Αυτοκτόνησε στα Κρατητήρια της Πάτρας. Ήταν νέα. Μόλις 32 χρονών.   Leave a comment

Αυτοκτόνησε στα Κρατητήρια της Πάτρας. Ήταν νέα. Μόλις 32 χρονών.  

14/11/2011

Όταν διαβάζω κάτι τέτοιες ιστορίες με πιάνει θυμός και θλίψη.

Ενώ όλοι γνωρίζουμε για τις μεγάλες κλοπές του Δημόσιου Χρήματος από τα Τσογλάνια της εγχώριας Ελίτ και κανένας δεν έχει παει φυλακή, δε λέω να αυτοκτονήσει, μια γυναίκα για 3 μπλουζάκια, αυτοκτόνησε.  
Τα κρατητήρια είναι σκληρό μέρος. Ξαφνικά είσαι περιοριζόμενος. Η γυναίκα δέχτηκε μεγάλη πίεση. Αν λάβουμε υπόψη μας, ότι δε θα είχε και χρήματα για δικηγόρο και άλλα παρεμφερή.
Η έννοια της δικαιοσύνης έχει χαθεί στην Ελλάδα.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος που θέλει να μας κυβερνήσει κι ολας, έφτιαξε τον νόμο περι ευθύνης υπουργών. Φυσικά τον βοήθησε και η ΝΔ.

Η Στεγνή απεξάρτηση, είναι η ποιο σωστή μέθοδος απεξάρτησης. Το σύστημα όμως, όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι και φιλάνθρωποι της πορδής, δε δίνουν ευκαιρίες Ζωής.

http://nonews-news.blogspot.com/2011/11/32_13.html

Έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 32χρονη μητέρα που είχε συλληφθεί χθες το πρωί για κλοπή σε κατάστημα ρούχων αυτοκτόνησε μέσα στο αστυνομικό τμήμα χρησιμοποιώντας τις…κουβέρτες.

Το περιστατικό έγινε στην Πάτρα, όπου λίγο μετά τον εντοπισμό της, η 32χρονη μεταφέρθηκε στον αστυνομικό τμήμα. Εκεί μετέβη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προκειμένου να υποβάλει μήνυση. Μέχρι να γίνει η επικοινωνία με τον εισαγγελέα προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η 32χρονη έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που είχε κλέψει τρία μπλουζάκια από το κατάστημα σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε από τον φρουρό του κελιού πνιγμένη με τα κλινοσκεπάσματα της, όταν πλέον η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Συγκεκριμένα η 32χρονη έκοψε μια κουβέρτα σε σχήμα θηλιάς και με αυτόν τον τρόπο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η κάμερα των κρατητηρίων δεν λειτουργούσε και έτσι η πράξη δεν έγινε νωρίτερα αντιληπτή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας η κοπέλα μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, στη ζωή.

Όπως αναφέρει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Πριν τη μεταφορά της είχε εντοπιστεί από το σκοπό κρατητηρίων κατά το χρόνο που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει με τα κλινοσκεπάσματα του χώρου κράτησης».

Η άτυχη γυναίκα, ήταν κάτοικος Παραλίας Πατρών και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, εξαρτημένη από τα ναρκωτικά.
anergoidimosiografoi.blogspot.com

Advertisements

Posted November 14, 2011 by bmplefour in Greek Society

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: