Μαθήματα Δημόσιας καταγραφής της Προπαγάνδας. Πίστη στις εικόνες. North Korea: Kim Jong Il.   Leave a comment

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

4444

Μαθήματα Δημόσιας καταγραφής της Προπαγάνδας. Πίστη στις εικόνες. North Korea: Kim Jong Il.

28/12/2011

Επιτέλους σήμερα τελειώνει το μαρτύριο για τους πολίτες της Βόρειας Κορέας. Γίνεται η κηδεία του Kim Jong IL.
Οι άνθρωποι αυτοί για να δείξουν την πίστη τους στο καθεστώς, έπρεπε να κλαίνε και να οδύρονται δημόσια, ώστε να καταγραφούν από τα MEDIA, εγχώρια και διεθνή.
Ζούμε μια μεγάλη στιγμή γέλιου και τραγωδίας.
Σκέψου αναγνώστη να ζούσες στην Βόρεια Κορέα; Μόνο σκέψου και δες τις εικόνες.
Αν όλες αυτές οι εικόνες που καταγράφουν τους πιστούς του Kim Jong IL, να κλαίνε, κυλούσαν ζωντανά δάκρυα, θα μιλούσαμε για θαύμα. Θα αλλάζαμε σελίδα.

4444

Ο Πορτοσαλτε λέει: τόσες εξεταστικές επιτροπές της βουλής έψαξαν και δε βρήκαν σκάνδαλο. Μόλις το λέγει αυτό, πέφτει μεγάλο γέλιο. Θα σαλτάρω….
Ο Κωστάκης ο Καραμανλής και η ΝΔ, γιατί αποχώρησε πορτοσαλτε από τη βουλή; τότε.

Πλάκα έχουμε. Χώρια ότι έχουμε ωμή Ρωσική επέμβαση στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Σας λέγω μεγάλες πλάκες.

Στην υπόθεση του Βατοπεδίου και του Εφράιμ σας το είπα ποιο είναι το εξωφρενικό. Σας το έγραψα. Το επισήμανε η Φασουλακη: από τους 32 που κατηγορήθηκαν μόνο ένας διώκεται.

Ο Εφράιμ δηλαδή για να καταλάβω, είναι ο τοποτηρητής της Ρωσίας στην Ελλάδα; Αυτό είναι ο Εφράιμ; Αυτά συμφώνησε ο Κωστάκης ο Καραμανλής εκεί στην Μόσχα;
Από την στιγμή που από τους 32 μόνο ο Εφράιμ προφυλακίστηκε, άποψη μου είναι, ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους μέχρι να δικαστεί.
Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι προβληματική, εξαιτίας του πολιτικού συστήματος.  
Οι πολιτικοί είναι αυτοί που πιέζουν και διαστρεβλώνουν την δικαιοσύνη.
Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είναι ένα πολιτικό σκάνδαλο. Ο Εφράιμ δε τα έκανε μόνος του.

Υπάρχει ισότητα στην δικαιοσύνη. Η πρόταση: αφού δεν πιάνεις αυτόν, δεν πρέπει να πιάσεις και εμένα, ισχύει. Όταν παραβιάζεται αυτή η πρόταση συνεχώς πάμε σε ακραίες καταστάσεις.
Δε γίνεται να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Η Δικαστής δε νομίζω ότι χωρίς στοιχεία, θα προφυλάκιζε κάποιον σα τον Εφράιμ.
Ακούω για 3 κακουργήματα.

4444
http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_8989.html

Οι ΗΠΑ κάλεσαν σήμερα την Ουκρανία να απελευθερώσει την πρώην πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία καταδικάστηκε τον Οκτώβριο σε κάθειρξη επτά ετών για κατάχρηση εξουσίας και η έφεσή της στην καταδίκη αυτή απορρίφθηκε…την περασμένη Παρασκευή.

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εκφράζει εξάλλου σε ανακοίνωσή του την απογοήτευσή του για την απόφαση αυτή του εφετείου του Κιέβου, σημειώνοντας ότι η Τιμοσένκο κι άλλοι πολιτικοί αξιωματούχοι που βρίσκονται στη φυλακή θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να μετέχουν πλήρως στην «πολιτική ζωή» της Ουκρανίας.

4444

Γιατί ο Ταρζαν δεν έχει μούσι; ρωτά κάποιος στο ραδιόφωνο.

4444
http://www.newpost.gr/post/95113/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%A3%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/
Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους.

Nωρίτερα πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους κατήγγειλαν και οι εφοριακοί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν με αφορμή τη 48ωρη απεργία τους αύριο και μεθαύριο, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες Χ. Νικολακόπουλο να κατονομάζει μάλιστα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη.

4444


http://www.newpost.gr/post/94980/%CE%A4%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%95%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BC/

Τρεις λόγους που θεωρεί εξαιρετικά σοβαρούς επικαλέστηκε η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού προς το Συμβούλιο Εφετών, για να αιτιολογήσει την άποψη της για προφυλάκιση και την διαφωνία της με τον εισαγγελική άποψη που έκρινε πως ο Εφραίμ πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.           

Η Ειρήνη Καλού, που χειρίζεται την ανάκριση για τις λεγόμενες «ιερές ανταλλαγές», αναφέρει προς τους εφέτες του Συμβουλίου πως σε βάρος του Εφραίμ προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και τονίζει πως οι πράξεις του έχουν τρία ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

1. Την εκμετάλλευση της ιδιότητας του ως καθηγούμενου αγιορείτικης μονής παγκόσμιας ακτινοβολίας προς επηρεασμό πολιτικών προσώπων, υπουργών και υφυπουργών, καθώς και ανώτερων κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων.

2. Την επί μακρόν χρόνο τέλεση των πράξεων, γεγονός που δεν προσιδιάζει στο μοναχικό σχήμα και την πνευματική του αποστολή.

3. Την πρόκληση ιδιαίτερα μεγάλης ζημίας σε βάρος της δημόσιας περιουσίας.

Εν τω μεταξύ στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10.00, ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ενώ την νύχτα διανυκτέρευσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Η άφιξή του έγινε δεκτή με επευφημίες από τους υποστηρικτές του, ιερείς, μοναχές και απλούς πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κεντρική πύλη των φυλακών.

Σήμερα εξάλλου, οι συνήγοροί του Άρης Χαραλαμπάκης και Σπύρος Αλεξανδρής θα πάρουν από το Εφετείο αντίγραφο του βουλεύματος που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών στις 23 Δεκεμβρίου. Το βούλευμα δημοσιεύθηκε και καταγράφηκε στο βιβλίο βουλευμάτων σήμερα, οπότε οι συνήγοροι του κατηγορούμενου μοναχού μπορούν να το παραλάβουν και αφού μελετήσουν το σκεπτικό των Εφετών για την προφυλάκιση να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι συνήγοροι θα ενημερωθούν για τις απόψεις που σχημάτισε το Συμβούλιο ως προς την αναγκαιότητα προσωρινής κράτησης του Εφραίμ, ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη κίνησή τους. Η πιθανότερη εκδοχή είναι να προσφύγουν στην ανακρίτρια της υπόθεσης με αίτησή τους και να ζητήσουν την αντικατάσταση της προφυλάκισης με την επιβολή περιοριστικών όρων, αντικρούοντας με επιχειρήματα τους λόγους που κρίθηκε ο εντολέας τους προσωρινά κρατούμενος.

Ο ηγούμενος Εφραίμ διανυκτέρευσε το βράδυ της Τρίτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά την εμφάνισή του ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών, εν μέσω έντονων επευφημιών από υποστηρικτές του.

Στις φυλακές του Κορυδαλλού θα κρατείται στην 6η πτέρυγα, όπου βρίσκονται όσοι έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα.

Εκδηλώσεις συμπαράστασης στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα.

Tην ίδια ώρα, την ελπίδα ότι «η σύλληψη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ δεν έχει πολιτικά κίνητρα», καθώς και ότι θα είναι «αντικειμενική» η ανακριτική διαδικασία, εξέφρασε ο γραμματέας διορθόδοξων σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, πρωθιερέας Ίγκορ Γιακιμτσούκ, επαναλαμβάνοντας τις ήδη διατυπωμένες θέσεις του σε νέες δηλώσεις του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι.

Όπως είπε ο αρμόδιος εκπρόσωπος της ρωσικής Εκκλησίας, στην ευρεία κοινή γνώμη της Ρωσίας «δεν είναι σαφές ποια είναι η ουσία των κατηγοριών, που αποδίδονται στον αρχιμανδρίτη Εφραίμ, η ανάκριση για την υπόθεση αυτή διεξήχθη επί πολλά χρόνια και εκείνος ήδη μία φορά δικαιώθηκε».

«Θα θέλαμε να ελπίζουμε στην αντικειμενικότητα της ανάκρισης και στο ότι δεν σχετίζεται με τον πολιτικό παράγοντα», είπε ο κ. Γιακιμτσού.

Σύμφωνα με τον κ. Γιακιμτσούκ, «στο Πατριαρχείο Μόσχας αντιμετωπίζουν τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ με συμπάθεια και σεβασμό», καθώς και «ως επιφανή παράγοντα της ορθόδοξης Εκκλησίας και καθηγούμενο μιας από τις μονές του Άθου με τη μέγιστη επιρροή».

Με δηλώσεις του, τέλος, ο Γεβγκένι Νικίφοροφ, πρόεδρος μιας από τις γνωστότερες ορθόδοξες οργανώσεις της Ρωσίας «Ράντονεζ», που έχει διαμορφωθεί γύρω από τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό, ανακοίνωσε ότι «οι ορθόδοξες κοινωνικές οργανώσεις της Μόσχας θα διοργανώσουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Ελλάδας».

4444

Το Άγιο Όρος ανήκει εις τους Έλληνας και όχι στον Εφράιμ και στους δικούς του. Αν σβήσω την μονή Βατοπεδίου, το Άγιο Όρος θα συνεχίσει να υπάρχει.

4444
Μη ξεχνάς Πορτοσαλτε: το τωρινό σύστημα της Ελλάδος  είναι στη θέση 80 της διαφθοράς. Τόσο διεφθαρμένοι είναι όσοι μετέχουν στο σύστημα αυτό.

4444
Ο Εφράιμ να δικαστεί με βάση τις μεθοδεύσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης ή με βάση της Ρωσικής; Μιλώ για μεθοδεύσεις.

4444

29/12/2011

Ο Μοντι έκανε το θαύμα του. Η Ιταλία δανείστηκε πολύ φτηνά. Στην εποχή μας μόνο οι νεοφιλελεύθεροι κάνουν θαύματα. Μόλις ανέλαβε ο Μοντι, αμέσως η Ιταλία έγινε άλλο κράτος!
Όρε πλάκες. Όρε πλάκες.
Το παιχνίδι είναι στημένο αναγνώστη. Ακούω τον πορτοσαλτε να πανηγυρίζει για το θαύμα του Μοντι.
Με επιτόκιο μειωμένο κατά 50%, συγκριτικά με την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία, η Ιταλία άντλησε σήμερα Τετάρτη 9 δις ευρώ εκδίδοντας εξάμηνα έντοκα γραμμάτια.

Το επιτόκιο υποχώρησε στο 3,2% από το ιστορικό υψηλό 6,5% στα τέλη Νοεμβρίου.

4444

Άκουγα το πρωί τον ΣΚΑΙ και εκεί ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό. Είπε η Μανδρου: σε μια σύσκεψη – συνάντηση, οι εισαγγελείς Διωτης και Πεπονης, είπαν στον Βαγγελα Βενιζέλο, ότι αυτοί δουλεύουν μια χαρά και δε θέλουν καμία αλλαγή.
Ο Βαγγελας όμως, που είναι γνωστός βρωμιαρης, τόσους νόμους έφτιαξε, βρήκε την ευκαιρία και έφτιαξε ένα προσχέδιο νόμου, για να τους χτυπήσει ύπουλα.
Σωστά παραιτήθηκαν οι Εισαγγελείς. Το πρόβλημα είναι οι Βρωμιαρηδες Πολιτικοί. Πότε θα απαλλαγούμε από βρωμιαρηδες σα το Βαγγελα;
Αδημονώ να γίνουν εκλογές να ψηφίσω ΚΚΕ.

4444
http://www.skai.gr/news/greece/article/190384/protofanis-epithesi-kata-ton-apliroton-ergazomenon-tou-alter-/

Την έντονη αντίδραση των εδώ και μήνες απλήρωτων εργαζόμενων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυριανή», σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι «τσέπωσαν» όπως λέει χαρακτηριστικά από το 2001 μέχρι το 2010 σχεδόν 82 δισ. δρχ.

Μάλιστα, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ιδιοκτησίας Γιώργου Κουρή, μεγαλομετόχου στο ALTER, αναφέρει ότι υπήρχαν μισθοί των 120.000 και 100.000 ευρώ και πληθώρα από διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες.

Στον ιστότοπό τους οι εργαζόμενοι χαρακτήρισαν τουλάχιστον ανήθικη την έκφραση «οι εργαζόμενοι τσέπωσαν», για τους νόμιμα προσληφθέντες εργαζομένους που παρήγαγαν έργο και αμείβονταν με συμφωνημένη αμοιβή.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι «τους μισθούς “ως 120.000 ευρώ το μήνα” – αν υπήρξαν – δεν τους έδιναν οι εργαζόμενοι, αλλά η ίδια η εταιρεία υπό τη διαχείριση του Κώστα Γιαννίκου. Αν διαφωνούσε με αυτά τα ποσά ο κ. Κουρής, θα έθετε θέμα στη Γ.Σ. των μετόχων ή στο ΔΣ της εταιρείας. Όχι μόνο δεν το έκανε ποτέ όμως αλλά αντίθετα συναινούσε».

Οι εργαζόμενοι προσθέτουν επίσης ότι «ο Γιώργος Κουρής δεν αναφέρει στα στοιχεία που παραθέτει ότι οι αμοιβές συνεργατών προγράμματος ξεπέρασαν τα 38 εκ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ποιοι ήταν αυτοί που πήραν τόσο χρήμα χωρίς σύμβαση εργασίας με το κανάλι;».

Μάλιστα, ζητούν και την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι λεηλάτησαν το σταθμό.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα των εργαζόμενων ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να συζητηθεί η αίτηση υπαγωγής της Ελεύθερης Τηλεόρασης ΑΕ στον πτωχευτικό κώδικα, με το μέλλον των 650 εργαζομένων του σταθμού, αλλά και ολόκληρης της διαφημιστικής αγοράς, να παραμένει αβέβαιο…

4444
http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ…
Καλορίζικος στον ΣΚΑΪ. Μάθαμε και εμείς ότι έκλεισε για το πρωϊνό Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε ότι η ενημέρωση που μας έκαναν άνθρωποι του Αλαφούζου ότι θα τον ελέγχει δημοσιογραφικά ο “κύριος Μπάμπης” δεν απηχεί την πραγματικότητα. Ελπίζουμε…να μην αφήσει ο Γιώργαρος να συμβεί κάτι τέτοιο…

Σχόλιο: Ο Αυτιας παει στο ΣΚΑΙ. Τι να κάνει το παλικάρι. Υπάρχει και κρίση. Ο Αλαφούζος μαζεύει. Το Σαββατοκύριακο γίνεται ενδιαφέρον. Είμαι περίεργος να δω, τι θα πει ο Αυτιας για το Βατοπέδι. Αυτιας και Μπάμπης μαζί, όρε πλάκες.

4444
http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_3213.html

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ
Που αλλού θα έδιναν οι συνεργάτες του Εφραίμ το βίντεο με τους τελευταίους ασπασμούς του λίγο πριν αναχωρήσει από τη Μονή Βατοπεδίου για να οδηγηθεί στην Αθήνα; Στον ΣΚΑΪ φυσικά που τους έκανε τέτοια σπέκουλα και…παρουσίασε τη Μονή ως τον παράδεισο επί της γής. Αρα δεν “εξασφάλισε” ο ΣΚΑΪ το βίντεο νΤοκουμέντο. Φρόντισαν άλλοι να του το… εξασφαλίσουν…

Σχόλιο: Με πήρε τηλέφωνο της προάλλες μια γυναίκα και με ρώτησε: πιστεύετε ότι οι ειδήσεις είναι κατευθυνόμενες; Της είπα φυσικά. Ορίστε ένα παράδειγμα.
Το βίντεο του Εφράιμ το πήρε ο ΣΚΑΙ και όχι για παράδειγμα η Φασουλακη.

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_6826.html

Αναφορά-φωτιά στην πολυσέλιδη απολογία του…
Επιλογή και απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ ήταν οι αποκαλούμενες ιερές ανταλλαγές, ανέφερε στην απολογία του ο προφυλακισμένος ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, που ουσιαστικά οριοθέτησε τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων, οι οποίες ούτως ή άλλως πλέον έχουν παραγραφεί και με… τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης.

«Δεν θέλαμε τις ανταλλαγές, αλλά μας επιβλήθηκαν από την τότε κυβέρνηση για να ικανοποιηθούν οι τοπικοί φορείς που δεν μας ήθελαν εκεί», ήταν η απάντηση που έδωσε ο κατηγορούμενος σε μία από τις δεκάδες ερωτήσεις που του έθεσε η εφέτης ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, η οποία είχε και τη γνώμη ότι ο ηγούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Στην πολυσέλιδη απολογία του, που παρουσιάζουν «Τα Νέα», ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου περιγράφει τις σχέσεις που είχε αναπτύξει στο πλαίσιο των πνευματικών του καθηκόντων με πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής όπως με τον άλλοτε διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννη Αγγέλου και τον πρώην υπουργό Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Αρνείται όμως με κατηγορηματικό τρόπο ότι κάποιος από αυτούς είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση των ανταλλαγών και πολύ περισσότερο ότι ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία τους και την εξουσία που εκείνοι είχαν για να προχωρήσει το σχέδιο των ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου.

Επιπλέον ο Εφραίμ αναφέρεται σε επαφές που είχε και με άλλους πρώην υπουργούς της ΝΔ, ισχυριζόμενος μεταξύ των άλλων:

Για τον Πέτρο Δούκα: «Στον κ. Δούκα υποβάλαμε δύο αιτήματα. Ένα ήταν η απόδοση της διαχείρισης της λίμνης και το δεύτερο ήταν να μας αποζημιώσει εκείνο το τμήμα των παραλίμνιων που είχε δοθεί σε κατοίκους της περιοχής. Ο κ. Δούκας στα λίγα λεπτά που μας δέχτηκε στον διάδρομο, μας είπε ότι δεν είναι αρμόδιος και να πάμε στον κ. Σάββα Τσιτουρίδη».

Για τον Σάββα Τσιτουρίδη: «Το ίδιο αίτημα επαναλάβαμε λίγες μέρες μετά και μάλιστα εγγράφως στον κ. Τσιτουρίδη, υπουργό τότε Αγροτικής Ανάπτυξης, όταν τον επισκεφθήκαμε μαζί με τον μοναχό Αρσένιο στο υπουργείο».

Για τον Ευάγγελο Μπασιάκο: «Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2004 επισκεφθήκαμε τον υπουργό κ. Μπασιάκο. Αυτός μόλις είχε αναλάβει και μας είπε ότι είχε ενημερωθεί από τον κ. Αλέξανδρο Κοντό για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του μετοχιού και ότι δεχόμαστε πολλές πιέσεις από τους φορείς και πάμε για συνολικές ανταλλαγές, δηλαδή ανταλλαγή της λίμνης και των παραλίμνιων εκτάσεων με αντίστοιχες εκτάσεις του Δημοσίου αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης».

«Η πάγια θέση της μονής είναι να μείνουμε εκεί σεβόμενοι την παράδοση της μονής μας, που τόσους αιώνες είναι εκεί και θέλει να συνεχίσει να παραμένει. Οι νομικοί μας σύμβουλοι μας είπαν ότι πρέπει να δεχτούμε τη θέση της κυβέρνησης να φύγουμε από τη λίμνη, γιατί αλλιώς θα είχαμε μακροχρόνιες διαδικασίες. Εμείς και συγκεκριμένα εγώ, λόγω της επαφής μου με τον πρίγκιπα Κάρολο και αφού μιλήσαμε, μού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του να συνεργαστεί το Πριγκιπικό Ιδρυμα σε θέματα οικολογίας με το Βατοπαιδίου για το μετόχι της Ξάνθης», λέει σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της απολογίας του ο Εφραίμ.

«Ανακρίτρια: Εφόσον δεν θέλατε τις ανταλλαγές τι σας εμπόδισε να τις αρνηθείτε;».

«Κατηγορούμενος: Μας έπεισαν οι νομικοί μας σύμβουλοι ότι δεν είχαμε άλλη διέξοδο γιατί διαφορετικά θα είχαμε μακροχρόνιες διενέξεις, πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσαμε».
BHMA.

4444
http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=9034

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας Three Dee που κατείχε έως τώρα τον Εν Λευκώ 87,7:
Η ραδιοφωνική εταιρία THREE DEE S.A. θυγατρική των Εκδόσεων Λυμπέρη Α.Ε., μεταβίβασε σήμερα τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΝ ΛΕΥΚΩ, στην εταιρία FRONTSTAGE S.A.

Ο κ. Αντώνης Λυμπέρης, Πρόεδρος της THREE DEE S.A., δήλωσε: «Σήμερα ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ, φεύγει από εμάς, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στα ερτζιανά στην FRONTSTAGE της κυρίας Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Η Πρόεδρος της FRONTSTAGE S.A. Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου εξέφρασε την μεγάλη της χαρά για την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΝ ΛΕΥΚΩ, συμπληρώνοντας: ” Ήμουν πάντα ένας από τους πιστούς ακροατές του Εν Λευκώ. Χαίρομαι που τώρα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που δημιούργησαν την επιτυχία του για να κάνουμε τον Εν Λευκώ ακόμα πιο απολαυστικό και αγαπητό στους κατοίκους της πόλης.”

Η Frontstage θα στεγάζει προσωρινά τον Εν Λευκώ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Σχόλιο: Η Μάτολα αλλάζει τους εργοδότες σα τα πουκάμισα.

4444

http://www.newpost.gr/post/95193/%CE%9F-%CE%94%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%C2%AB%CE%95%CE%BD-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8E%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9B%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%B7–/

Ο όμιλος Λυμπέρη πούλησε στην κόρη του Δασκαλόπουλου, Αλεξάνδρα τον ραδιοφωνικό σταθμό ”Εν Λευκώ”.       

Το τίμημα λέγεται ότι κυμάνθηκε πέριξ των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ερώτημα προκαλεί η συγκεκριμένη κίνηση της οικογένειας Δασκαλόπουλου, ως προς το εάν έχει πρόθεση να επενδύσει στα μίντια και σε ποιο βαθμό. Η απάντηση αναμένεται να φανεί στο μέλλον.

Σχόλιο: Όπως έγραψα με πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και μιλήσαμε και για τον Εν Λευκώ. Ο Εν Λευκώ είναι καλός σταθμός. Βάζει καλή Μουσική, που δεν βάζουν οι άλλοι σταθμοί. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια με πήρε, διότι ο αριθμός έγραφε απόρρητο.

Εγώ πάντως έγραψα στο Live24 να φτιάξουν την ιστοσελίδα τους. Να την κάνουν λίγο ποιο ζωντανή.

Advertisements

Posted December 28, 2011 by bmplefour in Greek Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: