Ενοχλεί τους «επαγγελματίες» η αρθρογραφία του http://www.antinews.gr   Leave a comment

Ενοχλεί τους «επαγγελματίες» η αρθρογραφία του http://www.antinews.gr

18/10/2011

Συναντήθηκε λένε οι φήμες ο ανυπόληπτος πλέον Γιωργάκης με τους εκδότες και τους έδωσε νουθεσίες πώς να χειραγωγούν τους πολίτες καλύτερα υπέρ του Μνημονίου και της Κυβέρνησης Του ΠΑΣΟΚ.

Οι νεοέλληνες πολιτικοί  έχουν το παράσημο του Μεγάλου Αρχ….. διότι είναι οι μόνοι που έχουν πρόσβαση σε ΜΜΕ και μπορούν να μιλήσουν για την Ανθηρή Ελληνική Οικονομία. Την πανίσχυρη οικονομία.

Μετά Τον Σημίτη, το Καραμανλή, ήρθε και ο Παπανδρέου.

Μόνο αν έχεις το Μεγάλο Παράσημο του Αρχι…. Μπορείς να μιλάς αυτάρεσκα σε ΜΜΕ για την πανίσχυρη ελληνική οικονομία και να λες: Λεφτά υπάρχουν.

Μεγάλη πλάκα έχει ο Σάλας που βγαίνει σε ΜΜΕ και κάνει προειδοποιήσεις.

Σάλα; Αν εγώ δε το γράψω ή δε το σκεφτώ δε γίνεται!!!!!  Θες λεφτά Σάλα; Γιατί δε ζητάς από τους μετόχους σου;

Εγώ πάντως στα κρατητήρια δε βρήκα.

Μόλις έγραψα την λέξη ΚΟυρεμα σαν να απελευθερώθηκαν όλοι και τώρα συζητάνε ελεύθερα.

Το γνωρίζω ότι είμαι «ιστορικός «καταλύτης»». Εγώ ποτέ δε θα με έκλεινα σε κρατητήρια νεοέλληνα; Εσύ;

Ποιος θα το περίμενε ότι οι Δικαστικοί θα γινόταν είδηση στα ΜΜΕ γιατί θα κατέβαιναν σε απεργία. Το 2008 ελάχιστοι.

4444

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_3668.html

Να ετοιμάζονται οι επόμενοι. Όχι όμως σύντομα. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να συνεχίσει τα ραντεβού του με καναλάρχες ο πρωθυπουργούς. Χθες βγήκε μια άτυπη διαρροή ότι θα υπάρξει… συνέχεια στις επαφές του Γ. Παπανδρέου, επί της ουσίας όμως αυτό έγινε, για να μην ενοχληθούν οι ανταγωνιστές του Mega. Σύμφωνα με την ατζέντα του πρωθυπουργού, οι επόμενοι που θα τον συναντήσουν είναι οι Μ. Κυριακού και Γ. Αλαφούζος. Μην είστε τόσο σίγουροι όμως ότι θα συμβεί αυτό. Αφενός γιατί κανένας δεν γνωρίζει πόσο θα είναι ακόμα πρωθυπουργός ο Παπανδρέου και αφετέρου γιατί το Mega τον ενδιέφερε για να το χειραγωγήσει και πολύ λιγότερο οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί. Κάτι που σημαίνει ότι τα άλλα ραντεβού δεν θα γίνουν ποτέ!…

4444

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/n-mega.html

Το πάνω χέρι στο ειδησεογραφικό κομμάτι του MEGA πήρε σύμφωνα με πληροφορίες του FIMOTRO, ο Σταύρος Ψυχάρης.

Χθες η συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, πραγματοποιήθηκε σε πολύ βαρύ κλίμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την συζήτηση…μονοπώλησαν ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Σταύρο Ψυχάρη. Ο έτερος μεγαλοιδιοκτήτης του MEGA, Γιώργος Μπόμπολας μίλησε ελάχιστα. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ να πέσουν οι τόνοι της κριτικής τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή που θα κλειδώσει το κούρεμα του χρέους στη Σύνοδο Κορυφής. Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Σταύρο Ψυχάρη του είπε ότι: “Μαζί θα μιλάμε για τις εξελίξεις και την ειδησεογραφία”! Ο Σταύρος Ψυχάρης απέφυγε να απαντήσει στο άνοιγμα του πρωθυπουργού δεσμεύτηκε όμως ότι θα πέσουν οι τόνοι της κριτικής από το MEGA μέχρι την Κυριακή.
Περισσότερα σε άλλο ρεπορτάζ που θα αναρτήσουμε αργότερα…

4444

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/mega_8156.html

Χοντρή τάπα του Παπαγιάννη στο Mega. Από το πρωί στο κανάλι της Μεσογείων τηλεφωνούσαν στον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων να βγει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σήμερα στις 8.00 για την λευκή απεργία των Δικαστών. Έλα όμως που τον είχαν…κλείσει από την Παρασκευή στο Extra 3 γιατί είχαν διαβάσει τις εξελίξεις και είχαν προλάβει να τον δεσμεύσουν; Πρέπει να του τηλεφώνησαν 50 φορές σήμερα από το κανάλι της Μεσογείων. Για να εισπράξουν την ίδια απάντηση : “έχω δώσει τον λόγο μου στο Αποκαλυπτικό δελτίο”. Και όπως βλέπετε πράγματι κρατάει τον λόγο ο πρόεδρος της γνωστής Ένωσης…

15/10/2011

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_8260.html

Mας τελείωσαν και αυτοί. Αποχώρησαν και τυπικά σήμερα από το Alter οι Κύπριοι που εκπροσωπούσαν το fund Αργώ. Είχαν έρθει με πολλές προσδοκίες και παρουσιάστηκαν από την ιδιοκτησία του καναλιού, ως οι σωτήρες του Alter.

Τελικά αποχώρησαν με… άκρα μυστικότητα για να μην γνωστοποιηθεί το ναυάγιο της συμφωνίας. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για το κανάλι του Μπουρναζίου…

Σχόλιο: Η οικονομική κρίση, είναι μαραθώνιος. Όποιος αντέξει θα δει και το χρήμα. Σκληρο αλλα ετσι είναι η πραγματικότητα.

Από την Εμπειρία μου και το Μυαλό μου, συνήθως οι Επιχειρηματίες αργούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Αδυνατούν να δουν το stop loss μιας ενέργειας.

Οι αριθμοί δεν κρύβουν την Αλήθεια. Για να δούμε τι θα γίνει στο Alter καθώς δυσκολεύει και οικονομική κρίση.

14/10/2011

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/100_14.html

Τεράστιο το πρόβλημα ρευστότητας στο Μega με νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν μπλοκάρει τα χρήματα και δεν πληρώνουν μετρητοίς.

Όπως ενημερώθηκε σήμερα το Fimotro, ακόμα και για το Mega, εκδίδουν… επιταγές πέραν των 7 μηνών. Από την άλλη πλευρά, οι τράπεζες φαίνεται ότι έχουν στερέψει και δεν δανειοδοτούν το κανάλι με αποτέλεσμα να καλούνται και πάλι να βάλουν το χέρι στην  τσέπη για δεύτερη μέσα σε τρεις μήνες οι μεγαλομέτοχοι του Mega. Αυτή είναι και η αιτία σύσκεψης της νέας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Mega τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το ζήτημα ρευστότητας του καναλιού για το νέο έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, μέχρι το τέλος του χρόνου θα χρειαστούν 100 εκατομμύρια ευρώ! Ο επιχειρηματίας Β. Βαρδινογιάννης καλείται να βάλει 40 εκ. ευρώ μετρητά, και ο επιχειρηματίας Γ. Μπόμπολας 50 εκ. ευρώ! 10 εκ. ευρώ καλείται να βάλει το συγκρότημα Λαμπράκη με τον εκπρόσωπό του Στ. Ψυχάρη.

Τα χρήματα αυτά χρειάζονται για όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του 2011. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα…

Σχόλιο: Ο Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας έχουν χρήμα. Κάνουν και άλλες Μπίζνες, ποιο επικερδείς. Ο Ψυχάρης θα δυσκολευτεί.

Κοίταξε αναγνώστη, αν ο Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας πάρουν απορρίμματα – σκουπίδια και κάποια άδεια ιντερνετικου στοιχήματος, τα 100 εκατομμύρια που θα βάλουν δεν είναι τίποτα.

Χωρίς ΜΜΕ δεν έχεις φωνή, σε μια Ελλάδα που τις δουλειές τις κάνει το κράτος και οι λιγδιάρηδες πολιτικοί.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, ότι οι 4 εκδότες έγιναν πλέον 3.

Είδες πως καμάρωνε ο Καστανιδης που βγήκε στο «γυαλί» και τον είχαν με το σεις και με το σας. Μεγαλεία ο Καστανιδης, όχι όπως τον έβριζαν στον Κινηματογράφο και του φώναζαν: Φύγε!!!!

4444

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_5456.html

Ακόμα περιμένει την αποζημίωσή του από τον ΔΟΛ ο Παντελής Καψής.

Ο Ψυχάρης τον έχει στο περίμενε. Η αποζημίωση ανέρχεται σε ιλιγγιώδες ποσό καθώς είναι πάρα πολλά τα χρόνια που εργάζεται στον ΔΟΛ. Γι αυτό κάθεται και δεν κάνει τίποτα απολύτως στον… πέμπτο όροφο του ΔΟΛ ο γνωστός δημοσιογράφος. Για να μην του πει ο Ψυχάρης ότι δεν πάταγε στη δουλειά του. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω στο μαγαζί της Μιχαλακοπούλου…

4444

http://www.nonews-news.blogspot.com/

Διαβάζω ότι ο Οικονομεας, ο προστάτης των φτωχών  παίρνει διπλή σύνταξη. Είναι αλήθεια;

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_7191.html

“Με εκβιάζετε με την εκπομπή “Δίκη” “…
Μόνο στο nonews-NEWS
O Βαγγέλης μπήκε στην αίθουσα που γινόταν το διοικητικό συμβούλιο των μετόχων του ΣΚΑΙ, σιγοσφυρίζοντας το σκοπό “λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλείστο”.
Αυτό έκανε. Άρπαξε τον Αλφι από … το λαιμό, που τρομοκρατημένος νόμιζε πως το είχε γραπώσει ο King Kong. Και τα κανε όλα λίμπα.
Δεν τους ενέκρινε τα οικονομικά και απέρριψε ασυζητητί ένα δάνειο που ζήταγαν υπό τη μορφή leasing.
Τους έφτυσε κατάμουτρα λέγοντας τους πως “είναι Φιλιππινέζες του Λαυρεντιάδη ” ενώ τους κατήγγειλε , πως τον εκβιάζουν με την εκπομπή του ΣΚΑΙ “Δίκη”.
Ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σύγκρυο ο Γιαννάκης…

12/10/2011

Την είδηση που έβγαλε στην πρεμιέρα του ο Λάκης την αφήσαμε για το τέλος.

Το είπε καθαρά : “Τον Δεκέμβριο και άλλα κανάλια θα έχουν παρόμοια με το Alter προβλήματα. Μετά, όμως, τον Δεκέμβριο θα αλλάξουν τα πράγματα”. Η αιχμή για τους Γερμανούς του RTL που… αποχωρούν σαφής.

Το υπονοούμενο για τον Κοντομηνά λιγότερο σαφές, αλλά γι αυτούς που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα κατάλαβαν πολλά. Θα έχει συνέχεια το έργο και θα υπάρξουν σύντομα ραγδαίες εξελίξεις…

Σχόλιο: Μα η οικονομική κρίση αγγίζει και τα κανάλια. Πρέπει και εκεί να κάνουν οικονομικές προσαρμογές.

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/real.html

Τη μείωση των μισθών των εργαζομένων στη Real κατά 10%, ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου, χωρίς να…
διευκρινίσει αν θα υπάρξει κάποιο πλαφόν, για να μην περικοπούν και οι χαμηλοί μισθοί.

Ο Χατζηνικολάου, εμφανώς σφιγμένος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της εφημερίδας για την προσπάθειά τους και τους ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση είναι κερδοφόρα στα χαρτιά, καθώς «έσκασαν» στα χέρια του επιταγές από διαφημιστικές εταιρείες που έκλεισαν.
Ταυτοχρόνως δεσμεύθηκε ότι εάν και μόλις τα οικονομικά της εφημερίδας βελτιωθούν, οι μισθοί θα επανέλθουν στα επίπεδα προ της περικοπής.
newpost.gr

Σχόλιο: Ένα καλό με την κρίση είναι ότι θα μπει ένα τέλος στις Μεταχρονολογημένες. Αυτό το αίσχος που επικρατεί στην οικονομική ζωή της Ελλάδος.

Μέχρι 3 μήνες, είναι στην Ευρώπη. Αντίθετα στην Ελλάδα έπαιρνες 3 ή 6 ή 12 μήνες!!!!

Φυσικά εδώ υπάρχει και το μεγάλο θέμα του Δημοσίου. Το Ελληνικό Δημόσιο κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει μέσα σε 30 ημέρες. Ο λόγος που δεν πληρώνει είναι απλός. Δεν έχει ελεγκτικό μηχανισμό. 

Όταν δεν υπάρχει Ελεγκτικός Μηχανισμός σε ένα κράτος, υπάρχει μεγάλη στρέβλωση της οικονομίας. Αυτό είναι Κακούργημα. Από το 1990 που οι Η/Υ έγιναν ποιο προσιτοί, μέχρι σήμερα θα έπρεπε να υπάρχουν βάσεις δεδομένων και Ελεγκτικός μηχανισμός.

Οι Τραπεζίτες με τον Βγενοπουλο, είχαν προσφερθεί να κάνουν δωρεά, ένα ηλεκτρονικό σύστημα και οι πολιτικοί αρνήθηκαν. Ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε.

Πότε θα γίνει οργανωμένο κράτος η Ελλάδα; Από τα πρακτικά ζητήματα ξεκινάς.

4444

Έχω την αίσθηση ότι το σίριαλ του Mega: Με Λένε Βαγγελη, θα τα πάει καλά. Τόσο ως πρώτη προβολή, όσο και ως δεύτερη το καλοκαίρι.

Το Mega έχει κάνει μερικά σίριαλ, που μπορούν άνετα να ξαναπαίξουν σε επανάληψη το καλοκαίρι. Όταν μάλιστα συνεχίζεις να κάνεις καινούρια σίριαλ, τότε είναι σίγουρο ότι έχεις ποιο πλούσιο πρόγραμμα.

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω Τουρκικά. Τι να δω;

4444

http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=22252&subid=2&pubid=128807220&tag=20686#

Πολλαπλά εμφράγματα προκάλεσε η τελευταία εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και για τον πανικό ευθύνεται η θέα… του στήθους της.

Η αοιδός πήγε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Νάνας Μούσχουρη και η εμφάνιση της απέδειξε ότι πράγματι η γυναίκα όταν χωρίζει ανανεώνεται και γίνεται άλλος άνθρωπος.

Έτσι και η Έλενα, η οποία επέλεξε για την περίσταση να ντυθεί total black, αλλά η λεπτομέρεια που έκανε τη «ζημία» ήταν το σιθρού μπλουζάκι που άφηνε(προς μεγάλη χαρά των αρσενικών της εκδήλωσης) ακάλυπτο το στήθος της. Ένα μόνο σου λέω: η Παπαρίζου δεν φορούσε σουτιέν και καταλαβαίνεις τι γινόταν όταν το σακάκι έφευγε και το φως έπεφτε πάνω στο σιθρού. Πα-νι-κος.

Καρδιοπάθειες κι εμφράγματα. Και ναι, έχουμε να πούμε στην Έλενα ότι ο χωρισμός της πάει πολύ και το στήθος της… τα σπάει!

Σχόλιο: Η φωτογραφία ιδιαιτέρως καυτή. Άλλωστε όποια έχει προσόντα καλό είναι να τα δείχνει!!!! Όπως έλεγε και η Μερλιν.

11/10/2011

Χθες ήταν η σειρά του Κουσελα να γίνει ρόμπα. Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός Κουσελας, θυμάστε που είχε κάνει εκείνη την δήλωση για την λίστα με τους Μεγάλο οφειλέτες;

Χθες πήρε πίσω ότι είχε πει.

Η Έλλη Σταη όμως, έπαιξε το ηχητικό με τον Κουσελα. Έκανα ζάπινγκ και έπεσα πάνω στο ηχητικό. Ο άνθρωπος έγινε ξευτίλας. Αυτοί μας κυβερνούν!!!!

Πιστεύεις αναγνώστη, ότι αυτοί θα βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση; Εγώ όχι. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεραστεί από τις δραματικές εξελίξεις. Πρέπει να φύγουν.

Η γυναίκα το είπε ξεκάθαρα στον Τζάμπα Μάγκα Καστανιδη του ΠΑΣΟΚ: Φύγε του είπε. Φύγε. Ο Καστανιδης αντί να ντραπεί, πήγε να τους ζητήσει το λόγο και τους έβρισε κανονικά.

Αυτά τα Αρ…. Μας κυβερνούν. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν είδη φύγει. Αντί να λένε: δε γίνεται να γίνουν εκλογές και άλλα τέτοια. Το καλύτερο είναι να μην κυκλοφορούν ή να κυκλοφορούν συνοδεία με πραίτορες. Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση του ΓΑΠ.

Εδώ η Τρόικα τους έχει ξευτιλίσει με τις 23.000 προσλήψεις που έκαναν από την πίσω πόρτα, όταν κάθε φόρα που ανοίγουν το στόμα τους, δηλώνουν πίστη στις δεσμεύσεις.

Δεν πρέπει η χώρα να ζήσει το κακό σενάριο λέει ο Βαγγελας του ΠΑΣΟΚ, η χώρα είδη ζει ένα κακό σενάριο. 24 μήνες σπαταλήθηκαν. Αυτό είναι κακούργημα.

Απλά οι άνθρωποι δεν είναι πρακτικοί, δεν έχουν όραμα, δεν κάνουν. Εκλογές το 2013 λέει ο Γιωργάκης του ΠΑΣΟΚ. Θα φύγει και θα αφήσει πίσω του καμένη Γη και νεκρούς.

Ο ΓΑΠ μας τελείωσε πολιτικά.

4444

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blogs_11.html

Νευράκια. Πολλά νευράκια. Επειδή αποκαλύψαμε ότι ο Θέμης Αλαφούζος θα ήθελε τον Πρετεντέρη ως διευθυντή της Καθημερινής, χθες ο Παπαχελάς από την εκπομπή του εξαπέλυσε συνολική επίθεση στα blogs κατηγορώντας τα ότι πίσω από αυτά βρίσκονται εκβιαστές! Ως επιχείρημα μάλιστα…
για να πείσει ότι έχει δίκιο, είπε ότι όλος ο κόσμος ξέρει από που πληρώνεται ο Παπαχελάς. Το τελευταίο δεν το σχολιάζουμε γιατί θα προκαλέσουμε την παρέμβαση του… Αμερικανού πρέσβη! Με τα υπόλοιπα όμως γελάμε. Τόσο πολύ σε ενοχλεί κύριε Παπαχελά ένα απλό ρεπορτάζ ότι ακούγεται πως θα έρθει άλλος, ικανότερος στην θέση σου;

Σχόλιο: Κάνοντας πάλι ζάπινγκ, έπεσα την στιγμή που ο Παπαχελας μιλούσε για το blog http://www.antinews.gr/2011/10/11/126710/.

Ο Παπαχελας και ο Μπάμπης στρίμωξαν τον Λαζαρίδη και απαίτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ «χαρτί νομιμοφροσύνης» και ονόματα για το ποιος κρύβεται πίσω από τo blog.

Ο Λαζαρίδης ενέδωσε. Είπε όνομα. Δεν άντεξε τον Βασανισμό. Μάλιστα τους είπε ότι το όνομα που τους δίνει δεν είναι ψευδώνυμο, αλλά είναι υπαρκτό. Είπε μάλιστα να τους τον δείξει.

Μετά αναρωτιούνται γιατί τους λένε δοσίλογους και συνεργάτες. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε στην υπόλοιπη εκπομπή γιατί δε την είδα, αλλά το συγκεκριμένο απόσπασμα, θυμίζει κατοχή.

Σε καλούν, είναι τρεις και σε ανακρίνουν.

Πάλι οι «επαγγελματίες» της ενημέρωσης τα έβαλαν με τα blogs. Στην Ελλάδα και γενικά σε χώρες όπου οι εξουσία και οι εξουσιαστές έχουν τάσεις αυθαιρεσίας σε όλα τα επίπεδα, αντιπαθούν την ανωνυμία στην έκφραση άποψης, στην σάτιρα και στην σκληρή κριτική.

Πάλι καλά που οι «επαγγελματίες» της πληροφόρησης δεν ζήτησαν και ονόματα και στις ψήφους. Για όλα είναι ικανοί.

Εγώ θα ρωτούσα τον Λαζαρίδη ως εξής: Γιατί το Αντιστασιακό http://www.antinews.gr/category/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/ βασανίζει τον Μπάμπη; Με αφίσες στο Διαδίκτυο.

Βέβαια ο Λαζαρίδης τους έριξε μια μπουνιά, όταν τους είπε ότι και εσείς λέγατε για κάποια στελέχη της ΝΔ που σχεδιάζουν επιστροφή στην Δραχμή, αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα.

Κατάλαβες αναγνώστη τι δουλειά κάνουν οι «επαγγελματίες» τις τηλεόρασης και πως το κάνουν με την διαπλοκή της εξουσίας; Τα blogs τους χαλανε τη σούπα.

Τελείωσε το αλάθητο Παπαχελα και τα άλλα φύκια που σερβίρεται. Όλοι κρίνονται.

4444

Το Mega μας πληροφόρησε ότι θα συνεχίσει στο δρόμο της Αλήθειας. Δεν μας είπε ποιας αλήθειας. Μα φυσικά των Αφεντικών του Mega. Δηλαδή βράσε όρυζα και κράτα μικρό καλάθι για την αξιοπιστία.

Σήμερα για να είσαι σίγουρος πρέπει να τσεκάρεις την είδηση από διάφορες πηγές και να τσεκάρεις και τις ερμηνείες. Πρέπει να είσαι χαζός για να πιστεύεις τι σου λένε τα φερέφωνα της τηλεόρασης.

Και είναι πολλά αυτά τα φερέφωνα. Γενικά μην εμπιστεύεσαι την τηλεόραση.

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_5699.html

Τι ήταν αυτά που λεγε – στο Ντερμπεντέρη- χθες το βράδυ?

Τι ασύμμετροι πόλεμοι, απειλές και κίνδυνοι ήταν αυτά που έλεγε?

“Μου θύμισε τον Πολύδωρα. Μόνο ο… στρατηγός άνεμος έλειπε” είπε ο Χατζηνικολάου.
Ακριβώς…

Σχόλιο: Εγώ δεν παρακολούθησα την συνέντευξη του Βαγγελη, τον βαριέμαι. Έχω πολύ υψηλό δείκτη  

ευφυΐας για να καθίσω να παρακολουθήσω τον Βαγγελη. Τεσταρισμενο ότι έχω υψηλό δείκτη ευφυΐας.

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_9846.html

Ανοιχτοχέρης φάνηκε υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος έκανε το τραπέζι στους επικεφαλής της τρόικας, ένα τραπέζι που κόστισε 750 ευρώ.

Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της γερμανικής Welt, όπου, όμως, δεν κατονομάζεται ο … Έλληνας υπουργός. Σύμφωνα με το άρθρο, ο υπουργός άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ.

Οι τρεις επιθεωρητές απέφυγαν να ξαναβγούν με τον συγκεκριμένο αξιωματούχο και από τότε επιλέγουν για τα γεύματά τους κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας όπου πληρώνουν συνολικά 40 ευρώ, σύμφωνα με τη Welt, και αφήνουν ένα με δύο ευρώ φιλοδώρημα.

Επιπλέον, όπως δήλωσαν οι τρεις άνδρες, αποφεύγουν να κινούνται πλέον με τα πόδια στην Αθήνα καθώς λόγω του ρόλου τους, γίνονται στόχος φραστικών επιθέσεων από τους αγανακτισμένους Έλληνες. Έτσι, επιλέγουν να κυκλοφορούν με αυτοκίνητο και πάντα συνοδευόμενοι από σωματοφύλακα.

Επίσης, όπως αναφέρεται στη Welt, ο Πόουλ Τόμσεν ονομάζεται από τους Έλληνες ο κύριος Μπλε Μάτια (Mr. Blue Eyes).
real.gr

Σχόλιο: Αντί οι Νεοέλληνες αξιωματούχοι να θυμηθούν τους Αρχαίους Σπαρτιάτες μια και η Ελλάδα ζει μέσα σε ένα κακό σενάριο, δείχνουν χωριάτες, μοιάζουν σαν κάτι Αφρικανούς Δικτάτορες. Τι να πεις. Πρέπει να φύγουν.

Σταμάτησαν να ρωτούν και οι Ευρωπαίοι αν θα πάει κανένας φυλακή. Νεοέλληνα θα τιμωρηθείς. Έχεις μαζέψει όλα τα μπάζα και τους Βλαμμένους στην Βουλή.

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/o_11.html

Τι να πρωτοπεί κανείς από την συνέντευξη -ποταμό που έδωσε στο Ντερμπεντέρη.

Βιβλίο γράφεις.
Έπαρση, αλαζονεία,τερατώδη ψέμματα κι ακατάσχετο μπλα-μπλα.
“Ο Σαμαράς? Είναι φίλος μου.

΄Έχουμε μια εξαιρετική προσωπική σχέση”, είπε και… ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα
Αλλά η μεγάλη πλάκα ήταν στο σημείο που δικαιολόγησε την διαταραχή στην “εξαιρετική προσωπική σχέση”.
“Άλλαξαν οι Πολιτικοί συσχετισμοί, από τότε που ανέλαβα υπουργός Οικονομικών”.
Ο Ντερμπεντέρης, σας το΄παμε κι εχθές, δεν μπορούσε να τον κάνει καλά.
Τον κοίταζε για άλλη μια φορά αποσβολωμένος…

Advertisements

Posted October 11, 2011 by bmplefour in Greek Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: