Δημοσκοπήσεις. 15,5 % – 22,3%   Leave a comment

Δημοσκοπήσεις. 15,5 % – 22,3%

 

28/09/2011

Όλες δημοσκοπήσεις εδώ και μήνες δείχνουν ένα πράγμα: ότι ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ έχουν χάσει κάθε πολιτική νομιμότητα.

Το να πηγαίνει ο ΓΑΠ στην Γερμανία και να λέει ότι, δεν ενδιαφέρομαι αν θα εκλεγώ πάλι ως πρωθυπουργός είναι αστείο και ανησυχητικό. Διότι γίνεται μια επιβεβαίωση: ο ΓΑΠ και οι Υπουργοί του είναι εκτός πραγματικότητας.

Εδώ και μήνες ακούμε και βλέπουμε τις Μακακιες της κυβέρνησης του ΓΑΠ και την κατάσταση να χειροτερεύει συνεχώς για τα υποζύγια, μισθωτούς, συνταξιούχους και ανέργους.

Μεγάλη ευθύνη έχει και η ΕΕ. Γιατί δεν αφήνετε την Ελλάδα να πάει σε πρόωρες εκλογές; Ή είστε πραγματικά ηλίθιοι ή το κάνετε εσκεμμένα. Δε ξέρω τι οφέλη προσδοκάτε, αλλά η κατάσταση θα γίνει ακόμα ποιο κρίσιμη, όσο κυβερνούν ανίκανοι άνθρωποι.

Μέχρι και η Μάνα μου, που δεν έχει τελειώσει το Δημοτικό κατάλαβε το πρόβλημα. Ακόμα και να μας χαρίσουν το χρέος φώναζε, αμέσως μετά θα ξαναφτιάξουν οι ανίκανοι χρέος.

Το πρόβλημα είναι δομικό και δεν λύνεται από τυχοδιώκτες, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βάζουν άδικους φόρους σε μισθωτούς και συνταξιούχους, αφήνοντας ανέγγιχτους Ελεύθερους Επαγγελματίες, κεφαλαιούχους και πολλούς άλλους. Όταν η διαφθορά και η ατιμωρησία ζουν και βασιλεύουν.

Όταν το φορολογικό πλαίσιο αλλάζει κάθε μήνα και δεν ξέρεις τι σε ξημερώνει, πως θα επενδύσει ο άλλος; Είτε Έλληνας, είτε ξένος. Οι Μακακες, φτιάχνουν Μακακιες.

Αλλαγές προσώπων. Θέλω αλλαγές προσώπων. Οι λύσεις είναι γνωστές όσο αφορά την Ελληνική Οικονομία. Πρέπει να αδειάσει ο βόθρος.

Την Ελπίδα την «σκοτώνεις» πρώτη, γράφει ο Γκαίτε στον Φάουστ. Γερμανός ο Γκαίτε και καθόλου τυχαίος. Όταν σκοτώνεις την Ελπίδα, τι σου μένει; Η Επιστήμη και η Ικανότητα.

Είναι γελοίο να καλείτε ο ΓΑΠ, ένα καμένο πολιτικό χαρτί εδώ και μήνες, να βγάζει λόγους κυρία Μερκελ.

Πέφτει επίσης μεγάλο γέλιο με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που υποτίθεται θα κάνουν αντίσταση. Ο κ Βουρος είναι ηθοποιός, όποτε μπορεί πολύ εύκολα από την πρόζα να παίξει κωμωδία ή φάρσα ή επιθεώρηση. Θέλω απλή αναλογική και να καταργηθεί το μπόνους βουλευτών στο πρώτο κόμμα. Δε θέλω μπόνους βουλευτές καραγκιόζηδες. Είναι η Νέμεση που χτυπά τόσο σκληρά τους νεοέλληνες, διότι άφησαν τις τύχες τους σε τυχοδιώκτες. Αυτοδύναμους τυχοδιώκτες.

Εμένα με ρώτησε ο ΓΑΠ και οι Μακακες υπουργοί του, για το αν θέλω να σταματήσει να δίνει η Τρόικα συνεντεύξεις, κυρία Μερκελ; Ξέρετε γιατί σταμάτησαν τις συνεντεύξεις της Τρόικας; Για να καλύψουν την ανικανότητα τους. Με την Τρόικα μπορώ να συνεννοηθώ πολύ εύκολα. Και μάλιστα κάνοντας και δημοψηφίσματα να επικυρώνω και τις σωστές αποφάσεις.

Αν θέλετε να βγείτε από την κρίση να προχωρείτε στην κατεύθυνση που γράφω. Αλλιώς θα χαθείτε στον Λαβύρινθο και θα υπάρξει κανιβαλισμός.

Έπρεπε να έρθει η Τρόικα, για να δουλέψουν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι από 37,5 ώρες σε 40 εβδομαδιαίως. Όπως γίνεται εδώ και χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Με την Τρόικα μπορώ να συνεννοηθώ πολύ εύκολα.

27/09/2011

Η δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή Ανατροπή, δίνει στο ΠΑΣΟΚ 15,5% και στην ΝΔ 22,3%.

Αυτή είναι μια καλή είδηση. Οι Έλληνες πολίτες εμφανίζουν μια διάθεση να τιμωρήσουν τους τυχοδιώκτες των αυτοδύναμων κυβερνήσεων μετά το 1974, που στην ουσία ρήμαξαν την Ελληνική Οικονομία και χώρα. Το έκαναν διαφθείροντας τους πολίτες.

Το Λεφτά Υπάρχουν που έλεγε προεκλογικά ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ ήταν σε αυτή την κατεύθυνση. Της διαφθοράς.

Advertisements

Posted September 27, 2011 by bmplefour in Greek - Gallop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: