Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, επιφανείς άνθρωποι.   Leave a comment

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, επιφανείς άνθρωποι.

19/01/2012


http://www.zoornalistas.blogspot.com/2012/01/blog-post_5765.html

«H Τρόικα παροτρύνει το διάλογο που γίνεται για τον 13ο και 14ο μισθό, αλλά αυτό είναι μια απόφαση που θα λάβει αποκλειστικά και μόνο η ελληνική κυβέρνηση. Δεν έχει τεθεί από την Κομισιόν κανένα τέτοιο θέμα και δεν επιβάλλει κανένα τέτοιο μέτρο»! Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Αθήνα, Πάνος Καρβούνης, εκθέτοντας τον ΔΟΛιο (σ.μ. τον προερχόμενο εκ του ΔΟΛ) κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή που έκανε ξανά κωλοτούμπα λέγοντας ότι το θέμα της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού είναι ενδεικτικό και πως βασικός παράγοντας για την κυβέρνηση θα είναι το προϊόν συμφωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

Είναι φανερό ότι η κυβερνητική στροφή έγινε μετά τις καταγγελίες ότι ο Λουκάς Παπαδήμος προσπαθεί να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τα συμφέροντα των εργοδοτών γι αυτό και προωθεί μέτρα που προτείνουν και θέλουν να επιβάλουν αποκλειστικά οι επιχειρηματίες κι όχι οι δανειστές μας (και το ΔΝΤ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν παρεμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα).

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, έχει καταστήσει σαφές ότι είναι διατεθειμένη να..συζητήσει μόνο το θέμα της μείωσης του μη μισθολογικού κόστους, ενώ δεν θα δεχθεί διαπραγμάτευση για θέματα που οδηγούν σε αλλαγή όρων της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, στους οποίους περιλαμβάνονται τα δώρα, οι αυξήσεις και οι ωριμάνσεις.

Σχόλιο: Γιώργο Παπαδάκη είδες πως γράφετε η Ιστορία. Λίγα 24ώρα μετά την δημοσίευση και αμέσως μάθαμε ποιοι θέλουν τον κόψιμο του 13 και 14 μισθού. Οι δωσίλογοι.

4444

http://www.zoornalistas.blogspot.com/2012/01/blog-post_6978.html

Του ζητάνε, λέει, μαζικές απολύσεις για να μην υποστούν οι ίδιοι περικοπές στις αποδοχές τους!

Έγινε κι αυτό. Ο Σταύρος Ψυχάρης μετά τη “νίκη” του να διαπραγματευτεί αποκλειστικά με επιτροπή συντακτών του “Βήματος” τις μειώσεις κατά 20% στις αποδοχές του, βγάζοντας εκτός την ΕΣΗΕΑ, “κάρφωσε” κανονικά τα στελέχη του.
Όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης γιατί δεν μειώνει τις αποδοχές στα στελέχη της εταιρείας αφού όπως ο ίδιος είπε στην ΕΣΗΕΑ θα έχει όφελος 12 εκατομμύρια ετησίως ενώ με τις οριζόντιες μειώσεις το όφελος είναι μόλις 6 εκατ. το χρόνο, αποκάλυψε πως δεν τον αφήνουν τα στελέχη του. Ζητάνε, λέει, μαζικές απολύσεις.

Απορία 1η: Μετά από αυτό πιστεύουν οι εργαζόμενοι ότι το μαγαζί σώζεται;
Απορία 2η: Όλοι γνωρίζουν -κι αν δεν το γνωρίζουν είναι γιατί δεν θέλουν να το μάθουν- πως ο οργανισμός έχει σοβαρό πρόβλημα οικονομικό. Όλοι επίσης γνωρίζουν την εξέλιξη στις σχέσεις των μετόχων του ΔΟΛ. Ποιος θα εκπλαγεί αν τελικά μετά τις μειώσεις που θα συμφωνηθούν θα γίνουν και απολύσεις; Ή το χειρότερο. Δεν θα υπάρχουν χρήματα για πληρωμές;..

Απορία 3η: Ειλικρινά θα εκπλαγούν με τις εξελίξεις αφού η πτώση κυκλοφοριών συνεχίζεται, το δημοσιογραφικό προϊόν απαξιώνεται συνεχώς, οι τράπεζες έκλεισαν τη στρόφιγγα και οι “φίλοι” για να συνδράμουν αίφνης εξαφανίστηκαν;

4444

http://olympia.gr/2012/01/18/x%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4/#more-119958

Ο Χατζημαρκάκης ερωτηθείς από τον ανταποκριτή της TRT στις Βρυξέλλες «πως φαίνεται η Τουρκία από τη Γερμανία» απάντησε λέγοντας «άψογα».
Ο Γερμανός ευρωβουλευτής έδωσε το παράδειγμα του ποδοσφαιριστή Mesut Οzil στους ρατσιστές Γερμανούς.
Ο Χατζημαρκάκης σημείωσε τα εξής:
«Οι Γερμανοί θα πρέπει να το καταλάβουν ότι δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ μια εθνοτικά ομοιογενής Γερμανία. Δεν μπορεί από τη μια να χειροκροτείτε το γκολ του Mesut Οzil που παίζει για τη Γερμανία και να λέτε από την άλλη ότι οι Τούρκοι δεν ανήκουν στη Γερμανία. Δεν είναι δυνατόν».
Ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής είπε ότι θεωρεί ειλικρινείς τις δηλώσεις που προέβη από το Βερολίνο ο Πρωθυπουργός Erdogan ο οποίος ενώ επέκρινε την διοίκηση της Γερμανίας είπε «πρέπει να βοηθήσουμε τη φίλη μας» αναφερόμενος στην Ελλάδα.
ΤRT
Σχόλιο: Ο Χατζημαρκάκης λέει την μια βλακεία πίσω από την άλλη.

4444
http://olympia.gr/2012/01/18/%CF%86%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6/

Ανοίγουν την Κερκόπορτα στους Τούρκους!
Μιλούν για τα 200 εκ. της PROTON και κρύβουν 15 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των άλλων τραπεζών που αποκαλύπτει η Black Rock!
Αντί να ζητήσουν αντίστοιχα τα θαλασσοδάνεια από τις άλλες διοικήσεις των τραπεζών, ανοίγουν την κερκόπορτα στους Τούρκους “επενδυτές”!

“Θαλασσοδάνειο” μαμούθ σε επιχειρηματία βρέθηκε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά το αποσιωπούν!
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν.

Τρεις… «σκελετούς» στο μπαούλο του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος βρήκαν οι ελεγκτές της BlackRock, οι οποίοι έλεγξαν τις τράπεζες και συνέταξαν ειδική έκθεση για την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία θα κοστίσει συνολικά στο σύστημα περί τα 15 δισ. ευρώ.

Το περιεχόμενο της έκθεσης έχει κλονίσει τους τραπεζίτες, τον άνθρωπό τους, τον μεταβατικό πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμου, αλλά και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γεώργιο Προβόπουλο. Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, οι ελεγκτές της BlackRock έχουν καταθέσει το πόρισμά τους, έχει γίνει η μελέτη της έκθεσης και έχει επιβληθεί αυστηρή απαγόρευση σε οποιαδήποτε διαρροή.

Οι ειδικοί της BlackRock όμως δεν έχουν τέτοιου είδους απαγορεύσεις και δεσμεύσεις. Γι’ αυτό κι έχουν μιλήσει σε στελέχη οίκων αξιολόγησης, όπως είναι η “Standard & Poor’s” λίγο πριν από την αξιολόγηση των ευρωπαϊκών χωρών.

Τρία ευρήματα.

Όταν μιλούν για την ελληνική κρίση αναφέρονται και στην επικείμενη κρίση του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν τρία επιχειρήματα:

1. Τα προβλήματα του προκαλούν τα μετοχοδάνεια, τα οποία μοιράστηκαν αφειδώς σε φίλους και κολλητούς αλλά δεν εξυπηρετούνται.
2. Οι οξυνόμενες επισφάλειας από δάνεια που βρίσκονται ήδη στα «κόκκινα» και δεν εξυπηρετούνται.
3. Οι συνέπειες της υποκεφαλαιοποίησης μετά τις μειώσεις στα assets και την ανώμαλη προσγείωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Από κει και πέρα, ωστόσο, προκύπτουν και ερωτήματα. Οι εμπειρογνώμονες της BlackRock κάνουν αυτές τις διαπιστώσεις και δεν αποκλείουν ντόμινο εξελίξεων στο τραπεζικό σύστημα.
Η “Bain” και οι Τούρκοι.

Την ίδια στιγμή, η Τράπεζα της Ελλάδος έρχεται να αναθέσει σε μια ακόμα ξένη εταιρεία συμβούλων, τη “Bain & Co” τη διαδικασία υποβολής επιχειρηματικών σχεδίων των εμπορικών τραπεζών ως το 2013, καθώς και τα σχέδια ενίσχυσης της κεφαλαιακής βάσεώς τους. Τυχαίο;

Μήπως είναι σύμπτωση ότι η “Bain & Co” δραστηριοποιείται έντονα στην Τουρκία;

Μήπως επίσης είναι σύμπτωση πως για μία από τις τρεις τράπεζες που είναι στα «κόκκινα» σύμφωνα με τη “BlackRock” υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το τουρκικό Μετοχικό Ταμείο Στρατού (που αποτελεί και την τρίτη ισχυρότερη οικονομική δύναμη της γείτονος);

Συνδέεται όλο αυτό παιγνίδι με τις υποθηκεύσεις εδαφών που προορίζονται για γεωργική, βιοτεχνική και βιομηχανική εκμετάλλευση;

Κι αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι πίσω από την Τράπεζα της Ελλάδος κρύβονται πλέον διά Νόμου οι εμπορικές τράπεζες, οι οποίες συμμετέχουν και ελέγχουν το μετοχικό της κεφάλαιο αντί του κράτους, κάτι πολύ σοβαρό παίζεται…Αναμένονται υπεύθυνες απαντήσεις από τόσο από τον κ. Λουκά Παπαδήμο, όσο και από τον κ. Γιώργο Προβόπουλο. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει γρήγορα πριν αρχίσουν να μιλούν κακές γλώσσες από τις τρεις «κόκκινες» τράπεζες ή από κάποιες άλλες που δεν μπορούν να προχωρήσουν στα κοινά τους όνειρα. Κρίμα δεν είναι;
Με πληροφορίες από το Newsbomb.gr

4444

http://www.tsantiri.gr/oikonomia/mono-33-dis-dolaria-cds-tha-plirothoun-me-tin-ptochefsi-tis-elladas.html

Για «καθαρή» χρεοκοπία της Ελλάδας μιλούν αναλυτές στο Reuters, υπογραμμίζοντας ότι πολλοί στις αγορές πιστεύουν ότι θα είναι ευπρόσδεκτη μια ομαλή χρεοκοπία της χώρας, καθώς το αντίθετο θα σημάνει το τέλος του ενιαίου νομίσματος.
«Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν εάν η Ελλάδα πρόκειται να χρεοκοπήσεις. Μα η Ελλάδα είναι (ήδη) ασυνεπής» δήλωσε ο Richard McGuire, στρατηγικός αναλυτής στην ολλανδική τράπεζα Rabobank.
Σύμφωνα με το Reuters μια χρεοκοπία θα πυροδοτούσε την πληρωμή των CDS τα οποία προσφέρουν ασφάλεια και θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη σε πολλές οικονομίες.
Το μέγιστο ποσό που θα μπορούσε να αλλάξει τα χέρια από μια ελληνική χρεοκοπία είναι 3,340 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το πρακτορείο.

Σχόλιο: Το πρόβλημα δεν είναι τα 3,34 δις. Αλλού είναι το πρόβλημα. Βέβαια όσο περνά ο χρόνος έχουμε μια περίεργη κατάσταση.
Αλλού βαδίζει η Αμερική και η Ασία και αλλού η Ευρώπη.
Στη Ρουμανία βλέπετε τι γίνεται, το ίδιο και αλλού.
Η Αργεντινή διέγραψε το χρέος της το 2001 επί του συνόλου. Τουλάχιστον μετά από 10 χρόνια, είναι σε καλύτερη θέση.
Η οικονομική κρίση του 1929, έφερε τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο.

Να πω σε αυτούς τους τύπους μη λέτε βλακείες αν δε γνωρίζετε τι μπορεί να γίνει.

4444
http://www.tsantiri.gr/oikonomia/i-germania-danistike-me-to-chamilotero-epitokio-stin-istoria.html

Οι πρόσφατες υποβαθμίσεις «έσπρωξαν» τους επενδυτές στα «ασφαλή και σίγουρα» γερμανικά διετή ομόλογα που «ξεπούλησαν» με επιτόκιο μόλις στο 0,17%.
Ακόμα και η ζήτηση των 2ετών γερμανικών ομολόγων ήταν πολύ μεγάλη, αφού ζητούσε το Γερμανικό Δημόσιο 4 δις ευρώ και τελικά άντλησε 7,6 δις ευρώ.
Το σημερινό επιτόκιο του 0,17% αποτελεί χαμηλό ιστορικό ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο, πάλι γερμανικό, ήταν στο ο,29%.

4444
http://www.tsantiri.gr/oikonomia/ny-times-anarpasto-to-elliniko-giaourti-stin-nea-iorki.html

Οι πωλήσεις του ελληνικού γιαουρτιού στην πολιτεία της Νέας Υόρκης σημειώνουν σημαντική αύξηση, ενώ νέα εργοστάσια παραγωγής, το ένα μάλιστα με κόστος περίπου 20 εκ. δολάρια, κατασκευάζονται στην περιοχή προκειμένου να ανταποκριθούν στη ζήτηση.
Ηδη δύο μεγάλες βιομηχανίες δραστηριοποιούνται στην αγορά της Νέας Υόρκης, ενώ οι ειδικοί σημειώνουν τα σημαντικά οφέλη που έχει το ελληνικό γιαούρτι στην υγεία μας…
Μάλιστα σε σχετικό άρθρο των NY Times τονίζεται ότι οι γαλακτοπαραγωγοί της Νέας Υόρκης έχουν επωφεληθεί ιδιαίτερα από την επιτυχία αυτή του ελληνικού γιαουρτιού, καθώς για την παραγωγή του χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο γάλα απ’ότι για ένα συνηθισμένο γιαούρτι.
Το ελληνικό γιαούρτι μπήκε δυναμικά στην αγορά της Αμερικής το 2008, ενώ οι Έλληνες της Νέα Υόρκης βοήθησαν στην διάδοσή του…
Μια από τις μεγαλύτερες μάλιστα βιομηχανίες παρασκευής ελληνικού γιαουρτιού στις ΗΠΑ ανήκει σε Τούρκο μετανάστη…
Τώρα πια η πολιτεία της Νέας Υόρκης κυριαρχεί στην αγορά του γιαουρτιού στην Αμερική, ενώ οι θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί βοήθησαν αρκετά την τοπική οικονομία σε αυτές τις δύσκολες εποχές…

4444
http://www.24h.gr/section/oikonomia/upobathmisi-tis-germanias-apo-oiko-axiologisis-egan-jones

Σε υποβάθμιση της Γερμανίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Egan-Jones Ratings. Ο οίκος έκρινε ότι το Βερολίνο βαθμολογείται πλέον με ΑΑ-, από ΑΑ, εξαιτίας της κρίσης στην ευρωζώνη και των προβλημάτων που υπάρχουν.

Επίσης αναφέρει ότι το χρέος της χώρας θα διαμορφωθεί στο 86% του ΑΕΠ το 2011, από 83% το 2010. Επίσης ο οίκος θέτει σε αρνητικό outlook την γερμανική οικονομία.

Να σημειωθεί ότι ο Egan-Jones Ratings είναι αμερικανικός οίκος μικρότερης εμβέλειας από τους γνωστούς σε όλους S&P, Μοοdys και Fitch.

4444

http://olympia.gr/2012/01/18/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD/#more-119858

H Blackrock έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας την έκθεσή της για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Όπως φαίνεται βρήκε “λαυράκια” αφού οι επισφάλειες των ελληνικών τραπεζών δεν μπορεί να τις εξυπηρετήσει ούτε ο Τσακ Νόρις!
Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που προσπαθεί εδώ και λίγους μήνες να “κλείσει” άρον άρον την υπόθεση της Proton, φέρεται να είναι διατεθιμένος να επιστρέψει όλα τα “θαλασσοδάνεια” που έδωσε σε εταιρείες κολλητών, φίλων αλλά και στον δικό του όμιλο.
Σήμερα, δικηγόρος του πήγε μια βόλτα από τα γραφεία της νέας διοίκησης της Proton (το ΔΣ της νέας PROTON έχει κάνει αγωγή στον Λαυρεντιάδη εδώ και λίγες εβδομάδες χαρακτηρίζοντάς τον ως «ηγετική φυσιογνωμία μίας ομάδας που είχε εγκληματική δράση»).
Έτσι, ο συνήγορος του Λαυρεντιάδη φάνηκε διατεθιμένος να συμφωνήσει άμεσα στην επιστροφή του συνόλου των επισφαλών δανείων που αγγίζουν τα 700 εκατ. ευρώ, αφού ο πελάτης του βλέπει τον κλοιό της δικαιοσύνης να σφίγγει ολοένα και πιο πολύ.
Ε, όλο και κάποιο τηλέφωνο θα έχει πέσει για να τελειώνει αυτή η υπόθεση, αφού η έκθεση της Blackrock, φαίνεται πως καίει πολλούς και πρέπει να κλείσουν όλα άμεσα…
Να θυμίσουμε ότι σήμερα λήγει μια ακόμα προθεσμία – η 4η κατά σειρά –  που έχειο λάβει από τον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα με βάση τα οποία ελέγχεται ο ίδιος και ακόμη 31 πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.
Δεν είναι τυχαίο που ο επιχειρηματίας ζητούσε συνεχώς νέες προθεσμίες, μέχρι να διαρρεύσει η έκθεση της Blackrock και έπειτα να πάει στη νέα διοίκηση και να πληρώσει “όσο όσο” για να κλείσει την υπόθεση…

4444
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/01/alter_18.html

Τελικά επιβεβαιώνεται το παλαιότερο δημοσίευμα μας που έλεγε οτι: “αν ο νέος δ/νων σύμβουλος, είναι πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Κουρή και… ηλικιωμένος (πολύ όμως!), τότε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ξέρουν πως όλα έχουν τελειώσει! Ο ρόλος του; Θα κάτσει στην καρέκλα του Γιαννίκου μήπως και ψηθούν οι εργαζόμενοι ότι πρέπει να περιμένουν τον “νέο επενδυτή” και έτσι καταφέρει να σωθεί ο Κουρής μπαίνοντας στο άρθρο 99, ή θα οδηγήσει μετά την αλλαγή του χρόνου το σταθμό σε πτώχευση! 2. αν ο νέος δ/νων σύμβουλος είναι άσχετος με την οικογένεια Κουρή και νεότατος (αυτή η εκδοχή δυστυχώς έχει απειροελάχιστες πιθανότητες), τότε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ξέρουν πως ο Κουρής, έχει αποδεχτεί την μοναδική πιθανότητα να επιβιώσει το Alter! Ποια είναι αυτή; Να αποχωρήσει εντελώς από τον σταθμό, δίνοντας σχεδόν τζάμπα τις μετοχές του ίδιου και του γιου του!
Ναι, αν γινόταν αυτό, υπάρχει επενδυτής που θα το σκεφτότανε αφού ήδη το είχε προτείνει στον Κουρή πριν από το καλοκαίρι! “Θέλω όλο το πακέτο μετοχών, το δικό σου και του Γιαννίκου και τα υπόλοιπα θα τα βρω εγώ με τις τράπεζες”! Γιατί δεν του έδωσε τότε τον σταθμό ο Κουρής, να σωθούν και οι εργαζόμενοι;
Μα γιατί του είναι αδιάφοροι οι εργαζόμενοι! Αν έκανε κάτι τέτοιο τότε πατέρας, υιός και… τα άγια πνεύματα (συνεργάτες των Κουρήδων με την ευρύτερη έννοια) θα έμεναν χωρίς TV και τα ευεργετήματά της! Ασε που θα είχαν παραδώσει μία συχνότητα και ένα brand name εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς οι ίδιοι να εισπράξουν φράγκο!

Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο κυρ Γιώργης!! Πιστέψτε με! Ένας που ξέρει…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Νέο Δ.Σ. ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Alter “Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.” με προσωρινή θητεία ως τις 08/02/2012, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Κ. Γιαννίκου.

17/01/2012

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Διορισμός προσωρινής διοίκησης

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και δ.τ. ALTER CHANNEL, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 17/1/2012 Προσωρινής Διαταγής του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατόπιν της σχετικής από 11-1-2012 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 182/2012 αιτήσεως των μετόχων της εταιρείας Γεωργίου Κουρή, Ανδρέα Κουρή, “ΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.” και “LOVE RADIO BROADCASTING A.E.” προς το σκοπό του δικαστικού διορισμού προσωρινής διοικήσεως σε αυτή, ορίστηκαν ως προσωρινή διοίκηση της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, οπότε και θα εκδικαστεί η ως άνω αίτηση, τα ακόλουθα πρόσωπα:

1. Ευστάθιος Γκότσης, Πρόεδρος Δ.Σ.

2. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος μέλος Δ.Σ.

3. Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος Δ.Σ.

4. Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος Δ.Σ.

5. Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος Δ.Σ.

Ως εκ τούτου και κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Κωνσταντίνου Γιαννίκου και της παύσης των σχετικών καθηκόντων του από Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καθήκοντα εκπροσώπησης της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, ασκεί ο κ. Ευστάθιος Γκότσης, δυνάμει της ως άνω προσωρινής διαταγής και του με ημερομηνία 17-1-2012 Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Απολαύστε τώρα και τη συνέχεια που διαβάσαμε στο blog των εργαζομένων του Aler……

Ημέρα: Σάββατο 14/01/2012
Ωρα: 22:30
Τοποθεσία: Γνωστό Ιταλικό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη
Πελάτης: Γιώργος Κουρής
Παρέα: ?? και ???? (δεν θέλουμε να εκθέσουμε πρόσωπα!!!!)
Θέση τραπεζιού: μπαίνοντας δεξιά, πίσω πλευρά, κοντά στον χώρο που βγαίνουν τα πιάτα που είναι πολύ κοντά στην κουζίνα … ένα σημείο απομονωμένο από τον πολύ κόσμο.
Πιάτο: ο “Πύργος του Άιφελ” νόμιζε … τον “Πύργο της Πίζας” έφαγε!

Είχε σκοπό να κάτσει στην εφημερίδα για περίπου μια ώρα ακόμα αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η παρέα του τον “ξεσήκωσε”.
Για να ξεσηκωθεί τελικά … μάλλον είχε ολοκληρώσει τις δουλειές του και αυτό φάνηκε σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του νέου Δ. Σ.

Ενώ οι 650 εργαζόμενοι του Alter παραμένουν απλήρωτοι έως και 12 μήνες, ο Γιώργος Κουρής δεν χάνει το κέφι του και την καλή παρέα.

Το ποιόν σου είναι γνωστό σε όλους μας…

4444

Ο Άλφρεντ Μάρσαλ είχε εισηγηθεί τη θέση ότι οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοί, είναι τα αναξιοπρεπή στοιχεία της κοινωνίας.
Πρέπει και τα δυο να εξαλειφθούν μέσω της αναδιανομής του πλούτου.  

Αυτό το διάβασα σε εικονογραφημένο. ΚΕΙΝΣ εικονογραφημένος οδηγός. Είναι λάθος η έχει ακόμα ισχύει;

Άσχετα με το που εμφανίζεται μια πρόταση, μια θεωρεία, το αν είναι αληθής ή ψευδής δεν επηρεάζεται.
Μπορεί να είναι καθολικά αληθής ή τοπικά. Το ίδιο και για το ψευδής. 

Τα δεδομένα έχουν δείξει ότι όπου υπάρχει μεγάλη ανισότητα πλούτου, οι άνθρωποι υποφέρουν με διάφορες μορφές. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη, παρακαλώ να την εκθέσει.

4444

Τηλεόραση: http://www.bloomberg.com/tv/

4444

Ο Βαγγέλη.

4444

4444

4444

Ο Βαγγέλης με την Χάρι μιας στρουμπουλής μπαλαρίνας ανέβηκε στο Βήμα της Βουλής για να μας εξηγήσει τι έγινε στην Θεσσαλονίκη. Δε τ’αφηνεις τα σάπια ρε Βαγγέλη Βενιζέλε;
Εσύ που έφτιαξες τόσους επαίσχυντους νόμους για την ελληνική κοινωνία. Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δικός σου είναι. Περί τύπου, δικός σου είναι.
Εγώ δε σε εμπιστεύομαι. Μπορεί η Παγιατακη μετά τον κάζο που έπαθε ο Βαγγέλης να με προιδοποειει: Σήμερα και αύριο χρειάζεται ψυχραιμία σε ότι κάνετε.
Παγιατακη άλλαξε πραγματικότητα. Δες τι γίνεται στην Ελλάδα μετά το 2008. Να ξέρεις ότι μπορεί και να χειροτερέψει.  
θα προτιμήσω αυτή την πρόβλεψη: Εμπορικές ή άλλες υποθέσεις, ίσως αισθηματικής φύσεως, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Τυχεροί αριθμοί: 17, 27, 48, 56, 65, 74

Όταν άκουσα τον Βαγγέλη να λέει: το ΣΔΟΕ έκανε αυτοκάθαρση, έπεσα κάτω από το γέλιο.

4444

 

4444

Advertisements

Posted January 19, 2012 by bmplefour in Greek Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: