Για τα Κομματόσκυλα το Πάρτι συνεχίζεται, άσχετα αν η χώρα έχει χρεοκοπήσει.   Leave a comment

Για τα Κομματόσκυλα το Πάρτι συνεχίζεται, άσχετα αν η χώρα έχει χρεοκοπήσει.

01/10/2011

Εάν ανοίξεις τις εφημερίδες ή διαβάσεις ενημερωτικά blog ή καταγγελίες, βρίσκεσαι μπροστά σε ένα βουνό από σκάνδαλα της Δημόσιας Διοίκησης.

Αν διερευνήσεις αυτά τα σκάνδαλα με σοβαρότητα και θέληση για απονομή δικαιοσύνης, ένα πράγμα θα προκύψει: μια καλύτερη κοινωνία. Είναι τσεκαρισμένο 100%.

Δυστυχώς οι Μακακες που μας κυβερνούν μετά το 1974, δεν έχουν την πολιτική θέληση, να φτιάξουν σοβαρό δημόσιο κράτος. Το κάνουν εσκεμμένα, διότι οι Μίζες – τα λεφτά δηλαδή είναι πολλά.

Αν θέλετε να αλλάξει κάτι, αλλάξτε πρώτα τον εκλογικό νόμο, να γίνει ποιο αναλογικός με κατάργηση των μπόνους βουλευτών στο πρώτο κόμμα.

Από το 1974 μέχρι σήμερα μας κυβέρνησαν μόνο αυτοδύναμες κυβερνήσεις και μας χρεοκόπησαν σε όλα τα επίπεδα και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερα.

Θέλω εκλογές τώρα. 

Δε θέλω Υπουργό Οικονομικών τον Βαγγελα, ούτε πρωθυπουργό τον ΓΑΠ. Θέλω ικανούς ανθρώπους και θα κάνω όσες αλλαγές χρειαστούν.

4444

http://www.mediasoup.gr/node/42565

Τα SMS του Βαγγελη Βενιζέλου.

Οδοστρωτήρα της Ελλάδας, ανθυπασπιστή της εφεδρείας, αρχάγγελε της ανεργίας και προάγγελε της φτώχειας, κηπουρέ του MEGA και των μισθών και ψαλιδοκόφτη των συντάξεων…μπορείς να μου απαντήσεις –εντελώς σοβαρά στο λέω τώρα- στα δύο ακόλουθα ερωτήματα;

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο

Ποία πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε σε αυτή τη θέση, έχει διορίσει την κορούλα της σε Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία κορούλα τώρα δεν έχει πατήσει ποτέ πόδι στη δουλειά της, αλλά πληρώνεται; Την ώρα που δείχνεις την πόρτα της εξόδου σε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, μπορείς να μου πεις πώς μία κόρη –κόρην κατά τον Μποστ- του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε καθεστώς αργομισθίας εδώ και πολλούς πολλούς μήνες; Η μαμά δε της κόρης –λόγω θέσης- κόβει μισθούς, επιδόματα, οδοιπορικά, λειτουργικά έξοδα, κεφάλια, πόδια, χέρια… Το μισθό της αργόμισθης κορούλας της γιατί δεν τον κόβει;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο

Ποίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ΠΑΣΟΚ για να τον ανταμείψει του έδωσε έμμισθη θέση, έκανε την πλέον ευφάνταστη λαμογιά του μήνα; Είσαι περίεργος να το μάθεις; Δεν το ξέρεις, ε; Λοιπόν, η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Το λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ διατηρεί εκτός των άλλων μία εμπορική επιχείρηση και στην οποία εμπορική επιχείρηση εδούλευε μέχρι πρότινος μία αθώα ξεαθώα –το ζήτημα είναι αλλού- υπάλληλος. Το λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με άλλα πεινασμένα λαμόγια, έβγαλε την αθώα ξεαθώα υπάλληλο ΑΜΕΑ, τη διόρισε σε κάποια υπηρεσία –με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ πάντα- και εισέπραττε για λογαριασμό της μισθό και επιδόματα αναπηρίας από τον ΟΑΕΔ. Η αθώα ξεαθώα υπάλληλος αντιλήφθηκε εκ παραδρομής ότι εκτός από ανάπηρη είναι και δημόσιος υπάλληλος και εζήτησε τα ρέστα από το πρώην αφεντικό της, έμμισθο υπάλληλο του ΠΑΣΟΚ και λαμόγιο του κυβερνώντος κόμματος. Μπορείς να μου πεις Mr Μπένυ για πόσο καιρό ακόμα το λαμόγιο θα λαμβάνει τον μισθό της έμμισθης θέσης του, το μισθό της ανάπηρης πρώην υπαλλήλου του και τα σχετικά επιδόματα από τον ΟΑΕΔ;

Περιμένω, φίλε, απαντήσεις…

Σχόλιο: Δεν μπορείς να κάνεις περικοπές, όταν στην αυλή σου, οι αυλοκόλακες σου, σκανδαλίζουν καθημερινά και με μεγάλη αυθάδεια. Θα μου πεις αυθάδης είναι και ο Βαγγελης Βενιζέλος. Πρέπει να γίνουν εκλογές να απαλλαγούμε.

Να παραιτηθεί ο γραφικός Παπουλιας με τα χιλιάδες ευρώ μισθό.

 

Advertisements

Posted October 1, 2011 by bmplefour in Greek politics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: