέχει την κριτική, όπως οι δικτάτορες και θέλει ταυτοποίηση. Δακτυλικά αποτυπώματα. Ο Μπουρτζόβλαχος αυτός δε θα  μπορούσε να βγάλει ποτέ μια τέτοια τεχνολογία. Άλλωστε το διαδίκτυο εφευρέθηκε στην USA και η Δημοκρατία στην Αρχαία Ελλάδα.

Έτσι Jean Luc Godard να σταματήσεις να λες να πληρώσει ο Κόσμος λεφτά σε κάτι νεοέλληνες σα τον Παπαϊωάννου για το μεγαλείο των Αρχαίων Ελλήνων. Ούτε φράγκο στις καρικατούρες. Ούτε φράγκο. Μη πληγώνεται τους Αρχαίους Έλληνες δίνοντας λεφτά στο όνομα τους σε καρικατούρες. Ένα καλό μπορείς να κάνεις Godard,  να τους απαλλάξεις από την Χούντα του ΠΑΣΟΚ που δεν έχει καμία πολιτική νομιμότητα να κάνει αυτά που κάνει.

Για τα blogs υπάρχει διεθνή νομοθεσία. Δε χρειαζόμαστε τον κ Παπαϊωάννου.  Είναι προφανές ότι ο Αγώνας της Κληρονομικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα εναντίον της κριτικής φωνής συνεχίζεται. Θέλουν την φίμωση και τον έλεγχο κάθε φωνής. Η Δικαιοσύνη είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλο πρόσωπο.

Αν το ΠΑΣΟΚ τα έλεγε αυτά προεκλογικά δε θα γινόταν ποτέ κυβέρνηση. Αντίθετα ο Γιωργάκης έλεγε από την εξέδρα: χαιρετίζω τους bloggers. Καταλάβατε ο Ψεύτης τι έλεγε;

Ο Άνθρωποι είναι επικίνδυνοι για τους Έλληνες και το ξέρουν. Άλλωστε παρέδωσαν Εθνική Κυριαρχία. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνουν πρόωρες εκλογές. Το μαύρισμα που θα φάνε δε λέγεται. Είπαμε στις εταιρείες του εξωτερικού στοιχηματίζουμε στάνταρ την πτώση του Γιώργου  Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ και όλων αυτών στις επόμενες εκλογές.

Ο Μ. Παπαϊωάννου ανήκει στο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε την Ελλάδα. Εσείς θα τον εμπιστευόσασταν; Εγώ όχι. Ιδίως όταν πήρε την εξουσία με τους υπόλοιπους με το γνωστό τρόπο: λέγοντας ψέματα. Μεγάλα Ψέματα. Οι άνθρωποι είναι ψεύτες.

4444

Από fimotro.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ σήμερα τα όσα είπε χθες ο υπουργός Μ. Παπαϊωάννου. Προσέξτε τον τίτλο. Στην πραγματικότητα η εφημερίδα παρουσιάζει το ρεπορτάζ σαν να…
πρόκειται για χάρη(!) της κυβέρνησης που αφήνει να λειτουργήσουν ελεύθερα τα blogs έστω και με ονοματεπώνυμο. Θα μπορούσαν να τα είχαν… κλείσει δηλαδή! Κλείνουν το μάτι στην κυβέρνηση τα ΠΑΣΟΚικά ΝΕΑ ή η εντύπωση είναι αυτή;

Σχόλιο: Ο ΔΟΛ σκέπτεται να τα κάνει Εβδομαδιαία. Αυτό είναι μια νίκη για τους Έλληνες. Με την κρίση δε μπορούν να παίρνουν θαλασσοδάνεια οι εκδότες. Έχουν ρίξει λάσπη Τα ΝΕΑ, τόνους ολόκληρους. Ήταν καλοί μάστορες της Δημοσιογραφίας. Κατεστημένο.

4444

Από fimotro.

Όλο το νομικό πλαίσιο της ρύθμισης για τα blogs το έχει επεξεργαστεί ο Βενιζέλος. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε επισημάνει και έχουμε γράψει ότι ο Μπένι είναι ο νομικός σύμβουλος του κολλητού του και μεγάλου θαυμαστή στο Mega. Ο Βενιζέλος από πέρσι έχει αναθέσει στο… γραφείο του να δουλέψει για τη δημιουργία ενός νέου νομικού θεσμικού πλαισίου που θα θέτει φραγμούς στην ανωνυμία των διαχειριστών.

Αλλού όμως είναι το θέμα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος που ήταν μέσα στην Επιτροπή γιατί δεν έθεσε καμία αντίρρηση στα όσα είπε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου; Η Νέα Δημοκρατία τι άποψη έχει επί του θέματος; Ο Μιχελάκης θα βγάλει ανακοίνωση ή θα κάνει πως δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί σήμερα;

Σχόλιο: Ο Βενιζέλος είναι αυτός που έχει φτιάξει μερικούς από τους ποιο βλαπτικούς νόμους για τον Ελληνικό Λαό. Ο άνθρωπος είναι μαντρόσκυλο. Έφτιαξε τον νόμο περί τύπου. Έφτιαξε το νόμο περί Ευθύνης Υπουργών. Τώρα θέλει να φτιάξει τον νόμο για την ελευθερία στα blogs. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να πέσει. Είναι άκρως επικίνδυνοι. 

Υπάρχει διεθνή νομοθεσία για τα blogs. Νεοέλληνα θα παρακαλάς να είχες χρεοκοπήσει. Να είχες απαλλαγεί από τα Μαντρόσκυλα και τις 50 οικογένειες και την Κληρονομική Δημοκρατία. Αυτούς δηλαδή που στην ουσία σε έκαναν σκλάβο εργασίας και σε χρεοκόπησαν.

Θα πρέπει να βγούμε στο εξωτερικό για να κανουνε αντιπολίτευση στον Γιωργάκη και την παρέα του. Όπως γινόταν με την επταετία. Ο Παπαγιανης να ζητήσει πολιτικό Άσυλο σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Παπαγιανη την δίωξη σου,  μπορώ να την κάνω Παγκόσμια υπόθεση σε χρόνο dt. Άλλωστε είναι πολιτική δίωξη.

Πήγε λέει ο Καρχιμακης ο Πασοκος και είπε στους Ταξιτζήδες να συμμορφωθούν και ότι δε θα υπάρξει αιφνιδιασμός. Όταν το άκουσα έσκασα στα γέλια. Μα είναι δυνατόν να έχεις εμπιστοσύνη στους Πασοκους; Μόλις έφυγε ο Ρέππας και ήρθε ο Ραγκουσης, άλλαξε σε χρόνο dt το νομοσχέδιο για τα Ταξί. Δηλαδή πλήρης αιφνιδιασμός. Πρέπει να είσαι πραγματικά χαζός για να πιστέψεις τον Καρχημακη. Είμαι περίεργος να δω πόσοι είναι οι χαζοί που θα τον πιστέψουν.

Το Πασοκος έχει γίνει σήμερα βρώμικη λέξη. Βρισιά. Βγαίνουν οι Πασοκοι και λένε: είμαστε αριστεροί και σοσιαλιστές και γελά όλο το Σύμπαν. Ο τίτλος ΠΑΣΟΚ είναι πλέον κενός, δεν έχει νόημα.

4444

Από fimotro.

Από το : nonews-news

Γη και ύδωρ στο MEGA. Ο Χάρης Καστανίδης δεν του την έκανε τη χάρη του Κίτσου. Ο Μιλτιάδης προσφέρεται. Ασμένως. Ό,τι ενοχλεί τις κεφαλές των καθεστωτικών ΜΜΕ, στην… πυρά. Με κινητοποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών με νομικά… τεχνάσματα και επινοήσεις. Τον Κίτσο τον ενοχλούσε ο Παπαγιάννης. Και για χάρη του, κινητοποιήθηκαν ολόκληροι μηχανισμοί για να τον πνίξουν. Κουράστηκαν πολύ, όμως. Χρειάζονται κάτι πιο εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό. Νόμο-αγχόνη. Η ελευθερία γνώμης και έκφρασης επιτρέπεται μόνο υπό την έγκριση των Κίτσων. Και στη μανία τους να την πνίξουν, δεν αντιλαμβάνονται πως το ποτάμι δε γυρνάει πίσω…

Σχόλιο: Τι πέφτει ποιο γρήγορα; Τα ποσοστά του MEGA; Ή του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του Μ. Παπαϊωάννου;

Οι 50 πάντως οικογένειες που λυμαίνονται την Ελλάδα και δεν κατονόμασε ο επικεφαλής του OECD, έχουν βάλει το ΠΑΣΟΚ παίρνει  μέτρα για το Φθινόπωρο.

Θα κάνουν οι άνδρες των ΜΑΤ λεύκη απεργία το Φθινόπωρο; Είναι ένα ευαίσθητο ερώτημα.

Επειδή προχωραμε συνεχώς στην Χούντα που έφερε ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ του, οι 50 οικογένειες, θέλουν να κοπεί κάθε ανεξάρτητη φωνή. Έτσι έχουν βάλει τα Μαντρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ να κάνουν τα απαραίτητα κοινοβουλευτικά εγκλήματα, χωρίς να έχουν καμιά Πολιτική Νομιμοποίηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ΜΜΕ είναι εναντίον των Ταξί, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα, εναντίον τους στον κόσμο, αλλά κανένα δεν τα βάζει με τον Ραγκουση και το ΠΑΣΟΚ.

Αν γίνει αυτό που λέει ο Ραγκουσης κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας θα αγοράσει αμέσως 700 άδειες και θα κλείσει και μια συμφωνία με το Αεροδρόμιο και το χρήμα θα πάει στην τσέπη του και οι οδηγοί θα συνεχίσουν να είναι οδηγοί και μάλιστα ακόμα χειρότερα. Διότι θα μπουν στο κόλπο και οι Μετανάστες – Λαθρομετανάστες. Πακιστάν Μπαγκλαντές και άλλοι και τα μεροκάματα θα πέσουν ακόμα ποιο πολύ και ο Δανεικας στα ΝΕΑ θα μας γράφει για την δύσκολη ζωή τους. Μπορεί οι μαντραδες να έχουν 10 άδειες ταξί, αλλά ο μεγαλοεπιχειρηματίας θα έχει 700 άδειες και ο Δανεικας μπορεί να κάθεται και σούζα.

Οι 50 οικογένειες και η χούντα του Γιωργάκη και του ΠΑΣΟΚ δε θέλουν ανεξάρτητες φωνές. Πρέπει να ρίξεις και αυτή την χούντα αναγνώστη. Ίσως την ποιο επικίνδυνη στην σύγχρονη ιστορία. Μπορεί να μοιάζει χαζοχαρούμενη, αλλά τα μέτρα που παίρνει κάνουν την Ελλάδα στρατόπεδο.

Όταν σου κόβουν Μισθούς, Συντάξεις, Κοινωνικές Παροχές, ξέρουν ότι η οργή φουντώνει. Είδατε τι έκαναν τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Άνοιξαν κεφάλια επειδή έτσι τους διέταξε ο Γιωργάκης και η Παρέα του. Η κρατική τρομοκρατία θα ενισχυθεί με όλα τα μέσα. Είδη το Νομοθετικό πλαίσιο θα γίνει ποιο σκληρό από την Επταετία του Παπαδόπουλου. Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεράσει όλα τα όρια. Θα τολμούσε Δανεικα ο δικτάτορας Παπαδόπουλος να κόψει μισθούς και επιδόματα και κοινωνικές παροχές; Το ΙΚΑ το δημιούργησε άλλος δικτάτορας, ο Μεταξάς. Όλοι αυτοί δε πιάνουν μια μπροστά στη Χούντα του ΠΑΣΟΚ.

Που ο Βαγγελης Βενιζέλος έφτιαξε έναν χουντικό νόμο και δεν πάει κανένας φυλακή. Παραγράφονται όλα. Είδατε κανέναν πολιτικό να πάει φυλακή; Κανένας από αυτούς με τις βίλες και τα σπίτια και το χρήμα. Δεν είναι ένας. Πολλοί είναι.

Αυτά δεν πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι πολίτες δεν πρέπει να μαθαίνουν, ούτε να διαβάζουν κάτι διαφορετικό.

Κουίζ: ποιες από τις 50 οικογένειες που λυμαίνονται την χώρα,  είναι μέτοχοι του MEGA; Τις ξέρετε;

Για τα blogs υπάρχουν διεθνείς κανόνες. Μπενι και Παπαιωανου. Αυτό που μου αρέσει στον Μπενι είναι πως παίρνει το Σκαλπ των Δημοσίων υπαλλήλων. Καλύτερος από ινδιάνος, βέβαια προηγήθηκε ο Παπακωνσταντίνου. Γιατί ένας δημόσιος υπάλληλος με κατηγόρησε γι’αυτά που έγραψα για τον Μπενι. Πάρε την Χρεοκοπία και έρχονται και άλλα. Εγώ θα αποφασίσω αν θα πάρεις ανάσα νεοέλληνα. Πήγαινε στο 2008 για να με θυμηθείς. Και πήγαινε και στο 2004.

Ένα πράγμα να θυμάσαι: Ο Ραμσής άντεξε μέχρι 7 πληγές.

Αντί να διαλέξεις τον παράδεισο νεοέλληνα διάλεξες το βάλτο με τα σκ…..α.  Δεν φαντάζεσαι πόσα σενάρια έχει το Σύμπαν.

Οι δικαστικοί δε δέχονται την μείωση μισθών. Μεγάλες πλάκες. Θα το δεχτείτε. Τι θα κάνετε; Ντα την Χρεοκοπία; Ή Ντα αυτούς που σας δίνουν εντολές. Βλέπετε ο Διάσημος Διευθυντής δεν πιάνει μια μπροστά στην Χρεοκοπία και σε άλλα φαινόμενα μεγάλης κλίμακας.

Έχω νοσταλγήσει ένα υπέρ ηφαίστειο. Ο Σεισμός στην Ιαπωνία με τον συνδυασμό Τσουναμι και πυρηνικής ενέργειας για το νούμερο 25 κάλος ήταν, αλλά θέλω και τίποτα άλλο σε φυσικό φαινόμενο. Η Αίτνα δεν είναι υπέρ ηφαίστειο διαχειριστή.

Πες μου βρε Τζουμα, πόσοι από αυτούς που αγόρασαν Μερσεντές τον Ιούλιο του 2011, ήταν Αριστοκράτες και πόσοι ήταν νεόπλουτοι; Είναι ζήτημα αισθητικής. Ποια υπερισχύει.

Διάβασα και άκουσα ότι ήρθε από της Βρυξέλες το πραγματικό Αφεντικό. Πρώην διπλωμάτης. Τον Σκανδαλιδη δεν είδα να παραιτείτε. Όπως καταλαβαίνεις νεοέλληνα ο Παπανδρέου πρέπει να παραμερίσει και να ακούσουμε το πρώτο διάγγελμα του τοποτηρητή. Ο ουσιαστικός ρόλος του Παπανδρέου τέλειωσε, παρέδωσε την χώρα και την εθνική κυριαρχία. Αναμένω το πρώτο διάγγελμα του τοποτηρητή.

Advertisements

Posted August 3, 2011 by bmplefour in Blogs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: