Ο Παπανδρέου, ο Ψυχάρης και η πίσω πόρτα.   Leave a comment

Ο Παπανδρέου, ο Ψυχάρης και η πίσω πόρτα.

06/01/2012

Σήμερα αναγνώστη έχω κάποιον ειδικό στα λεπτά αυτά ζητήματα. Σήμερα το blog φιλοξενεί τον Ηλία Ψηνακη.

Για σου Ηλία. Ξέρεις σκέφτηκα να φέρω τον Ασκητή, αλλά αυτός είναι θεωρητικός, όποτε κατέληξα σε σένα που τα ξέρεις από μέσα.
Ναι είναι αλήθεια αυτό. Σου υπόσχομαι σε ότι με ρωτήσεις θα είμαι αληθής. Η απάντηση μου θα είναι ένα φως αλήθειας.

Ωραία. Έχεις ακούσει για την διένεξη της πίσω πόρτας ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ψυχάρη και τα 10 εκατομμύρια ευρώ;
Ναι το πήρε το αυτί μου. Μεγάλη βίζιτα και θα σου εξηγήσω τι ενοω….μπλα…μπλα…μπλα…

4444

Ο Μπάμπης είναι Άθεος και Άθρησκος και δεν μπορεί τις εκκλησίες, το δήλωσε σήμερα. Να και μια θέση του Μπάμπη που συναντιέται με το ΚΚΕ.
Ακολουθήστε τον Μπάμπη και θα πάτε ως κοινωνία στο Γκρεμό.
Σας το έχω ξαναγράψει: ξεκινούν με αποδεκτές αλήθειες και στην πορεία τις διαστρεβλώνουν.

Ένας ζητιάνος έξω από ένα Σούπερ μάρκετ ζητούσε 1 ευρώ. Του είπα: πήγαινε στον Αλαφούζο και στον Σκαι, εκεί μοιράζουν λεφτά. Είναι κοινωνικά ευαίσθητοι. Τι κάθεσαι εδώ πέρα;

4444

http://www.capital.gr/News.asp?id=1371720

«Όποιος ανεβαίνει με το ασανσέρ της Bild θα κατέβει κιόλας με αυτό» δήλωνε σε ανύποπτο χρόνο ο Mathias Döpfner, γενικός διευθυντής του γερμανικού εκδοτικού ομίλου Springer, στον οποίο ανήκει η πρώτη σε κυκλοφορία ταμπλόιντ εφημερίδα της Γερμανίας.

Ως πρωθυπουργός του ομόσπονδου κρατιδίου της Κάτω Σαξωνίας ο Christian Wulff μπόρεσε να ανέβει πολύ ψηλά με αυτό το ασανσέρ. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τώρα, καταβαραθρώνεται, κατόπιν ενεργειών της Bild, μέρα με τη μέρα.

Το μυστικό της συμβιωτικής σχέσης του Wulff με την Bild ήταν απλό: αυτός θα παρείχε απεριόριστη πρόσβαση στην προσωπική του ζωή και αυτή θα του παρείχε απεριόριστη θετική δημοσιότητα. Κάπως έτσι προέκυψε το παράδοξο για Χριστιανοδημοκράτη πολιτικό να καμαρώνει κολακευτικά δημοσιεύματα για το γεγονός ότι το 2006 εγκατέλειψε την πρώτη του σύζυγο και μητέρα της κόρης του για να συζήσει με μία νεώτερη σύντροφο – με την οποία μάλιστα απέκτησε άλλο ένα παιδί πριν από την έκδοση του διαζυγίου του.

Όμως αυτού του τύπου οι συνεργασίες (που άλλωστε στηρίζονται πάντα σε υπόρρητες απειλές για καταιγισμό σκανδαλωδών αποκαλύψεων) δεν προορίζονται να διαρκέσουν πολύ. Ήταν η ίδια η Bild η οποία από τον περασμένο μήνα έθεσε στο στόχαστρο τον Wulff, φέρνοντας στο φως το στεγαστικό δάνειο με ευνοϊκούς όρους που ο Σάξωνας πολιτικός είχε εξασφαλίσει από τη σύζυγο ενός επιχειρηματία με τον οποίο όμνυε ότι δεν διατηρούσε σχέσεις.

Με τους αδέξιους χειρισμούς του ο Wulff έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα, αφήνοντας στον τηλεφωνητή του διευθυντή της Bild, Kai Wiedmann, απειλητικό μήνυμα για τις «επιπτώσεις» που θα είχε η συνέχιση των αποκαλύψεων. Ο Γερμανός πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε έτσι να αποκηρύσσεται ακόμη και πολιτικούς της κυβερνώσας παράταξης που είχαν στηρίξει την εκλογή του…..

Σχόλιο: Μη ξεχνάτε ότι ο κύριος Wulff είναι νεοφιλελεύθερος και μας δείχνει πως βγάζουν χρήμα αυτοί οι τύποι, που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν καλές προθέσεις.  
Το λιγότερο αυτός ο άνθρωπος πρέπει να παραιτηθεί. Δεν έχει πλέον την ηθική υπόσταση. Εγώ πρέπει να σας το γράψω;  

Και στην Γερμανία υπάρχει διαφθορά. Η διαφθορά έχει πολλές μορφές και εντάσεις.

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_48.html

Έδωσε μάχες ο κύριος Παπανδρέου. Άλλες κερδίσαμε, άλλες χάσαμε. Έχουμε όλοι μας συνευθύνη…
Έχοντας ακούσει ένας Έλληνας τηλεθεατής το δελτίο του ΜΕGΑ και μετά τον Λοβέρδο στην Στάη (ΝΕΤ), η εντύπωση που αποκομίζει είναι σίγουρα πως το ΜΕGΑ εκπέμπει από τα νησιά Καϊμάν . Ή, από τον πλανητη Άρη.
Ο Λοβέρδος συγκρατημένος δεν θέλησε να μπει στην ουσία για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ αλλά … επεσήμανε πως έχει σημασία η ενότητα του κόμματος και πως ο ίδιος θα παίξει ρόλο ενωτικού παράγοντα.
Κι ακόμη ζήτησε ενοχλημένος απ’ όλα αυτά που ακούει να σταματήσει αυτή η κουβέντα. “Φτάνει πια η τηλεοπτική συζήτηση”.
Επίσης τόνισε πως αυτός ότι εχει να πει θα το πει στο Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει αν η εκλογή του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει πριν ή μετα τις εθνικές εκλογές.
Τέλος με αφορμη παλαιότερες δηλώσεις του – που κυκλοφόρησε η ΝΔ -, είπε: Παρακαλώ, να τις διορθώσουν . Εγώ ποτέ δεν είπα πως απέτυχε ο κύριος Παπανδρέου. Έδωσε μάχες ο κύριος Παπανδρέου. Άλλες κερδίσαμε, άλλες χάσαμε. Ολοι μας έχουμε συνευθύνη.
Συνιστούμε στα ντόμπερμαν της ενημέρωσης του ΜΕGA να ζητήσουν το βίντεο από τη ΝΕΤ …

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_7616.html

Τα media των νταβατζήδων παραπλανούν τον κόσμο…
Κίμων Αθηναίος

Ξεκίνησε από τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης. Και το αναμασούν και οι υπόλοιποι. Ακόμη και σοβαροί και μη διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι.
Διαρχία προτείνει ο Παπανδρέου!
Αλήθεια, πότε? Αφού, ο… ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , με ποιόν θα υπάρξει διαρχία? Με τους άλλους τους δελφίνους (δηλαδή πρωθυπουργός ο Βενιζέλος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος, ας πούμε)?
Κανείς δεν το λέει αυτό.
Τώρα αν αναγκαστικά παραμείνει ο Παπανδρέου στη θέση του προέδρου του κόμματος ( στην οποία, παρεμπιπτόντως, εξελέγη πανηγυρικά και με μεγάλη συμμετοχή του λαού του ΠΑΣΟΚ ) μέχρι τον Ιούνιο – ο χρόνος είναι σχετικός γιατί μπορεί να γίνει και νωρίτερα- οπότε θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, αυτό αποτελεί πρόταση για διαρχία?
Γιατί όλοι λοιπόν εν χορώ μιλάνε για μια ανύπαρκτη πρόταση?
Άλλωστε στην εισήγηση Παπανδρέου χωράει και η εναλλακτική πρόταση να γίνει η νέα εκλογή του νέου προέδρου – αφού αυτός δεν θα είναι υποψήφιος – ακόμη νωρίτερα . Ίσως και πριν από τις εθνικές εκλογές (αυτό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα όργανα του ΠΑΣΟΚ) .
Γιατί λοιπόν μας πιπιλίζουν το μυαλό με ψέματα?
Απλούστατα γιατί φοβούνται μπας και σε ενα μεγάλο χρονικό διάστημα όπως ας πουμε μέχρι τον Ιούνιο αλλάξουν κάποιες σημαντικές από τις σημερινές συνιστώσες του πολιτικού σκηνικού και επιτρέψουν στον Παπανδρέου να αναθεωρήσει την άποψη του και να θέσει υποψηφιότητα .
Εξωπραγματικό, κατά το γε νυν έχον.
Αλλά, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια …

05/01/2012

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=447668&cid=9

Η αγαπημένη παρουσιάστρια των Κινέζων είναι η Ελληνίδα, Τίνα Σοφού, η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καλωσορίζει τους τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού NTD.

Έχει αναγνωριστεί από την οργάνωση «Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα» ως ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά κανάλια που παρέχει ελεύθερη πληροφόρηση στον κινεζικό λαό.

Το NTD (New Tang Dynasty), που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη, είναι ένα μη κερδοσκοπικό δίκτυο με 70 ανταποκριτές σε όλο τον κόσμο. Απέκτησε μάλιστα εξαιρετική φήμη όταν πρώτο έκανε γνωστή την επιδημία του SARS στο κινεζικό κοινό, τρεις εβδομάδες πριν ανακοινωθεί επίσημα, σώζοντας έτσι χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.        

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=447804&cid=9

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε από τον Κ. Γιαννίκο πως η εταιρεία BESTEND Α.Ε. που εκδίδει την εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» μπαίνει σε εκκαθάριση.

Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, αλλά και στις περιοδικές εκδόσεις της εταιρείας «TIVO», Info Informer και«Δίφωνο» από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου μετέχουν σε 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, καθώς δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα δύο μηνών, αλλά και το μισό δώρο Χριστουγέννων.

Παρατίθεται η ανακοίνωση της 4ης Ιανουαρίου των εργαζομένων:

Όχι στην εργασιακή ομηρία! Όχι στα troika-news! Οι εργαζόμενοι στα έντυπα που εκδίδει η εταιρεία BESTEND Α.Ε. συμφερόντων του κ. Κ. Γιαννίκου (εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και περιοδικά «TIVO», «Δίφωνο» και «INFORMER») είμαστε σε απεργιακή κινητοποίηση διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων και αντιτιθέμενοι στο καθεστώς εργασιακής ομηρίας και εξαθλίωσης που έχει επιβληθεί σταδιακά τους τελευταίους μήνες.

Ο αγώνας μας είναι ο ίδιος με όλων των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, όπου η καθυστέρηση της καταβολής δεδουλευμένων, η εκ περιτροπής εργασία, οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, η εργασία με «μπλοκάκι», οι απολύσεις, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η μαζική ανεργία (από τις υψηλότερες πλέον σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, συγκρινόμενη μόνο με το χώρο της οικοδομής) και η αποχαλινωμένη εργοδοτική αυθαιρεσία παίρνουν πλέον εφιαλτικές διαστάσεις. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι αυτός ο εργασιακός μεσαίωνας τείνει να επιβληθεί σαν κοινή μοίρα όλων των εργαζομένων.

Έχουμε πλήρη συνείδηση της αιτίας όλων αυτών: των πολιτικών του μνημονίου και της τρόικας. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι μαζί με τα εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις, του συνόλου των εργαζομένων αλλά και των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, καταρρέει επίσης ο Τύπος ως λειτούργημα μαζί με το δικαίωμα των πολιτών στην πλουραλιστική ενημέρωση, καθώς σταδιακά επικρατούν τα Μέσα και η ενημέρωση των troika-news, των φερέφωνων του μνημονίου και της τρόικας.

Το αντικείμενο του αγώνα των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου δεν είναι «συντεχνιακό» και γι’ αυτό είναι αναγκαίος όχι μόνο ο συντονισμός τους αλλά και η υποστήριξή τους από όλη την κοινωνία:
– ενάντια στην εργασιακή ομηρία και ανασφάλεια!
– ενάντια στην κατάρρευση της ενημέρωσης και στην επιβολή της καταθλιπτικής μονοτονίας των troika-news!
– για να αναδειχθούν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου σε πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας ενημέρωσης στην υπηρεσία της κοινωνίας!

http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_527.html

Κρίμα! Σχεδόν καμία αντίδραση! Ο Πάγκαλος τους είπε  ότι έχει κάνει 19 αγωγές το τελευταίο διάστημα!

Δεν του άρεσε του Πάγκαλου που είδε την κόρη του να κλαίει βλέποντας το σατυρικό της Π+13! Και ζήτησε 1.000.000 ευρώ γι’ αυτό το λόγο! Τι να πούμε όλοι εμείς οι Έλληνες για την κατάσταση που μας έφερε η διακυβέρνησή τους! Τι θα έπρεπε να ζητήσουν τα παιδιά των πολιτών που κλαίνε κάθε μέρα γιατί …έχουν μειωθεί οι μισθοί και οι συντάξεις, των ανέργων, των φτωχών; Αυτά έπρεπε να ρωτήσουν τον Πάγκαλο οι Οικονομοκαμπουράκηδες. Έτσι δεν θα τους ξανα-αποκαλούσε όπως τους αποκάλεσε!!!…

Σχόλιο: Καμπουρακης, Οικονομεας είναι πατσαβουρες του συστήματος. Περιμένετε να αντιδράσουν; χαζοί είστε;
Ο Πάγκαλος βρίσκει και τα κάνει. Ο Βαγγελας ο Βενιζέλος ο χοντρός ο Μπένι, που το παίζει και σωτήρας, αφού έκανε τον νόμο περι ευθύνης υπουργών, έκανε και τον νόμο περι τύπου. Να τα λέμε αυτά
Δεν πήγαμε στην Χρεοκοπία έτσι. Μας πήγαν.
Να πω στην κόρη του Πάγκαλου ότι ο πατέρας της καταγράφηκε στην Ιστορία με πολύ άσχημο τρόπο.

4444
http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_2140.html

Γράφει ο Μιχάλης Κριτσωτάκης
(συγκινηθείς από την περιπέτεια του πιτσιρικά (γερός να’ναι πάντα), αδιάφορος για τις κραυγές παρθενίας του πατρός του)…
Αγαπητό Fimotro,
Μπα, ο Στραβελάκης συγκρούσθηκε με την νεοελληνική πραγματικότητα της οποίας το άμεμπτο ήθος του πασοκο-Μέγκα ως καθώς πρέπει πριμαντόνα…παπαγάλος ευαγγελίζεται από παλιά και άρχισε να τη καταγγέλει όλος έκπληξη;
Πάλι καλά που το κορμί του παιδιού αντιπαρήλθε με επιτυχία την δολοφονική χυδαιότητα της νεοελληνικής κοινωνίας της επί του καθώς πρέπει Μega πασοκευαγγελίου κτισμένης.
Λέτε να προχωρήσει σε αποκαλυπτική έρευνα όπως ωφείλει κάθε σοβαρός μάχιμος δημοσιογράφος; Να καταγγείλει τις σωρηδόν παρανομίες και παραβάσεις καθήκοντως;
Ή λέτε να είναι ο μόνος που του συμβαίνουν τέτοια μοναδικά συμβάντα οπότε το αφήνει γιατί δεν είναι ο κανόνας στους ναούς του νεοελληνικού επιδειξιοπλουτισμού; Νομίζει πως ο ίδιος δεν έχει συμβάλει επί χρόνια στην επικράτηση αυτού του αηδούς ήθους που αποτελεί το σάπιο σκελετό αυτής της “εμετικής, ανθρωποφαγικής ζούγκλας” που αποτελεί σήμερα η ελληνική κοινωνία; Πάλι καλά για τον πιτσιρικά, καταλήγω τη δεικτική γκρίνια μου.

4444
http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_4376.html

Συνεννοημένος με τον κολλητό του τον Κουρή για να εξαπολύσουν προσωπική επίθεση σήμερα στον Παπανδρέου. Το πρωτοσέλιδο της Αυριανής σε πλήρη συνεννόηση με τον Ψυχάρη. Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σημερινή επίθεση της Αυριανής οδήγησε τον… πρώην πρωθυπουργό στην απόφαση να κατονομάσει τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ. To ρεπορτάζ, που δεν είχε όμως φωτογραφίες το απαίτησε ο ίδιος ο Ψυχάρης. Εντελώς τυχαία σήμερα που ο Παπανδρέου έπαιρνε τις αποφάσεις του…

4444
http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_2815.html

“Πελάτης” της Εθνικής Τράπεζας ο ΔΟΛ, κατά τον Σταύρο Ψυχάρη σύμφωνα με την ανακοίνωση που ο ίδιος εξέδωσε. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις τράπεζες που είναι “πελάτες” σε ΜΜΕ, με την ευρύτερη έννοια της διαφήμισης που καταχωρούν σε αυτά. Σήμερα…
μάθαμε ότι συμβαίνει και το αντίθετο. ΜΜΕ να είναι “πελάτης” τράπεζας! Με τον Ψυχάρη μαθαίνουμε (πάντα) καινούργια πράγματα…

4444
http://fimotro.blogspot.com/2012/01/extra-3.html

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Λύθηκε αργά το βράδυ η συνεργασία του Γιάννη Παπαγιάννη με το Extra 3 μετά από 6 χρόνια που πέρασαν όταν ο δημοσιογράφος προσλήφθηκε στο κανάλι. Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Φ. Βρυώνη στο ξενοδοχείο Intercontinental και συμφώνησαν σε συναινετικό διαζύγιο και από τις…
δυο πλευρές. Το Αποκαλυπτικό Δελτίο αναλαμβάνει από Δευτέρα ο Άκης Παυλόπουλος. Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος…

4444


http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_8569.html

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛ
Έκτακτη σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΔΟΛ με τον Σταύρο Ψυχάρη να βρίσκεται στο γραφείο του στην οδό Μιχαλακοπούλου και να προετοιμάζει την εφημερίδα της Κυριακής για την επίθεση που ετοιμάζει στον Παπανδρέου. Ήδη έχει δώσει εντολή η…ηλεκτρονική έκδοση vima.gr να εξαπολύει συνεχείς επιθέσεις με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ στον πρώην πρωθυπουργό.

Σχόλιο: Χωρίς δανεικά λεφτά ο Ψυχάρης είναι τελειωμένος το γνωρίζει όλη η πιάτσα. Ρίχνει τις τελευταίες ζαριες.  Αν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο MEGA, μόνο Μπόμπολας και Βαρδής, έχουν χρήμα να βάλουν.

Η Εθνική με τι κριτήρια δάνειζε τον ΔΟΛ;
Μεγάλο θέμα για τους μετόχους και μικρομετόχους. Είναι δυνατόν να δανείζεις χρήμα σε ΜΜΕ και μάλιστα εκατομμύρια.
Τελευταίες ζαριες του Ψυχάρη.

Οι Δημοσιογράφοι του ΔΟΛ που διαμαρτύρονται και μας λένε κάτι τσιτάτα περι αλήθειας, είναι έτοιμοι να ρίξουν λάσπη στον ΓΑΠ;
Πόρνες!!!! όχι 20% μείωση μισθού πρέπει να σας κάνει ο Σταυρακας, 50% για να στανιάρη.  

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_1693.html

Και μετά απορούσαν γιατί ο Πάγκαλος τους αποκαλούσε ΚΟΤΕΣ…
Δυσαρεστήθηκαν με το χαρακτηρισμό του NONEWS-NEWS στη προηγούμενη ανάρτηση “υπάλληλοι του Ψυχάρη”.
Αλλά η δημοσιογραφική συμπεριφορά τους -πράγμα που έγινε αντιληπτό σε όλους- μας δικαίωσε.
Είχαν τον Πάγκαλο στο στούντιο, και γι αυτή την πρωτοφανή καταγγελία που έγινε ποτέ από Έλληνα πρωθυπουργό, για την διαπλοκή με το όνομα του Ψυχάρη, δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε μισή ερώτηση.
Και… παρ’ όλα αυτά, ο Οικονομέας θυμήθηκε προς το τέλος να παραπονεθεί , γιατί ο Πάγκαλος τους αποκάλεσε -σε μια άλλη εκπομπή- κότες.
“Ε, κακό είναι?” τους απάντησε ο Πάγκαλος, κι αυτοί χασκογελούσαν…

Σχόλιο: Αφού είναι κότες λυρατες. Περιμένατε κάτι καλύτερο; Ελα δω κουτούλα δείξε μου τον κώλο σου, μπράβο κουτούλα. Πάρε λίγο καλαμπόκι.

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_7820.html

“Το Βήμα” και “Τα Νεά” για έναν άγνωστο λόγο ασκούν καθημερινά εντονότατη κριτική, ακόμα και πολεμική θα μπορούσε να πει κανένας, η οποία απευθύνεται προσωπικά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, από την πρώτη κιόλας μέρα που…ένας επιχειρηματικός κολοσσός με διεθνή ακτινοβολία και παγκόσμια αναγνώριση έχει επενδύσει τεράστια ποσά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επενδύσεις πραγματικά μεγαλειώδεις, την ίδια ώρα που ισχυροί “πόλοι”, παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας μας, ψάχνουν επί ματαίω τις “καμήλες σωτηρίας” τους, που θα κουβαλήσουν το … πετρέλαιο ή εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε επενδυτές-φαντάσματα, τύπου Ξενιάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει τεράστια ποσά στον Ολυμπιακό, με απώτερο σκοπό της εύρυθμη οικονομική λειτουργία της ομάδας, πιστός στα πρότυπα του Financial Fair Play της UEFA, ενώ, την ίδια ώρα, φροντίζει με τις κατάλληλες κινήσεις να αποτελεί ο Ολυμπιακός υπόδειγμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά αυτού του ανθρώπου ασκούν καθημερινά άδικη επίθεση, μέσω ασταμάτητων άρθρων τους οι δύο αυτές εφημερίδες, των οποίων ηγείται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΟΛ, Στάυρος Ψυχάρης.

Με επικριτική, εμπαθή και επιθετική κειμενογραφία σε βάρος του μεγαλύτερου συλλόγου στη χώρα και της Θρυλικής οικογένειας του Ολυμπιακού, ο Σταύρος Ψυχάρης δείχνει, μέσω των εντύπων του, την επικοινωνιακή πολιτική που εκφράζει τον ίδιο. Και έτσι, φροντίζει να μένει συνεχώς εκτεθειμένος στα μάτια των αγνών φιλάθλων των Πειραιωτών που δε μπορούν να δεχθούν να λοιδορείται ασταμάτητα και ανεξήγητα ο πρόεδρος της λατρεμένης του ομάδας.

Απόψε, ο Σταύρος Ψυχάρης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά στα μάτια του αναγνωστικού κοινού του, αφού ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποκάλυψε ότι δέχθηκε “πόλεμο” από τα ΜΜΕ του Ψυχάρη, επειδή δεν παρενέβη, ώστε ο ΔΟΛ να πάρει ΝΕΟ δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, για να “μπαλώσει” αυτά που “δεν μπαλώνονται”! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα λοιπόν για τον κύριο Ψυχάρη…

metrogreece.gr

Σχόλιο: Το έγραψα. Ο Ψυχάρης ψάχνει χρήμα για να μην κλείσει το μαγαζί. Βλέπει και τι γίνεται με τον Κουρη.
Χωρίς την προστασία πολιτικών, ούτε ο Κουρής, ούτε ο Ψυχάρης μπορούν να έχουν κανάλια που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους.
Την άποψη μου την έχω γράψει. Ένα “ξεκαθάρισμα” στο χώρο των ΜΜΕ, θα έκανε καλό. Η εποχή προσφέρεται.
Κόψτε τους το χρήμα. Αυτοί οι κύριοι εκπροσωπούν μόνο την τσέπη τους.

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/1500000.html

ΜΟΝΟ ΣΤΟ NONEWS-NEWS
Ο άνθρωπος της πίσω πόρτας ζήτησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ μαύρα, κάτω από το τραπέζι, από επιχειρηματία, που…συζητούσε μαζί του την πώληση αθλητικής εφημερίδας.
“Δώσε σ’ εμένα 1,5 εκατομμύριο και μη σε νοιάζει για τα υπόλοιπα. Θα κανονίσω εγώ, να περάσει αμέσως η εφημερίδα στα χέρια σου” .
Αυτές είναι δουλειές…

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_3280.html

Το ‘πε ο δηλητηριώδης Μπάμπης. Και το διάνθισε με ειρωνείες του τύπου “ας μην μένουμε σ’ αυτές τις λεπτομέρειες” .
Επί της ουσίας τώρα, είπε κάτι πολύ σοβαρό: ο κύριος Ψυχάρης θα…έπρεπε, αν είχε παρέμβει ο κύριος Παπανδρέου στην Εθνική, για να μην πάρει το δάνειο ο ΔΟΛ, να το είχε καταγγείλει τότε. Κι όχι τώρα.
Επίσης, αμφισβήτησε την ειλικρίνεια της αφήγησης της ιστορίας του δανείου και από τον Ψυχάρη, αλλά και από την τράπεζα, η διοίκηση της οποίας λέει πως ποτέ δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το αίτημα του ΔΟΛ.
Και ο κύριος Μπάμπης κατέληξε μ’ ένα εξίσου δηλητηριώδες σχόλιο: οι δύο πλευρές (Ψυχάρης και τράπεζα) θα πρέπει να συνεννοηθούν, για να δουν πως θα μας πουν την ιστορία με μεγαλύτερη αληθοφάνεια…

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_6932.html

Έτσι εξηγούνται όλα. Ο Παπανδρέου ντρεπόταν-φοβόταν κιόλας μήπως λερωθεί-να τον δεχτεί κανονικά και τον έμπασε από την πίσω πόρτα. Άλλωστε, αυτά που ζήταγε παρασκηνιακά ο Ψυχάρης, τα 10 εκατομμυριάκια, μόνο από…το ημίφως της πίσω πόρτας κουβεντιάζονται.
Κι αφού μπήκε, από ‘κει που μπήκε, άρχισε να πλέκει το εγκώμιο και να συνθέτει ύμνους στον Παπανδρέου.
Όταν, όμως, είδε πως ο πρωθυπουργός δεν τσιμπάει, γύρισε την πλάκα. Χθες σας παρουσιάσαμε δύο χαρακτηριστικά άρθρα-πριν και μετά-του αρθρογράφου του ΔΟΛ και διευθυντή σήμερα, του “Βήματος” , Αντώνη Καρακούση.
Ο Ψυχάρης συνέχισε τα χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη, βάζοντας ένα ακόμη τίγρη στη μηχανή του (MEGA) . Ο Ντερμπεντέρης, που σήμερα έφτασε στο αίσχιστο σημείο να αποκαλέσει “Αλβανό τουρίστα” τον Παπανδρέου, ανέλαβε τις ειδικές αποστολές.
Ο Ψυχάρης θέλησε να συνεχίσει την παράδοση του ΔΟΛ (να ανεβοκατεβάζει πρωθυπουργούς της αρεσκείας του) , αλλά έκανε σοβαρά λάθη.
Η αποψινή βόμβα του Παπανδρέου, ήταν μόνο η αρχή…

4444
http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_2836.html

Η βόμβα Παπανδρέου για τον Ψυχάρη έκανε τα ντόπερμαν της ενημέρωσης να χάσουν την ψυχραιμία τους. Ο Ντερμπεντέρης έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να αποκαλέσει “Αλβανό τουρίστα” το Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας πως…δεν καταλαβαίνει τι θα κάνει ο κύριος Παπανδρέου-παρ’ ότι δε θα είναι υποψήφιος-μέχρι να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
“Τον Αλβανό τουρίστα θα κάνει; ” .
Ντροπή. Τι άλλο να πει κανείς…

Σχόλιο: Αυτό που θα κάνει ο ΓΑΠ είναι να κόψει κάθε χρηματοδότηση στον ΔΟΛ και να χτυπήσει τον Αντωνάκη τον Σαμαρά τον Σωτήρα που πήρε στη ΝΔ το γιο του Ψυχάρη. Καλα μιλάμε οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι, είναι μεγάλοι μαλάκες. 

4444

http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/4.html

Μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε τα εξής :
1ον . Δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που προτείνει να γίνουν από την βάση, μετά τις Εθνικές εκλογές.
2ον. Το ΠΑΣΟΚ να πάει στις Εθνικές εκλογές με υποψήφιο Πρωθυπουργό, όχι τον ίδιο αλλά όποιον η Κ.Ο. επιλέξει. Επ’ αυτού είπε πως …υπάρχουν κι άλλες διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό.
3ον Το ΠΑΣΟΚ να πάει σε Εθνικό συμβούλιο πριν από τις εκλογές, με σκοπό την διοργάνωση συνεδρίου, αλλά και τον καθορισμό των προγραμματικών συγκλήσεων για τις Εθνικές εκλογές.
4ον Δεν πάει σπίτι του.
Όπως είπε θα υπηρετήσω την παράταξη από όποια θέση και να μου ζητηθεί…

Advertisements

Posted January 6, 2012 by bmplefour in Greek Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: