20 Ιουλίου 1944.   Leave a comment

4444

4444

20 Ιουλίου 1944.

09/10/2011

Όσες φορές διαβάζω κάτι για την Operation Valkyrie με πιάνουν τα γέλια και στο τέλος αναφωνώ: τι εγωιστής!!!!

Αν διαβάσει κάποιος τα σχέδια της Operation Valkyrie, θα δει ότι ο Colonel Claus von Stauffenberg, θα πρέπει να σκοτώσει τον Adolf Hitler και μετά να πάει στο Βερολίνο και να αναλάβει την ηγεσία!!!!

Ο χαζός Αριστοκράτης Claus von Stauffenberg, νόμιζε ότι έτσι γράφετε η Ιστορία. Τόσο απλά.

Είχε στόχο να σκοτώσει τον Adolf Hitler, που επιβίωσε από την φοβερή φτώχεια, από τα χαρακώματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πόλεμου, που επιβίωσε από ένα σωρό βομβιστικές επιθέσεις.

Βαδίζω στο δρόμο του Πεπρωμένου με την σιγουριά του υπνοβάτη, έτσι η κάπως έτσι έλεγε ο Hitler. (Την ακριβή φράση δεν την έχω αυτή την στιγμή διαθέσιμη).

Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, ο Claus von Stauffenberg ήθελε να τον σκοτώσει έτσι απλά. Αν ο Claus von Stauffenberg ήθελε να σκοτώσει, έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος. Η δολοφονία δηλαδή του Adolf Hitler, θα ήταν και το αποκορύφωμα της πράξης του και της Ζωής του. Το μετά θα έπρεπε να το αναλάβουν οι άλλοι συνωμότες.

Ο Claus von Stauffenberg ήταν πολύ εγωιστής. Τα ήθελε όλα. Αυτό δε γινόταν. Ήταν τυχαίος ο Hitler;

Ένας απλός υποδεκανέας που κατάφερε να γίνει ο απόλυτος άρχων της Γερμανίας, δεν είναι τυχαίος.

Ο Claus von Stauffenberg ήταν πολύ αριστοκράτης και πολύ εγωιστής, για να καταλάβει πως γράφετε η Ιστορία. Ήθελε να πάρει την θέση του Hitler. Αυτό δε μπορούσε να γίνει.

Αυτό που τελικά επέτυχε ο Claus von Stauffenberg ήταν να ενισχύσει την πεποίθηση του Hitler για την αποστολή του, έτσι έγινε ακόμα ποιο αδιάλλακτος, με αποτέλεσμα η Ιστορία να πάρει το σωστό αποτέλεσμα. Μια παράδοση άνευ όρων της Γερμανίας, πέρα από κάθε αμφιβολία.

Ο Γερμανοί, το 1945 ήξεραν, ότι έχασαν καθαρά. Όχι όπως τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Claus von Stauffenberg μπορεί να σκέφτηκε χαζά, όμως η πράξη από τα Όντα της Ιστορίας χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείτε για να ορίσει διάφορες καταστάσεις.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση, έχοντας επίγνωση ότι θα καταγραφούμε στη γερμανική ιστορία ως προδότες. Αν διστάσουμε όμως, θα προσδώσουμε την ίδια τη συνείδηση μας. Claus von Stauffenberg.

Οι Γερμανοί μετά το 1945, που έμαθαν για τα εγκλήματα του Hitler και των NAZI, τι πιστεύουν για την πράξη του Claus von Stauffenberg;

Έπρεπε να επιτύχει ή όχι; Οι Γερμανοί σε αντίθεση με τους Ιταλούς που κρέμασαν τον Μουσολίνι, έμειναν πιστοί στον Hitler μέχρι το τέλος. Αυτό είναι μια ανωμαλία.

Αν ο Colonel Claus von Stauffenberg ήθελε να σκοτώσει τον  Hitler, στις 20 Ιουλίου, σίγουρα μπορούσε. Όμως ο Colonel Claus von Stauffenberg είχε μεγαλύτερο πάθος για την Εξουσία, παρά για να σκοτώσει τον Hitler.

Αν ήταν παρόν όταν έσκαγε η βόμβα, είναι σίγουρο ότι ο Hitler όπως και ο Ίδιος, θα ήταν νεκροί. Φυσικά και πολλοί άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

Χωρίς τον Adolf Hitler, ο πόλεμος θα είχε τελειώσει μέσα στο 1944 και εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν σωθεί. Όμως ο Colonel Claus von Stauffenberg, όπως και οι Γερμανοί, δεν ήταν ώριμοι για μια τέτοια πράξη, Ιστορικής ουσίας.

Ο Adolf Hitler είχε δίκαιο όταν έλεγε στον Δημοσιογράφο Τζορτζ Σιλβέστερ Φίρεκ στις 9 Ιουλίου 1932 σε συνέντευξη του: «… Ο Λαός μας δεν έχει μάθει να σκέπτεται με Όρους παγκόσμιας ισχύος και παγκόσμιου εμπορίου…».  Φυσικά, ούτε ο ίδιος ο Hitler.

Μια μεγάλη Διαφορά ανάμεσα στον Hitler και τον Churchill είναι ότι ο Hitler, ήταν επαρχιώτης, ενώ ο Churchill ήταν παγκόσμιος.

Μόλις ο Hitler επιτέθηκε στον Στάλιν και η Ιαπωνία στην Αμερική, ήξερε 100% ότι ήταν νικητής.

Παγκόσμια αντίληψη είχε και ο Πολύ Μεγάλος Ρούσβελτ.

 

Advertisements

Posted October 9, 2011 by bmplefour in Germany History

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: