Χωρίς Βιβλιάριο Υγείας.   Leave a comment

Χωρίς Βιβλιάριο Υγείας. 

07/12/2011

Η πείνα είναι εδώ. Πόσοι από εσάς έχετε μείνει νηστικοί τουλάχιστον 4 ημέρες;

Για να μην πεθάνουμε από την πείνα, πρέπει να δημευσουμε τις περιουσίες των πολιτικών που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Ένα από τα μέτρα για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό πλαίσιο.
Μετά να δημευσουμε τις περιουσίες των νταβατζηδων.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Αλλιώς θα πεθάνουμε είτε από την πείνα, είτε από αρρώστιες, αφού δεν έχουμε ούτε βιβλιάριο πρόνοιας.

Είναι δυνατόν Παπανδρέου, Παπακωνσταντινου, Βαγγέλης Βενιζέλος, και όλοι οι υπόλοιποι, Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Μπακογιαννη κλπ. να πιστεύεται ότι θα βγάλουν την χώρα από την κρίση; Αυτοί οι διεφθαρμένοι;

Θέλουμε κάτι καινούριο, αφού “πνίξουμε” το παλιό.  
Η καλύτερη αναγέννηση, είναι πάντα μέσω της καταστροφής του Παλιού και διεφθαρμένου.

Πρέπει να γυρίσουμε ξανά πίσω στο 1821 και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Να δώσουμε μια ευκαιρία στον Θεόδωρο τον Κολοκοτρώνη.

Υπάρχει βέβαια μια διαφορά. Θα έχουμε πολλούς θα μας βοηθήσουν.

http://www.capital.gr/News.asp?id=1348984

Δραματικές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει το φαινόμενο των υποσιτισμένων μαθητών στα σχολεία. «Οι γονείς δε μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα. Έχουν ληφθεί πρωτοβουλίες σε τοπικό επίπεδο αφού απουσιάζει η κρατική μέριμνα», δήλωσε  στον Α984 ο αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος ζήτησε από τις σχολικές επιτροπές να εγκρίνουν κονδύλι για να γίνουν συσσίτια στα σχολεία.

«Είναι φαινόμενο που παρουσιάζεται πια ακόμα και στα σχολεία της Αθήνας», δήλωσε η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αθήνας Ελπίδα Κακναβάτου.

Όπως είπε, χρειάζεται έκτακτο κονδύλι από το κράτος. Οι σύλλογοι μπορούν να βοηθήσουν στο συντονισμό και τη διανομή γευμάτων.

Πηγή: www.athina984.gr

 

05/12/2011

Ούτε βιβλιάριο της πρόνοιας δεν μπορώ να βγάλω. Τι σύστημα είναι αυτό;
Τα πήρα στο κρανίο. Είπα στον Υπάλληλο: με κοροϊδεύεις; Είμαι μακροχρόνια άνεργος και ζω με τα λεφτά της σύνταξης των γονιών μου και δεν μπορώ να βγάλω ούτε βιβλιάριο της πρόνοιας!
Νεοέλληνα θα σε τιμωρησω ακόμα ποιο σκληρά.  
Απίστευτο και μιλάμε για χώρα της ευρωζωνης.

Θες λεφτά νεοέλληνα; θα δώσεις.
600 δις έχεις στις τράπεζες του εξωτερικού.

Καταρχήν ας δούμε το PSI. Ο Τσαρλς Νταλάρα, πρέπει να είναι ανένδοτος. Καμία συμφωνία χωρίς αυτή να μην υπάγεται στο Αγγλικό Δίκαιο.

Η Μερκελ σας εκβίασε, τότε. Αν δε γίνει κούρεμα 50%, θα τα χάσετε όλα.  Έτσι δεν σας είπε;
Αν όμως η Ελλάδα χρεοκοπήσει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, έτσι και αλλιώς θα τα χάσετε όλα.
Θα πάρετε τα αρχι….
Εσείς δίνετε λεφτά και οι νεοέλληνες τα κάνουν καταθέσεις στο εξωτερικό.
Ο Τσαρλς Νταλάρα πρέπει να είναι ανένδοτος.
Η Μερκελ τι εγγυήσεις σας έχει δώσει;
Αν η Ευρωζωνη θέλει να κρατήσει τους Καραγκιόζηδες νεοέλληνες, πρέπει να βάλει τους Γερμανούς Φορολογούμενους να πληρώσουν.
Χωρίς εγγυήσεις, λεφτά δε δανείζεις στους νεοέλληνες.

Είδατε εσείς να απολύονται 300.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι; Αν εγώ δεν έχω βιβλιάριο υγείας και αυτοί να μην έχουν.  
Είδατε εσείς κανένα τσογλάνι νεοέλληνα πολιτικό να πηγαίνει φυλακή; Όχι. Αρα πως θα τους δανείσετε λεφτά; Σε ποιους θα δανείσετε; Το έχετε σκεφτεί καλά;

Μόνο το Αγγλικό Δίκαιο σας εξασφαλίζει και έχει νόημα μια συμφωνία.  
Η Ελλάδα είναι μια από τις ποιο διεφθαρμένες χώρες του Κόσμου, έχετε σκεφτεί πως τους δίνετε χρήματα; Αν δεν έχετε εγγυήσεις σοβαρές, είστε χαμένοι κυριολεκτικά. Να είστε ρεαλιστές
244 εκατομμύρια ευρώ πήραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρόσφατα . Δικά σας λεφτά δηλαδή

Εγώ δε θα τους δάνειζα χωρίς εγγυήσεις και όταν ξέρω ότι οι νεοέλληνες έχουν δισεκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. Σας έπιασαν μια φορά κορόιδο, θα σας πιάσουν ξανά;

Fakelaki η συνεισφορά των νεοελλήνων στην Παγκόσμια Οικονομία. Ξέρετε πόσοι γιατροί έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων; Έχετε δει πως εκβιάζουν; Χωρίς fakelaki εγχειρήσεις δε γίνονται.  

Ούτε Φράγκο χωρίς εγγυήσεις. Να πουλήσουν ένα νησί να ξεχρεώσουν, αφού δε θέλουν να φέρουν χρήμα από τις καταθέσεις που έχουν στο εξωτερικό.

Είναι απίστευτο.  Ούτε βιβλιάριο πρόνοιας. Αν είχα γεννηθεί στην Αφρική, θα είχα πάρει τα μέτρα μου, εδώ μιλάμε για χώρα της ευρωζωνης.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/12/2011_417516

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς οι πρώτες πληροφορίες για τα έσοδα του Νοεμβρίου τα εμφανίζουν έντονα μειωμένα κατά 13,3% παρά τα εισπρακτικά μέτρα που επιβλήθηκαν.
Έτσι, στο ενδεκάμηνο οι απώλειες υπολογίζονται στο 5%, γεγονός που σημαίνει ότι εισπράχθηκαν 43 δισ., 8 λιγότερα από τον στόχο των 51 δισ. Άρα το ποσό αυτό θα πρέπει να εισπραχθεί μέσα στον Δεκέμβριο, κάτι όμως που δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα, επιβαρύνοντας με περίπου 2 δισ. ευρώ τον προϋπολογισμό του 2011.

Επιπλέον φαίνεται να επιβεβαιώνεται και άλλη μία πηγή απόκλισης: Η ύφεση, η οποία αν τελικά κλείσει φέτος στο 6% αντί του 5,5%, θα διευρύνει το έλλειμμα κατά 1,1 δισ, στο 9,5%. Όλα αυτά κάνουν επιτακτική την επιτυχία του PSI, που αν δεν πετύχει κατά 100%, θα αναγκάσει την κυβέρνηση να πάρει επιπλέον μέτρα.
Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην Βουλή, τα νέα μέτρα ύψους 1% του ΑΕΠ για το 2013-2015, θα εξειδικευθούν μετά τις εκλογές, ήδη όμως έχουν αρχίσει να προγραμματίζονται τα μέτρα του προϋπολογισμού του 2012, ο οποίος στήνεται με βάση την πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη για ύφεση μόλις 2,8%.

Νεοέλληνα ετοιμάσου να πουλήσεις κανένα νησί η αρχαία για να ξεχρεώσεις. Όπως λέει και η διαφήμιση: Αγαπούλα πούλα.
Επειδή όπως γνωρίζουμε τα λεφτά που έχεις στο εξωτερικό, τις καταθέσεις ντε, δε θέλεις να τις φέρεις στην Ελλάδα, νεοέλληνα δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για να ξεχρεώσεις: ή θα πουλήσεις κάποιο νησί ή θα πουλήσεις αρχαία.  
Συνεχής υστέρηση εσόδων – το γράφει ο Αλαφούζος – δηλώνουν τα τσογλάνια οι πολιτικοί σου.
Εγώ και μερικά εκατομμύρια άλλοι σαν εμένα, δεν έχουμε λεφτά όπως ο Τραγκας ή η Μαριάννα  ή άλλοι εγχώριοι αστέρες και δε σκοπεύουμε να πεθάνουμε από την πείνα. Όποτε Αγαπουλες πουλάμε.

Advertisements

Posted December 5, 2011 by bmplefour in Greek Society

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: