Nothing Impossible.   Leave a comment

4444

4444

Nothing Impossible.

27/12/2011

http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_346.html

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ…
Κρατήθηκε μακριά από το Βατοπέδι και διέσωσε τον εαυτό του. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι πιέσεις μπορεί να δέχθηκε, αυτό που ξέρουμε πάντως είναι ότι η Καθημερινή κράτησε αποστάσεις και δεν το πήρε πάνω…της. Αποτέλεσμα; Να μην χρεωθεί τις μακακίες του ΣΚΑΪ και του Αλαφούζου. Ο πατέρας της οικογένειας φαίνεται ότι είχε καταλάβει τι θα συμβεί…

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_9828.html

Ποια οικογένεια; Των Κουρήδων!
Πονηρό σχολιάκι από τον αδελφό του Κουρή, Μάκη. Ο τίτλος είναι, “Χατζηνικολάου σε Antenna; ” .
Με τον τρόπο που…είναι γραμμένο, μοιάζει να στέλνει μήνυμα στον παρουσιαστή.

“Ελάχιστος χρόνος πέρασε από την ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο Twitter στην οποία ανακοίνωνε ότι το Alter τελείωσε για αυτόν, μέχρι τη στιγμή που εθεάθη σε εστιατόριο μαζί με το Θοδωρή Κυριακού.

Όπως θα εκμυστηρευόταν ο νεαρός καναλάρχης το ίδιο απόγευμα σε στενούς του συνεργάτες, πριν το τέλος Ιανουαρίου τον ενημερωτικό τομέα του Ομίλου Antenna αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η εξέλιξη αυτή είναι ενδεχομένως προάγγελος ευρύτερων αλλαγών, καθώς ο Ν.Χατζηνικολάου δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση χωρίς το πράσινο φως από την οικογένεια Κουρή” .
typologies.gr

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_5221.html

Καταλυτική αποδείχτηκε η αποκάλυψη για τα όσα συνέβησαν στη χειρουργική μονάδα του Σισμανογλείου όπου εκκενώθηκε θάλαμος με σοβαρά χειρουργημένους προκειμένου να νοσηλευτεί ο πατέρας της Διαμαντοπούλου.

Η… υπουργός Παιδείας κατά παράβαση κάθε έννοιας της ηθικής αρχής απαίτησε αυτοκρατορικές τιμές για τον πατέρα της παρά το γεγονός ότι θα αναγκάζονταν να μετακινηθούν από τις θέσεις τους άλλοι ασθενείς που νοσούν βαρύτερα με αποτέλεσμα να αντιδράσουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Τελικά η διοίκηση του νοσοκομείου υποχρεώθηκε σε άτακτη αναδίπλωση βρίσκοντας άλλο τρόπο για τη νοσηλεία του Διαμαντόπουλου. Ποιος έχασε τη ντροπή για να την βρει η υπουργός Παιδείας , θα αναρωτηθείτε . Έλα ντε..
parapolitika.gr

Σχόλιο: Αυτό είναι μείζων θέμα. Έπαιξε στο MEGA ή στον Ant ή στο SKAI ή σε κάποιο άλλο σοβαροφανές κανάλι;
Αυτή η πατσαβούρα μας κυβερνά χρόνια τώρα. Άρε νεοέλληνα πόσο βλαμμένος είσαι. Η κάθε πατσαβούρα γίνεται Υπουργός και έχει και τουπέ η Σοσιαλίστρια. Σοσιαλίστρια της πλάκας. Για την εξουσία και το χρήμα, γίνονται όλα.  Άμα δε μπορεί ο πατέρας της να έχει Αυτοκρατορικές Υπηρεσίες, αυτή γιατί έγινε υπουργός;
Την άκουσα να λέει σε συνέντευξη το τσόκαρο: εγώ ήμουνα αριστερή και στο γυμνάσιο ξέρετε ….. Μεγάλες πλάκες με τους Σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ.
Αν ήταν στην Σουηδία ή στη Δανία θα την είχαν παραιτήσει την ίδια μέρα.

4444

Ο Καρατζαφερης πιστός στην ιδεολογία της Κωλωτουμπας, έκανε δήλωση. Δήλωση κωλοτουμπα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο άνθρωπος έχει βγάλει χρήμα.
Άλλωστε το έχει δηλώσει: εγώ δεν είμαι δογματικός. Το χρήμα να πέφτει και τα βρίσκομαι. Πάντως είναι ποιο ντόμπρος από τους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γεωργιάδης άλλωστε το είπε ξεκάθαρα: Διάλεξα τον Καρατζαφέρη γιατί πίστευα ότι θα με οδηγήσει στην Εξουσία και με οδήγησε. Δεν έμεινε με το παραπονω του Ψαριανού.
Βλαμμένε νεοέλληνα δες καθαρά ποιοι σε κυβερνούν και σε κυβέρνησαν. Όχι στις αυτοδυναμίες.Η Εξουσία πρέπει να διαχέεται.

26/12/2011

Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είναι μια πολιτική μάχη εξουσίας. Ο Δαιμόνιος Εφράιμ, μέχρι να του πουν προφυλακίζεσαι, ήταν υγιέστατος.
Μόλις του είπαν προφυλακίζεσαι, αρρώστησε.
Σα το Μάκη με το πούρο. Τα θυμάστε; Νεοέλληνες…
Να γράψω και κάτι που είπε ο Χρηστός: Όσοι πλούσιοι θέλουν να μπουν στο Παράδεισο, να χαρίσουν όλη την περιουσία τους. Όλη. Όχι την μισή, ούτε ψίχουλα φιλανθρωπίας. Αυτά είπε ο Χρηστός, χριστιανοί. Και να είστε σίγουροι 100% ότι θα τηρηθεί, όταν έρθει η ώρα. Χριστιανοί της πλάκας και της απάτης.
Βλέπω τους αναρχικούς να πηγαίνουν στον Παράδεισο και τον Σάκη με την Ελπίδα στην Κόλαση Χο! Χο! Χο! όπως θα έκανε και ο Άγιος Βασίλης.
Δύσκολο πράγμα η έννοια του Θεού, ανθρωπάκο. Δυσνόητη και είναι αντίθετη με πολλά συμφέροντα.

4444

Το Σκάνδαλο με τον Εφράιμ το είπε πολύ καλά η Φασουλακη: από τους 32 που κατηγορήθηκαν μόνο αυτός προφυλακίστηκε.
Το Εφράιμ τον “έκαψε” το ντοκιμαντέρ του Αλαφούζο. Προκάλεσε.
Εδώ μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο και ζούμε σε εποχές βαθιάς κρίσης.

4444

Ο Αλαφούζος έκανε ένα Ντοκιμαντέρ για να αθωώσει τον Εφράιμ. Έχει μεγάλη Πλάκα. Τέρμα η εγκυρότητα για τα ΜΜΕ του Αλαφούζου.
Δεν πιστεύεις αν δε κάνεις επιβεβαίωση, αν δε κάνεις επαλήθευση. Οι Καναλαρχες λένε ότι γουστάρουν. Ότι τους συμφέρει. Επιχειρηματίες είναι οι άνθρωποι. Δουλειές με το κράτος κάνουν σε διάφορα επίπεδα.
Πρέπει να είσαι βλαμμένος για να πιστεύεις αυτά που σου λένε, τα τσιρακια των Καναλαρχων.

Η Μέθοδος είναι γνωστή. Βγαίνει για παράδειγμα ο Πορτοσαλτε και ξεκινά με αποδεκτές αλήθειες και μετά βάζει το μπλέντερ, ρίχνει και τις δικές του απόψεις και βγάζει το μείγμα που σου σερβίρει. Τώρα το έχουν ρίξει στην Φιλανθρωπία τη στιγμή που βγάζουν το ντοκιμαντέρ για τον Εφράιμ. Αυτοί είναι φιλάνθρωποι; Μπαταχτσηδες είναι.

Εγώ Πορτοσαλτε θέλω κράτος, όχι την δική σου και των αφεντικών σου, σιχαμένη φιλανθρωπία. Δεν είμαι ζητιάνος. Θέλω οργανωμένο κράτος και Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δε μπορώ να ζήσω με φιλανθρωπίες από γκάνγκστερ. Θέλω να φορολογησω το ανώνυμο χρήμα στους λογαριασμούς των φορολογικών παραδείσων. Θέλω να σταματήσει η μαύρη εργασία. Πολλά θέλω, που δε τα θέλουν τα αφεντικά σου.   

Τέρμα τα φύκια.

Βέβαια Πορτοσαλτε σε καταλαβαίνω, πρέπει και εσύ να ζήσεις. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
Η Ηθική είναι άλλο ζήτημα βέβαια, όταν μιλάμε για χρήμα.

4444
Ο Ανδριανόπουλος έκανε ζωντανή εκπομπή στον Flash.

Τον άκουσα, αν και διαφωνώ σε πολλά μαζί του. Αλλά πιστεύω ότι μπορώ να μιλήσω μαζί του. Σε αυτή την περίοδο της Ζωής του δεν είναι ακραίος νεοφιλελεύθερος και σίγουρα μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα βασικό πλαίσιο. Πάντα ξεκινάς από το βασικό πλαίσιο.
Νομίζω ότι και εγώ και ο κύριος Ανδριανόπουλους θα συμφωνήσουμε σε ένα Κράτος Δικαίου. Ότι δεν έχει νόημα ένας νόμος που δίνει ασυλία στους Πολιτικούς. Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη και γρήγορη στις αποφάσεις, 4 χρόνια είναι ένα αρκετό χρονικό διάστημα για να έχει κάποιος μια τελεσίδικη και καθαρή απόφαση, εφόσον η υπόθεση είναι δύσκολη.
Ο Ανδριανόπουλους το είπε ότι έκανε ζωντανή εκπομπή και το απέδειξε.
Θα προτιμούσα να υπάρχει και μια κάμερα, να βλέπουμε. Όπως στο Zougla.gr
Εγώ κονσέρβες στο Ραδιόφωνο δε θέλω να ακούω. Ούτε εσύ να ακούς αναγνώστη.  

4444
http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_8789.html

Μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό. Πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική σελίδα του ΣΚΑΪ η “εμπλοκή στην παράδοση του Εφραίμ”! Πανηγυρίζουν στο Φάληρο που κάνει τον “ψόφιο κοριό” ο Εφραίμ και εντελώς ξαφνικά του παρουσιάστηκαν καμιά…
δεκαπενταριά προβλήματα υγείας. Ξεφτίλες…

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_5909.html

Ταχυδρόμος γυναίκα…
Δεν τον έπιασε έτσι ξαφνικά τον Αλαφούζο ο θρησκευτικός του ζήλος για τον μοναχισμό και ιδιαίτερα για το Βατοπέδι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nonews-news, παραγγελιά του Εφραίμ ήταν.
Ταχυδρόμος μια γυναίκα, με ύποπτο παρελθόν σε δικαστικές ιστορίες, που πηγαινοέφερνε φακέλους.
Ο Αλαφούζος ανέλαβε να βγάλει “δικαστικό πόρισμα” δια του ντοκιμαντέρ. Δεν … υπήρξε σκάνδαλο .
Hταν τόσο δε προκλητικό που επηρέασε τους δικαστές, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση απ΄αυτήν που ο ίδιος ήθελε να πάει την ιστορία.
Η πλούσια Μονή του Βατοπεδίου και ο ακόμη πλουσιότερος ηγούμενος της ήθελαν να πλαστογραφήσουν την ιστορία. Αλλά δεν τους βγήκε.
Το ντοκιμαντέρ αποτελεί επίσης μεγάλο σκάνδαλο. Αφού επί ένα μήνα μας βομβάρδιζαν με ανυπόγραφες δημοσιογραφικές έρευνες υπέρ του Εφραίμ, ξαφνικά μόλις αυτός συνελήφθη παρουσιάστηκε και η εναλλακτική λύση. Ο μοναχισμός στο Άγιο Όρος.
Όμορφος ΣΚΑΙ αγγελικά πλασμένος …

4444

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Στην πόλη των Κροίσων και των Τραπεζών, τη Γενεύη έφτασαν χθες το απόγευμα με πτήση από την Αθήνα ο Σ. Ψυχάρης και ο Γ. Κύρτσος. Ο μεν πρώτος από το αεροδρόμιο της Γενεύης αναχώρησε μαζί με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά για…σαλέτ στις Courcevelles, ενώ ο δεύτερος έφυγε προς Megeve μεριά. Μπορεί οι εφημερίδες τους να έχουν σοβαρά προβλήματα οι ίδιοι όμως δεν κόβουν τις συνήθειές τους…

Σχόλιο: Τι πρόβλημα να έχουν; παιδιά του συστήματος είναι ρε. Ξυπνα μαλάκα νεοέλληνα, τωρα που τα χάνεις όλα.
Αδημονώ να γίνουν εκλογές να ψηφίσω ΚΚΕ.
Κυρτσος και Ψυχάρης κλασικοί νεοφιλελεύθεροι. Μην ακούτε τα φύκια που σας σερβίρουν.

4444
Ο Βερύκιος γιατί να μην παει στα Μπουζούκια; Του συστήματος είναι. Το ίδιο και ο άλλος που κάνουν μαζί εκπομπή.
Αν τραβήξουμε το καζανάκι, όποτε θα το κάνουμε, για να γίνει κράτος η Ελλάδα, έφυγαν. Στο βόθρο.
Η Ελλάδα είναι στη θέση 80 στη Διαφθορά, πως πήγε εκεί; Την πήγαν.

Την διαφθορά την φοβαντε όλα τα στελέχη των MEDIA. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω.
Εκβιασμοί πάνω ή κάτω από το τραπέζι και πολλά άλλα. Έτσι νομίζετε ότι ο Μπόμπολας αγοράζει τα μεταλλεία χρυσού για ψίχουλα και μετά τα πουλά για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ;
Γι’αυτο και δε μιλάνε σε βάθος για την διαφθορά.
Πως έγινε πλούσιος ο Κόκκαλης ή άλλα ονόματα, που είναι και φιλάνθρωποι.
Η Φιλανθρωπία τους με πεθαίνει. Αφού ο Θεός μου το είπε: Αφού είναι φιλάνθρωποι, γιατί θες να τους γαμη…. και άλλο; Και καλά η Οικονομική κρίση, τα άλλα φοβάμαι.
Κι εγώ του απάντησα: καλά είναι βουλωμένη η μύτη σου και δε σου μυρίζουν τα σκατά; Μαθητές λιποθυμούν, άνθρωποι πεθαίνουν στο τζάμπα. Τώρα μη λέμε βλακείες! Θεε!

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/media_24.html

Όλοι μιλούν για φούσκα στα media που σκάει βλέποντας την κατάρρευση μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου. Τώρα αναγνωρίζουν πως τα Μέσα στηρίζονταν στο κρατικό ή στο … μαύρο χρήμα, ξεχνώντας από τη συζήτηση το ρόλο που έπαιξαν οι τράπεζες, οι διαφημιστικές και τα ίδια τα media όταν μπήκαν στο χρηματιστήριο.
Αυτή πλέον είναι μια παλιά συζήτηση. Ο χειμώνας του IMF στα Μέσα είναι πολύ ισχυρός και αυτό που κινδυνεύει πλέον ολοφάνερα είναι όλος ο κλάδος. Το κράτος δεν πληρώνει τις διαφημίσεις που έβαζε, οι τράπεζες αρνούνται να χορηγήσουν νέα κεφάλαια και η ύφεση μειώνει δραματικά τη διαφήμιση οπότε ο δρόμος που υπάρχει για τα Μέσα είναι να συντηρηθούν είναι είτε από το κοινό τους στην περίπτωση των εφημερίδων, είτε από τους μετόχους. Με τα σημερινά δεδομένα η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως η λίστα για το άρθρο 99 θα μεγαλώσει και οι θέσεις εργασίας στα ΜΜΕ θα μειωθούν δραματικά.
Είναι απαραίτητη η χάραξη μίας νέας πορείας που θα σταματήσει την «αιμορραγία», σε μία συζήτηση που θα λαμβάνει υπόψη της, τη διεθνή εμπειρία, όπως πχ τις λύσεις που προτείνει για τις εφημερίδες, η Διεθνής Ένωση Εκδοτών. Ταυτόχρονα πρέπει η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τόσο το πλαίσιο της χρηματοδότησης των ιδιωτικών ΜΜΕ (πχ καθεστώς «επιστροφών» και των κρατικών ΜΜΕ (προϋπολογισμός, ανταποδοτικών. Το σημαντικό είναι ο επαναπροσδιορισμός του περιεχομένου που θα πείσει τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τα Μέσα. Το ντόμινο στα media δεν απειλεί μόνο αυτούς που δημιούργησαν την κρίση. Αλλά και αυτούς που δεν έκλεψαν.

4444
http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_3886.html

Πολύ δυνατό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θ. Πασχάλη. Σύμφωνα με αυτό, 7 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς Δικαστικών υπαλλήλων(!) βρέθηκαν σε ελέγχους που έγιναν χωρίς να μπορέσουν να δικαιολογήσουν τα ποσά αυτά. Τα… ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς δημοσίων υπαλλήλων. Παρόμοια ποσά που διασταυρώθηκαν σε σχέση με τις φορολογικές δηλώσεις εντοπίστηκαν και σε ιατρούς του ΙΚΑ! Τι θα γίνει τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ; Θα πρέπει να βγουν τα πρόστιμα από τις αρμόδιες εφορίες ή το ΣΔΟΕ και εν συνεχεία θα κληθούν να τα πληρώσουν όσοι απέκρυβαν εισοδήματα…

4444
http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_2466.html

Ποιος άλλος θα έπαιρνε τόσο προκλητικά το μέρος του Εφραίμ βάλλοντας κατά της απόφασης της Δικαιοσύνης; Ο Μητσοτάκης φυσικά, ο οποίος στη γραμμή του Αλαφούζου, επιτίθεται στη Δικαιοσύνη εκφράζοντας…την κατάπληξή του για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών. Για τα τρία κακουργήματα όμως που έχει στην πλάτη του ο Εφραίμ δεν λέει κουβέντα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος…
Σχόλιο: Ο Μητσοτάκης είναι διαπλεκόμενος, αυτά είναι γνωστά. Φέρει και αυτός ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας.

4444

Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς, αυτός που λέει ότι θα μας σώσει, έχει σύμβουλο του, τον Γιο του Ψυχάρη. Τα τσογλάνια Σαμαράς – Ψυχάρης κάνουν αλαξωκολιες για την κουτάλα της εξουσίας.
Αυτοί οι Βρωμιαρηδες θα σώσουν την Ελλάδα; Αυτοί τη χρεοκόπησαν. Δε τους βαρέθηκες από το 1974 και μετά βαμμένε νεοέλληνα;
Αδημονώ να γίνουν οι εκλογές να ψηφίσω ΚΚΕ, να δω μια άσπρη μέρα.

4444
http://www.zoornalistas.blogspot.com/2011/12/nothing-impossible.html

Nothing Impossible. Αυτός είναι ο τίτλος ενός από τα βιβλία του Μάκη Σεριάτου που κυκλοφόρησε το 2007 και διαφημίστηκε ως ένα πρώτης τάξεως εγχειρίδιο για τους διαφημιστές αλλά κι ένα σημαντικό βοήθημα για τους μελετητές της διαφήμισης.
Και πράγματι, τίποτε δεν είναι αδύνατο… Ακόμη και το «λουκέτο» για την εταιρεία Ashley & Holmes του «δάσκαλου» της διαφήμισης, Μάκη Σεριάτου.
Η κατάρρευση του «εθνικού διαφημιστή» αφήνει άνοιγμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ (κάποιοι τα υπολογίζουν γύρω στα 8 εκατ.) σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες προκαλώντας νέο ντόμινο στο χώρο των media.
Μετά την Leo Burnett του Βενέτη , την Upset του Κακουλίδη και την Mass Αthens των Βενιάμη – Πηλού, ήρθε η σειρά της Ashley & Holmes του Σεριάτου να προκαλέσει ισχυρούς κλυδωνισμούς σε πολλά (μικρά και μεγάλα) ΜΜΕ.

Η εταιρεία του Σεριάτου φαίνεται να χρωστά 2,5 εκατ. ευρώ στον τ/σ ΑΝΤΕΝΝΑ, 2 εκατ. στον τ/σ MEGA, 1,2 εκατ. ευρώ στον τ/σ ΣΚΑΙ και 1 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ. Ανοιχτούς λογαριασμούς ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έχει και με πολλές εφημερίδες μεταξύ των οποίων το «Εθνος», το «Πρώτο Θέμα» και η «Real News».

Το πρόβλημα του Σεριάτου εντοπίζεται στο ότι το Δημόσιο (με το οποίο έκανε τις περισσότερες δουλειές) τού οφείλει δεκάδες εκατομμύρια από..διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες. Μάλιστα αναφέρεται ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ΕΟΤ ο οποίος χρωστά στις εταιρείες του Σεριάτου περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ από την εποχή ακόμη τηςδιακυβέρνησης της ΝΔ.
Λέτε να τα εισπράξει ποτέ;
Nothing ιmpossible!..

4444
http://www.zoornalistas.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html

από το μπλογκ των απλήρωτων εργαζόμενων στο ALTER που βρίσκονται από τις 10 Νοεμβρίου σε επίσχεση εργασίας

Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τον πιο κακοπληρωτή και αχάριστο ιδιοκτήτη των ΜΜΕ. Ο Γιώργος Κουρής που μας έχει εδώ κι ενάμισι χρόνο διαλύσει τις ζωές, απειλεί τώρα να σταματήσει την διαδικασία ένταξης του ALTER στο άρθρο 99 και να κηρύξει πτώχευση εντός 48 ωρών αν δεν δεχτούμε τις συνθήκες σκλαβοπάζαρου που μας ανακοίνωσε την Τετάρτη!
Του απαντάμε, λοιπόν:

ΑΝ ΕΧΕΙΣ «ΑΝΤΕΡΑ», ΚΗΡΥΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνεις. Αλλά κι αν ακόμη θέλεις να ρισκάρεις, από πείσμα και μόνο εναντίον μας, σου λέμε ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έτσι κι αλλιώς, στην κατάσταση που μας έχεις φέρει. Εσύ, όμως, έχεις πολλά να χάσεις:
* Το «κούρεμα» των χρεών που σου υποσχέθηκαν οι «πιστές» σου τράπεζες, δεν θα ισχύσει αν..το ALTER πτωχεύσει. Θα τα πληρώσεις όλα, αργά ή γρήγορα!
* Αλλά και εμείς θα τα πάρουμε όσα μας χρωστάς. Τα δικαστήρια να ‘ναι καλά και δυο, τρία, πέντε και δέκα ακόμη χρόνια, εσύ –αν ζεις ως τότε- ή οι κληρονόμοι σου, θα χρειαστεί να «εκποιήσουν» κι άλλα οικόπεδα για να μας πληρώσουν.

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ!

Στην απειλητική επιστολή του, ο «αρχιερέας» των εκβιασμών, μεγαλοκαναλάρχης και μεγαλοπαραγωγός… περγαμόντου ευχαριστεί για την προσφορά τους:
τις τράπεζες που δέχθηκαν να μειώσουν το χρέος
και τα «πρωτοκλασάτα στελέχη του καναλιού που το έφτασαν πρώτο», τα οποία μάλιστα δηλώνει ότι «αφήνει ελεύθερα μετά το πέρας της 48χρονης προθεσμίας να διαπραγματευτούν τη συνέχεια της καριέρας τους»!

Αυτός είναι ο Γιώργος Κουρής! Πάντα αχάριστος, δεν λέει λέξη για τους 650 εργαζόμενους που έδωσαν την ψυχή τους για να κερδίσει το ALTER τη θέση που κατέχει!
Λες και δούλευαν μόνοι τους οι «πρωτοκλασάτοι»! Ούτε λέξη για τους υπόλοιπους που έλιωναν στο ρεπορτάζ για να γεμίζουν τις τσέπες τους ο Κουρής και ο Γιαννίκος!
Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και το διοικητικό προσωπικό έδιναν χρόνια ολόκληρα τη μάχη στους δρόμους και τα βουνά, με φωτιές και πλημμύρες, με χιόνια και με καύσωνες, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, για να μπορούν να σχολιάζουν τα γεγονότα τα μεγάλα ονόματα του καναλιού, απλώς… δεν υπάρχουν για τον αδίστακτο «μεγιστάνα» των ΜΜΕ! Εμείς απλά δηλώνουμε τα εξής:

* Του αρέσει -δεν του αρέσει, εμείς παραμένουμε εδώ * Δεν συζητάμε καν τα όσα ανακοίνωσε την Τετάρτη * Δεν υπολογίζουμε τις απειλές του. Αυτές να τις απευθύνει εκεί που τον “παίρνει”…

ΚΑΛΟΥΜΕ: Τα «πρωτοκλασάτα» ονόματα του ALTER να πάρουν θέση απέναντι στις αθλιότητες του Κουρή.
ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ, ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ, ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, ΚΟΣΜΑ ΣΦΑΕΛΛΟ, ΠΕΡΗ ΧΑΛΑΤΣΗ…
Επιτέλους, μιλήστε! Είστε κι εσείς το ίδιο απλήρωτοι και δεν χρωστάτε το παραμικρό στον Κουρή!

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου του ALTER, ένα πραγματικό… «μνημείο» θρασύτητας που αξίζει να διαβαστεί ολόκληρη:
«Η οικογένεια Κουρή σε μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του Alter Channel, προκάλεσε χθες το απόγευμα συνάντηση – συζήτηση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με την συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών και των δικηγόρων τους.

Οι προτάσεις της οικογένειας Κουρή, η οποία με χίλια ζόρια κατόρθωσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον σοβαρού και αξιόπιστου επενδυτή, ο οποίος προς τιμή του αρνήθηκε να δεχθεί την εξασφάλιση του με την υποθήκευση σημαντικού ακινήτου που του προσφέρθηκε, απορρίφθηκαν χωρίς καμία αντιπροσφορά από τους εργαζομένους.
Ύστερα από αυτό η οικογένεια Κουρή, η οποία κατά τη διάρκεια του τελευταίου δωδεκάμηνου έχει διαθέσει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ δικά της χρήματα, καλεί για τελευταία φορά τους εργαζομένους να συμβάλουν στη σωτηρία του καναλιού και την εξυγίανση της λειτουργίας του.

Και επειδή αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να σέρνεται, οι σχετικές προτάσεις ισχύουν μόνο για 48 ώρες απο σήμερα 22/12/11 και ώρα 20:00.

Είναι προφανές ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν έχει νόημα η συνέχιση της διαδικασίας του Αρθρου 99 και είναι αναπόφευκτη η ενεργοποίηση των άλλων γνωστών διατάξεων του πτωχευτικού κώδικα, γεγονός που θα οδηγήσει το κανάλι σε πτώχευση οπότε θα χαθούν τα πάντα μαζί με τις σχετικές συχνότητες οι οποιες θα περάσουν στο κρατος.

Και δύο σημαντικές παρατηρήσεις:

α) Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τις πιστώτριες τράπεζες, οι οποίες στο σύνολό τους σχεδόν αποδέχθηκαν την κεφαλοποίηση των χρεών μας.

β) Για το σημερινό κατάντημα του καναλιού δεν υπάρχει καμία απολύτως δική μας ευθύνη γιατί ούτε συμμετείχαμε ενεργά στη Διοίκηση ούτε και ασκήσαμε ποτέ Διαχείριση στην εταιρία.

Επομένως όσοι, δολίως και συκοφαντικά ισχυρίζονται το αντίθετο, να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Τέλος, δηλώνουμε οτι μετα την παρέλευση του 48ωρου αποδεσμεύουμε όλα τα πρωτοκλασσάτα και ηγετικά στελέχη του Alter, χάρη στα οποία το κανάλι είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην ενημέρωση, τους ευχαριστούμε θερμά που περίμεναν τόσους μήνες γιατί είχαν πιστέψει την προσπάθεια μας για την επαναλειτουργία του σταθμού και είναι πλέον ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την επόμενη εργασία τους.

Γιώργος Α. Κουρής»

4444

Στην 4η θέση η Ελληνική Κρίση στα παγκόσμια δρώμενα το 2011. Στη θέση 4 (four).
Πολύ λίγοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν την Ελλάδα. Πρωτοφανής δημοσιότητα.
Καλώ όσους ασχολούνται με τις μπίζνες να το εκμεταλλευτούν.   
Δημοσιότητα συν τις άλλοις σημαίνει, ότι λαμβάνεις μέρος στα δρώμενα. Αν είναι παγκόσμια, τότε ακόμα καλύτερα. Εγώ θα σας τα λέω;

4444

Advertisements

Posted December 26, 2011 by bmplefour in Greek Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: