03/11/2011 Οι Πολιτικές εξελίξεις μετά την 31η Οκτωβρίου.   Leave a comment

4444

03/11/2011 Οι Πολιτικές εξελίξεις μετά την 31η Οκτωβρίου.

03/11/2011

Από την Δευτέρα 31/10/2011 και μετά οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό
Εγώ θα σας γράψω τα ποιο σημαντικά.

Άκουσα: Αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ, θα πρέπει να φύγει και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αν αυτή η δήλωση ισχύει, αυτό σημαίνει ότι ο Γαλλογερμανικός άξονας ανεβάζει την κλίμακα.
Από άποψη τακτικής σωστά κάνουν. Ο Παπανδρέου σίγουρα δεν σκέφτηκε τον Ελληνικό λαό όταν τους έλεγε ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα.

Όπως είπε και ένας ακροατής του ΣΚΑΙ, ο Παπανδρέου πρώτα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα, δεύτερο να κάνει κούρεμα και τρίτον να δανειστεί τα 110 δις ευρώ. Όταν το 2010 στην ΔΕΘ ρωτήθηκε για το δημοψήφισμα, το απέρριψε.

Η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρωζώνη και υπάρχουν τα εργαλεία για να το διασφαλίσουμε αυτό, τόνισε σήμερα η Καρολίνα Κότοβα, εκπρόσωπος της Κομισιόν. Η ίδια πρόσθεσε πως αυτή είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει στο τραπέζι.

«Βλέπουμε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και τα αναγκαία εργαλεία είναι στη θέση τους για να επιτευχθεί συμφωνία», είπε η κ. Κότοβα.

«Έτσι λοιπόν, σε ό,τι μας αφορά, αυτή είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει στο τραπέζι», προσέθεσε.

Η ευρωπαϊκή συνθήκη, όπως έχει σήμερα, δεν προβλέπει να μπορεί μια χώρα να εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ χωρίς να βγει και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ακόμα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η Συνθήκη δεν προβλέπει έξοδο από τη ζώνη του ευρώ χωρίς έξοδο από την ΕΕ», υπογράμμισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, διευκρινίζοντας πάντως πως «αυτή είναι η σημερινή κατάσταση».

Ο Γιουνκερ είπε, ότι η Ευρώπη έχει και σενάρια με την Ελλάδα να βγαίνει από το Ευρώ. Δεν είναι δηλαδή χωρίς σχέδιο. Άλλωστε από το 2009 μέχρι σήμερα είναι πάνω από δυο χρόνια.

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη με οποιοδήποτε κόστος, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στην γερμανική τηλεόραση ZDF Morgenmagazin, σημειώνοντας ωστόσο πως ο ίδιος θέλει η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ, όμως δεν μπορεί “να βοηθήσει τους Ελληνες παρά τη θέλησή τους”, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ερωτηθείς τι θα γίνει με τους Γερμανούς φορολογούμενους στην περίπτωση που η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ότι “εξετάζουμε το πως θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα είναι καταστροφή για τον λαό της Γερμανίας, του Λουξεμβούργου, της ευρωζώνης. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι” για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.”

Η οργή των Ελλήνων για τους χειρισμούς Παπανδρέου, είναι μεγάλη. Φυσικά αυτή την οργή δεν την παίρνει κανένα από τα άλλα κόμματα. Οι νεοέλληνες διαπιστώνουν με οδυνηρό τρόπο ότι τους κυβερνούν πολιτικοί 4ης  κατηγορίας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φορούσε μαύρο τριαντάφυλλο!!!!

Είμαι 100% σίγουρος ότι οι νεοέλληνες πολίτες, σε πλειοψηφία 80%,  δε θέλουν να φύγουν από την ΕΕ. Όμως όπως γίνετε συνήθως, οι Έλληνες πολιτικοί τους έχουν γραμμένους και αυτό που μετρά είναι το προσωπικό τους συμφέρον.

4(four)  Δεκεμβρίου η μέρα που θα γίνει το Δημοψήφισμα. Αν γίνει.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η πολιτική κατάσταση παγώνει η 6η δόση και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τους νεοέλληνες πολιτικούς 4ης κατηγορίας.

Αν δε πληρωθούν συντάξεις και μισθοί, θα δούμε όχι ένα ευλογημένο Γουδί, αλλά πολλά. Η κατάσταση δηλαδή θα ξεφύγει.
Από άποψη τακτικής σωστά κάνουν οι δανειστές.

Άκουσα εχτές ότι το Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα έδωσε πράσινο φως για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια σημαντική απόφαση για τον Σαμαρά και την ΝΔ. Διότι μέχρι τώρα ήταν εναντίον. Ξύπνησαν, έστω και αργά.

Ο Παπανδρέου ή θα παραιτηθεί συντεταγμένα, ή θα παραιτηθεί υπό μεγάλη πίεση, η θα τον ρίξουν. Αν τον ρίξουν, θα τον “ποδοπατήσουν” αυτοί που έρχονται. 

Αυτά έχουν ξαναγίνει: Μάργκαρετ Θάτσερ κλπ. Η συμβουλή μου είναι: να παραιτηθεί συντεταγμένα. 

Το spread στα 10ετη Ιταλικά ομόλογα στις 459 μονάδες βάσης. Η απόδοση τους στο 6,399%.
Οι αγορές θεωρούν μη βιώσιμες αποδόσεις 10ετών ομολόγων της τάξης του 6,5%.
Ο χρόνος πιέζει τους πάντες.

4444

Δε θα παει σε δημοψήφισμα, ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του.

Ο ΓΑΠ ξέρει από επικοινωνία. Αλλά ο Ελληνικός λαός από την αρχή ήθελε εκλογές ΓΑΠ όχι δημοψήφησμα.
Ο Παπανδρέου δημιούργησε ξανά μια τεχνητή κρίση για να σωθεί.

4444
Ο Παπανδρέου μάντρωσε τον Αντωνάκη τον Σαμαρά που έσπευσε να δηλώσει ότι θα κανει οτιδήποτε για να σώσει την Ελλάδα.  Πλάκες. Έτσι η καινούρια σύμβαση θα ψηφιστεί από 180 ψήφους. Τους πήρε τα σώβρακα ο Γεωργάκης.
Το ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε.
Έχει κάνει πουθενά λάθος ο Γιώργος; Απάντηση: ναι. Πότε θα το δούμε; στο μέλλον.
Η κυβέρνηση του Παπανδρέου εξακολουθεί να είναι ανίκανη. Με μπλόφες στον Αντωνάκη, δεν μαζεύει το Έλλειμμα και εμείς δεν αντέχουμε φόρους και χαρατσια.
Η συμβουλή που έγραψα ισχύει.

04/11/2011

Ήρθαμε και στο αριθμό 4 (four).
Ο ΓΑΠ δεν παραιτείτε και παει για ψήφο εμπιστοσύνης.

Όλο κόλπα κάνει ο Γιώργος για να μείνει στην εξουσία. Φυσικά αυτά τα κόλπα στοιχίζουν στην Ελλάδα εκατομμύρια ευρώ. Ο Παπανδρέου είναι επικίνδυνος. Ζει σε ένα φανταστικό κόσμο που κατά διαστήματα τέμνεται με τον πραγματικό. Αυτό έχει συμβεί σε πολλούς ηγέτες στο παρελθόν.

4444

Η Ελσα Παπαδημητρίου έγινε ποιο ώριμη πολιτικά, από τότε που έγινε ανεξάρτητη. Το παράδειγμα της Ελσας Παπαδημητρίου μας δείχνει ότι ίσως οι βουλευτές, να μη χρειάζονται να παραιτούνται, αλλά να γίνονται ανεξάρτητοι, εφόσον είναι ώριμοι.

4444
Η κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ξεφτιλίζουν την χώρα διεθνώς, αλλά ξεγυμνώνει και το πολιτικό σύστημα. Έπεσαν οι Μάσκες.
Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς αναρωτήθηκε αν μίλησε καθαρά στις 27/10/2011 όταν δήλωνε: ότι εδώ που φτάσαμε είναι αναπόφευκτο το κούρεμα …..
Αντωνάκη οι περιστάσεις θέλουν καθαρές κουβέντες. Καθαρές.
Όταν παντρεύεται κάποιος και ο Ιερέας ή ο Δήμαρχος τον ρωτά: θέλεις την Ω για γυναίκα σου; αυτός δεν λέει: εδώ που φτάσαμε είναι αναπόφευκτο. Όλοι περιμένουν να ακούσουν ένα Ναι ή Όχι. 
Έτσι Αντωνάκη έπρεπε να πεις ξεκάθαρα ότι θα ψηφίσεις την δανειακή σύμβαση.

44444
Ένας ακροατής του ΣΚΑΙ έστειλε ένα ενδιαφέρον μήνυμα.
Όταν πας να πάρεις δάνειο, κανένας τραπεζίτης δεν δέχεται την θέση του Σαμαρά. Λέμε ναι στο δάνειο και γι’αυτο να μας το δώσετε. Όσο αφορά τους όρους, θα τους συζητήσουμε αργότερα. Κανένας λογικός τραπεζίτης δεν δανείζει έτσι.  Μόνο οι Μαφίες.  

4444

Οι Ευρωπαίοι δηλώνουν: οι πράξεις μετρούν.

Η Ευρώπη είναι ενεργη στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδος. Ο ιδιοτελής Γεωργάκης, τους είναι ακόμα χρήσιμος. Όμως η οργή του κόσμου δεν γίνεται να αγνοηθεί. Το 50% του Ελληνικού λαου είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Μεταβατική Κυβέρνηση. Μια καλή λύση.

4444

Τσιπρα άσε ήσυχη την συμφωνία Ελλάδος – Ισραήλ.  Είσαι πολύ μικρός για να την κρίνεις. Ακόμα δεν μας έχεις πει καθαρά που θα βρεις τα λεφτά όταν θα γίνεις κυβέρνηση. Όλοι μπορούν να γίνουν αντιδραστικοί, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Η προσέγγιση Ελλάδος – Ισραήλ έχει ξεκινήσει όταν εσύ ήσουν παιδάκι ακόμα. Ελπίζω να μην συνεχίσεις να είσαι παιδάκι. Βέβαια ως ντεκόρ στη σύγχρονη εικόνα της μεταπολίτευσης ταιριάζεις γάντι. Τρουπωσες και βολευτηκες. Το χρήμα πέφτει κανονικά, τι άλλο να ζητήσεις;
Το έχω γράψει πολλές φορές: όσοι λένε να μην υπογράψει η Ελλάδα τη δανειακή σύμβαση, να μας πουν που θα βρουν τα χρήματα των μισθών και των συντάξεων και ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει το Ελληνικό κράτος. Κατάλαβες Τσιπρα;
Η προσέγγιση ξεκίνησε πολύ πριν από τον Παπανδρέου και είναι επωφελής για την Ελλάδα και τους Νεοέλληνες.
Τσιπρα οι δικοί σου ξένοι παράγοντες, ίσως να μη θέλουν μια τέτοια προσέγγιση. Και ίσως σου είπαν, να μια καλή ευκαιρία να ρίξεις την σπόντα σου, τώρα που είναι όλα ρευστά, τάχα αθώα, σήμερα στον RealFM.
Τσιπρα δεν είναι όλοι χαζοί σε αυτή την χώρα.

4444

Η πολιτική λιτότητας, θα τσακίσει την Ευρωζωνη.

Η μόνη χώρα που είναι στο μηχανισμό και επιδεικνύει ανάπτυξη είναι η Ιρλανδία. Η Ιρλανδία έδωσε μάχη με την Τρόικα, για να κρατήσει όποιους ευεργετικούς νόμους είχε θεσπίσει στο παρελθόν και παράλληλα συμμάζεψε το κράτος και έβαλε χαλινάρια στους Τραπεζίτες που την χρεοκόπησαν.
Η Ιρλανδία είναι παράδειγμα προς μίμηση και η Ελλάδα προς αποφυγή.

4444

Καινούρια υστέρηση εσόδων της Ελλάδας. Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για μένα, ώστε να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Είναι η ουσία. Ο Παπανδρέου με τα μπρος – πίσω που έχει κάνει και είναι πολλά, έχει χάσει την εμπιστοσύνη των βουλευτών. Το να λέει εγώ έφερα τα μεγαλύτερα πακέτα δανεισμού και αυτό είναι κατόρθωμα, αναιρείται από την ανικανότητα του στο εσωτερικό και τα βαριά χαρατσια στους μισθωτούς και συνταξιούχους. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τι γινεται.

4444
Ζούμε το σώου της κωλωτουμπας. Στην Κβαντική Φυσική δεν είναι και τόσο κακό να αλλάζουν τα ηλεκτρόνια στοιβάδες – τροχιές.

4444

Θα δώσει ο ΓΑΠ το δαχτυλίδι στον Βενιζέλο; όπως έκανε πριν από αυτόν, σε αυτόν ο Σημίτης;  Ο Σημίτης έδωσε το δαχτυλίδι στον ΓΑΠ γιατί ήταν πλέον φανερό ότι δεν τραβούσε. Αν πήγαινε σε εκλογές το ΠΑΣΟΚ το 2004 με τον Σιμίτι θα πάθαινε σοβαρή πανωλεθρία.  
Χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Βενιζέλου ο ΓΑΠ θα είχε πέσει. Από την στιγμή που ο Βαγγέλης ελέγχει κάποιους βουλευτές. Σε αυτή την περίπτωση ο ΓΑΠ θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης τώρα, για να παραιτηθεί αργότερα, αφού συγκαλέσει συνέδριο για εκλογή καινούριου αρχηγού.

4444

Γιώργο η Ιστορία σου δίνει μια καλή ευκαιρία να αποχωρήσεις σωστά. Πάρτη.  Αυτή είναι η συμβουλή μου. Η Βάσω Παπανδρέου θα σου φανεί χρήσιμη, ώστε να κάνεις σωστή μετάβαση. Πάρε την ευκαιρία για να αποχωρήσεις πολιτικά σωστά. Πάρτο απόφαση, η περίοδος σου ως πρωθυπουργός έληξε.

4444

Επειδή όλοι περιμένετε τι θα γράψω, εντός και εκτός πλανήτη, ας κάνω την πρώτη ανάρτηση: 12:21.

4444

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί βουλευτές πληρώνονται από επιχειρηματίες. Το μαύρο χρήμα που θα έλεγε και ο Τσουκατος. Αυτή είναι συνήθης πρακτική στην Ευρώπη με τα διάφορα Λόμπι. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ο θεσμός των λόμπι και όλα γίνονται στο μαύρο.

4444

http://www.capital.gr/News.asp?id=1321122

Της Ulrike Dauer

Βερολίνο (Dow Jones) – Η Commerzbank ανακοίνωσε σήμερα ότι εμφάνισε ζημιές αντί κερδών στο γ΄ τρίμηνο, μετά από την απομείωση της συμμετοχής της σε ελληνικά κρατικά ομόλογα κατά 52%, ενώ η μείωση των assets της και η ανακοίνωση σειράς μέτρων, στόχο έχουν να ενισχύσουν την κεφαλαιακή της ισχύ.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα της Γερμανίας, στην οποία η κυβέρνηση έχει ένα ποσοστό της τάξης του 25% συν μία μετοχή, δήλωσε ότι στόχος για το 2012, να εμφανίσει λειτουργικά κέρδη άνω των 4 δις. ευρώ, δεν μπορεί πλέον να επιτευχθεί.

Για το 2011, δήλωσε ότι συνεχίζει να αναμένει ένα αποτέλεσμα «σημαντικά υψηλότερο από αυτό του 2010» στις κύριες τραπεζικές της δραστηριότητες, αλλά τα αποτελέσματά της εξαρτώνται από τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή κρίση κρατικού χρέους.

Οι καθαρές ζημιές στο γ΄ τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 687 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα καθαρά κέρδη των 113 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, υψηλότερες από τα 585 εκατ. ευρώ που αναμενόταν, σύμφωνα με δημοσκόπηση οκτώ αναλυτών στο Dow Jones Newswires.

Η τράπεζα επαναδιατύπωσε ότι στοχεύει να καλύψει κεφαλαιακό έλλειμμα 2,94 δις. ευρώ, όπως αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή, μέχρι τα μέσα του 2012, χωρίς να ζητήσει κρατική βοήθεια.

Σήμερα η Commerzbank ανακοίνωσε σειρά έκτακτων επειγόντων μέτρων, μεταξύ των οποίων και την αναστολή των νέων δραστηριοτήτων στην μονάδα Eurohypo, την οποία πρέπει να πουλήσει μέχρι το 2014, όπως απαιτείται από την ΕΕ.

Ακόμη, θα αναστείλει νέα δάνεια που δεν συνδέονται με τη Γερμανία ή την Πολωνία και θα επισπεύσει τη μείωση ή την πώληση μη στρατηγικών assets όπως τα χαρτοφυλάκια χρηματοδότησης και χρηματοοικονομικών επενδύσεων.

Ωστόσο, αυτό περιλαμβάνει και την πολωνική BRE Bank και την online τράπεζα Comdirect, την οποία η Commerzbank θεωρεί τμήμα των βασικών της δραστηριοτήτων.

© Dow Jones Newswires

05/11/2011

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

Η Βάσω Παπανδρέου έδωσε το στίγμα της χτεσινής μέρας.  
Ο ΓΑΠ πήρε εντολή, με την μορφή ψήφο εμπιστοσύνης, να σχηματίσει Ευρύτερη Κυβέρνηση Συνεργασίας.

Ο ΓΑΠ αποδέχτηκε την εντολή και έτσι πήρε 153 ψήφους, ενώ χρειαζόταν 150.

Ο Παπανδρέου έπαιξε καλά, και έτσι είναι ακόμα στο προσκήνιο.
Ο ΓΑΠ είναι μακράν ο ποιο διάσημος πρωθυπουργός της Ελλάδος. Αν και κυβέρνησε μόνο 25 μήνες, πάνω από 40 ξένα τηλεοπτικά κανάλια και δεκάδες δημοσιογράφοι, ήταν παρόντες αυτές τις ημέρες στην Αθήνα. Αυτό πρέπει να τρέφει τον εγωισμό του.

Ο ΓΑΠ πήρε πίσω το Δημοψήφισμα. Δε το είπε ο ίδιος, Φυσι – κά (όπως το λέει η Μαρία η Μπακοδημου), το είπε ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος. Ένας Βαγγέλης Βενιζέλος που δρα συμπληρωματικά με τον Γιώργο Παπανδρέου και φαίνεται ότι το δίδυμο αποδίδει για το ΠΑΣΟΚ και του δίνει μια σταθερότητα, αλλά και στο εξωτερικό ως δίδυμο τους βλέπουν ποιοι σοβαρά.

Ο ΓΑΠ δήλωσε στις ομιλίες του, ότι η επόμενη κυβέρνηση έχει να διαχειριστή το μεγαλύτερο πακέτο δανειακής βοήθειας που είχε ποτέ η χώρα, την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων, τους κοινοτικούς πόρους και την προώθηση των αλλαγών στις τράπεζες. Μίλησε επίσης για γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο ΓΑΠ όσο αφορά αυτά τα ζητήματα ήταν ξεκάθαρος. Το χρήμα είναι πολύ και μεγάλο. Είναι προφανές ότι γίνονται μεγάλες μάχες υπόγεια, για τα φιλέτα. Αυτό θα έκανα και εγώ ή θα συμβούλευα.
Είναι προφανές ότι οι ενέργειες του ΓΑΠ αποτελούν πολιτική εκτροπή. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Γεωργάκης να φέρει την σύμβαση στην βουλή και αυτή να ψηφιστεί και να παει σε εκλογές. Μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου θα είχαμε καινούριο πολιτικό σκηνικό. Αυτό βέβαια δεν συνέφερε τον Γιώργο. Δεν συνέφερε την Μερκελ και τον Σαρκοζι. Αλλιώς θα είχαμε παει σε εκλογές.

Η Ελλάδα, αν κάνει σωστή διαχείριση, δε χρειάζεται να δανειστεί δις ευρώ. Είναι προφανές. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ, κατηγορείτε από την ιστορία για ανικανότητα διαχείρισης. Έπεσαν πάνω στους μισθωτούς και στους Συνταξιούχους οι ανίκανοι και τους έφαγαν ζωντανούς. Ο ΓΑΠ είναι τόσο κυνικός, όπως οι περισσότεροι πολιτικοί ( εντός και εκτός χώρας), ώστε τρώει ζ…… κ…… στο όνομα μιας αρχής. Μη παρασύρεστε από το πρόσωπο του. Το ίδιο και πολλοί άλλοι που βρίσκονται στα δωμάτια εξουσίας. Όλη η πορεία από το 2009 μέχρι σήμερα το προδίδουν. Με θεατρικές κινήσεις μας ανακοίνωναν το ένα μέτρο πίσω από το άλλο. Που τα περισσότερα χτυπούσαν μισθωτούς και συνταξιούχους σε αφόρητο βαθμό, χωρίς όμως να μειώνονται οι Δαπάνες και να αυξάνονται τα Έσοδα.  Χώρια ότι έπαιξαν την χώρα στα ζάρια με το δημοψήφισμα. Θα πρεπε να έχουν γίνει εκλογές, αντι για όλα αυτά.
Ο Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει. Ο χρόνος τρέχει.

Ο Αντώνης Σαμαράς συναινεί στην κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά απαιτεί να παραιτηθεί ο Παπανδρέου. Το λιγότερο που μπορεί να ζητήσει. Για τον Αντώνη Σαμαρά, από την οπτική του, ο Παπανδρέου απέτυχε οικτρά στην οικονομική πολιτική που άσκησε.

Το ζήτημα δεν είναι τα δανεικά, το ζήτημα είναι να κάνεις αυτό που έκανε η Ιρλανδία, που τώρα βρίσκεται σε ανάπτυξη. Η Ελλάδα πρέπει να μπει σε ανάπτυξη, αυτό είναι το ζητούμενο, να γίνει κράτος. Να χτυπήσει την διαφορά και την ανικανότητα.

Εμένα ούτε ο Σαμαράς με πείθει, αφού τα περισσότερα στελέχη του, είναι της περιόδου Καραμανλή που έφερε την χώρα στην Χρεοκοπία. Εγώ θέτω ζήτημα προσώπων καθαρά. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Όταν υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή ξόδεψε 25.000 ευρώ κρατικό χρήμα, για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι, αυτόν θα μου φέρεις να με σώσει Σαμαρά; Σε γελασανε Αντωνάκη.

Το ΚΚΕ επίσης είπε ξεκάθαρα τι σκέφτεται. Να φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να γίνουν άμεσα εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Μόνο που το ΚΚΕ, δε μας λέει με λεπτομέρειες πως θα επιβιώσουμε αν κάνουμε ένα τέτοιο βήμα και με ποιους στο τιμόνι.

Ο Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ είναι υπέρ της Κυβέρνησης Συνεργασίας. Αυτοί ήταν ξεκάθαροι από την αρχή κάτι που δίνει πόντους στον Καρατζαφέρη, όσο αφορά το πολιτικό πλαίσιο που τοποθετείτε.

Ο Τσιπρας ήταν ασαφής. Είναι υπέρ του Ευρώ ή συμφωνεί με το ΚΚΕ να φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Κουβελης επίσης ήταν ασαφής.
Η Μπακογιαννη είναι ξεκάθαρη. Είναι υπέρ την Ευρείας Κυβερνητικής Συναίνεσης.

Μερκελ και Σαρκοζι επεμβαίνουν κατάφωρα στα εσωτερικά της Ελλάδος εκβιάζοντας για να μην γίνουν εκλογές, ώστε να καταγράφει η καινούρια πολιτική κατάσταση. Το Δημοψήφισμα του Παπανδρέου το ήξεραν, επίσης ήξεραν ότι οι Έλληνες πολίτες το απορρίπτουν και θέλουν εκλογές. Λάθος κινήσεις και αργοπορημενες. Δυσαρμονία.Όλα θα ήταν πολύ καλύτερα, αν Μερκελ και Σαρκοζι, ζητούσαν να γίνουν πρόωρες εκλογές. Δεν πιστεύω ότι Μερκελ και Σαρκοζι καταλαβαίνουν την πολιτική στην Ελλάδα.  

Ο Μπερλουσκόνι μεταλλάσσεται σε Γιωργάκη Παπανδρέου. Προσπάθησε να αποκρύψει ότι ζήτησε εποπτεία από το ΔΝΤ.

Η συμβουλή μου είναι απλή: διώξτε τον Μπερλουσκόνι πριν σας κάνει ότι έκανε ο ΓΑΠ στην Ελλάδα. Είναι προφανές ότι προς τα εκεί πάει. Ευτυχώς ο Μπαροζο πληροφόρησε δημόσια τους Ιταλούς και εμάς για το τι γίνεται. Οι Ιταλοί πρέπει να κάνουν εκλογές και να δουν τι θα κάνουν με την κρίσιμη κατάσταση. Ξεκάθαρες κουβέντες.

Το χρονόμετρο βγήκε από το κουτί, που ήταν φυλαγμένο σε χρηματοκιβώτιο στο κέντρο της Γης. Ποιος το έβγαλε; και γιατί;  

Η Ιταλία είναι το νούμερο 25 στην Οικονομία της Ευρώπης.  

Αν η Ελλάδα βγει από την ζώνη του Ευρώ, θα είναι καταστροφικό κυριολεκτικά για την Ευρώπη. Μην πητε ότι δε σας προειδοποίησα. Μην κοιτάτε τους οικονομολόγους που είναι άλλα νταλων.

Οι νεοέλληνες πολιτικοί κατάφεραν να κουράσουν τους Ευρωπαίους πολίτες. Η κοινή γνώμη στην ΕΕ στρέφεται εναντίον της Ελλάδος. 

Πολλοί άσχετοι, έχω συνηθίσει τους βλαμμένους, λένε ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο Ευρώ. Εγώ θα τους θέσω το εξής ερώτημα: προτιμάτε να μην έχετε καμία προειδοποίηση και οι αγορές να “χτυπήσουν” κατευθείαν στο 25%, την Ιταλία και να σας πιάσουν στον ύπνο;

Με την Ελλάδα άσχετοι, η Ιστορία σας έδωσε χρόνο να σκεφτείτε και να βρείτε λύσεις αν είστε ικανοί.

Δε χρειάζεται να γράψω ότι με έχετε απογοητεύσει. Δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις σε ένα εύκολο πρόβλημα όπως είναι της Ελλάδος.

Αντίθετα ο Ομπαμα ακολουθεί αυτά που γράφω. Κάνει ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσει η Αμερικάνικη Οικονομία να βρίσκεται στην Ανάπτυξη. 2,5% Ανάπτυξη το Γ’ Τρίμηνο.

Οι Αμερικάνοι θα αποχωρήσουν από το Ιράκ, μετά από μια πετυχημένη αποστολή. Είναι Ιστορικά Τσεκαρισμένο, σας το γράφω να μην έχετε αμφιβολίες. Έπρεπε να πάτε στο Ιράκ και ευτυχώς πήγατε και τώρα σωστά φεύγετε. Τώρα πρέπει να μαζευτεί το χρήμα ξανά, που ξοδεύτηκε για όλα αυτά και να εξελιχτεί το Αμερικανικό Έθνος. Το έχω γράψει πριν ξεσπάσει η Οικονομική κρίση: θέλω υποδομές του 21ου αιώνα να φτιάξετε.

Στο Αφγανιστάν δε τα πάτε τόσο καλά. Πρέπει να ξανακοιτάξετε τις στρατηγικές σας και τον Χρόνο. 

06/11/2011

4444

Τι γίνεται αν ο ΓΑΠ έπειτα από τις διερευνητικές επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς, διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει συμφωνία για Κυβέρνηση Ευρύτερης Συνεργασίας;

Τότε αυτός θα βγει κερδισμένος, διότι θα έχει ενεργήσει σύμφωνα με τις εντολές που έχει πάρει από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αλλά θα φταίει η ΝΔ. που θα έχει τορπιλίσει τη συναίνεση. Έτσι ο ίδιος παραμένει πρωθυπουργός, αφού δεν έχει παραιτηθεί.

Η Ελευθεροτυπία σωστά κάνει τις επισημάνσεις. Γάτος ο ΓΑΠ. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μέχρι και τα σημεία στίξης!!

“….να συμφωνήσουμε από κοινού για την σύνθεση ακόμη και για τον επικεφαλής αυτής της Κυβέρνησης….”

Το μόνο πρόβλημα για τους νεοέλληνες πολιτικούς, είναι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και η κοινή γνώμη, που δεν τους δίνουν χρόνο και σωστά το κάνουν οι Ευρωπαίοι, όπως το έχω γράψει.

Αν οι Ευρωπαίοι κάνουν αυτό που θέλω, δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Τόσο δύσκολο είναι; ούτε σας χρεώνω για τις συμβουλές!!!!
Όσο ποιο γρήγορα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, τόσο το καλύτερο για όλους.

Ο Αντώνης Σαμάρας έχει γίνει ο ποιο διάσημος αρχηγός της Ελληνικής Αντιπολίτευσης μετά το 1974 και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

4444

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=428713&h1=true

“…..Όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μιας χώρας που αποτελεί το 2% του ΑΕΠ της ευρωζώνης και το 0,35% του παγκόσµιου ΑΕΠ, δηµοσιοποίησε την πρόθεση της κυβέρνησής του να διενεργήσει δηµοψήφισµα, πέρα από τον εµφανή εκνευρισµό που προκάλεσε στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οδήγησε άµεσα και τα χρηµατιστήρια σε απώλειες άνω των 2 τρις δολαρίων µέσα σε ένα 24ωρο.
Το ευρώ έχασε απότοµα πολύ έδαφος, το κόστος δανεισµού όχι µόνο της Ιταλίας αλλά και της Γαλλίας εκτινάχθηκε, ενώ η απόσυρση κεφαλαίων από την ευρωζώνη σε όλες τις αγορές (χρηµατιστηριακές, οµολογιακές και συναλλαγµατικές) διογκώθηκε µε ταχύτατους ρυθµούς σε ελάχιστο χρόνο…..”

Όσοι γνώριζαν τι θα κάνει ο ΓΑΠ έβγαλαν δισεκατομμύρια, σίγουρα εκατομμύρια.

Αν κάποιος έπαιζε στο Forex ενάντια στο ευρώ, από το 1,40 στο 1,38 είναι 200 pips στο συμβόλαιο. Αν το κάθε pips είναι 10 δολάρια αυτός έβγαλε 2000 δολάρια στο κάθε συμβόλαιο, αν έκανε 1000 συμβόλαια, είναι 2.000.000 δολάρια. Έτσι απλά.

Δε χρειάζεται να γράψω ότι το κάθε pips μπορεί να πάρει την τιμή που θέλουμε. Για παράδειγμα 100$ ή 1,000$ κλπ.
Αυτή η κίνηση μου θυμίζει τότε το Σημιτη που έκανε την υποτίμηση της Δραχμής ημέρα Παρασκευή. Και τότε όσοι ήξεραν, έβγαλαν χρήμα με ουρά.  Είναι σύμπτωση άραγε, ότι κάτι τέτοιες αποφάσεις τις παίρνουν συνεχώς Πασοκοι πρωθυπουργοί;  Αναρωτιέμαι. Οι Συμπτώσεις μου το επιβάλουν. 

4444

4444

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=157150

Την άμεση παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ζητά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γιάννης Ρέτσος.

Αιτία, η ενέργεια του γερμανικού τουριστικού ομίλου TUI (tour operator) να ζητήσει από τους Έλληνες ξενοδόχους, με τους οποίους συνεργάζεται, να πληρωθούν σε ελληνικό νόμισμα, και όχι σε ευρώ, αν η Ελλάδα εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση.

«Πρέπει να προστατευτούμε από τους κινδύνους ενδεχόμενης αλλαγής. Υπάρχει μια πιθανότητα, περισσότερο από θεωρητική, η Ελλάδα να βγει από το ευρώ» σχολίασε σχετικά στη γερμανική εφημερίδα Bild εκπρόσωπος του ομίλου TUI.

4444

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αρνείται να παραιτηθεί. Στην Ιταλία από ότι φαίνεται θα ζήσουμε κάτι ανάλογο με την Ελλάδα σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Μπορούν οι Ευρωπαίοι να το χειριστούν; Τους έχει ωριμάσει η διαχείριση της Ελληνικής κρίσης; Σύντομα θα μάθουμε αναγνώστες.

4444

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αυτό που ζήτησε από το IMF είναι πιστοποίηση ότι κάνει τα σωστά βήματα, γιατί αυτός δεν είναι Ελλάδα.

Αφού είναι έτσι Σίλβιο, γιατί έκρυψες ότι ζήτησες την πιστοποίηση; Εγώ θα το ανακοίνωνα και μάλιστα θα έδινα συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρετε να διαχειριστείτε την πληροφορία. Αυτό έχω καταλάβει.

Από την στιγμή που αποφάσισες να πάρεις τα μέτρα Σίλβιο, αν μου έστελνες ένα μήνυμα θα σου έλεγα τι να κάνεις!!!!

Θα συγκαλούσες μια συνέντευξη τύπου και θα έλεγες: εγώ σκοπεύω να πάρω μέτρα. Νατα, τα βλέπετε; και επειδή με αμφισβητείτε θα φέρω το IMF για να κάνει μια πιστοποίηση κάθε τρεις μήνες και να δίνει μια συνέντευξη ανοιχτή σε όλους. Τόσο απλό Σίλβιο.

4444

Πόσοι από τους αναγνώστες αναγνωρίζουν την όμορφη γυναίκα, που είναι γυναίκα εξουσίας και χορεύει ωραίο ταγκό;

Σε πρόσφατες εκλογές ( 23/10/2011) οι συμπολίτες της, την ψήφισαν μαζικά (συμμετοχή: 79,38%) και πήρε το ποσοστό Νίκης:54,11%. Ποια είναι; Είναι 58 ετών.  

07/11/2011

Τελικά επήλθε συμφωνία, ύστερα από τεράστια πίεση από τον εξωτερικό παράγοντα και τους εγχώριους Βαρόνους των Καρτέλ.
Ο σκληρός Αντωνάκης ο Σαμάρας, έλιωσε σαν παγωτό κάτω από τον καυτό Ήλιο. Πολύ γέλιο με τον σκληρό Αντωνάκη Σαμαρά. Αντωνάκη Σαμαρά ρούφα τώρα το αυγό σου. Σκληρέ Αντωνάκη.   

Παραδέχομαι την Παπαρηγα. Αν η Παπαρηγα είχε παει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, αντι για τον Δωσίλογο τον ΓΑΠ, θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα. Ο ΓΑΠ δεν έδωσε ούτε μια μάχη.

Νεοέλληνα έχεις συναίσθηση τι έχει υπογράψει ο σύγχρονος Τσολάκογλου ΓΑΠ και οι υπουργοί της κυβέρνησης του; Μάλλον όχι. Με βάση τα μνημόνια, δεν έχεις χώρα, ούτε δημοκρατία. Ο ΓΑΠ σου πέρασε χειροπέδες.

Η Μερκελ είπε στον Νταλάρα (όχι τον δεν με χεζεις του Σούπερ Ήρωα Τζιμακου), αυτό που δεν είπε ο Τσολάκογλου Γιώργος Παπανδρέου το 2009 και 2010 στην Τρόικα: αν δεν συμφωνήσετε σε κούρεμα 50% του Χρέους, θα αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει και θα τα χάσετε όλα.  
Και ο Νταλάρα τι έκανε; Αφού φίλησε το χέρι της Μερκελ, προσκύνησε.

Η Ιστορία έχει καταδικάσει τον ΓΑΠ ως δωσίλογο. Είναι τσεκαρισμένο. Υπαρχουν οι υπογραφες στα μνημονια και το χρημα που βγηκε.

Γιωργακη μην κλαις, ξερουμε οτι δεν εχεις λεφτα, είσαι αφραγκος και πεινας οπως εμεις!!!!  

Τελική συμφωνία, μεταβατική κυβέρνηση μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 1912 και στις 19 πάμε για εκλογές και στις 20 έχουμε καινούρια δεδομένα.

Τι 20 είναι αυτό βλαμένε νεοέλληνα; Πως ζωγραφίζουν τα νούμερα. Νεοελληνα ο Γιωργακης ο Δωσιλογος σε εχει δεσει χειροποδαρα με τα μνημονια. Ποσα εχεις υπογραψει;

Παπαρηγα βλεπω, τον συγρονο Αρη Βελουχιωτη δεν βλεπω. Απο τους λιγους που ειχαν στρατιγικη σκεψη εξουσιας τοτε.

Ο Λουκάς ο Παπαδημος, ήξερε για την υποτίμηση 14% της Δραχμής του Σημιτη; Τι λένε οι Δημοσιογράφοι των Καρτέλ;

Ο Λουκάς ο Φαρμακοχερης. Ε!Ε!Ε!Ε!ρχεται.

Άκουγα την Κυριακή ότι ο Λουκάς γενικά το παίζει σκληρός στην Ελλάδα, και τους είπε: εγώ αν γίνω πρωθυπουργός θα κάνω ότι θέλω. Ότι θέλεις θα κάνεις Λουκα; ή ότι θέλουν τα Μεγάλα αφεντικά;

Ο Λουκάς ήταν αντιπρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος το 1993 και το 1994 τον έκαναν Διοικητή. Συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημιτη και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Το 2002 έγινε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και έμεινε μέχρι το 2010.

Ο Παπαδημος αν δεν προσέξει στο Θέμα των Σκοπίων θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Ο σύγχρονος Πλαστήρας, ο μαύρος καβαλάρης όταν εμφανιστεί, όλοι θα έχουν πρόβλημα. Το Γουδί είναι ένα σύμβολο με βαθιές ρίζες στην Ελληνική ψυχή. Το Ευλογημένο Γουδί.

Λουκά εκεί στην ΕΚΤ δε σε ρώτησαν να τους εξηγήσεις με το Νι και το Σίγμα, πως μαγειρευτηκαν τα Ελληνικά στοιχεία; Εσύ ήσουν μέσα σε όλα αυτά. Ξέρεις πολλά, με τόσα πτυχία. Αλλά δε μας τα λες.

4444

http://www.capital.gr/News.asp?id=1322289

“….Συνομιλητές του υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπαδήμος είναι ανοικτός να αναλάβει ευθύνες στη νέα κυβέρνηση υπό δύο όρους.

Οι όροι αυτοί αφορούν την διάρκεια ζωής της Κυβέρνησης και το επιτελείο με το οποίο θα κληθεί να αναλάβει τις συγκεκριμένες ευθύνες.

Ο χρόνος διάρκειας ζωής της κυβέρνησης συνεργασίας εξαρτάται, όπως τονίζουν κύκλοι που βρίσκονται σε επικοινωνία με τον κ. Παπαδήμο, από τις υποχρεώσεις που θα αναλάβει αυτή και όχι από τις απαιτήσεις των δύο πολιτικών εταίρων για την προσφυγή στις εκλογές.

Με άλλα λόγια φαίνεται ότι δεν θα ήταν διατεθειμένος να αναλάβει ευθύνες αν η διάρκεια της κυβέρνησης δεν θα επέτρεπε την ολοκλήρωση του έργου που συνδέεται με την αποκατάσταση των σχέσεων με την Ε.Ε. και την υλοποίηση των όρων της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου.

Η προσφυγή σε εκλογές θα πρέπει να γίνει αφού ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο δεύτερος “όρος” που φέρεται να έχει θέσει ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ είναι η συγκρότηση επιτελικής ομάδας με την οποία θα μπορεί να δουλέψει για τους στόχους της κυβέρνησης συνεργασίας…”.

4444

Το Ιταλικό spread πάλι έκανε ρεκόρ.

Η μόνη λύση είναι, να φύγει η Μερκελ και ο Σαρκοζι και να πέσει χρήμα στην Αγορά. Να πέσουν δις Ευρώ και να τελειώνουμε με την Λιτότητα. Το να φύγει η Γερμανία από το Ευρώ δεν είναι καμία καταστροφή για τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι δεν αντέχουν την βαριά λιτότητα.

Όταν η Γερμανία φύγει από το Ευρώ, οι Γερμανοί πολίτες θα καταλάβουν τι καλό ταν το Ευρώ. Μαγκιές στους Οικονομολόγους και όχι στην Ιστορία.  Δε θα πεθάνουν οι πολίτες.

Η Γερμανοί ξεγέλασαν τους Ευρωπαίους με την Γαλλία. Σιγά μην μπαίναμε σε μια Γερμανική Ένωση. Ποιος εμπιστεύεται τους Γερμανούς που έχασαν δύο Παγκόσμιους Πολέμους.

Ο Σημίτης ο Γερμανόφιλος θα προσπαθούσε να μας βάλει, αλλά θα έπεφτε.

Η συμμετοχή της Γαλλίας ήταν το τυρί στη φάκα.

Ρίξτε Ευρώ στην Αγορά, αλλιώς η εσωτερική υποτίμηση θα οδηγήσει σε επανάσταση, είτε κοινοβουλευτική, είτε συνταγματική. Οι πεινασμένοι είναι πάντα ανεξέλεγκτοι και η Ελλάδα έχει βουνά και προσφέρεται για αντάρτικο.
Τα Αστικά κόμματα διαλύονται μέσα στην διαφθορά και την ανικανότητα της Μεσαίας Τάξης που ζει το Δράμα της υποβάθμισης της σε φτωχοδιαβουλους.

http://www.capital.gr/News.asp?id=1322415

Ειδικότερα, το premium που απαιτούν οι επενδυτές για τη διακράτηση των δεκαετών ιταλικών ομολόγων έναντι του γερμανικού bund ενισχύεται στις 481 μ.β. τη Δευτέρα, ενισχυμένο κατά 27,93 μ.β. σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής.

4444

Ώρα: 11:49.

Παπαδήμο μην αργείς. Βαριέμαι και θέλω να βάλω την φωτογραφία σου στην Εγγραφή.
Υπάρχουν και άλλα Γεγονότα Που Εξελίσσονται.

08/11/2011

4444

Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία και τώρα η Ιταλία, στους Φούρνους της Ευρωζώνης.

4444

Η Ιταλία είναι πολύ μεγάλη για να διασωθεί από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, είπε ο Σόιμπλε. Σε δύσκολη θέση ο Silvio Berlusconi.

4444

Οι Ευρωπαίοι είναι καθαροί: αν η Ελλάδα θέλει την 6η δόση και τα 8 δις ευρώ, πρέπει να υπογράψουν και ο Γεωργάκης και ο σκληρός Αντωνάκης.

Αλλιώς δε δίνουν χρήμα και δε θα πληρωθούν Μισθοί και Συντάξεις.  Αφού το Δημόσιο Κράτος είναι διαλυμένο. Ενώ κανονικά θα έπρεπε μετά από 25 μήνες διακυβέρνησης, να έχουν φτιαχτεί σταθερά πλαίσια και να υπάρχει διασύνδεση βάσεων δεδομένων. Ανίκανοι παντελώς για το γενικό καλό.

4444

Το Υπουργείο Οικονομικών μου έστειλε μήνυμα, ότι το διαμέρισμα που έχω (με δάνειο το έχω πάρει) δεν αντιστοιχεί σε εμένα!!!! Άσχετα αν εγώ το έχω δηλώσει τόσες φορές στα έντυπα της εφορίας. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι και αν ήταν στο χέρι μου θα τους ξήλωνα εν μια νυκτί. Έχω βαρεθεί να δίνω συνεχώς τα στοιχεία μου σε διάφορους οργανισμούς.   

4444

Τι είναι αυτό που φοβάται ο Γεωργάκης και ο Αντωνάκης; Μήπως ο Πρωθυπουργός που θα οριστεί θα είναι τόσο ικανός, ώστε να τους βάλει στο Χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Σωστά ο Λουκάς θέτει όρους.

4444

Θα σας πω ποιο είναι το Δράμα του Σαμαρά.

Αφού Αντωνάκη περνιέσαι για έξυπνος και έκανες και ολόκληρο πλάνο για να μας βγάλεις από την Οικονομική κρίση και σήκωσες το φλάμπουρο του Αντιμνημονιου, πως δεν μπόρεσες να προβλέψεις τις κινήσεις των άλλων παικτών στο τραπέζι; Γιωργάκη, Ευρωπαίων.  

Αν είχες προβλέψει δε θα σήκωνες το φλάμπουρο του Αντιμνημονιου. Θα ακολουθουσες άλλη στρατηγική. Δε σε κόβει Αντωνάκη, ούτε τους συμβούλους σου.

Η πολιτική του ώριμου φρούτου δεν λειτουργεί σε τέτοιες καταστάσεις, που τα λεφτά τα δίνουν άλλοι, Αντωνάκη. Εμένα αν με ρωτούσες θα σου έλεγα!!!!
Σωστά ο Τραγκας οδύρεται από το Ραδιόφωνο, που σε στήριξε όλο αυτό τον καιρό.

4444

Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα κάτσει στην Καρέκλα 13:00.

09/11/2011

4444

4444

4444

4444

Ακούω τα νέα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και έμαθα τα νέα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Βαγγέλης Βενιζέλος έβαλαν Veto στον Λουκα Παπαδημο.
Δυο άσχετοι και επικίνδυνοι άνθρωποι με την Οικονομία, έβαλαν Veto σε έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει από αριθμούς. Ο Λουκάς έχει σπουδάσει Φυσική και Οικονομικά. Δεν είναι ούτε Γεωργάκης, ούτε Βαγγελάκης. Αν ήμασταν Ευρωπαϊκή χώρα, θα τους είχαν πετάξει με τις κλωτσιές έξω.

Σε καμία περίπτωση ο Κακλαμάνης ή όποιος άλλος σε αυτό το στιλ ή κατηγορίας, δε πιάνουν τίποτα σε διεθνές επίπεδο.

Ο Λουκάς είναι γνωστός σε Διεθνές επίπεδο και τον ξέρουν. Έχει επίσης την γνώση και αν θέλει οι Έλληνες να δουν φως, έχει όλα τα προσόντα για να τους τα δείξει.

Οι Βαρόνοι, όπως τους λέγει ο Τραγκας που έχει αρκετά εκατομμύρια Ευρώ στο εξωτερικό και σε περίπτωση επιστροφής στη Δραχμή, θα γίνει βαρώνος, θέλουν από τον Γιωργάκη, τον Βαγγέλη και τον Αντωνάκη να πάνε στην δραχμή.

Η Δραχμή θα είναι καταστροφή για τους εργαζόμενους.

Και οι Βαρωνοι θα έχουν εκατομμύρια Ευρώ στην Ελβετία και αλλού για να αγοράσουν φτηνή Ελλάδα, αφού έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με τα πολιτικά καθάρματα, ένα διεφθαρμένο κράτος που κανείς ξένος δεν έρχεται να επενδύσει.

Έπρεπε να έρθει η Τρόικα για να αποκτήσει η Ελλάδα Οικονομικό Εισαγγελέα. Ο Δοσίλογος Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τους συνεργάτες του, μας παει ολοταχώς σε μια πολλαπλή μαύρη τρύπα. Φέρνει την καταστροφή.  

09:22 και ακόμα δεν έχουμε καινούρια Κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Καστανιδι και τα άλλα Πασοκια που υπηρετούν τους Τσιφλικαδες,, καταστρέφουν την Ελλάδα. Για το προσωπικό τους Γούστο, την προσωπική τους τσέπη, τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Το ΚΚΕ και η Παπαριγα δικαιώνονται. Η έξοδος από το Ευρώ τώρα, δεν συμφέρει τους Εργαζομένους. Είναι προφανές.  

Το Λάθος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι, ότι δεν έκαναν πρόωρες εκλογές. Πάω αργά γιατί βιάζομαι Μερκελ. Είσαι κι εσύ, χωρίς παγκόσμια σκέψη.   

Η Ελλάδα όπως βλέπουν θα βγει από το Ευρώ με τον “τρελό και καταθλιπτικό” Γιωργάκη και ποιος ξέρει από τι αρρώστιες πάσχουν οι υπόλοιποι.

Είναι προφανές ότι όπως πάνε θα βγάλουν την Ελλάδα από το Ευρώ και σε αυτή την περίπτωση, επιτρέπεται. Πόσο να αντέξεις τους ανισόρροπους; Υπάρχει και ένα όριο.

Χώρια ότι υπάρχουν ακόμα Νεοέλληνες που ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του Βαγγελάκη και του Καστανιδη. Όλοι αυτοί έχουν κάνει γερές μπαζες χρημάτων. Δεν τους πιάνει η κρίση.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι άσχετος από Οικονομικά και Γυριστρουλης. Δείτε και ακουστέ τις δηλώσεις του. Πήγε να πουλήσει και Τσαμπουκά στην Τρόικα, ο Βαγγελάκης. Έφαγε τα μούτρα του, αλλά το λογαριασμό του ψόφιου αλόγου τον πληρώνουμε εμείς.
Ο Γωιργακης είναι και ψεύτης. Δεν μας λέγει την αλήθεια όταν πρέπει.

Όταν εγώ ζητούσα πρόωρες εκλογές ο Σαμαράς ήταν Μουγκος. Μυαλό χαζού. Αν ο Σαμαράς είχε μυαλό, θα είχε εξηγήσει στην Μερκελ και στους Υπόλοιπους γιατί πρέπει να κάνουν πρόωρες εκλογές. Έχει μυαλό όμως; ιδού το ερώτημα. Τα γεγονότα που εξελίσσονται δείχνουν ότι δεν έχει.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια οποιαδήποτε προσωπικότητα. Χρειάζεται μια Ικανή προσωπικότητα.

Αν ο Γεωργάκης και ο Σαμαράς δεν υπογράψουν, 6η δόση να μην δοθεί. Ξεκάθαρες κουβέντες σε διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς. Θα δουλέψουμε αλλιώς το ζήτημα της Ελλάδος.

Εγώ και η περηφάνια μου κύριε Μιχελακη δεν ταυτίζεται με την δίκη σου. Και αυτό ισχύει για πολλούς Έλληνες. Δεν μιλάς δηλαδή εξ ονόματος μου.

Ούτε βήμα πίσω η ΕΕ για την 6η δόση. Τι θέλετε; θα υπογράψετε. Καθαρές κουβέντες σαν τα Καθαρά Μητρώα.  

4444

Ο Silvio Berlusconi κέρδισε ψήφο εμπιστοσύνης με την βοήθεια της Αντιπολίτευσης.

“….κέρδισε την ψηφοφορία χάρη στην απουσία της αντιπολίτευσης, όμως απώλεσε την κυβερνητική πλειοψηφία (πήρε 308 ψήφους σε σύνολο 330 εδρών)….”

Η Ιταλία όντως δεν είναι Ελλάδα. Ο Silvio Berlusconi προανήγγειλε την παραίτηση του. Σε πολύ σύντομο χρόνο, σε σχέση για παράδειγμα με τον ΓΑΠ.

Η Ιταλία, όντως δεν είναι Ελλάδα και η Αριστερά είναι διαφορετική. Μπορεί να κάνει υπερβάσεις συνενοησης.

Το ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στην ΕΕ το βλέπεις στην ωρίμανση των Θεσμών. Στην λειτουργία τους. Η απόσταση κάνει μπαμ από μακριά.

Αυτό το καταλαβαίνεις με βάση και την Αρχιτεκτονική. Σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το Κέντρο είναι ένα από τα καλύτερα σημεία τους. Αντίθετα στην Αθήνα όχι. Η διαφορά κάνει μπαμ από μακριά. 

4444

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=112569201#

“…..Μάλιστα, χθες, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Eurogroup, ο Όλι Ρεν χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη» την κατάσταση στην Ιταλία, ζητώντας να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις.

Η αλήθεια, βεβαίως, είναι ότι η πιο έντονη πίεση δεν ασκείται στον Μπερλουσκόνι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ή τις Βρυξέλλες, αλλά από τις αγορές.

Χθες, το spread των δεκαετών ιταλικών ομολόγων έναντι των γερμανικών bunds ξεπέρασε τις 500 μονάδες βάσης, με αποτέλεσμα το επιτόκιο να «φλερτάρει» πλέον με το 7% – αριθμός ο οποίος θεωρείται ως η… πύλη της κολάσεως (ή αλλιώς, της τρόικας και του Μνημονίου) στον κόσμο του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Αξίζει, απλώς, να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία είχαν αποσυρθεί από τις αγορές προτού τα επιτόκια των δικών τους ομολόγων φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα – κάτι που, πρακτικά, σημαίνει ότι η Ιταλία συνεχίζει να δανείζεται μόνο επειδή είναι Ιταλία…

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ανάγκασε τον Μπερλουσκόνι να προαναγγείλει την παραίτησή του, μετά την επίσκεψή του στο προεδρικό μέγαρο…..”

Η Ιταλία δανείζεται με επιτόκιο πάνω από 6% για να δανείσει στους Νεοέλληνες του Γιωργάκη και του Αντωνάκη, σχιζοφρένεια.  

4444

Είχα γράψει εδώ και καιρό: κάντε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Η Μερκελ δεν άκουγε. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει.  
Αν γίνουν πρόωρες εκλογές, κανένα κόμμα δε θα πάρει αυτοδυναμία. Όμως τρία κόμματα: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ στηρίζουν την πορεία της Ελλάδος στο Ευρώ.
Οι Νεοέλληνες πολιτικοί μπορεί να ξευτελίζονται διεθνώς, αλλά και οι Ευρωπαίοι έδειξαν αδυναμία. Ενώ στην Ιταλία βλέπετε τι φυσιολογικά πάνε σε εκλογές.  
Εκλογές, καταγραφή και καινούρια δεδομένα. Είναι σχιζοφρενικό να κρατάς φύλα που χάνουν.

Η συμφωνία της 26 Οκτωβρίου ή Αυγούστου, θα είχε ψηφιστεί άνετα, αν γινόταν εκλογές. Είτε πριν είτε μετα. Αλλά η Μερκελ και οι Γερμανοί δε σκέπτονται. Εμένα να ρωτούσαν θα τους έλεγα.

4444

Ο Πετσανλικος ο καινούριος Πρωθυπουργός; είναι τσεκαρισμένο ή μέχρι να ορκιστεί θα έχει αλλάξει. Διότι ο Πετσανλικος είναι κολλητός του Γιώργου.

Η στάση του Σαμαρά σωστή. Οι πολίτες χτυπούν ενέσεις με τους Πασοκους. Η Πασοκικη ξεφτίλα δεν έχει όρια, μια ξεφτίλα που δυσφημίζει την Ελλάδα από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα διεθνώς.
Τελειώνεται Μπιπ. Αυτή η δυσφήμηση περνά και στον καθημερινό πολίτη. Όχι άλλα διαγγέλματα ΓΑΠ.
Ο Πετσανλικος βέβαια δεν είναι Παπαδήμος.

Προσωπικά θέλω να μάθω τους λόγους γιατί ο Λουκάς Παπαδημος δεν είναι πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης; Οι Έλληνες πολίτες το θέλουν.

Δε θα με εκπλήξει αν δω πολίτες να φωνάζουν στο Γιώργο και στους Πασοκους να τσακιστούν  να φύγουν. Το Ευρωπαϊκό τρένο Μπιπ, δεν περιμένει. τα γεγονότα εξελίσσονται με τρομερή πυκνότητα. Στο τέλος οι Ευρωπαίοι θα απαιτήσουν να φύγουν οι ξεφτίλες.

10/11/2011

4444

4444

4444

Ώρα:10:00.

Ακόμα δεν έχουμε πρωθυπουργό στην Ελλάδα. Τα τσογλάνια που κυβερνούν την χώρα δεν έχουν αποφασίσει.  

Η δυσφήμηση της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο είναι κάτι το τρομερό. Είναι κάτι που αγγίζει κάθε νεοέλληνα.

Εγώ θα έκανα ένα Άγαλμα στον ΓΑΠ και από κάτω θα έγραφα: εδώ κατουράμε και φτηνουμε και κάνουμε και τα κακά μας!!!! Για να μην τον ξεχάσουμε, τώρα που θα φύγει.

Οι Μάσκες έπεσαν και για τον Αντώνη Σαμαρά. Ανίκανος να σκεφτεί το γενικό καλό της χώρας.

Νεοέλληνα θα πληρώσεις το μπουρδέλο που δημιούργησαν τα πολιτικά καθάρματα, μετά το 1974. Οι κατσαπλιαδες.

4444
Μπαροζο μη λες ανέκδοτα. Υπάρχει ο δρόμος της Ουγγαρίας και ο δρόμος της Ελλάδας. Σαφώς προτιμώ την Ουγγαρία. Οπότε μην περιμένεις να μπουν σύντομα άλλες χώρες στο Ευρώ.  

4444

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1325804

Στο δημόσιο ταμείο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οικειοθελώς επιχειρηματίες που χρωστούν σημαντικά ποσά Φόρου Προστιθέμενης Αξίας.…..

Στο δημόσιο ταμείο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται οικειοθελώς επιχειρηματίες που χρωστούν σημαντικά ποσά Φόρου Προστιθέμενης Αξίας.

Οι χειροπέδες που ήδη πέρασαν  στα χέρια αρκετών φορολογούμενων με μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές ΦΠΑ φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να δημιουργούν «κλίμα φορολογικής συμμόρφωσης και απόδοσης φόρων» όπως λένε ανώτερα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Τα ίδια στελέχη μιλούν για μεγάλη επιτυχία του μέτρου καθώς οι εισπράξεις από μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές ΦΠΑ ήδη ανέρχονται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ και έπεται συνέχεια.

4444

Είδες τι γίνεται με τις χειροπέδες και τον ΦΠΑ νεοέλληνα;

Αν το 1990 είχες περάσει χειροπέδες στον Ανδρέα Παπανδρέου, το 1996 στον Κώστα Μητσοτάκη, το 2004 στον Κώστα Σημιτη και το 2009 στον Κώστα Καραμανλή, τώρα δε θα ήσουν με την πλάτη στον τοίχο. Δε θα είχες χρεοκοπήσει. Χειροπέδες στα πολιτικά καθάρματα.
Το Δημόσιο χρέος, αυτοί το δημιούργησαν για το προσωπικό τους όφελος.

4444

Η ώρα είναι 17:02 και η Ελλάδα έχει καινούριο πρωθυπουργό.
Η ορκωμοσία θα γίνει αύριο στις 14:00.  
Όλα έγιναν στον χρόνο της Αγαπημένης Παρουσιάστριας. 14:00 – 15:00.

Ανακοίνωση Προεδρίας και δήλωση του κ. Λουκά Παπαδήμου. Για πρώτη δήλωση πολύ καλός. Συγκροτημένος.

http://finance.yahoo.com/news/banker-papademos-named-greek-prime-123923402.html

ATHENS, Greece (AP) — Senior banker Lucas Papademos has been officially named as Greece’s new prime minister, after four days of intense talks to form a coalition government.
The interim government aims to approve a new €130 billion ($177 billion) financial aid deal and cement the debt-strapped country’s position in the 17-nation eurozone.
The 64-year-old former vice president of the European Central Bank was named Thursday to head a coalition backed by the governing Socialists and the opposition conservatives that is expected to operate until early elections in February.
Papademos will replace outgoing Prime Minister George Papandreou, midway through the Socialists’ four-year term.

11/11/2011

4444

4444

Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει μια ηρεμία. Σήμερα ορκίζεται ο 11ος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδημος που έχει γεννηθεί στις 11 Οκτωβρίου 1947. Ο Αριθμός 11 παίζει πολύ σε αυτή την ορκωμοσία.

Τι πρέπει να περιμένουν οι νεοέλληνες από την κυβέρνηση του; να φέρει μια ισορροπία στην εξίσωση: Έσοδα – Έξοδα = 0.

Ο Λουκάς Παπαδημος πρέπει να φτιάξει ένα ορθολογικό πλαίσιο στα φορολογικά.

Ο Γυριστρουλης Βαγγέλης Βενιζέλος είναι άσχετος από τα Οικονομικά, ψεύτης και εκβιαστής, εγώ θα τον εδιωχνα από το Υπ. Οικ. τα έκανε Σκα…..α. Όπως Φυ-σικα και ο προηγούμενος Παπακωνσταντινου. Όλα τα αποτυχημένα τσογλάνια πρέπει να φύγουν από τα υπουργεία. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα δράσει ο Παπαδημος είναι ιδιαίτερα τοξικό. Ελπίζω να είναι εφοδιασμένος με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Θέλουμε κάποιον που να φέρει σταθερότητα. Αν κάποια τσογλάνια από σπίτι με οικόσημο, του δημιουργήσουν προβλήματα, να τα καταγγείλει και μετά να παραιτηθεί. Αυτό πρέπει να το έχει στο μυαλό του.

Το Κόμμα του Καρατζαφέρη στην Κυβέρνηση. Ο Γιώργος Καρατζαφερης έκανε τις σωστές κωλωτουμπες και έτσι μπήκε στην νέα Κυβέρνηση. Άδραξε την Εξουσία. Του συνιστώ να διδάξει τον τρόπο της σωστής κωλωτουμπας σε όσους θέλουν να γίνουν βουλευτές. Από την στιγμή που η κωλωτουμπα είναι επωφελής για την πλειοψηφία των πολιτών, όλοι την αποδέχονται και την επικροτούν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγει από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα αυτή την περίοδο θα είναι από τις καλύτερες του. Θα στηρίξει τον Παπαδημο, άλλωστε αυτός τον έφερε – όπως τον έφερε – και θα περνά καλά.

Σήμερα 11/11/11 κλείνει ο κύκλος που άνοιξε στις 31/10/11 στο Nitro!!!!

Ο Σαμαράς είπε εγώ δεν βάζω στην Κυβέρνηση Κοινοβουλευτικούς και τους βάζει να παραιτηθούν!!!! έξυπνος ο Σαμαράς. Έτσι δίνει την δυνατότητα και σε άλλους να γίνουν βουλευτές.

Και ο Λουκάς Παπαδημος αποφοίτησε από το Κολέγιο Ψυχικού. Το 1966.
Γονέα εσύ που ενδιαφέρεσαι για το μέλλον των παιδιών σου, εδώ είναι το “χρυσό” κολέγιο. Τα υπόλοιπα που διαφημίζονται και σου τρώνε τα φράγκα, είναι απλές οδοντόβουρτσες.
Κολέγιο Ψυχικού. Το κολέγιο με την Διεθνή αναγνώριση και καταξίωση στις Κάμαρες της Εξουσίας. Είναι κολέγιο με οικόσημο. Και Μαυραγορίτης να είσαι το οικόσημο του, τα σκεπάζει όλα.

4444
Εκτός από τις Κανονικές Υποβαθμίσεις, έχουμε και τις κατά λάθος. Όρε πλάκες.  

http://fimotro.blogspot.com/2011/11/s.html

Άμεση διενέργεια έρευνας ζήτησε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών για την «κατά λάθος υποβάθμιση» της γαλλικής αξιολόγησης από την Standard & Poor’s: O οίκος είχε στείλει την Πέμπτη mail σε ορισμένους πελάτες τους στο οποίο έκοβε το γαλλικό «ΑΑΑ», αποσύροντάς το… όμως γρήγορα και αποδίδοντάς το σε τεχνικό σφάλμα.

«Πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες συνέπειες από αυτήν την ενέργεια της  Standard & Poor’s» τόνισε ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ Φρανσουά Μπαρουέν σε δήλωσή του για το θέμα, όπως μεταδίδει το Reuters.

4444
Θα ήθελα μια απάντηση για τις φήμες που υπάρχουν στο Διαδίκτυο: Χρωστά και αν χρωστά, πόσα χρήματα Ο ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ στο Ελληνικό Δημόσιο; Υπεύθυνη απάντηση και με υπογραφή μέσα σε 48 ώρες. Αν ήμουν υπουργός Οικονομικών και διάβαζα την φήμη, θα έκανα ένα τηλέφωνο και θα ζητούσα άμεση ενημέρωση.  

4444

http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=8319

Ένα πολύ σημαντικό ρεπορτάζ, έχει το Capital το οποίο επικοινώνησε με στελέχη της Κομισιόν για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και αυτά είπαν: «Αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει».

4444

Ο Alexis Papaxelas και ο Lucas Papademos γνωρίζονται πολύ καλά, μια και είναι τουλάχιστον σε μια επιτροπή http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf

Γι’αυτο ο Παπαχελας χτυπιοταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.
Ευτυχώς δηλαδή που ήθελα την φωτογραφία του Παπαδημου στην Εγγραφή. Αλλιώς Αλέξης και Μπάμπης θα πήγαιναν για μανιτάρια Σια!!!!

4444

Δεν μπορώ χωρίς Volatility. Ο ΓΑΠ ήταν μια άριστη λύση, Διαχειριστή. Τώρα πως θα παίρνω την ώρα μου; μια και είμαι άνεργος.
Θέλω γεγονότα.

4444

Πως είναι δυνατόν ο Παπαδημος να μην έχει άποψη για τους υπουργούς της κυβέρνησης του;
Έχει τρελαθεί το παλικάρι;

http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=8313

Είναι τρελός ο Λουκάς ο Παπαδημος; λέτε να έχει χαρτί από το Αιγινητειο;

4444

Ένα βιογραφικό του Λουκα Παπδημου:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82

4444

Αν η Ορκωμοσία καθυστερήσει από τις 14:00 και γίνει άλλη ώρα, αυτό θα είναι άσχημο σημάδι. Αυτό θα σημαίνει γεγονότα. Πολλά γεγονότα. Γουστάρω.
Το κανονικό είναι να γίνει στις 14:00 όπως ανακοινώθηκε. Αν γίνει στις 4 το απόγευμα – όπως λέει η Μακρη –  θα έχουμε μια απόκλιση 2 ωρών.  
Τα τσογλάνια της πολιτικής after 1974 εξακολουθούν να δυσφημούν την χώρα.  Δεν μπορούν να τηρήσουν ούτε το πρόγραμμα που φτιάχνουν.

4444

Περιμένω με μεγάλη αγωνία τους Αποστόλους του Μεσσία Παπαδημου.

Ο Λουκάς όπως έχω γράψει, είναι φαρμακοχερης. Γι’αυτο είναι άνετος.

4444

4444
https://docs.google.com/document/d/1V6dhEyJd5uDmHTRFRe0xmaWZUP_UhFRq2QgTTXZO34I/edit?hl=en_US

Ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ , ερωτηθείς αν έχουν βάση δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου στην Ελλάδα που φέρουν κύκλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αναφέρουν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα περί σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας αποτελούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα και στρέφονται σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού» απάντησε: « Αυτά δεν ισχύουν και δεν είναι σοβαρά πράγματα».

4444

4444

4444

4444

Ορκίστηκε ο Λουκάς Παπαδημος και η Κυβέρνηση του. Μετά τις 4 (16:00) το απόγευμα.

Τέσσερα (4) μέλη από το κόμμα του ΛΑΟΣ.  Έξι (6) από την ΝΔ. Τριάντα έξι (36) από το ΠΑΣΟΚ.  Δυο “ανένταχτοι” συν ο Εκπρόσωπος τύπου.

Πρωθυπουργός
Λουκάς Παπαδήμος.

4444

Θα σας φανεί ότι κάποια άτομα σε θέσεις ισχύος αμφισβητούν τις ικανότητές σας. Τυχεροί αριθμοί: 77, 48, 35, 44, 18, 92

Αστρολογε Σοβαρέψου. Είναι δυνατόν; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε τι Κόσμο ζεις. Πάντως έπεσες μέσα στο 48. 48 υπουργούς και υφυπουργούς έχει η κυβέρνηση Παπαδημου την ημέρα της ορκωμοσίας.

4444

Αυτή η Εγγραφή κλείνει.
Νιώθω την Ανάγκη να γράψω κάτι Ζεν. Άνοιγμα στην τύχη:

Αν περπατάς, απλώς περπάτα –
αν κάθεσαι, απλώς να κάθεσαι,
ότι κι αν κάνεις, κοίτα μόνο να μην ταλαντεύεσαι.

Μη δεσμεύεσαι με καμία δέσμευση.

Τρώγε το φαγητό σου,
Κανε την ανάγκη σου
Κι όταν κουραστείς, τράβα να πλαγιάσεις.

Έχε αυτοενθύμηση.

Advertisements

Posted November 3, 2011 by bmplefour in Greek politics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: