Στις 5.000 ευρώ το Αφορολόγητο.   Leave a comment

Στις 5.000 ευρώ το Αφορολόγητο.

08/10/2011

Στις 5.000 ευρώ το Αφορολόγητο. Εκεί το πήγαν τα Αρχι…. Του ΠΑΣΟΚ και φορολογούν πλέον και τους πραγματικά φτωχούς. Οι Συνταξιούχοι και οι Μισθωτοί θα αναστενάξουν από την σφαγή που θα κάνουν οι Μαλα…. Του Βαγγελα και του Γιώργου και των Αρχι…. Του ΠΑΣΟΚ.

Έχω ζητήσει εκλογές εδώ και μήνες. Αλλά οι νεοέλληνες είναι βλαμμένοι. Κυριολεκτικά βλαμμένοι.

Δεν είμαι χαζός που ζητώ εκλογές. Μετά τους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης και την κωλωτουμπα από τα Λεφτά υπάρχουν στον Τιτανικό, από το Γιωργάκη και το ΠΑΣΟΚ, κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν. Δε μπορούν σε καμία περίπτωση να μας βγάλουν από την κρίση. Αν μάλιστα μείνουν στην Εξουσία, θα πεθάνουμε όλοι εμείς που δεν έχουμε κάνει μπάζες από μίζες.

Δε χρειάζεται να γράψω ότι επαληθεύτηκα. Ο Τζεφρι μας πήγε εσκεμμένα στο Μνημόνιο και παρέδωσε την χώρα στην Τρόικα και στα Κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, που ενώ η χώρα βρίσκεται σε κρίση, αυτοί συνεχίζουν να διορίζουν στο Δημόσιο, από την πίσω πόρτα. Άσχετα αν ο Τζεφρι, λέει κάθε τόσο, ότι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και άλλα παραμύθια και φύκια.

Θέλω εκλογές διότι έχουμε φτάσει στο σημείο, οι Μαλα…. Του Υπουρ. Οικον. Να βάζουν ΦΠΑ 23% στην Αλμυρή Μπουγάτσα και 13% στην Γλυκιά Μπουγάτσα!!!! Πιστεύεις αναγνώστη ότι αυτοί οι Μαλα…. Θα σε βγάλουν από την Οικονομική Κρίση; Εγώ όχι.

Ζητώ εκλογές εδώ και πολλούς μήνες. Θέλω αλλαγή διαχειριστή. Τόσο απλό. Αν σκεφτούμε, όχι σαν εργάτες ή υπάλληλοι, αλλά σαν επιχειρηματίες, θα διώξουμε τον Γιωργάκη και τα Πασοκια, γιατί πολύ απλά τα έκαναν Σκατ…. Στην δημοκρατία η αλλαγή διαχείρισης γίνεται με εκλογές.

Οι Νεοέλληνες είναι βλαμμένοι. Κάνουν απεργία, χωρίς να έχουν πολιτικά ζητήματα. Εγώ δεν συμμετέχω σε απεργίες, απλά για να κάνω απεργίες. Πρέπει να έχεις αιτήματα. Πρέπει να ξέρεις να κρίνεις την κατάσταση. Αυτή την στιγμή, μόνο ένα αίτημα έχω: εκλογές.

Ο Γιωργάκης και η Μαμά του και όλοι οι υπόλοιποι, δε βιάζονται, ούτε θέλουν να εγκαταλείψουν την εξουσία. Αν ήθελαν να σώσουν την χώρα, θα είχαν παραιτηθεί εδώ και μήνες. Ο Γιώργος κυβερνά μαζί με τα Αδέλφια του, όπως ο Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει μαζί με τον Κουμπάρο του.

Επειδή έχω γράψει ότι η Ιρλανδία τα πάει καλά ορίστε και μια επιβεβαίωση:

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_6520.html

Η Ιρλανδία φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη από τις τρεις χώρες της ευρωζώνης που βρίσκονται εκτός διεθνών αγορών , η οποία θα αποχαιρετήσει το ΔΝΤ. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός Έντα Κένι, προαναγγέλλοντας την… επάνοδο εντός του 2012 στις αγορές.

«Από όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, η Ιρλανδία αποτελεί το παράδειγμα», δήλωσε ο Κένι σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Bloomberg.

Και πρόσθεσε ότι η Ιρλανδία βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να πει πρώτη «αντίο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι φέτος η κυβέρνησή του ελπίζει να πετύχει με το παραπάνω τον στόχο που έχει θέσει για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 10,6% του ΑΕΠ.

Η Ιρλανδία είναι η τέταρτη πλέον φιλική χώρα για επενδύσεις στον κόσμο στη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes -η Ελλάδα βρίσκεται στην 68η θέση.

Το μείζον συγκριτικό πλεονέκτημα της Ιρλανδίας είναι η πολύ χαμηλή φορολόγηση των επιχειρήσεων (12,5%).

Η κυβέρνηση του Δουβλίνου είχε αρνηθεί να αυξήσει το συντελεστή αυτό, όπως απαιτούσε η «τρόικα» για να συνεχίσει την εκταμίευση των δόσεων της εξωτερικής βοήθειας προς τη χώρα.
antinews.gr

Όπως βλέπεις αναγνώστη, οι Ιρλανδοί που δεν βρίσκονται κάθε λίγο στους δρόμους, θα βγουν από την οικονομική κρίση, ποιο σύντομα από ότι η Ελλάδα. Την Ιρλανδία βέβαια δε την κυβερνά ο Τζεφρι και τα Πασοκια. Οι άνθρωποι είναι σοβαροί. Έχουν πρόγραμμα και ξέρουν να λένε όχι στην Τρόικα. Έχουν σχέδιο και δεν αλλάζουν κάθε λίγο τα Στατιστικά τους Στοιχεία.

Η Ιρλανδία που δεν την κυβερνά ο Τζεφρι και τα Λιγουρια του ΠΑΣΟΚ, δεν βιάστηκε να πάει στην Τρόικα. Δανείστηκε όσα χρειαζόταν όταν τα spread ήταν χαμηλά, κάτι που δεν έκανε ο Τζεφρι και τα Πασοκια και γενικά η διαχείριση της κρίσης, ήταν επαγγελματική. Χώρια που έβαλε κόκκινες γραμμές, όσο αφορά τα πλεονεκτήματα της.

Μπορώ να σου κάνω ολόκληρο μάθημα οικονομίας, αναγνώστη.

Εγώ σε καμία περίπτωση δε νοιώθω εγκλωβισμένος ανάμεσα σε όλους αυτούς του ανίκανους, που πουλανε παραμύθια περί ικανότητας. Θέλω εκλογές, τις ζητώ εδώ και μήνες. Θέλω να τραβήξω το καζανάκι και να τους στείλω εκεί που ανήκουν, στον υπόνομο. Τόσο απλό. Δε μου κάνουν. Οι νεοέλληνες όμως είναι βλαμμένοι. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όσο περισσότερο τους κρατούν στην εξουσία, τόσο θα χάνουν.

Καμένη Γη θα παραδώσει ο Τζεφρι, ο Βαγγελας, ο Μιχαλακης, ο Παπουτσής και οι υπόλοιποι.

Μετά τις 12 το βράδυ, αρχίζει το πάρτι η Εγκληματικότητας. Ο Παπουτσής είναι ξεπερασμένος. Η εγκληματικότητα έχει σκεπάσει την Αθήνα. Μόνο ο Παπουτσής, οι Μεγαλοδημοσιογραφοι, οι Εκδότες και όλοι όσοι τρώνε από το πτώμα της Ελλάδος και τους φυλανε οι πραίτορες, μόνο αυτοί δε κινδυνεύουν.

Το Ελληνικό Χρέος πρέπει να κουρευτεί 50% τουλάχιστον. Μόνο έτσι θα είναι βιώσιμο. Καρφί δε μου καίγατε τη λένε τα εγχώρια γιουσουφακια, αναλυτές και δημοσιογράφοι της πλάκας. Οι νεοέλληνες πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά.

Ευτυχώς κάθε βράδυ γίνεται πάρτι εγκληματικότητας και δεν πλήττουμε.

Ευτυχώς που υπάρχουν και 600 δις στις Ελβετικές Τράπεζες και αλλού και μας περιμένουν.

Ο Κουσελας είπε ότι υπάρχει μια λίστα με 3.800 μεγάλο οφειλέτες και έπεσαν τον φάνε ο Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι. Όρε πλάκες από τα Σοσιαλιστικά Πασοκια.

Η κατάσταση είναι ανώμαλη. Σε ανώμαλες καταστάσεις χρειαζόμαστε άλλες λύσεις. Γραφικέ Παπουλια παραιτήσου. Έχεις γίνει πολιτικό όνειδος.

Να γράψω νεοέλληνα, ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι για να γίνει επαναδιαπραγμάτευση, πρώτα πρέπει να παρουσιάσεις σοβαρό έργο και μετά θα συζητήσουν μαζί σου. Μην ακούς τον Αντωνάκη που άλλα λέει μέσα και άλλα έξω.

Όποιος κηρύξει στάση πληρωμών, πρέπει να εξηγήσει με τι λεφτά θα πληρώσει τους Μισθούς και τις Συντάξεις. Ο Τσιπρας δηλαδή και όλοι όσοι μιλούν για στάση πληρωμών, θα πρέπει να εξηγήσουν τι θα κάνουν μετά την κήρυξη. Το να βγεις και να πεις: κηρύττω στάση πληρωμών, είναι το εύκολο κομμάτι.

Το πρώτο βέβαια σοβαρό βήμα, είναι να διώξεις με τις κλωτσιές τον Τζεφρι και τα Πασοκια από την εξουσία. Το πρώτο σοβαρό βήμα νεοέλληνα.

Η Ιρλανδία είναι κράτος Ευρωπαϊκού Τύπου. Η Ελλάδα όχι. Κατάλαβες την Δομική διαφορά νεοέλληνα;

Αν βάλεις ένα σωστό διαχειριστή και τον πλαισιώσεις με 10 ικανούς ανθρώπους, η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Τόσο απλό και τόσο δύσκολο.

Στο στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αξιοκρατία έπαιζε μεγάλο ρόλο. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι για να φτάσεις μακριά, χρειάζεσαι ένα σύστημα αξιοκρατίας.

Στην σύγχρονη Ελλάδα, δεν υπάρχει αξιοκρατία. Μόνο κομματοκρατια. Πόσοι Νεοέλληνες πολιτικοί, έχουν πάει φυλακή μετά το 1974;

 

Advertisements

Posted October 8, 2011 by bmplefour in Greek politics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: