Δίδυμος με Ωροσκόπο Αιγόκερω.   Leave a comment

Δίδυμος με Ωροσκόπο Αιγόκερω.

14/07/2015

4444

Έχω γεννηθεί το Σάββατο. Είναι άλλη μια παράμετρος.

Η επιστήμη επιβάλει, να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους.

4444

13/06/2015

4444

Εγώ ασχολούμαι με σκληρή επιστήμη και δεν πιστεύω στην τύχη.

Η Αστρολογία είναι ένα σύστημα πρόβλεψης.

Μου αρέσει που ο ωροσκόπος μου είναι Αιγόκερως.

Πρώτο βήμα βρίσκεις το ζώδιο. Δεύτερο βήμα, άρα και μεγαλύτερη εξειδίκευση, βρίσκεις τον ωροσκόπο.

Πρέπει να διαβάζετε και τα δυο ωροσκόπια.

08/06/2015

4444

http://www.any-news.gr/paraxenes/item/1252-oi-7-arxes-pou-prepei-na-efarmosei-enas-didimos-gia-na-einai-epitiximenos-sti-zoi-tou

Oι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Δίδυμος για να είναι επιτυχημένος στη ζωή του.

Κλειδί 1: Ασχολήσου με κάτι που νοητικά ή σωματικά θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να κινείσαι ελεύθερα και θα έχει εναλλαγές.
Γεννημένος κάτω από την κυριαρχία του φτερωτού και πολύπλευρου Ερμή, η φύση σε έχει προικίσει με πολλά και διαφορετικά προτερήματα. Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια, την αντίληψη, το επικοινωνιακό χάρισμα, την επιδεξιότητα, την ευελιξία και την αεικινησία σου και είσαι από τα πιο ταλαντούχα ζώδια του ζωδιακού. Για να αισθάνεσαι ευτυχής και ικανοποιημένος χρειάζεται το πολύπλευρο ταμπεραμέντο σου να μπορεί να διοχετευτεί σε τομείς και δραστηριότητες που θα σου δίνουν τη δυνατότητα καθημερινά να μαθαίνεις νέα πράγματα ή πρόσωπα και θα ανοίγουν το δρόμο σε μια ατελείωτη ποικιλία πιθανών εμπειριών. Ο αθλητισμός, η δημοσιογραφία, η διδασκαλία, επαγγέλματα σε σχέση με τη νόηση, το εμπόριο, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και την επαφή με κόσμο είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που μπορούν να σου προσφέρουν την ικανοποίηση που ζητάς.
Κλειδί 2: Να βρίσκεσαι σε κίνηση έτσι θα δημιουργείς πολλές επιλογές και ευκαιρίες στην κάθε μέρα σου.Η φύση σου είναι η κίνηση και είτε πρόκειται για την εργασία σου, τις σχέσεις σου, τα ενδιαφέροντα σου ή την ύπαρξή σου η στατικότητα ή η μονομανία για σένα προσωπικά δεν μπορούν να φέρουν εξέλιξη. Αντίθετα, η πρόοδος στη ζωή σου θα έρχεται από τις ευκαιρίες που θα δημιουργεί η συνεχής κίνησή σου στους παραπάνω τομείς. Έκφρασε τις απόψεις σου, επικοινώνησε τις ιδέες σου, έλα σε επαφή με τους άλλους, «τρέξε» τα στοιχεία και τα δεδομένα κάθε τομέα της ζωή σου και η επιτυχία θα είναι ο δρόμος σου.
Κλειδί 3: Να δείχνεις ευελιξία αυτή θα φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.
Ως ζώδιο του αέρα και μεταβλητό το πείσμα και η ξεροκεφαλιά όχι μόνο σου είναι ξένα, αλλά δεν μπορούν να φέρουν και επιτυχία στη ζωή σου. Αντίθετα, αξιοποιώντας την έμφυτη ικανότητα προσαρμογής σου στην αλλαγή θα μπορείς να κινηθείς με άνεση στις σφαίρες της επιτυχίας. Άλλαξε στρατηγική, προσέγγιση, τακτική ή οπτική γωνία όταν κάτι δεν αποδίδει και προσαρμόσου στις καταστάσεις που αλλάζουν και εξελίσσονται και θα δημιουργείς έτσι περισσότερες πιθανότητες για να πετύχεις οτιδήποτε!
Κλειδί 4: Βάζε στη ζωή σου ανθρώπους που νοητικά «τα βρίσκετε» και για βασικά θέματα «πατάτε» σε κοινούς δρόμους.
Η διανόηση παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωή σου. Στις σχέσεις σου το άλφα και το ωμέγα είναι η επικοινωνία και η εγκεφαλική σύνδεση, χωρίς αυτές δεν μπορούν εύκολα να προχωρήσουν. Το συναίσθημα δεν αποτελεί για σένα τον πιο εύκολο άλλο τον πιο δύσκολο δρόμο για να πλησιάσεις κάποιον ενώ μπορείς να πάθεις ασφυξία μέσα σε μια σχέση που είναι βαριά και δεν έχει «παιχνίδισμα», συνεχές ενδιαφέρον, ανταλλαγή απόψεων και ποικιλία ενδιαφερόντων που στην περίπτωσή σου σκοτώνουν την ανία στις σχέσεις. Κάθε σχέση για σένα είναι ένα ταξίδι όχι ένα λιμάνι και αν επιλέγεις ανθρώπους που έχουν ανάλογη στάση ζωής τόσο θα είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτές.
Κλειδί 5: «Σβήνε» κάπου – κάπου τη μηχανή του νου σου έχει ανάγκη να ξεκουραστεί.
Ως ζώδιο που εξουσιάζεται από τον νοητικό και αεικίνητο Ερμή για κάθε τι καταβάλλεις συνεχή και πνευματική προσπάθεια χωρίς όμως να δίνεις την ευκαιρία για ανάπαυση ή ανατροφοδότηση δυνάμεων στον εαυτό σου. Η διανοητική υπερκόπωση ή νοητική κατάπτωση συχνά κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου και είναι τότε που νιώθεις τα νεύρα σου «τσατάλια» ή αισθάνεσαι ότι ο νους σου δεν «κατεβάζει» φρέσκες ιδέες και είτε είσαι αγχωμένος είτε σε βασανίζουν αϋπνίες. Ο καλός ύπνος, λίγη ανάπαυση, ο καθαρός αέρας και η εναλλαγή τοπίων μπορεί να βοηθήσει και στη διατήρηση της ζωντάνιας σου μα πάνω από όλα της καλής σου υγείας. Πρόσεχε επίσης ζητήματα με τα χέρια, τους βραχίονες, τους ώμους, τους καρπιαίους και τους πνεύμονες.
Κλειδί 6: Επίλεγε τροφές για γερά… νεύρα!
Για τη διατήρηση της υγείας σου και ιδιαίτερα του νευρικού σου συστήματος σε συχνά διαστήματα η διατροφή σου πρέπει να περιέχει πρωτεΐνες, ασβέστιο και το ανόργανο άλας του ζωδίου σου, το χλωριούχο Κάλιο που βρίσκεται στα φρέσκα φασολάκια, τα σπαράγγια, το κουνουπίδι, τα παντζάρια, τον ανανά, τα ροδάκινα και τα δαμάσκηνα. Για ήρεμο ύπνο καλό είναι το δείπνο σου να περιέχει 60% υδατάνθρακες (ρύζι, πατάτες, μακαρόνια) ενώ μια φυσική πορτοκαλάδα είναι πολύ καλύτερη επιλογή από έναν καφέ, αλκοόλ ή τσιγάρο όταν είσαι αγχωμένος. Μεγάλη προσοχή δείξε στα γλυκά γιατί αν και προσφέρουν άμεση τόνωση του εγκεφάλου από την άλλη εξίσου γρήγορα μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή νευρικότητα, υπνηλία και αδυναμία συγκέντρωσης. Προτίμησε να τρως ανά τρεις ώρες κάποιο γεύμα ώστε τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σου να διατηρούνται σταθερά και μαζί με αυτά και τα νεύρα σου να είναι σε καλή κατάσταση.
Κλειδί 7: Μυστική πηγή ευεξίας στη δική σου ζωή είναι το χιούμορ.
Πολλοί πιστεύουν ότι ζεις ανέμελα, με «τρέλα» και η ζωή σου είναι μια ανάλαφρη φυσαλίδα χωρίς έγνοιες και καημούς. Και πολλές φορές είναι. Όχι όμως πάντα. Η δυαδική σου φύση σε φέρνει σε επαφή τόσο με το άσπρο όσο και το μαύρο της ζωής, τόσο τη λύπη όσο και τη χαρά. Απλά, στη δική σου περίπτωση το ελιξίριό σου είναι το χιούμορ. Είναι το κοντάρι που ακόμα και όταν πατάς στο τεντωμένο σχοινί της ζωής σε βοηθά να τα καταφέρεις. Είναι η ασπίδα και το όπλο σου στη ζωή που μαζί με το πνεύμα σου σε βοηθά να χορεύεις με τις δυσκολίες και να βγαίνεις από αυτές! Πάντα να αξιοποιείς στη ζωή σου αυτό το θείο δώρο που η φύση σου έχει δώσει χωρίς φειδώ.

Πηγή astrology.gr

Σχόλιο: Συμφωνώ με τα κλειδιά. Η αιτιολογία μου είναι αδιάφορη.

24/11/2011

Ο Ωροσκόπος θεωρείται η πύλη της Συνείδησης.

Το ζώδιο και ο ωροσκόπος και τα δυο είναι δυο σημεία που τα βρίσκεις εύκολα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, μπορούν να προσδιορίσουν άνετα μια κατεύθυνση.  Οι Αστρολόγοι πρέπει να κάνουν προβλέψεις όχι με βάση το ζώδιο, αλλά με βάση Ζώδιο και ωροσκόπο.

“…Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του γενέθλιου χάρτη, είναι ο Ωροσκόπος, το ανατέλλον σημείο του Ζωδιακού Κύκλου κατά τη στιγμή της γέννησης του Ανθρώπου.
Η γοργή εναλλαγή των ζωδιακών σημείων στη διάρκεια του 24ωρου αποκτά ιδιάζουσα σημασία, γιατί εκφράζει ένα μεγάλο μέρος της ξεχωριστής ιδιοσυγκρασίας του ατόμου….”

“…. Ο ωροσκόπος από πολύ παλιά θεωρείται τρόπος ανακάλυψης της προσωπικής μας έκφρασης μέσω του εγώ…”

“…. Ο ωροσκόπος παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση του Καρμικού μας προορισμού…”

Χρησιμοποιήθηκε το βιβλίο Martin Schulman: THE ASCENDANT – Your Karmic Doorway. 1988.

4444
Ο Ωροσκόπος στο Αιγόκερω.

Εδώ έχουμε έναν από τους δυσκολότερους ωροσκοπους του ζωδιακού.

Αν το άτομο έχει ωροσκοπο στον Αιγόκερω ζει μια καρμικη Ζωή.

Διακρίνεται από μια αόριστη αλλά ωστόσο εποικοδομητική αίσθηση του καθήκοντος και της τιμωρίας.

Έτσι, βαδίζει σε όλη τη διάρκεια της Ζωής του να ελέγχει και να επαναελγχει κάθε απόφαση ή κίνητρο.  
Η αίσθηση του της υποχρέωσης και του καθήκοντος είναι πολύ ισχυρή.

Αυτός ο Ωροσκόπος προσφέρει τη δυνατότητα για επίτευξη μεγάλων έργων.  

Θα μπορούσε να ιδρύσει έναν πολιτισμό, να καλλιεργήσει ηθικούς κώδικες ή να γίνει υπερασπιστής μελλοντικών νόμων, που θα βοηθήσουν στην επίτευξη της ανθρώπινης ευπρέπειας.
Είναι πραγματικά ένας χτίστης της κοινωνίας. 

Είναι πρακτικός, ρεαλιστής και πατάει γερά στη Γη.
Όταν θέτει σε εφαρμογή κάποιο πρόγραμμα, δεν τρέφει μεγάλες αυταπάτες ότι θα πετύχει με την πρώτη.
Είναι πρόθυμος να εργαστεί σταδιακά για μια ιδέα, από την σύλληψη της μέχρι την τελική της υλοποίηση. 

Το ένστικτο του Αιγόκερω στηρίζεται στο ένστικτο της επιβίωσης.

30/05/2012

4444

Ο τύπος του ανθρώπου που χαρακτηρίζεται από μεγάλη κοινωνική υπευθυνότητα και επιδιώκει να αξιοποιήσει όλο το εύρος των ικανοτήτων του στην εργασία.

Το παρορμητικό στοιχείο του ωροσκόπου και ο γήινος χαρακτήρας του βοηθούν πολύ το Δίδυμο αυτό στους υπολογισμούς του, στην πρακτική του αντίληψη για την πραγματικότητα της ζωής.

Είναι ίσως ο ποιο αποδοτικός τύπος Διδύμου τόσο στη διάκριση στην όποια καριέρα του όσο και στις κοινωνικές επιταγές της εποχής του.

Εξαιρετικά διπλωμάτης, αλλά και δεινός πολεμιστής στην εξουδετέρωση των αντιπάλων του, αν τολμήσουν….

Ο τομέας που θα ακολουθήσει επαγγελματικά θα είναι συγκεκριμένος και θετικός για στην κοινωνική προσφορά.

Ο Δίδυμος αυτός ξέρει να κρίνει, να αποφεύγει τις κακοτοπιές, να διασφαλίζει την καριέρα του αλλά και τον εαυτό του μακροπρόθεσμα, να διδάσκεται από τα λάθη των άλλων και να προφυλάγεται από πολλές δυσκολίες γιατί, ομολογουμένως, η μοίρα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια μαζί του.

Δεν χάνει ποτέ τους στόχους που έχει βάλει και είναι ο μόνος που δεν παρασύρεται από τους υπόλοιπους.

Ξέρει να εξουδετερώνει κινδύνους και να ανακαλύπτει παγίδες.

Μηχανολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, εκπαιδευτικοί γεννιούνται συνήθως σ’αυτόν τον συνδυασμό.

Με τα οικονομικά θα ασχοληθεί επιτυχώς και οι αρχές του θα στηρίζονται σε ντοκουμέντα και όχι σε αναίτιες απαγορεύσεις.

Ο Δίδυμος αυτός καταχωρείται ως άριστος φίλος της προόδου και λάτρης της ανώτερης μόρφωσης.

Επιγραμματικά: Προσφορά αλλά και απαίτηση ανταπόδοσης.

Χρησιμοποιήθηκε το βιβλίο του Κώστα Λεφάκη: Ωροσκόπος – Η άλλη πλευρά του εαυτού μας. Εκδόσεις Άλμπατρος.

Ο συνδυασμός του Ωροσκόπου με το Ζώδιο μας δίνει: 12 επί 12 ίσον 144 χαρακτήρες ανθρώπων σε γενικές γραμμές.

Δεν αρκεί το Ζώδιο, πρέπει να διαβάζεται και τον Ωροσκόπο.

Advertisements

Posted November 24, 2011 by bmplefour in Αστρολογια συν κατι

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: